Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kolber Witold, lek. med. Spec. chirurg. Gabinet lekarski. Diagnostyka USG

Zawód: Chirurg 
Adres: Małopolskie, 34-120 Andrychów ul. Rynek 26A
Telefon: Kom. 602 197 568
Adres e-mail: wkolber(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.lekarze-kolber.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 40x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x
Ceny usług: 100% niskie 40x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 1671
Data utworzenia profilu: 2014-06-03 18:16:53
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-03 18:16:53 

Opinie o Kolber Witold, lek. med. Spec. chirurg. Gabinet lekarski. Diagnostyka USG

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Jestem zadowolona :) Cieszę się, że wybrałam właśnie pana doktora :) Kolber , to lekarz medycyny estetycznej, który wykonuje kawał dobrej roboty. Dzięki niemu zrozumiałam, że botox jest bezpieczny dla skóry. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-22 13:47:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor na wagę złota. Szybko wykrył guzka w piersi Dzięki niemu dzisiaj żyję i mam się dobrze. Ze świeczką szukać takiego drugiego lekarza!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-09 13:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoncentrowany na pacjencie, bardzo kompetentny lekarz z sercem na dłoni. Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie tego lekarza. Dzięki niemu mogę żyć bez obaw i strachu. Po guzie nie ma ani śladu. Dziękuję panie doktorze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-15 09:35:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy panie doktorze za pomoc i zaangażowanie w usunięcia guzka. Obyło się bez skutków ubocznych, a co najważniejsze czuję się dobrze. Jestem zadowolona , bo inni lekarze nie dawali mi takich nadziei jak pan. Dzięki panu żyję i mam się dobrze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-27 10:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pan dr wykonał kawał dobrej roboty. Widać, że jest zaufanym chirugiem z dużym doświadczeniem. Zabieg został wykonany rzetelnie. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-21 17:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz medycyny estetycznej. Jak coś robi, to tyko dobrze . Troszczy się o swojego pacjenta. Botox został wykonany rzetelnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-07 09:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy panie Doktorze. Uratował pan moja mamę i sprawił, że teraz czuje sie naprawdę dobrze. Nie ma mowy o powikłaniach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-15 07:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opieka nad pacjentem od początku do końca. Fantastyczne podejście, wspaniała atmosfera i przede wszystkim sukces końcowy. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-29 08:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Lekarz z ogromną pasją i sercem do swojej pracy. Widać, że zna się na rzeczy i można mu w pełni zaufać. Zna się nie tylko na medycynie estetycznej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-09 05:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię profesjonalizm pana doktora. Widać, że jest to lekarz z pasją i doświadczeniem. Można mu w pełni zaufać. Konkretny i zawsze rzetelny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-21 07:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodziłam do różnych spejcalistów, ale żaden nie spełnił moich oczekiwań tak bardzo jak pan doktor Kolber moim zdaniem to jest wykwalifikowany lekarz, który wie co robi godny zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-30 07:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zabiegi medycyny estetycznej w wykonaniu pana doktora są wykonane rzetelnie, zgodnie z oczekiwaniami. Pan doktor, to najlepszy specjalista na jakiego trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-03 10:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz jakich mało. Warto panu doktorowi zaufać. Zna się na rzeczy, jest chirurgiem na światowym poziomie. Nic dziwnego, że mówi się o nim tylko same dobre rzeczy :) Jest tego godny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-13 03:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy chirurg. Pomógł nie tylko mnie, ale również mojej mamie, której zdiagnozowano guzka. Lekarz , który wychodzi na pomoc pacjentowi. Jest konkretny i zna się na nowoczesnych metodach leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-17 23:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie trafna diagnoza pana doktora, to moja mama mogłaby juz nie żyć. A tak - pan doktor zorientował się w porę i guza dało się usunąc! Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-10 01:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś też robiłam botox, ale nie był on wykonany tak jak przez pana doktora. Pan doktor się na tym zna, i efekt było niebo lepszy niż w poprzednim gabinecie u innego "specjalisty". POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-22 08:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zwróciłam się o pomoc do pana doktora. Nie miałam już żadnych sposób na żylaki, ale na szczęście trafiłam na świetnego specjalistę. Pan doktor zna się na takich mankamentach. Warto mu zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-05 23:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do pacjenta. Pan doktor jest doskonałym chirurgiem. To na jakimś forum internetowym nam go polecono. Bardzo się cieszę, że trafiłam na kogoś tak kompetentnego i doświadczonego. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-15 05:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem doświadczenia i wiedzy pana doktora. Dla mnie jest to chirurg na światowym poziomie, którego warto polecić każdemu kto szuka dobrego specjalisty w tej dziedzinie. Empatyczny, konkretny, ale zarazem sympatyczny i wspierający na każdym etapie leczenia. Cieszę sie, że to w jego ręce oddałam swój problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-10 10:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor dokładnie wykonał badanie i wykrył małego guzka na piersi. Jako chirurg spisał sie doskonale. Wykonując kawał dobrej roboty. Widać, że jest chirurgiem na światowym poziomie. W jego rękach pacjent może czuć się bezpiecznie. Po operacji czułam sie dobrze, a guzek został usunięty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-27 12:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laserowa obliteracja naczyń pozwalająca na leczenie żylaków kończyn dolnych została wykonana przez pana doktora profesjonalnie. Naprawdę zarówno konsultacja, jak i już zabieg był przeprowadzony bardzo skrupulatnie. Cieszę się, że zdecydowałam się na ten zabieg, bo efekt jest spektakularny . Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-06 06:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Witold Kolber, to lekarz z pasją i doświadczeniem, który stawia na pierwszym miejscu pacjenta, a nie inne sprawy. Widać, że duże znaczenie ma dla niego atmosfera w gabinecie i fakt, by każde badanie, każdy zabieg został wykonany starannie i jak należy. Już dwa razy byłam w jego rękach, jeśli chodzi o operacje. Nigdy mnie nie zawiódł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 10:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Kolber , to lekarz z doświadczeniem i optymizmem. Jego wiedza i umiejętności są wiele warte. Widać, że dla tego lekarza najważniejszy jest pacjent. Nieważne jaki zabieg - do każdego podchodzi odpowiedzialnie i z zaangażowaniem. Jestem po bardzo poważnym zabiegu. Nie było żadnych komplikacji. Udało sie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-23 09:10:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Takich lekarzy w Polsce nam właśnie brakuje... Jestem wzruszona i pełna szczęścia po zabiegu. Pan doktor zajął się mną kompleksowo. Rozwiał moje wszelkie wątpliwości, odpowiedział na każde pytanie, doskonale wiedział jak mnie uspokoić i przygotować do zabiegu. Wszystko poszło zgodnie z planem i oczekiwaniami. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-19 07:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały chirurg rozumiejący potrzeby współczesnych pacjentów. Pan doktor Kolber jest znany w całej Polsce jako lekarz wybitny,konkretny w działaniu, który zna się na swojej branży jak mało kto. Jest pomocny, potrafi udzielić pomocy i fachowo doradzić swojemu pacjentowi. Jestem zadowolona, bo mam pod ręką lekarza godnego zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-13 06:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor, to osoba godna zaufania. Specjalista na najwyższym poziomie, który potrafi na spokojnie wszystko wyjaśnić, odpowiedzieć na nurtujące pytania, zadbać o to by pacjent czuł się po prostu pewnie i bezpiecznie w jego rękach. Na medycynie estetycznej zna się jak mało kto. Kuracja przeciwzmarszczkowa z zastosowaniem toksyny botulinowej spełniła moje oczekiwania i sprawiła, że moje zmarszczki zostały zniwelowane w 99%! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-23 07:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konsultacja z zakresu chirurgii onkologicznej przeprowadzona przez lekarza Kolbera doskonale. Nie spodziewałam się, że jest to tak wspaniały specjalisty w dziedzinie onkologii. Guzek piersi wykryty szybko i trafnie. Dodatkowe badania przeprowadzone i guzek usunięty. Wszystko poszło zgodnie z planem i oczekiwaniami, dzięki trafnej diagnozie pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-26 08:02:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wybitny lekarz z doświadczeniem, któremu można zaufać. Naprawdę. Jako chirurg medycyny estetycznej, jako klasyczny chirurg - po prostu lekarz z sercem na dłoni, który wychodzi naprzeciw oczekiwaniom pacjenta i otwiera się na jego potrzeby i problemy. Można jemu zaufać. Jest konkretny i indywidualnie podchodzi do każdego przypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-12 00:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ten lekarz, to doskonały specjalista w dziedzinie medycyny. Szczególnie medycyny estetycznej. Jestem zadowolona z zaproponowanej depilacji laserowej, która pomogła mi pozbyć się zbędnego owłosienia z brzucha. Od lat walczyłam z włoskami w tym miejscu i niepotrzebnie - miałam świetnego lekarza pod ręką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-23 10:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie lekarz z sercem na dłoni. Można mu zaufać, bo jest specjalistą konkretnym, sympatycznym i przede wszystkim doświadczonym. Potrafi uspokoić pacjenta i zapewnić o bezpieczeństwa w czasie w zabiegu. Ja trafiłam do Niego przypadkiem i tak już pozostało, że stał się on moim stałym lekarzem. Kiedy potrzebuje jakiejś porady, pomocy, zawsze zgłaszam się do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 20:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuracja przeciwzmarszczkowa z zastosowaniem toksyny botulinowej została wykonana przez pana doktora tak jak tego obiecywał. Bez żadnych skutków ubocznych i dziwnych przypadków. Po prostu czysty profesjonalizm. Przed zabiegiem mogłam zapytac o wszystko, pan doktor doskonale mnie przygotował nie tylko pod względem fizycznym, ale również psychicznym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-06 00:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: USG tarczycy bez czekania. Do tego pan doktor jest naprawdę rewelacyjny. Polecam bardzo gorąco ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-12-22 14:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pacjentką doktora Witolda i jestem zadowolona, ponieważ zabieg został wykonany zgodnie z planem. Po zabiegu nie miałam żadnych skutków ubocznych. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-06 15:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Operacja przepukliny został wykonana prawidłowo.Dziękuję Panie doktorze za przeprowadzenie operacji i za życzliwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-11-23 14:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor pomógł mojemu ojcu w chorobie przewodu pokarmowego. Terapia została przeprowadzona skutecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-11-01 12:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma poleciła mi to miejsce. Pani doktor troskliwie zajęła się prowadzeniem mojej ciąży. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Podczas każdej wizyty dokładnie informowała mnie na temat stanu mojego dziecka. Dodatkowo zleciła cały szereg dodatkowych badań. Dzięki temu byłam spokojna o moje maleństwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 15:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ze względu na moją nadwagę miałam problemy z miesiączkowaniem. Dlatego też wybrałam się do pani doktor po poradę. Jestem zadowolona z jej profesjonalizmu oraz ogromnej wiedzy. Atmosfera w gabinecie jest bardzo miła, dzięki czemu nie czułam się skrępowana opowiadając o swoim problemie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natasza dnia: 2014-09-16 13:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele zawdzięczam pani doktor. To naprawdę wspaniała kobieta. Jest bardzo kompetentna oraz miła. Dzięki niej nie czułam się skrępowana podczas badania cytologicznego. Dodatkowo badanie to wykonano naprawdę bardzo delikatnie. Z czystym sumieniem mogę zarekomendować ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pacjentka dnia: 2014-08-25 18:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna miałam problem z zajściem w ciążę. Po badaniach okazało się, że ten problem wymaga leczenia. Wybrałam się wówczas do tego gabinetu ze względu na wiele pozytywnych opinii związanych z leczeniem niepłodności. Teraz jestem szczęśliwą mamą a swoją ciążę zawdzięczam troskliwej opiece pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria K. dnia: 2014-08-10 11:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się tu na konsultację z moim bolącym pęcherzykiem żółciowym. Pan Doktor przekazał mi wiele ważnych informacji. Dodatkowo zakwalifikował mnie do zabiegu usunięcia pęcherzyka żółciowego. Pan Doktor jest świetnym lekarzem. Ma doskonałe podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-29 21:59:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją