Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Morawiec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-132 Łodź Łódź Narutowicza 75b/3
Telefon: 42 207 27 37 Kom. +48 512 382 630
Adres e-mail: p.morawiec(małpa)kancelaria-adw.eu
Strona internetowa: www.kancelaria-lodz-adw.eu
Opis działalności: Pomoc prawna Słowa kluczowe: adwokaci łódź

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2451
Data utworzenia profilu: 2014-05-10 22:16:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-10 22:16:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Morawiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry skuteczny adwokat profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2018-01-04 13:19:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetentny, niesłowny, nie podpisuje umowy, nie wystawia paragonów ,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: W moim przypadku całkowicie zignorował i apelację
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-28 21:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja miałam przyjemność korzystać z usług Pana Piotra i jestem bardzo zadowolona, konkretny, rzeczowy, bardzo pomógł mnie i mojej Mamie Panie Piotrze bardzo dziękujemy :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-10-28 20:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: młody ,dynamiczny i kulturalny adwokat, który bardzo sumiennie wykonuje swoje obowiązki. Przystępną cena za usługi.POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marek 11 dnia: 2014-05-20 13:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-11 21:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczna obrona profesjonalna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Abdrzej dnia: 2014-05-10 22:17:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją