Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Rafał Kufieta Rafał Kufieta

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami Prawnik 
Adres: Dolnośląskie, 50-149 Wrocław Wita Stwosza 28/104
Telefon: Kom. 693 44 77 70
Adres e-mail: rafal.kufieta(małpa)kancelariakufieta.pl
Strona internetowa: www.kancelariakufieta.pl
Opis działalności: odzyskiwanie należności, odszkodowania, prawo budowlane, Słowa kluczowe: prawnik, dług, windykacja, odszkodowanie, prawo budowlane,

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4068
Data utworzenia profilu: 2014-01-14 21:49:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-06 14:32:42 

Opinie o Kancelaria Prawna Rafał Kufieta Rafał Kufieta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna kancelaria, bardzo dokładnie realizują zlecenia - zwracają uwagi na szczegóły. Poszukują majątku dłużników czasem o wiele skuteczniej niż komornicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: najem dnia: 2015-03-25 11:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Zajęli się moją sprawą (prawo budowlane) od ręki. Fachowy prawnik przygotował możliwe scenariusze i kolejne działania. Sprawa wygrana. Uwaga zmienili siedzibę. Obecnie Dmowskiego 3 koło Kosynierki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: budwroclaw dnia: 2014-11-30 18:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udałem się do Kancelarii p. Rafała za namową kolegi, który z powodzeniem korzystał z ich usług. Przekazałem kilka spraw, z których jak wcześniej myślałem i tak nic nie będzie (sprawy po umorzeniach komorniczych). Po 3 miesiącach ich pracy okazało się, że znaleźli sposób na odzyskanie kasy w większości spraw - niesamowite! Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: budwolanka_wroc dnia: 2014-11-08 22:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z prawy p. Rafała Kufieta. Wykazał się dużą wiedzą i umiejętnością wyszukiwania faktów na moją korzyść. Sprawę wygrałam mimo iż poprzedni adwokat spisał mnie na straty. Za trud i poświęcenie p. Kufiecie serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Musiał dnia: 2014-09-26 16:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej moją sprawą zajmowali się prawnicy z innej kancelarii jednak sprawa prowadzona była niechlujnie i mało porządnie. W Kancelarii u Pana Kufiety znalazłam wewnętrzny spokój i zaufanie do tych ludzi, gdyż w jego kancelarii zwracano uwagę na najmniejsze szczegóły. Byłam na bieżąco informowana o postępach w sprawie, pisma z Sądu lub prokuratury były przesyłane mi tego samego dnia na maila. Konsultowano ze mną treść pism, które wysyłane były do Sądu. Polecam w 100% Kancelarię pana Kufiety
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-23 09:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pana Kufiete poznałem, kiedy potrzebowałem pomocy w sprawie pracowniczej, otrzymałem satysfakcjonującą mnie pomoc, dlatego polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-04 15:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria z wroclawia, polecam maja dobre ceny, terminowow, kontakt z prawnikiem na bieżąco,
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-07 16:35:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam ta kancelarie jestem bardzo wdzieczna za pomoc, pomogli mi przy odszkodowaniu z ubezpieczalni
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 15:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelaria prowadzila dla mnie sprawe dotyczaca zamowien publicznych, wygraliśmy, dodatkowow prowadza dla mnie sprawy bieżące mojej firmy, dlatego polecam wspolprace z ta kancelaria
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 12:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta kancelarie bardzo miła, fachowa obsluga, merytorycznie i terminowo wywiazuja sie z kazdej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-03 13:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam styczność z kancelaria Pana Rafała Kufiety, obsługa prawna bez zastrzeżeń, merytorycznie super, sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 14:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o prawo budowlane to nie maja sobie równych, przepisy i kruczki prawne to ich „konik”, wygrają najbardziej zawikłana sprawę. Nie jest najtaniej ale coś za coś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 16:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja naprawdę polecam kancelarie Rafała Kufiety, doskonale zna oczekiwania swoich klientow, swietny, prowadzi dla mnie obsluge prawna, mojej firmy z branzy budowlanej,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-20 17:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja współpracuje z mecenasem Kufieta, mam swoją firme budowlaną, prowadzi dla mnie obsługę prawną, polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 11:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Kufiety Reprezentowała mnie w postępowaniach podatkowych i administracyjnych, w zakresie podatku akcyzowego, dochodowego i VAT, Prowadzili bieżącą obsługą spółki w KRS, Urzędzie Skarbowym, GUS, obsługa naprawdę godna polecenia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-01-16 11:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę odzyskania długu gdyż generalny wykonawca i inwestor odmówili mi zapłaty, zasłanijąc się karami umownymi. Pan Kufieta odzyskał mi tylko cześć kwoty (połowa) ale byłem jedynym z podwykonawców którzy otrzymali swoje pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-14 21:51:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją