Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CYKLINO - Cyklinowanie Schodów i Parkietów

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://cyklino.pl
Opis działalności: Cyklinowanie i renowacja drewnianych podłóg, parkietów, starych desek, schodów i drobiazgowe prace wykończeniowe... Gdzie każdy szczegół ma znaczenie i tylko wysokiej jakości materiały, oleje i lakiery są stosowane Słowa kluczowe: cyklinowanie parkietów, cyklinowanie podłóg, cyklinowanie warszawa

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1527
Data utworzenia profilu: 2014-06-24 12:57:57
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-24 12:57:57 

Opinie o CYKLINO - Cyklinowanie Schodów i Parkietów

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko sprawnie i solidnie wykonana robota. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2015-03-29 15:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo szybko solidnie wykonana praca i co najważniejsze bezpyłowo. Polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 17:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Rzetelna,fachowa firma która kompleksowo wykonała usługę w moim mieszkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-01-20 22:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wykonanych usług. Praca wykonana dokładnie i solidnie, parkiet wyszedł super. Sumienność, punktualność, fachowość, rzetelność to tylko niektóre atuty Cyklino.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: EWA ;) dnia: 2014-12-03 20:00:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam! "Fachowcy" oprócz podłogi polakierowali rownież świeżo odmalowane ściany! W wielu miejscach na ścianach sa duze plamy lakieru, niestety nie do usunięcia... Listwy przy ścianach sa krzywo przymocowane- w kilku miejscach sa przyklejone ( klej wystaje ponad listowe!) w innych odstaje nawet 5mm! Nie wiem jak to "fachowcy" zrobili, ale ściany sa pobrudzone jakby od brudnych rak i obite w kilku miejscach... Przy próbie reklamacji wykręcali sie tłumaczeniami, ze robił to ktoś inny, jakis kolega?! Generalnie winny nie do ustalenia. Dwukrotnie mieli przyjść poprawić bledy- nie odbierali tel, nie przyszli. Faktury nie wystawili... Służę zdjęciami.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 19:13:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra robota w niskich cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ok dnia: 2014-06-24 12:58:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją