Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MAJKEL Leszek Majkowski

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, 03-717 Warszawa Kłopotowskiego
Telefon: Kom. 600998207 (22)2515428
Adres e-mail: majlesz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: majkel.com.pl
NIP:
1131951848
Opis działalności: układanie, cyklinowanie parkietu Słowa kluczowe: Parkieciarstwo

Ocena: 100% pozytywna 83x

Jakość usług: 100% wysoka 83x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 83x
Ceny usług: 100% niskie 41x 36x
Ilość opinii w serwisie: 83
Ilość odsłon profilu firmy: 25311
Data utworzenia profilu: 2010-11-22 20:26:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-13 07:26:52 

Opinie o MAJKEL Leszek Majkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wycyklinowana i olejowana wygląda super, maszyny z pierwszej półki bezpyłowe za całość 6 polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian A dnia: 2017-02-16 07:14:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Majkel cyklinowała i olejowała podłogę w 3 pokojach, praca wykonana bardzo rzetelnie, koncowy efekt super, poleciłam fachowca mojej sąsiadce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.K Grochów dnia: 2017-01-29 14:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga w domu została pięknie odnowiona, parapety drewniane również, polecam serdecznie wszystkim którzy planują renowację parkietu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zacisze dnia: 2017-01-09 11:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chcecie Państwo mieć pięknie wycyklinowaną podłogę to proszę dzwonić do Pana Leszka 600998207. z najgorszej podłogi zrobi cudo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Węglarczyk dnia: 2016-12-03 15:19:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę wyszukałem dzięki portalowi o fachowcach. Podłoga wykonana zgodnie z umową. końcowy efekt polakierowanej podłogi bardziej niż zadowalający. Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Adamowski dnia: 2016-11-18 12:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim mieszkaniu na Mokotowie firma cyklinowała i olejowała podłogę praca super, punktualność, rzeczowość do dodatkowe punkty dla Majkel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil B dnia: 2016-11-09 11:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja schodów wykonana bardzo profesjonalnie, precyzja i dokładność to dodatkowe atuty, za całość 6 !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marki dnia: 2016-10-17 11:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana super, podłoga bardzo zniszczona wygląda teraz jak nowa, użyto profesjonalnego sprzęu do pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bielany dnia: 2016-09-12 12:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Deska bardzo fachowo i i precyzyjnie została ułożona, całość wypadła świetnie duży plus za dobre porady i pomysły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W.Z dnia: 2016-08-22 10:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga moich marzeń, tak wygląda efekt końcowy wykonanej podłogi przez firmę Majkel, pozdrowienia dla właściciela firmy pana Leszka za cierpliwość i doradztwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. z Wawra dnia: 2016-07-26 12:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim którzy chcą mieć profesjonalnie i pięknie wykonaną podłogę, właściciel bardzo dba aby klient był zadowolony i w pełni usatysfakcjonowany z wykonanej usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anin dnia: 2016-07-05 13:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Leszka wykonała usługę cyklinowania i lakierowania już w drugim moim mieszkaniu za każdym razem jestem zadowolona i wystawiam 6 !!! za wykonaną pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urynowska dnia: 2016-06-16 12:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja schodów przebiegła bardzo fachowo, efekt końcowy wyszedł bardzo pozytywnie, poleciłam fachowca mojej sąsiadce bo była zachwycona wykonaną pracą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anin dnia: 2016-06-06 12:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga była cyklinowana i lakierowana 3 lata temu przez firmę Majkel, dalej wygląda jak po renowacji, bardzo rzetelnie wykonana praca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. Konink dnia: 2016-05-06 12:12:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia i satysfakcji po wykonanej pracy przez firmę Majkel. Zaolejowana podłoga zachwyciła całą rodzinę i sąsiadów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gumowska dnia: 2016-04-25 13:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Majkel polecam ze względu na starannie wykonaną usługę, uczciwość, punktualność i piękny efekt końcowy polakierowanej podłogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława z Ursynowa dnia: 2016-04-12 12:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wycyklinowana i zaolejowana podłoga wyszła rewelacyjnie, sprzęt z najwyższej półki bezpyłowy, firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Kazura Robert dnia: 2016-04-01 12:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na wybór tej firmy właśnie z tego portalu, wykonana usługa cyklinowania i lakierowania podłogi wyszła super, Pan Leszek dokonał również renowacji blatu stołu i jest super. To bardzo sumienny, pracowity i rzetelny człowiek który angażuje się na 100% w wykonywaną pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz K dnia: 2016-03-21 07:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja schodów i podłogi w moim domu przebiegła bardzo sprawnie i fachowo, czysto i bez kurzu, właściciel bardzo profesjonalnie podchodzi do wykonywanej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina Bobik dnia: 2016-03-08 06:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę MAJKEL polecam za całokształt pracy, podłoga wykonana bardzo starannie, wygląda rewelacyjnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stasiak dnia: 2016-02-22 07:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi parkieciarskie świadczone przez firmę Majkel, pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-09 13:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pefekcyjnie wykonana usluga, pdloga wylada rewelacyjnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kotowski dnia: 2016-01-28 13:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z obecnego stanu podłogi i mamy nadzieję, że efekt utrzyma się bardzo długo. Pan Leszek jest w pełni profesjonalny, rzeczowy, uczciwy, punktualny, ma bardzo dobry (rzeczywiście bezpyłowy) sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klijenci z ul. Zamiany dnia: 2015-11-16 14:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem super parkieciarza na tym portalu, jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy, firma dba o szczegóły, czysto bez kurzu, 100% pozytyw !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2015-09-06 18:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wszystkich zachwyciła gdy firma MAJKEL ją odnowiła, polecam za całokształt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2015-08-28 18:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga w moim domu została zaolejowana w profesjonalny sposób, przeszła pełną metamorfozę i wygląda pięknie, kolejny pozytyw dla firmy MAJKEL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-08-25 07:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę ze względu na wysoką jakość usług, terminowość, fachowość, wszystko wykonane zgodnie z moimi oczekiwaniami a nawet więcej !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-24 06:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z tego portalu i znalazłam super fachowca, firma Majkel to rzeczywiście klasa sama w sobie, podłoga wykonana super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lisek dnia: 2015-08-16 19:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane i polakierowane schody zostały bardzo profesjonalnie, firma Majkel powinna być przykładem dla innych pseudo fachowców z którymi miałem do czynienia wcześniej, oczywiście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kawka dnia: 2015-08-10 07:05:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaolejowana podłoga wygląda rewelacyjnie, dołączam do grona zadowolonych klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronowicz dnia: 2015-08-08 06:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, sprzęt z najwyższej półki bezpyłowy, ocena za całość w skali 1-10 to 10 polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dołczewska dnia: 2015-07-24 15:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga i schody wyglądają rewelacyjnie, najlepszy fachowiec wśród parkieciarzy polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad K dnia: 2015-07-21 13:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam swoją opinię do grona zadowolonych klientów, parkiet pomalowany i wycyklinowany super jestem bardzo zadowolona pozdrowienia dla Pana Leszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2015-07-12 17:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wyszła super, dzięki temu portalowi trafiłam na super fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-07-09 15:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam namiary na Pana Leszka z polecenia, schody wycyklinowane i zaolejowane super a podłoga w salonie zachwyciła wszystkich polecam i dziękuję za fachowe porady
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klentka Bielany dnia: 2015-07-03 17:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek cyklinował podłogi w moim dużym domu, praca wykonana bardzo starannie i dokładnie , ta firma zasługuje w pełni na tytuł SUPER FACHOWCA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zacisze dnia: 2015-06-28 19:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wygląda perfekcyjnie, polecam wszystkim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kłos dnia: 2015-06-23 15:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam osobom którzy szukają profesjonalisty z pasją. Podłoga wykonana wzorowo bez najmniejszych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Kubik dnia: 2015-06-10 14:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek robił już podłogi u całej mojej rodziny i znajomych, w końcu i na mnie przyszedł czas na ich odnowienie, jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanej usługi, a właściciel jest super fachowcem i fajnym człowiekiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pan Waldek dnia: 2015-06-03 17:35:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec z najwyższej półki, wykonana podłoga zachwyciła wszystkich moich sąsiadów, czyściutko bez kurzu, polecam firmę Pana Leszka !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak wszystko OK
Opinia dodana przez: K>R dnia: 2015-05-28 07:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyzszy poziom uslugi, podloga wykonana bardzo starannie, zaolejowana podloga wyglada bajecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2015-05-19 07:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MAJKEL układała parkiet już w drugim moim mieszkaniu za każdym razem praca wykonana fachowo, sumiennie i perfekcyjnie polecam którzy marzą o pięknej podłodze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Basik dnia: 2015-05-13 15:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok podłoga wyszła super polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nawara dnia: 2015-05-09 17:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana wzorowo, ułożenie desek wycyklinowanie i lakierowanie podłogi wyszło super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-04-21 06:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Majkel robiła podłogi w 2 moich mieszkaniach, zawsze wszystko wychodzi super, pozdrawiam właściciela i dziękuję za cierpliwość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Filip.W dnia: 2015-04-03 11:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłogi po renowacji w moim domu przez firmę MAJKEL, wyglądają pięknie, zostało w nich tchnięte nowe życie i dusza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka z Ogrodowej dnia: 2015-03-06 19:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana wzorowo, a parkieciarz dokonał cudów gdyż podłogę w stanie agonalnym doprowadził do perfekcji dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: W>K dnia: 2015-01-23 17:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam komentarz po 2 latach, a podłoga tak perfekcyjnie wykonana że wygląda dalej jak nowa , Pan Leszek wkłada w swoją pracę całą duszę, serce i umiejętności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Wadowski dnia: 2014-12-27 18:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet ułożony w moim domu wyszedł super, sumienność, punktualność, fachowość, rzetelność to tylko niektóre atuty tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S-L dnia: 2014-11-06 14:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga po renowacji wygląda super, wszystko wykonane dokładnie, starannie, bez kurzu. Przy wyborze firmy kierowałem się tym portalem i był to strzał w 10
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2014-09-28 17:51:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo że jestem bardzo wymagającą klientką dla mnie podłoga wyszła super, Pan Leszek sprawił że podłoga mocno zniszczona wygląda teraz jak nowa, bardzo dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak wszystko OK
Opinia dodana przez: S-W dnia: 2014-08-22 07:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo zastanawiałam się nad wyborem firmy do odnowienia podłogi w moim domu. Wybór był przemyślany i w pełni trafiony. Podłoga przeszła pełną metamorfozę, wygląda super a firma Majkel to klasa wśród parkieciarzy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Sławko dnia: 2014-07-01 18:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bieliłam podłogę w mieszkaniu przez firmę Majkel wyszło cudnie jak na zdjęciu super, super, super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Wesoła dnia: 2014-05-03 10:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonana usługa, remontowałam wcześniej dom i nie trafiłam na tak wspaniałą firmę, jak MAJKEL rzetelną, uczciwą, pełną zaangażowania polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: M<K dnia: 2014-03-22 18:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga zaolejowania w moim domu przez firmę MAJKEL wygląda rewelacyjnie, precyzja, sumienność i fachowość to wielkie atuty tej firmy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zachwycona klientka dnia: 2014-02-07 15:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości i profesjonalizmu cyklinowania i lakierowania podłogi. Pan Leszek fachowo ocenił stan podłogi, dobrał odpowiednie produkty i techniki do jej renowacji i powiedział, jak o piękną nową podłogę dbać. Wycenił koszt na początku i dokładnie tyle zapłaciłam, ani złotówki więcej.Pan Leszek jest człowiekiem uczciwym i godnym zaufania, umie wysłuchać klienta i szczerze powiedzieć, co da się zrobić, a czego nie i w jakiej cenie. A podłoga przeszła kompletną transformację - jest teraz śliczna. Naprawdę polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-23 11:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym bardzo podziękować za pięknie zrobioną podłogę, pełen profesjonalizm i perfekcja Wesołych Świąt !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W.M dnia: 2013-12-17 20:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem przypadkowo na ten portal, ale jestem bardzo zadowolony że wybrałem firmę MAJKEL, usługa wykonana wzorcowo, pełen profesjonalizm , żadnych ukrytych kosztów polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-11-06 15:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wykonana usługa na wysokim poziomie a efekt super podłogi daje pełnię zadowolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Kawka dnia: 2013-10-20 18:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprzęt z najwyższej półki, rzetelność, fachowość to atuty tej firmy a wycyklinowana i polakierowana podłoga zachwyca wszystkich !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majcher dnia: 2013-09-30 18:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonanej uslugi na najwyższym poziomie, polecę znajomym bo naprawdę warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.T dnia: 2013-08-20 08:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepięknie wycyklinowana i polakierowana podłoga, czyściutko bez kurzu, przemiły właściciel firmy który we wszystkim poradzi polecam w czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: M.Kamińska
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 20:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność, fachowość, perfekcja to największe atuty firmy Pana Leszka, jestem bardzo zadowolona z ułożonej podłogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W>L dnia: 2013-06-18 16:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga po renowacji wygląda super, będę polecać tę firmę wszystkim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kochańska dnia: 2013-05-24 14:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny fachowiec, zna się na swojej pracy, doradzi i wykona bardzo dobrze. Szybko, sprawnie, terminowo, bardzo starannie. Podłoga piekna, a przed pracą maskra. Polecam fachowca z zamkniętymi oczyma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariola Wicka dnia: 2013-05-12 11:18:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje mieszkanko stało się piękniejsze po odnowie parkietu przez firmę MAJKEL, poprostu miodzio polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MK dnia: 2013-04-15 19:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana na najwyższym poziomie, przemiła i profesjonalna obsługa klienta, dziękuję i życzę wielu kientów tak jak ja bardzo zadowolonych !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Koneser pięknych parkietów dnia: 2013-03-18 16:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Maszyny jak i jakość wykonanej pracy najlepsza, jestem zadowolony i będę polecać usługi firmy MAJKEL wszystkim znajomym, tak trzymać Panie Leszku !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jankowski dnia: 2013-02-13 18:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma do iskierka w dzisiejszych czasach, podłoga w moim domu jest wycyklinowana i zaolejowana w profesjonalny sposób, jestem zdumiony i oczarowany podejściem do pracy i ludzi Pana Leszka, życzę w Nowym Roku samych życzliwych ludzi na swej drodze i wielu zleceń od klientów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-31 18:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, usluga wykonana wzorowo, koncowy efekt podlogi super, polecam i pozdrawiam serdecznie !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil R dnia: 2012-11-19 18:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorowo wykonana usługa, szybko,solidnie a efekt pięknej podłogi budzi zachwyt całej rodziny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kraszew Witold dnia: 2012-10-22 19:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy firma MAJKEL pracuje, cud podłogę wyczaruje, polecam i serecznie pozdrawiam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Hógler dnia: 2012-09-17 06:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Leszka pięknie ułożyła i wycyklinowała podłogę w moim domu, jestem bardzo zadowolony i polecam tą firmę wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonowicz dnia: 2012-08-17 18:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sę cieszę że skorzystałem z usług firmy MAJKEL, podloga wygląda super, polecam wszystkim którzy chcą mieć profesjonalnie wykonaną podłogę !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hogl Wiesław dnia: 2012-07-29 17:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze podłogi na świecie u MAJKLA znajdziecie dziękuję za piękną podłogę, polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojciechowska dnia: 2012-06-21 17:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do pracy, usługa wykonana wzorowo, polecam wszystkim którzy marzą o pięknym parkiecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna S dnia: 2012-05-26 20:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, życzę wszystkim takiego fachowca , który tak profosjonalnie podchodzi do wykonywanej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sebastian M dnia: 2012-05-07 16:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam usługi tej firmy, pełen profesjonalizm i miła obsługa !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej K dnia: 2012-02-08 18:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, najlepszy sprzęt a pogłoga wygląda super, polecam wszystkim usługi Pana Leszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wagner dnia: 2011-11-29 08:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy fachowiec, podłoga wyczarowana jak z bajki pozdrawiam i polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wasilewska dnia: 2011-09-30 07:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi świadczone przez Pana Leszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: SK dnia: 2011-08-30 12:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga wykonana perfekcyjnie, oby więcej takich fachowców !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2011-07-19 20:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, polecam wszystkim jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nina Skowronek dnia: 2010-11-22 20:29:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją