Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Easy Finish

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 31-444 Kraków Ostatnia 22
Telefon: Kom. 660 779 570
Adres e-mail: kontakt(małpa)easyfinish.pl
Strona internetowa: easyfinish.pl
Opis działalności: Easy Finish oferuje kompleksowe usługi remontowe: malowanie, tynkowanie, flizowanie, kafelkowanie, sufity podwieszane, instalacje elektryczne i sanitarne. Zajmujemy się naprawami, renowacjami, aranżacjami i wykończeniami wnętrz Słowa kluczowe: usługi remontowe kraków, remonty mieszkań kraków, remonty kraków, firma remontowa kraków, wykończenia wnętrz kraków

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 0% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2394
Data utworzenia profilu: 13.05.2014 11:48:09
Data ostatniej aktualizacji: 13.05.2014 11:48:09 

Opinie o Easy Finish

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Easy Finish. Właśnie skończyli wykończenie mieszkania. Szybko,starannie i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.11.2020 16:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont przeprowadzony szybko i starannie. Panowie służą radą i widać że znają się na rzeczy. Ściany z gładziami nie do poznania a łazienka to wisienka na torcie :) Polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef dnia: 03.12.2018 18:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyłam remont wykonany przez firmę Easy Finish. Nie mam zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z planem. Pan Sebastian cały czas służył pomocą, począwszy od dostarczaniu materiałów a także elementów wyposażenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2018 22:39:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż podjęli się remontu i ledwo ogarniają temat. Może mam pecha. Dziwne wyliczenia i domaganie się zapłaty za niepełne wykonanie.Kwota z umowy nie ma nic wspólnego z późniejszymi obliczeniami. Slaby kontakt z "szefem" Strach sie bać zlecić im remont pod klucz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 24.05.2018 14:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Jestem wymagający i chyba zbyt dociekliwy, ale Panowie dali rade z moim remontem mieszkania. Podziękowania dla p. Sebastiana, który pomógł w aranżacji (ma na prawdę wiedzę i dobre pomysły).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Misiek z NH dnia: 08.04.2017 01:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma EasyFinish naprawdę godna polecenia, remont mojego mieszkania na Woli Justowkiej przeprowadzili wzorowo. Spotkałem dużo firm ale podejście Pana Sebastiana do remontów jest naprawdę godne naśladowania. Bez kłopotu, bardzo dokładnie, wszystko na czas, fakt nie są najtańsi ale warci każdej wydanej złotówki Wystawiam dużego PLUSA +
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 03.05.2015 23:04:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, negatyw! Po wstępnych ustaleniach i 3 tygodniach oczekiwania na wycenę nikt z firmy nie zadzwonił ani też nie napisał, że nie podejmą się tego remontu. Odradzam, bo to niepoważne i nieprofesjonalne.
Opinia dodana przez: Halina dnia: 27.03.2015 11:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z prawdziwego zdarzenia! Jestem bardzo zadowolony z wykończenia łazienki, instalacja wodna działa bez zarzutu, kafelki równiuteńko położone. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 13.05.2014 11:49:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją