Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adam Tusch, adwokat, Kancelaria Adwokacka TUSCH

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Rynek Staromiejski 17 lok. 7
Telefon: 566521474 Kom. 602669129 Fax: 566521474
Adres e-mail: adam.tusch(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.tusch.pl ; http://www.facebook.com/adwokat.torun
Opis działalności: pełna obsługa prawna zarówno osób fizycznych jak i prawnych. Słowa kluczowe: rozwód, pozew, wniosek, adwokat, prawnik, adwokat-toruń,adwokat-torun,adwokat-bydgoszcz, adwokat-włocławek,

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 10x 6x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 14421
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-05 11:56:58 

Opinie o Adam Tusch, adwokat, Kancelaria Adwokacka TUSCH

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam Tusch to profesjonalista w każdym calu. Będąc pewnym swoich racji i przekonany, że prawda musi zwyciężyć, na pierwszą rozprawę o zapłatę poszedłem sam. Powódka podstawiła fałszywych świadków i sprawa wydawała się przegrana. Wówczas musiałem skorzystać z usług adwokata. Wybrałem Pana Mecenasa i dzięki jego ogromnej wiedzy wygrałem. Polecam gorąco!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Cezary Głomski dnia: 2016-05-02 13:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Tusch prowadził moją karną sprawę a potem rozwód. Zadowolony jestem z jego pracy w każdej z nich. Ceny sensowne, rzeczowo i wyniki dobre bo zostałem uniewinniony. To chyba tyle ile można oczekiwać od adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Krasek dnia: 2016-02-10 11:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam Tusch przeprowadził mój rozwód - wygrałam - i to tak na prawdę wygrałam życie! Dzięki Panu Adamowi było orzeczenie o winie pozwanego oraz co najważniejsze pozbawienie praw rodzicielskich. Kontakt pomimo odległości 70 km bez żadnego problemu. Sprawa trudna ale Pan Adam nie pozwolił mi się poddać nawet jak już nie miałam siły walczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-05-11 21:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas przeprowadził mój rozwód w trybie przynajmniej jak dla mnie ekspresowym. Początkowo zaskoczenie szalenie konkretnym podejściem. Myślałem że będzie pomału i delikatnie. Miałem nawet obawy czy tak " agresywne " posunięcia są potrzebne. Wkrótce okazało się że była żona chce mnie puścić w skarpetach. Pan Adam wyrywał ze mnie szczegóły o których w życiu nie planowałem się zwierzyć cóż (była już) żona nie miała żadnych oporów i próbowała to wykorzystać. Minęło już kilka miesięcy i dopiero kurz opadł. Pan Adam bardzo mnie zmobilizował aby się nie poddać choć byłem gotów oddać dom byle mieć to za sobą. Cena - dla jednego dużo dla innego mało, ale absolutnie warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Suum dnia: 2015-03-17 09:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Juz po rozmowie zdobylam zaufanie!! Zobaczymy dalej, ale powinno byc dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Temida dnia: 2014-07-23 13:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządny adwokat który zna się na rzeczy, nie owija w bawełnę i mówi wprost na czym się stoi, czego można oczekiwać, jak widzi sprawę. Imponująca wiedza prawna, konkretny facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Dobrowolski dnia: 2014-02-25 09:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie serdecznie dziękuję za skuteczne poprowadzenie mojej sprawy rodzinnej. Dzięki Panu mam od zakończenia sprawy normalny kontakt z synem. Walczyłem o ten kontakt kilka lat bezskutecznie przy pomocy innych adwokatów. Dopiero Pana zaangażowanie dało pozytywny final w bardzo krótkim czasie. W imieniu swoim i w imieniu mojego synka bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin Robaczewski dnia: 2013-10-07 08:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mec. Tusch to naprawdę profesjonalista. Miałem dość ciężką sytuacje - groziło mi więzienie, na szczęście dzięki panu Mecenasowi udało mi się tego uniknąć, polecam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-12-29 19:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam nic do zarzucenia nowoczesny, dobry, skuteczny, i rzetelny, sprawa szybko załatwiona i bez spotykania wszystko załatwione przez telefon i internet! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciasWLKP dnia: 2012-06-16 13:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, i skuteczny, w sądzie walczy jak lew, ceny niskie a jakość wysoka polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pom dnia: 2012-05-18 00:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentny, rzetelny, i skuteczny. Polecam wszystkim szukajacym dobrego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Di dnia: 2012-05-17 20:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo szukałam, i znalazłam, zaufałam i wygrałam - rozwód, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2012-02-09 13:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, z przeprowadzonej sprawy, szybki i skuteczny rozwód :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wolny dnia: 2011-11-08 09:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwie sprawy powierzyłem Panu mecenasowi i dwie dla mnie wygrał. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-07 15:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna usługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-23 13:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, sprawa dot. alimentów i jestem zadowolony z wyniku! POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2010-08-23 13:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, profesjonalista, terminowy, skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2010-02-26 19:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolnona, kompetentny, terminowy, słowny, dyspozycyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-19 20:47:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją