Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tomasz Kokowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce IX wieków Kielc 8/20
Telefon: 41 368 20 58 Kom. 608-724-107
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 82% pozytywna 37x 8x

Jakość usług: 84% wysoka 37x 7x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 30x 2x 7x
Ceny usług: 76% niskie 20x 7x 6x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 10121
Data utworzenia profilu: 2013-02-26 23:46:37
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-29 21:05:09 

Opinie o Tomasz Kokowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawsze odbiera telefon. ale to że jest mega skuteczny to prawda. sprawa o rozwód poprowadzona zwycięsko :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka Kozub dnia: 2018-09-14 14:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna pomoc w trudnej życiowej sytuacji, Pan adwokat na pewno nie pomylił się wybierając swój zawód. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K dnia: 2018-08-01 14:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednym słowem - walczak. Zawsze umie znaleźć dobre rozwiązania problemów sprawy. Ja korzystałem z usług p. Kokowskiego i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pewnie konkurencja anonimowo zaniża opinię
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jurek Madej dnia: 2018-01-05 16:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat ,naprawdę godny polecenia , potrafi pomóc ,a nie jedynie mówić ,że pomoże. Złoty chłopak !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KInga Kowalczyk dnia: 2018-01-02 08:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny fachowiec i to nie tylko do rozwodów. W sprawach karnych jest chyba jeszcze lepszy. Mojemu dziecku życie uratował. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A N dnia: 2017-09-20 10:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny adwokat i facet, prowadził mi sprawę o podział majątku. Dostałam dużo więcej pieniędzy niż myślałam i rzeczy na których mi zależało. Żałuję, że nie wzięłam Pana Mecenasa do sprawy rozwodowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-01-09 16:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Bardzo profesjonalny i rzetelny Adwokat. Miałem wcześniej adwokata ale przegrał sprawę a tu Pan Mecenas wygrał apelację i jeszcze cenowo było bardzo przyzwoita.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PRzemysław dnia: 2016-12-06 17:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje opinie pozytywna bo Pan Adwokat naprawdę bardzo mi pomógł. Z całych sił walczylismy żeby wygrać dla syna i sie udało. Polecam Pana Adwokata do pomocy każdemu w sprawie o alimenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-09-14 11:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ręką na sercu mogę polecić usługi Pana Mecenasa Kokowskiego. Pomógł mi bardzo dużo szczególnie ze sprawa była trudna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2016-07-21 12:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie bardzo dobry fachowiec. Sprawa dość skomplikowana przez to trwała dość długo ale to chyba kwestia sprawności naszego sądownictwa. Ogólnie bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2016-06-07 15:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Nie wiem jak jest z innymi ale wiem ze Pan Mecenas jest dobry bo wygrał nam naszą sprawę. Dla mnie to jest najważniejsze. Trafiliśmy do niego z polecenia i opłaciło się dlatego teraz chcieliśmy go pochwalić
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wójtowicz dnia: 2016-01-05 09:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest znakomitym prawnikiem i dobrym fachowcem. Zna się na tym co robi i widać to na każdym kroku w sprawie. Widać ze ma doświadczenie które umie wykorzystać. Polecam go bo to odpowiedni fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Dyk dnia: 2015-11-30 16:44:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciezko sie z nim skontaltowac ale poprawidzil moją sprawe o rozwod bez zarzutu i pomogl jeszcze w podziale majątku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-19 10:34:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Arogancki,zakpił ze mnie,nie słucha co się do niego mówi.Tylko wstydu się w sadzie prze niego najadłem.Obiecywał pomoc, a w sądzie się chował na rozprawie.Musiałem się sam bronić.Co to nie on u niego w kancelarii wszystko wie nic mu nie można powiedzieć.Tylko próbuje prowokować swojego klienta.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-12 13:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa wydawała się bez żadnych szans na wygraną. Pan Mecenas zdecydował się mi pomóc i za to jestem mu dozgonnie wdzięczna!!! Tylko dzięki jego pomocy mój rozwód zakończył się tak jak tego oczekiwałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. Dyl dnia: 2015-09-05 21:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzę rzetelność i zaangażowanie Mecenasa w moją sprawę uważam za fachowe i godne polecenia. Trwająca ponad trzy lata sprawa zakończona pełnym sukcesem pomimo zakrętów i kombinacji strony przeciwnej oraz pomimo dającego się wyczuć faworyzowania przez sąd strony przeciwnej. Jestem Panu Mecenasowi bardzo wdzięczny za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-30 08:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywną opinię - bardzo przebojowy adwokat. U mnie w sprawie potrafił znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Walczył i nie odpuścił do końca. Oczywiście - wygrałam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-08 16:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwy i zawsze przygotowany do rozpraw. Uprzejmy dla klientów. Widać że posiada dużą wiedzę. Cierpliwie wysłucha klienta i potrafi podnieść człowieka na duchu. Bardzo sympatyczny z poczuciem humoru. Jest godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-20 22:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawny adwokat który skutecznie pomógł mi w mojej sprawie. Na swoim przykładzie widzę że jego pomoc była mi potrzebna. Walczył o mnie od początku do końca. Jedna wada - drogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: M. W. dnia: 2015-03-24 18:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Mecenasa Tomasza Kokowskiego. Poleciła go moja koleżanka która też się rozwodziła i miała rację. Do tej pory jestem Panu Mecenasowi ogromnie wdzięczna za to że bezboleśnie przeprowadził mnie przez najgorszy okres w moim życiu, wszystkim się zajął. Rozwiodłam się praktycznie tak jak chciałam, dobre alimenty, wizyty ojca - po prostu nowe życie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna H. dnia: 2015-03-19 12:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SERDECZNIE POLECAM POMOC PRAWNĄ TEJ KANCERARII, SUPER OBSŁUGA, WSPANIAŁA ATMOSFERA, BARDZO FACHOWA POMOC ZA NAPRAWDĘ NIEDUŻE HONORARIUM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2015-03-02 09:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej sprawie rozwodowej Pan Tomasz Kokowski sprawdził się świetnie. Drążył temat do samego końca, dawał ogromne wsparcie na sprawach i w życiu. Bardzo mu dziękuję za pomoc. I polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-02-25 10:44:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponad dwa lata walczyl o moja sprawe o obnizenie alimentow w efekcie nie obnizyl a jeszcze podniosl sad, brak kontaktu arogancki na sprawy wysylal swoja apelantke ktora niema wogole doswiadczenia. Nawet nie wiedziala ze jak ostatnia rozprawa byla ponad trzy miesiace temu to bedzie potrzebne aktualne zaswiadczenie ze jestem bezrobotny. Nie mieli odwagi powiedziec ze apelacje przegramy, co inny adwokat powiedzial ze na 90% przegramy. Nie polecam, omijajcie szerokim lukiem ta kancelarie!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wiktor dnia: 2015-02-24 21:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam do tego adwokata z polecenia mojej znajomej i nie zawiodłam się. Super podejście do tematu i świetna analiza. Wszystko się sprawdziło. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-02-17 12:32:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałam długo na kontakt ze strony mecenasa. Postanowiłam sama zadzwonić, ale próby skontaktowania się były bezskuteczne do ostatniej chwili przed sprawą nie wiedziałam, czy mecenas będzie obecny. W ostatnim momencie pojawiła się totalnie nieprzygotowana aplikantka. Byłam bardziej pewna od niej składając zeznania,żenada...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anabet dnia: 2015-02-05 16:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowo, solidnie i fachowo. To profesjonalista wysokiej klasy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2015-01-02 16:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały prawnik i wspaniały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-10 12:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez pomocy Pana Mecenasa nie dałabym rady przejść przez swoją sprawę. Był dla mnie wsparciem i tylko z jego pomocą wygrałam. Gdy dostałam wniosek o rozwód popłakałam się ale dzięki Panu Mecenasowi przeszłam przez to. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2014-10-03 20:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Bardzo współczuję wszystkim przeciwko którym występuje. Gorąco polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-04 08:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie super. W moją sprawę zaangażowany i staranny. Ma dobre pomysły i jest godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-07-23 08:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Kokowskiego, który prowadził moją sprawę rozwodową. Osiągnęliśmy tego co chcieliśmy- orzeczenie o wyłącznej winie męża. Wysoka jakość usług, zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-05-06 11:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca. Trudno się do niego dostać a jeszcze trudniej dodzwonić ale naprawdę moja opinia jest bardzo pozytywna. Bardzo dobre podejście do klienta i do problemu. Naprawdę polecam usługi tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-13 15:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży plus za pomysł i ogromne wsparcie. Niezwykle sympatyczny człowiek który naprawdę jest fachowcem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: P.M. dnia: 2014-03-18 13:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług mecenasa, co prawda ciężko się dodzwonić, ale sama byłam świadkiem jak bedąc na rozmowie w kancelarii rozmawiał ze mna i dzwonił telefon i nie odebrał, wiec zrozumiałe, że nie ma nie raz jak odebrać, ale oddzwania czasem :) druga sprawa jest taka, że mecenas nie wiem na naszej sprawie był może raz był jakiś tam mały problem, ale się stawił. Sprawa wygrana, więc o czymś świadczy jestem mu strasznie wdzięczna i poleciłabym wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A Sz dnia: 2014-02-21 21:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i skuteczny prawnik.Nie wiem dlaczego poprzednie osoby tak negatywanie się wypowiadaly o Mecenasie. Ponadto w jego biurze nie ma sekretariatu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pitr dnia: 2014-02-20 16:48:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM!!! Zainteresowany sprawą dopóki nie zapłaciłam, potem zero zainteresowania, na rozprawy przysyła młodzież, mało mają do powiedzenia, źle napisana apelacja - sąd I instancji odrzucił, bo zawierała błędy i była spóźniona.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 09:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mecenasa, moja sprawa prowadzona wcześniej była przez 2 inne kancelarie z Kielc i dopiero mecenas przyczynił się do wygranej sprawy, bardzo dziękuję mecenasie i bardzo gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AN dnia: 2014-02-14 22:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo się cieszę, że los postawił na mojej drodze Pana Mecenasa Kokowskiego. Dzięki niemu uwierzyłam, że mogę zwyciężyć i zmienić swoje życie. Rozwiodłam się i dzięki niemu teraz jestem szczęśliwa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.M. dnia: 2014-01-09 08:36:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak zaangażowania w sprawę, kontakt telefoniczny graniczy z cudem a honorarium bardzo wysokie jak na taką jakość usług!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 18:56:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do pozytywnych opinii. Bardzo dobrze poprowadził moją sprawę o rozwód. Ustaliliśmy swoje minimum a wygraliśmy sporo więcej. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 17:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd te czerwone opinie. Chyba to przegrani (widze tam styl mojego b. meza) pisza takie głupstwa na temat Pana Mecenasa. To uroczy człowiek, zaangażowany w sprawę, przewidujący i pewny tego co chce zrobić. Same pozytywne oceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-10-30 16:20:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegam wszystkich przed tym niekompetentnym pseudo adwokatem na sprawach sie nie pojawia lecz wysyla swoich pomocnikow ktorzy watpie zeby mieli cos z prawem wspolnego. nie odbiera telefonow nie odpisuje na maile krotko mowiac katastrofa . jesli nie chcecie miec dodatkowych problemow i zmartwien wystrzegajcie sie tego pana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: brak słow dnia: 2013-10-07 12:16:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan kokowski uczestniczył w mojej sprawie i jednym słowem OŚMIESZYŁ SIĘ
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 11:37:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety - ani fachowości, ani poważania w sądzie, ani doświadczenia. Powyższa opinia to chyba autoreklama. Z dwóch prowadzonych spraw alimentacyjnych położył obie - 'wywalczył' 30% kwoty z pozwu. Poległ w sądzie I instancji, a na apelacji został wyśmiany przez Sąd - stosuje ogólne argumentacje i szablony pism, nie analizuje faktów, nie słucha, nie angażuje się, przysyła 20 latków na zastępstwo. Szczerze NIE polecam. Szkoda tylko, że wiem to dopiero po fakcie...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: m dnia: 2013-06-08 14:14:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat!!! Prowadził moją sprawę rozwodową i wywalczył wszystko co chciałam.Młody człowiek z ogromnym zapałem do pracy,miły i kulturalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CK dnia: 2013-02-26 23:50:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją