Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grzybkowski Guzek Jackowski Adwokacka Spółka Partnerska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-762 Poznań Dominikańska 3
Telefon: 618526277
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3222
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-11 14:04:03 

Opinie o Grzybkowski Guzek Jackowski Adwokacka Spółka Partnerska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Pełen profesjonalizm od pierwszego do ostatniego spotkania. Kompleksowa analiza sprawy od a do z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2015-08-13 14:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnicy z kancelarii Grzybkowski Guzek Jackowski to prawdziwi profesjonaliści. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie, mają ogromny zespół specjalistów, którzy posiadają wiedzę w różnych dziedzinach. Nie bez przyczyny są najdłużej działającą i największą kancelarią w Poznaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna J. dnia: 2015-08-12 14:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa została przeprowadza w bardzo profesjonalny sposób. Byłam pod ogromnym wrażeniem. Wszystko zostało dokładnie sprawdzone, a ja byłam informowana na bieżąco o tym, na jakim etapie jest postępowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-08-10 08:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat, który prowadził moją sprawę spisał się na 100%/ Jestem po ogromnym wrażeniem jego umiejętności. Polecam skorzystanie z usług tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek D. dnia: 2015-08-07 08:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była w moim odczuciu nie do rozwiązania. Wybrałem jednak kancelarię z największym doświadczeniem i były efekty. Sprawa została rozwiązana w dość szybki i pozytywny dla mnie sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 2015-08-06 08:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczenie, kompleksowe podejście do sprawy, rozważenie wszystkich możliwych rozwiązań - to otrzymamy gdy zgłosimy się do tej kancelarii - Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2015-07-30 09:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa została szybko i bardzo profesjonalnie przeprowadzona. Cały czas byłam informowana o postępach i podejmowanych krokach. Jestem bardzo zadowolona z współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta P. dnia: 2015-07-27 14:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem tak dobrego podejśćia do mojej sprawy. Jestem zadowolona z usług Grzybkowski Guzek Jackowski. Mogę szczerze polecić każdemu. Duże zaangażowanie i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: oli.a dnia: 2015-07-16 14:59:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo tego że moja sprawa była dość trudna i wyczerpująca dla mnie psychicznie, to w kancelarii Grzybkowski Guzek Jackowski otrzymałam ogromne wsparcie i gwarancję dyskrecji. Mimo ogromnych obaw, wszystko się udało, ogromne doświadczenie jakie posiadają pracownicy kancelarii zdecydowanie zaważyło na końcowym wyniku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paulina Ś. dnia: 2015-07-14 13:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczenie jakie posiadają pracownicy kancelarii przekłada się na wysoką jakoś świadczonych przez nich usług. Można bez problemów zwrócić się do nich z najbardziej delikatna sprawą, ponieważ gwarantują zachowanie pełnej dyskrecji oraz wyrozumiałość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna L. dnia: 2015-07-08 12:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trochę się bałam pierwszego kontaktu z prawnikiem bo moja sprawa była dość skomplikowana (ciężka sytuacja rodzinna) i niewiele z tego rozumiałam, ale obyło się bez stresu dzięki pomocy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renka dnia: 2014-07-14 22:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 14:01:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją