Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parkiety Kielce Paweł

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Świętokrzyskie, Kielce
Telefon: Kom. 732-873-556
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Układanie parkietu, cyklinowanie, schody renowacje Słowa kluczowe: Układanie parkietu, cyklinowanie, schody renowacje

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 2x
Ceny usług: 100% niskie 13x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2719
Data utworzenia profilu: 2012-06-21 21:45:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-21 06:38:57 

Opinie o Parkiety Kielce Paweł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy za dobrą pracę i czystą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-04-04 15:09:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładność prac i staranność to największy atut firmy !!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: radek Korczyn dnia: 2014-10-19 12:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie piją i dokładnie robią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2014-05-20 08:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra cena i świetna robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2014-03-18 20:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry lakier i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ala dnia: 2014-03-11 20:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsza firma parkieciarska! Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wOjtek dnia: 2014-01-14 19:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma nie ukrywająca całego kosztu odnowienia podłogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patryk rabiej dnia: 2013-11-26 21:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałem polecić firmę bo stosuje bardzo odporny lakier ekologiczny. Mam porównanie na parkiecie dębowym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: slawek dnia: 2013-11-21 18:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez kurzu, brak szczelin, podłoga jak nowa polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beti chęciny dnia: 2013-11-16 21:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobre ceny, uczciwy człowiek, zna się na pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zawadzki Janusz Kielce dnia: 2013-11-06 12:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem poprawiane cyklinowanie, ponieważ poprzedni zachwalany parkieciarz nie potrafił malować! Plamy i smugi tłumaczył mi że to temperatura jest wysoka i to normalne. Pan Paweł jednak potrafi z temperaturą sobie poradzić. Zakleił okno i po temacie. Wyszło super - po prostu świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania ul.paska dnia: 2013-08-06 21:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie pilnowałem, nie gadałem jak robić, REWELACYJNIE odnowione schody wyszlifowane do surowego drewna nowoczesnymi maszynami. Schody i parkiet wyglądają cudnie. ZADOWOLONA Żona i Ja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Albert Bilcza dnia: 2012-11-01 20:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra cena, ładna podłoga, fajni ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antek dnia: 2012-08-09 21:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, ładnie, tanio, miło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam kielce dnia: 2012-07-21 22:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widziałam podłogę wykonaną w firmie christ, rewelacja. Mam porównanie z dziadem który meczył deski w moich pojojach. Kosmiczna różnica, a cena podobna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iga dnia: 2012-06-22 14:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładnie ułożony parkiet, dopracowane najdrobniejsze szczegóły, cyklinowanie bezpyłowe, polerowanie na trzy razy, bez rysek, mazów, idealnie lustrzana powierzchnia. Polecam usługi firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: Albert Kielce dnia: 2012-06-21 21:48:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją