Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SOYER - Centrum Szkoleniowe Edyta Ziemińska-Dąbrowska

Zawód: ośrodki wypoczynkowe i szkoleniowe, pensjonaty, schroniska  
Adres: Mazowieckie, 05-270 Marki Różana 2
Telefon: Kom. 502 629 994 Fax: (22) 781-11-65
Adres e-mail: biuro(małpa)soyer.edu.pl
Strona internetowa: www.soyer.edu.pl
NIP:
5671594526
Opis działalności: Szkolenia dla kadr i księgowości, oświaty, fizjoterapeutów, psychologów, logopedów, rehabilitantów. Słowa kluczowe: szkolenia, edukacja, kursy, kadry, księgowość, rehabilitacja

Ocena: 97% pozytywna 48x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 48x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 100% niskie 32x 15x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 1749
Data utworzenia profilu: 2014-05-29 08:58:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-29 08:58:09 

Opinie o SOYER - Centrum Szkoleniowe Edyta Ziemińska-Dąbrowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te szkolenia są prowadzone w bardzo przyjemny sposób. Jest wystarczająca ilość wiedzy, nie za dużo na raz. Program jest ciekawy. Nikt na szkoleniu się nie nudził. Dobre szkolenia dla tych, którzy chcą się czegoś nauczyć. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-11-14 16:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Te szkolenia prowadzą fachowcy, więc można się od nich wiele nauczyć. Skorzystałam z kilku szkoleń i jestem bardzo zadowolona. Jakość najwyższa i ciekawy sposób prowadzenia zajęć. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-10-30 12:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam okazje byc na dwoch szkoleniach wiec mysle ze moja ocena bedzie w miare wiarygodna. Ze szkolen jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie przeprowadzone, duzo tresci, materialow, no i plus dla szkoleniowcow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bednarowska dnia: 2017-10-22 16:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne wrażenia po Waszym szkoleniu. Wszystko punktualnie zaczęte, szkolenie ciekawe, dużo wiedzy, dużo wiadomości, które można wykonać w praktyce. Wszystko dobrze zorganizowane. Pozytywna ocena się po prostu należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzaanaa dnia: 2017-10-17 19:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność wziąć udział w szkoleniu oferowanym przez tę firmę. Było prowadzone bardzo profesjonalne, atmosfera była bardzo miła i przyjazna. Każdy się dobrze bawił i mógł dużo się dowiedzieć. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał2 dnia: 2017-09-29 11:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe 5 lat studiów nie dały mi tyle, co Wasze szkolenia. Masa teoretycznej ale też praktycznej wiedzy - coś co w końcu przydaje mi się w pracy. Wyczekuje nowych szkoleń i mile widziana obniżka cen :DD
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dreckaa dnia: 2017-09-08 16:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku uczestniczyłam w szkoleniu oferowanym przez firmę SOYER i jestem bardzo zadowolona. Można się wiele nauczyć i zdobyć solidne wykształcenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryna44 dnia: 2017-08-30 14:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoleń kilka u Was odbyłem wiec wypowiedziec się moge. Niektóre były lepsze, inne ciut gorsze. Ale ogólnie wszystkie były przeprowadzone dobrze. Za co pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Flliigi dnia: 2017-08-24 21:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak szukacie dobrych szkoleń dla pedagogów to Soyer organizuje je świetne. Liczę, że jakieś nowe szkolenia skierowane dla osob pracujących z autystycznymi osobami. Jesteście najlepsi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daguska43 dnia: 2017-08-23 12:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wasze szkolenia są najlepsze! Pod koniec roku zapisałam się do Was na szkolenie dla edukatora seksualnego. Pracuję w szkole, a dzięki Waszemu kursowi od przyszłego roku będe mogła prowadzić też zajęcia z wychowania do życia w rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gruszzka dnia: 2017-08-09 11:05:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ROZPISYWAŁA SIĘ NIE BĘDĘ, PO PROSTU NAPISZĘ KRÓTKO I ZWIĘŹLE - JESTEŚCIE ZDECYDOWANIE NAJLEPSZYM CENTRUM SZKOLEŃ DLA NAUCZYCIELI I TYLE W TEMACIE!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotrowskaA dnia: 2017-07-30 18:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne szkolenia macie! Są dość oblegane, więc niestety na dwa na które chciałem nie udało mi się zapisać :( Na kilku jednak byłem w tym i w tamtym roku i jestem pod dużym wrazeniem Waszej kadry! Jestescie najlepsi! POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SzymonKrajenski dnia: 2017-07-28 15:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie z metody dennisowa po prostu super. Jestem z niego bardzo zaodowlona, nie dosc ze przeprowadzone wzorcowo to do tego naprawde ciekawie bylo, nikt sie nie nudzil! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrowska dnia: 2017-05-30 13:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko dobrze, wasze szkolenia sa ciekawe, dobrze przeprowadzone, warunki tez okej, no i ogolnie z sensem co jest najwazniejsze! ja polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-28 19:05:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Soyer, w przeprowadzaniu szkolen dla doroslych sa najlepsi, teraz widzimy sie na szkoleniu z metody dobrego startu, dzieki i do zobaczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-22 20:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestescie najlepsi! szacun dla was za tak dobrze przeprowadzane szkolenia! do zobaczenia w maju na kolejnym! pozdrawiam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KKASKAA dnia: 2017-04-26 18:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywała, napisze krótko - CHCESZ ZDOBYĆ KONKRETNE UMIEJĘTNOŚCI I PRZYDATNĄ WIEDZĘ - WYBIERZ SOYER.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-19 10:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat - Soyer to naprawdę dobre centrum szkoleń, każdemu polecam zapisywać się do nich na kursy - prowadzą je dobrze, profesjonalnie i nastawione są na praktyke. Czyli tak, jak powinno być. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Haskiii dnia: 2017-03-25 20:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ,że wzięłam udział w ich szkoleniach terapii.Dobre podejście do kursanta no i certyfikat. Łatwiej awansowałam w pracy przez zdobytą wiedzę. Kursy są bardzo przydatne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnielka dnia: 2017-03-10 21:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko dobrze, szkolenia na ktorych bylam byly ciekawe, dobrze prowadzone i naprawde przydatne, dzieki nim pracuje mi sie lepiej z dziecmi w swietlicy, zawsze nowe umeijetnosci i wiedza sie przydaja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilaPPP219 dnia: 2017-02-27 15:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobre centrum szkolen, kursy na ktorych bylem prowadzone prawidlowo, a nawet bardzo ciekawie i z duza dawka praktyki, ja jestem bardzo zadowolony z soyer i ciesze sie ze tyle dobrych kursow organizujecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-25 21:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkolenie z IS bardzo dobrze przeprowadzone, jestem mega zadowolona, że wzięlam w nim udział, naprawdę dużo się nauczyłam. dzięki wielkie i do zobaczenia na kolejnych szkoleniach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimmm dnia: 2017-02-21 19:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu brałam u Was kursy z fizjoterapii. Bardzo dziękuję za ten mile i produktywnie spędzony czas, wykładowca bardzo cierpliwy, odpowiada na wszelkie pytania. Po ukończeniu otrzymałam certyfikat,który pomógł mi znaleźć wymarzoną pracę . Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomaszewska dnia: 2017-02-20 17:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie z metody dobrego startu super II stopnia super! Jestem naprawde pełna zachwytu. Ciekawie, prowadząca przygotowana, dla mnie rewelacja!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-29 16:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę ze jest to jeden z lepszych organizatorów szkoleń i kursów. byłam u nich na terapii ręką i szczerze mówiąc dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Annais dnia: 2017-01-28 19:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję! Dzięki certyfikatom z Waszych szkoleń tydzień temu dostałam pracę, chwalono mnie za nie! W tym roku też na pewno się zobaczymy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szklla dnia: 2017-01-27 22:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka szkoleń mam za sobą z Soyer i muszę przyznać, że jesteście najlepszym centrum szkoleń z jakim miałam styczność. Szkolenia zawsze są dobrze przygotowane, prowadzacy mają mega wiedze - wszystko na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SobaczakUla dnia: 2017-01-23 17:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam SOYER!!! szkolenia dla nauczycieli organizujecie swietne, człowiek pomimo zmęczenia z chęcią na nie w weekend jedzie, bo wie, że się dużo nauczy i nie będzie nudno! dzięki wielkie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Triks dnia: 2016-12-28 15:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkolenie z terapii reki super, bardzo jestem zachwycona, nie spodziewalam sie az tak ciekawych i nastawionych na praktyke zajec, mega pozytywne zaskoczenie, wielki szacun dla soyer i polecam was wszystkim znajomym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rutinoski dnia: 2016-12-17 20:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niejednokrotnie miałem okazje uczestniczyć w szkoleniach firmy "SOYER" i za każdym razem byłem tak samo zadowolony. Poziom nauczania jest niezwykle wysoki, zatrudnieni wykładowcy są prawdziwymi profesjonalistami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-11-24 21:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie z metody globalnego czytania bardzo ciekawe i przydatne, mam w domu małego autystę, więc staram się doszkalać by móc dodatkowo w domu z nim pracować, wiadomo terapie to nie wszystko, a dzięki takim szkoleniom jak w soyer zdobywam więdze i dzięki Wam za to!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 20:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Brałam udział w szkoleniu terapii ręki w katowicach > jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia wykładów . Widac ,ze kursy prowadzone sa przez osoby kompetentne .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-10-26 17:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - szkolenia bardzo dobrze prowadzone, ciekawe, dobrze zorganizowane. bardzo pomocna wiedza, cieszę sie ze trafiłam tam bo wiele wyniosłam. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alka dnia: 2016-10-15 21:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu szkolenia organizowane przez Soyer! Organizują wiele szkoleń dla fizjoterapeutów , ja byłam już na dwóch. Oba świetne. Bez obaw możecie się zapisywać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Syndroma dnia: 2016-09-27 22:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs pierwsza klasa, dla fizjoterapeuty w sam raz. wiele fachowych rzeczy można sie dowiedzieć. wiele nauczyć. polecam bo warto sie tak szkolić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Tommczyk dnia: 2016-09-25 19:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłam na szkoleniu "Wielowymiarowa terapia manualna stóp dziecka" i bardzo to szkolenie mi się podobało. 100% praktyki! Jestem aktualnie dopiero na 4 roku fizjoterapii ale już staram się szkolić, żeby posiadać jak największą wiedzę i umiejętności!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WiolettaK dnia: 2016-09-14 18:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenia organizowane przez Soyer mogę z czystym sumieniem polecić. Fajnie prowadzone, profesjonalnie, duży praktycznej wiedzy. Materiały szkoleniowe bardzo pomocne i dobrze opracowane. widać, że się przykładają do kursów i szkoleń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galla dnia: 2016-08-28 17:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po kursie z terapii ręki i jestem bardzo zadowolony! Kurs na maksa ciekawy, prowadzony w bardzo przystępny sposób. Prowadząca tak zintegrowała grupę, że wszyscy razem współpracowali. Były przerwy na kawkę, dostaliśmy materiały do domu - ja do niczego przyczepić się nie mogę. Dla mnie wszystko na +!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin29 dnia: 2016-08-27 16:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs prowadzony przez bardzo miłą panią która znała się na rzeczy. Warto korzystać z doświadczenia takich osób!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2016-08-12 13:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzytsałam z kursu terapii ręki, zdecydowanie polecam kurs soyera, merytoryczny, dobrze przygotowany, ja osobiście jestem zadowolona, uczestniczyłam w wielu kursach, ten bardzo się wyrożnia i to pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tonis dnia: 2016-07-31 23:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum szkoleniowe bardzo dobre - porzadnie przygotowuje kursy, mają doświadczenie to widać. No i bogatą ofertę. Byłam na szkoleniach kadrowych i wiele zyskałam. a z taką wiedza trzeba być na bieżąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Remka dnia: 2016-06-30 19:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie bardzo ciekawie, widać że dobrze przygotowani są wykłądowcy, materiały dostępne. Można wiele wynieść z kursów, polecam taką naukę. Warto na prawdę:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kriska dnia: 2016-06-28 22:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre kursy prowadzone przez wykwalifikowanych wykładowców. Dodatkowo bardzo fajnie przygotowane materiały szkoleniowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2016-06-28 21:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe kursy, dobrze prowadzone, materiały szkoleniowe przygotowane w pełni. cieszę sie że trafiłam do nich na kurs - wiele się nauczyłam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arka dnia: 2016-06-19 22:49:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwołali kurs i nie chcą zwrócić wpłaconych pieniędzy. Nie można się skontaktować telefonicznie. Zgłaszam sprawę o wyłudzenie na policję.
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2015-01-28 17:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekazywanie wiadomości na poziomie, dobra dykcja, aktualna wiedza, dobre pomoce. Nie zanudzają
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-02 10:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie polecane. Niestety jedno dniowe. Świetnie przygotowani wykładowcy, dobrze ukazują problem i rozwiązania. Świetnie przygotowani mam na myśli wiedza, oraz prezentacje komputerowe. Polecam szkolenie z SIO, jestem sekretarką i czuje odpowiedzialnośc za swoje stanowisko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-04 11:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma mi ich poleciła i jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwałam. Dodatkowa wiedza się przydała. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 12:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkolenie na poziomie warto zainwestować, bo wiedza się przydaje. System spiralnej stabilizacji mięśniowej niewątpliwie przyda się każdemu trenerowi sportowemu:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-17 10:10:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją