Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GAJO

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-260 Marki
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Podbitki dachowe, Usługi remontowe, elektryka. Słowa kluczowe: Podbitki dachowe

Ocena: 100% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4308
Data utworzenia profilu: 03.04.2010 11:43:25
Data ostatniej aktualizacji: 30.05.2014 05:34:37 

Opinie o GAJO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę,szybko,profesjonalnie.Prace wykonane bez zastrzeżeń,jest pięknie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 09.05.2018 14:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa konkretna, rzetelna, terminowa. Założenie podbitki - bez zastrzeżeń, prace wewnątrz domu - sprawnie i fachowo. Bez nałogów, punktualni, miejsce pracy utrzymane w porządku, uczciwe rozliczenie powierzonych materiałów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek Chylice dnia: 25.04.2014 11:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na stronie oferia.pl zlozylem zlecenie na montaz drzwi aluminiowych, zglosilo sie ok 10 wykonawcow i Pan Gajo. Jako jedyny nie narzekal ze otwory sa krzywe i trzeba kuc. Mlody, pozytywny czlowiek-chce zarobic, a ja chcialem miec zrobione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bilboch dnia: 28.03.2012 21:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma staneła na wysokości zadania,rolety i żaluzje wykonała tak jak było na zamówieniu,sprawny montaż i przystępna cena. POLECAM ,na wiosne zamawiam w firmie "GAJO" moskitiery!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Słupno dnia: 08.01.2012 23:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj firma "GAJO" skonczyła remont pomieszczeń w moim domu, sufit podwieszany wykonany dokładnie i solidnie,zamówione parapety i okna dostarczyli wraz z montazem na czas.Rzadko sie zdarza ale firma dokłanie posprzatała po sobie (tylko wstawic meble i mieszkać) BARDZO BARDZO BARDZO POLECAM !!!Firma godna polecenia. Zobaczymy jak poradzą sobie z roletami ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Marki dnia: 06.01.2012 03:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna,podbitke z pcv wykonali wzorowo,firma utrzymała porządek w trakcie pracy i po jej zakończeniu.co bardzo mi sie podobało?Firma we własnym zakresie dostarczyła z hurtowni potrzebne materiały do wykonania podbitki, gorąco polecam fachowcy godni uwagi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof z Legionowa dnia: 05.01.2012 06:39:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna maja wspolczynnik 1.1 a nie jak zapewniano 1.0. niby drobnostka ale nie tak mialo byc
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bede zabiegał o wymiane szyb
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 15.02.2011 22:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi ok, z terminowoscia gorzej(tydzien opoznienia), cenowo przystepnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: narazie nie było
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2011 22:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna i drzwi zgodne z zamowieniem, wszystko wykonane przed ustalonym terminem, montaż bez zastrzezen. zobaczymy jak sobie poradzą z poddaszem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 08.11.2010 23:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowosc i fachowosc to podstawa w dzisiejszych czasach. P. Dominik osobiscie dopilnowal wszystkiego i efekt jest oszalamiajacy. Oby tak dalej. Pozdrawiam i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.07.2010 22:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodzi ludzie, ale znajacy się na rzeczy. Wykańczali mi 2 mieszkania i teraz polecam ich znajomym. Mozna ich zostawic samych w mieszkaniu z gwarancją że wszystko bedzie OK! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Olga1 dnia: 03.04.2010 11:47:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją