Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Psychologiczny Magdalena Podolańska

Zawód: Psycholog 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Krasińskiego 5
Telefon: Kom. 600 063 077
Adres e-mail: mpodolasia(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.psychoterapeutatarnow.pl
NIP:
8691670568
Opis działalności: Psychoterapia i psychologia. Słowa kluczowe: psychoterapia, psychologia

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1575
Data utworzenia profilu: 22.04.2014 09:27:26
Data ostatniej aktualizacji: 09.05.2014 10:53:00 

Opinie o Gabinet Psychologiczny Magdalena Podolańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki dwuletniej terapii jestem innym człowiekiem...szczesliwa, zadowolona, mocna. Polecam wszystkim którzy tak jak ja kiedyś nie radzą sobie, czuja sie samotni, itd. polecam terapie i Pani Magdy bo mi bardzo pomogła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marika dnia: 06.09.2015 19:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , każdemu kto się pogubił. Nie ma gotowych recept. Ale sa słowa i wydobycie z głębi wiary w siebie i lepsze jutro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.10.2014 10:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista. Dzięki niej wyszłam z ciężkiej depresji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.09.2014 09:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magdalena zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego początku. Jestem zadowolona,że chodzę tu na terapię bo bardzo mi to pomaga. Zmieniło się spojrzenie na świat więc wydaję mi się,że wszystko jest na dobrej drodze. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.08.2014 12:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna i życzliwa kobieta, jeśli chodzi o Panią Magdę. Posiada nie tylko głęboką wiedzę, ale przede wszystkim wie w jaki sposób rozmawiać z pacjentem i do niego dotrzeć. Sama byłam pod wrażeniem efektów współpracy.
Opinia dodana przez: Kola dnia: 10.06.2014 09:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiliśmy z mężem udać się na terapię małżeńską, bo dotknął nas kryzys w związku. Traktowaliśmy to jako ostatnią deskę ratunku. Sesji było naprawdę sporo, ale ostatecznie się opłaciły, odnaleźliśmy nowy sens, zmieniliśmy podejście i znów zaczęliśmy się cieszyć naszymi relacjami oraz stawiać czoło problemom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja z Adamem dnia: 30.05.2014 14:29:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją