Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Anna Roznatowska-Przystawa

Zawód: Neurolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Hirszfelda 17
Telefon: 71 34 127 08 Kom. 71 33 814 36
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Neurolog dziecięcy Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 42x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 1835
Data utworzenia profilu: 2014-05-31 16:24:22
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-31 16:35:47 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Anna Roznatowska-Przystawa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor była punktualna, przeprowadziła wywiad, przedstawiła diagnoze i propozycje leczenia, nie naciąga na dodatkowe koszty, gabinet w Medixie bardzo nowoczesny i w dobrym miejscu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-30 19:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny i sympatyczny lekarz neurolog. Poświęca 100% uwagi i zainteresowania dzieckiem, wszystko co związane z diagnozą oraz leczeniem jest tłumaczone w konkretny i przystępny sposób.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Fama dnia: 2018-07-15 16:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegla w milej atmosferze .....lekarz kompetentny ....wszystko dokladnie i zrozumialec tlumaczy. Polecam wizyte u Pani Roznatowskiej-Przystawy. Świetny fachowiec z super podejściem do pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek40 dnia: 2018-07-07 21:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa porada i wyczerpujace odpowiedzi na zadawane pytania. Pełen profesjonalizm ze strony Pani Anny Roznatowskiej-Przystawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2018-06-16 14:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor bardzo szybko nawiązuje kontakt z pacjentem, tłumaczy bardzo dokładnie. Aby potwierdzić swoje przypuszczenia zleca dodatkowe badania. Bardzo dziękuję i gorąco polecam :)
Opinia dodana przez: S dnia: 2018-05-27 13:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Roznatowska-Przystawa leczy mojego synka od jakiegoś czasu. Sympatyczna i kontaktowa, Pani doktor szybko zdiagnozowała problem z którym do niej trafiliśmy. Pełen profesjonalizm i wiedza merytoryczna. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agi dnia: 2018-03-11 16:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta u pani doktor bardzo owocna, pani doktor kompetentna, rozmowa prowadzona w sympatycznej atmosferze, otrzymałam dużo ważnych sugestii i informacji. Polecam wizyty u Pani Doktor.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-02-23 20:06:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Pomocny Lekarz, znajacy sie na rzeczy. Wytłumaczyła nam krok po kroku jak mamy postepowac z dzieckiem. Udzieliła odpowiedzi na kazde nurtujace nas pytanie. Uspokoiła....B. Dobre podejscie do dziecka. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wdzięczni dnia: 2018-02-04 15:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam ,Pani doktor Anna bez pośpiechu wysłuchała ,zbadała ,doradziła zdenerwowanym rodzicom , dużo poświęca czasu swoim pacjentom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-01-28 18:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta odbyła się w miłej i spokojnej atmosferze. Pani Anna mnie wysłuchała i zleciła dziecku dalsze badania, aby zastanowić się nad diagnozą. Odczucia co do wizyty mam jak najbardziej pozytywne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2018-01-13 17:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegała w spokojnej atmosferze. Pani Anna szybko zdiagnozowała problem i zalecił odpowiednie postępowanie. Wytłumaczyła nam również w jaki sposób należy z dzieckiem postępować.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: m i w dnia: 2017-11-26 15:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie u Pani doktor Anny jestem bardzo zadowolona konkretny człowiek , przeprowadziła konkretne badania które potwierdziły jej przypuszczenia . Sumienny i konkretny człowiek z pozytywnym nastawieniem do pacjenta!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A40 dnia: 2017-11-12 18:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz. Jest kompetentna, miła i rzetelna. Bardzo dokładnie objaśnia możliwe opcje leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2017-11-01 10:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty, Pani doktor badanie wykonala bardzo dokladnie, wszystko tlumaczac i kierujac co dalej zrobic z wykrytymi objawami. Polecan tego specjaliste!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula+Jan dnia: 2017-09-08 14:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam.Pani dr to bardzo dobry lekarz, któremu można zaufać,a to bardzo ważne. Nie raz nie dwa pomogła nam uwierzyć i dodała otuchy w walce z chorobą córki za co bardzo,bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: tcc dnia: 2017-07-13 18:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długich poszukiwaniach chyba znalazłam swojego lekarza :) Bardzo miłe zaskoczenie. Porównując dwie poprzednie wizyty (u dwóch innych lekarzy), nie mam się do czego przyczepić. Profesjonalne podejście, bez niepotrzebnego gadania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JL dnia: 2017-06-17 16:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, bardzo duża wiedza i kompleksowe podejście do sprawy. Polecam szczególnie!!!! Moje dzieci uwielbiają wizyty u PAni doktor.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: izabella dnia: 2015-08-14 16:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią doktor, szczególnie za podejście do dzieci. Leczę u niej córcię od kilku lat i jestem super zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anita dnia: 2015-06-18 21:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu tą neurolog- wysokiej klasy specjalista i ceny w porządku. Przychodnię poleciła mi przyjaciółka i jestem zadowolona! A moje dziecko chętnie chodzi do pani Anny !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-14 20:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita lekarka dla wszystkich osób szukających wysokiej klasy neurologa. Polecam wszystkim, sama chodzę tam z synem, co pół roku na kontrolę, i jestem bardzo zadowolona. Lekarz jest bardzo kontaktowy, chętnie dzieli się swoją wiedzą, rozmawia z pacjetnem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Brożek A. dnia: 2015-05-07 18:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła Pani doktor. Wydaje się być kompetentnym i zdecydowanym neurologiem , szczegółowo odpowiada na pytania , nie ponagla, dokładnie bada, polecam tego lekarza
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2015-03-08 12:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne podejście do dzieci, mój synek robi postępy z dnia na dzień, polecam tego neurologa wszystkim zatroskanym rodzicom.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 16:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnosze jak najbardziej pozytywne wrażenia po wizycie w gabinecie pani Anny. Byłam z córką, 5 lat - pani doktor ma świetne podjeście zarówno do dzieci jak i do zatroskanych rodziców. Polecam wizyty bo warto. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2015-02-25 18:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz zawsze można na panią doktor liczyć, nawet w trudnych sytuacjach materialnych ,pani doktor leczy moją trójkę dzieci. Jestem jej zobowiązana.
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-02-19 16:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwa i sumienna neurolog, zawsze uśmiechnięta w dodatku moje dziecko robi ogromne postępy - dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: WitKa dnia: 2015-02-13 15:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały lekarz,wczuwający się , empatyczny. Skuteczny diagnosta,który potrafi naprawdę leczyć.
Opinia dodana przez: Misia dnia: 2015-02-07 17:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam gabinet pani Anny w Medixie, jest niezwykła,bardzo nam pomogła, córka wreszcie nie ma kłopotów w szkole i nikt się z niej nie śmieje.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2015-01-18 13:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panią doktor poleciła mi koleżanka, i teraz wiem, że był to trafny wybór. Pan dr przeprowadza dokładny wywiad, ma cierpliwość, jest b. pomocna, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Polecam Panią doktor bo warto :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matka dnia: 2014-12-09 10:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadza się. Faktycznie to jest dobry lekarz! Z sercem na dłoni! Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gro-nka dnia: 2014-12-05 17:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nadzwyczajny specjalista, bardzo dobry człowiek, fenomenalny lekarz najwyższej klasy.Bardzo nam pomogła. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczurek dnia: 2014-11-29 11:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz neurolog - zawsze szybka i trafna pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda@ dnia: 2014-11-25 18:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle profesjonalny, ciepły i zaangażowany lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rodzic dnia: 2014-11-09 13:42:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten lekarz ma świetny kontakt z pacjentem i rodzicem. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nela dnia: 2014-10-25 15:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta pani jest bardzo dobrym lekarzem, zawsze zastosuje odpowiednie leczenie, jest godna polecenia, bardzo dobre podejście do dzieci. jak największy pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorotka dnia: 2014-10-19 12:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Anna jest super fachowcem. Utrzymuje wspaniały kontakt z dzieckiem. Leczenie u Pani dr to przyjemność :-
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-11 19:32:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowy i rzeczowy lekarz. Szybka diagnoza i zalecone postępowanie lecznicze. Naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 19:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity lekarz. Niesamowita wiedza, kompetentna i rzeczowa. Bardzo sympatyczna i ciepła osoba. Zdecydowanie polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ada dnia: 2014-09-23 18:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat córka jest pacjentką dr Roznatowskiej-Przystawy. Pełen profesjonalizm, rewelacyjne podejście do dziecka. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-09-09 19:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mojej córce bardzo pomogła a wcześniej byliśmy już u tylu lekarzy i straciliśmy tyle kasy !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-09-04 18:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna kobieta, sympatyczna,odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Delikatna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 18:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzimy do dr Przystawy z synkiem, ma świetne podejście do dzieci i mój synek zawsze bardzo się cieszy jak do niej idzie ale robi postępy i już niedługo nie będzie chyba potrzeba pomoc pani Anny, z jednej strony szkoda że trzeba będzie się rozstać a z drugiej strony cieszymy się że jest coraz lepiej:))Pozdrawiamy naszą kochaną Panią Doktor Annę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AD dnia: 2014-08-17 14:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny raz nas nie zawiodła. Jak dla mnie to prawdziwy lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-07-24 16:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Anna Roznatowska-Przystawa jak dla mnie i mojego syna była dokładna, skrupulatna, bardzo miła oraz punktualna. Polecamy JĄ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matka dnia: 2014-07-22 18:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i sympatyczna, wprowadzająca spokój i atmosferę bezpieczeństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-07-14 18:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZ DOBRY LEKARZ POMOGŁA NAM W CIĘŻKICH CHWILACH DO TEJ PORY JEŚMY POD JEJ OPIEKĄ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARZENA dnia: 2014-06-15 12:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Profesjonalnie i z doświadczeniem podchodzi do małych pacjentów. Tłumaczy rodzicowi wręcz obrazkowo problem, który zaistniał u dziecka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-31 16:26:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją