Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SUN SET Andrzej Machera

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Mazowieckie, 05-270 Warszawa Marki Rydza Śmigłego 1
Telefon: Kom. 696-858-660
Adres e-mail: sunset-rolety(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.sunset-rolety.pl
NIP:
656-202-76-22
Opis działalności: Firma Sunset zajmuje się produkcją oraz montażem wszelkiego rodzaju osłon okiennych. Słowa kluczowe: rolety, fotorolety, rolety rzymskie, plissy, firany, zasłony, karnisze, karnisze elektryczne, rolety antywłamaniowe, żaluzje fasadowe, markizy, moskitiery,

Ocena: 100% pozytywna 51x

Jakość usług: 98% wysoka 49x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x 1x
Ceny usług: 100% niskie 22x 20x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 9147
Data utworzenia profilu: 18.03.2011 15:45:25
Data ostatniej aktualizacji: 09.05.2014 10:04:02 

Opinie o SUN SET Andrzej Machera

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybkie wykonanie, usluga wrecz ekspresowa. Wszystko zgodnie z zamowieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.08.2018 09:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka realizacja, solidne materiały, fachowe doradztwo. nie czułam się naciągana, doradzono mi plisy w salonie zamiast żaluzji drewnianych ( choć były droższe) i nie żałuję. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: pozytywna
Opinia dodana przez: Monika dnia: 25.06.2018 14:09:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna. Działają szybko i sprawnie. Jestem z nich zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z Warszawy dnia: 25.10.2017 10:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super,od momentu kontaktu poprzez doradztwo i montaż.Wszystko na czas.Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karolka dnia: 07.07.2016 11:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firme Sunset Rolety z Marek. Wszystko od pomiaru do montażu załatwione szybko i fachowo. Ładne i dobrze dzialajace towary.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 05.07.2016 07:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% firmę Sunset Rolety. Fachowe doradztwo przy wyborze tkanin, bardzo dobry kontakt, elastyczność i świetny montaż. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 22.05.2016 10:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam SUNSET ROLETY z Marek! Szybko przyjechali na pomiar i na montaż. Ładnie, sprawnie i fachowo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.03.2016 06:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę SUNSET ROLETY z Marek. Mają duży wybór róznych produktów. Rolety, rolety dzień-noc, plissy, rolety rzymskie i wiele innych, ale z tymi produktami, które wymieniłam przyjechali do mnie na miejsce i pomogli wybrać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 23.03.2016 16:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, naprawdę godna polecenia! Państwo doradzają nie tylko jaki produkt wybrać, ale również jaka kolorystyka zasłon będzie najlepsza! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 22.10.2015 19:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie, uzgodnienie szczegółów i montaż rolet bez zarzutów. Bardzo miła i profesjonalan obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 12.01.2015 16:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowi, słowni, solidni = fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia R. dnia: 26.10.2014 21:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Pęczyńska dnia: 17.10.2014 18:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy rolety rzymskie i plisy , jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tkaniny, szybkiego montażu i wielu cennych porad bez których nasz wybór nie byłby tak trafny. Polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aneta serwatka dnia: 14.10.2014 10:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna ,szybka organizacja potrzebnego materiału ,montaż super szybki i dokładny za rozsądna cenę.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: bozena19727 dnia: 10.10.2014 18:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę SUN SET rolety.Firma podchodzi z pełnym profesjonalizmem do klienta,bardzo dobre doradztwo w wyborze tkanin,szybka realizacja.Zamierzam ponownie skorzystać z oferty firmy Sun Set rolety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.10.2014 13:19:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy moskitiery i plisy (bogata paleta kolorów i odcieni). Niskie ceny oraz miła i kompetentna obsługa. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 09.10.2014 13:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zastrzeżeń do jakości usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 09.10.2014 08:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Założyliśmy rolety rzymskie, plisy, firane. Szybko, fachowo, solidnie i rzetelnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z pełna odpowiedzialnością polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 08.10.2014 22:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zamówienia na rolety dzień i noc była terminowa oraz bardzo pozytywnie oceniam staranne wykonanie i sprawny montaż. Po takim doświadczeniu bardzo szczerze polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata Marki dnia: 08.10.2014 19:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Sunset zakładała u mnie plisy. Wszystko jest w porządku. Miła obsługa więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Klientka z Marek dnia: 08.10.2014 18:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają świetne fotorolety. Mają też rolety rysowane na życzenie. To dla mnie nowość. Nigdzie indziej się z tym nie spotkałam. Poza tym, jak zwykle szybka obsługa idzie w parze z jakością. Piszę jak zwykle, bo nie pierwszy raz robią coś na moje zlecenie. Polecam. Naprawdę dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z Warszawy dnia: 30.05.2014 18:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 27.05.2014 13:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiam rolety dzień- noc, jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Moim zdaniem dodatkowym atutem było doradztwo Pani , która przyjmowała zamówienie, przyjechała do mieszkania, wzieła pod uwagę wielkość i nasłonecznienie pomieszczenia, rozmiar i stan okien ,potrafiła świetnie dobrać odpwoiedni rodzaj rolet. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 09.05.2014 23:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na najwyższym poziomie, wspaniała obsługa klienta, szybka i niezwykle fachowa, dojazd do klienta w dogodnych godzinach, świetna współpraca, doskonała jakość wykonania, dbałość o każdy szczegół, rewelacyjne ceny. Szczerze polecam każdemu, kto chciałby założyć rolety, żaluzje, moskitiery itp. Firma na szóstkę z plusem:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek F dnia: 09.05.2014 13:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Dobry kontakt z odbiorcą usług, obsługa pomocna, fachowa oraz elastyczna. Firma w umówionym wcześniej terminie zmierzyła okna, doradziła, a po około tygodniu umówiony został montaż. Efekt zgodny z naszymi oczekiwaniami, a do tego dobry kontakt mailowy z p. Agnieszką i dogodne warunki płatności. Dziękujemy i polecamy - warto!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 09.05.2014 11:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma! Niezwykle dobry kontakt, pomocni, fachowi, cierpliwi i elastyczni. Szczególne wyrazy uznania dla p. Agnieszki, dzięki której załatwienie każdej kwestii staje się przyjemnością. Firma montowała u nas markizę w dość trudnych warunkach: nie tylko z łatwością pokonali wszelkie przeszkody techniczne, ale również przedstawili bardzo szeroki wachlarz rozwiązań, z których, dzięki długim konsultacjom, udało nam się wybrać dla nas optymalne (również pod względem kosztów). Jakość markizy i montażu pierwsza klasa! Co do ceny, na pierwszy rzut oka wydają się dość drodzy, ale po porównaniu z konkurencją, rozważeniu wszystkich proponowanych opcji oraz zakresu usługi wyszło na to, że cena nie odbiega od średniej. Za tę jakość, wygodę i brak nerwów - warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 09.05.2014 10:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety wykonane z dobrych materiałów. Cena bardzo atrakcyjna, a nawet konkurencyjna. Szybka realizacja zamówienia i montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 09.05.2014 09:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę SUN SET wybrałem po przeczytaniu opinii na tym forum. Cieszę się, że pozytywne komentarze potwierdziły się. Zamówiłem łącznie 8 rolet oraz 3 plisy. Pan Andrzej zmierzył okna, doradził kolorostykę tkanin, po około tygodniu umówiony został montaż. Efekt zgodnie z oczekiwaniami, do tego dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Dziękuję, polecam a i sam skorzystam w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 01.06.2013 17:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TRAMWAJE WARSZAWSKIE Sp. z o.o. dnia: 22.04.2013 10:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, wykonanie sługi OK, choć zachwalana wysoika jakość montowanych rolet niczym nie odbiega od innych. Mnie np. nie podobają się aluminiowe prowadnice gdyż powoduje to, że rolety są głośne i dzwonią udeżając o te prowadnice. Ale to podobno lepsze od pcv. Kwestia gustu raczej. Ceny raczej przeciętnie wysokie i wysokie, w szczególności rolowane moskitiery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 22.04.2013 10:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystawiam opinię pozytywną ze względu na produkt i serwis. Z przyjemnością odnotowaliśmy, iż poza prawidłowym wykonaniem usługi mogliśmy liczyć też na natychmiastowe i niezobowiązujące wykonanie obmiarów przed jej wykonaniem i dogodne warunki płatności.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: YETpack Sp. z o.o. dnia: 20.11.2012 20:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jesteśmy zadowoleniu z usług firmy - obsługa kompetentna i miła, otwarta na klienta, oferta bogata a wykonanie i terminowość super. Polecamy wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 13.11.2012 09:44:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zasadzie to ja wypadłam mniej kompetentnie, bo ciągle spóźniałam się na spotkania. Plisy założone w kuchni prezentują się dobrze, rolety na wszystkich oknach chodzą przynajmniej póki co bez zarzutu. Nie ma kłopotu z kontaktem, obsługa jest miła,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Maszkiewicz dnia: 24.10.2012 21:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, bardzo miły kontakt, przystępne ceny i krótki termin realizacji to cechy opisujące firmę SUN SET. Gorąco polecam Zadowolony klient z Woli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2012 17:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo rzetelna i fachowa obsługa! Rolety wysokiej jakości. Szybkie terminy zarówno pomiaru i montażu rolet. Szybsze niż wstępnie planowane - a to miła niespodzianka! Przyjeżdżają nawet w późno wieczornych godzinach, dopasowując się do nas klientów! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza M dnia: 18.10.2012 00:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim zainteresowanym współpracę z Sun Set. Rolety zostały wykonane w super terminie, wszystko idealnie według ustaleń. Kontakt z firmą pierwszorzędny. Jakość zarówno usługi jak i rolet na najwyższym poziomie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna L dnia: 12.09.2012 08:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uprzejma ekipa, poprawianie na prośbę bez żadnych problemów nawet najmniejszych uchybień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wzorowa
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 04.09.2012 10:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona z efektów pracy. Polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emilia J. dnia: 23.08.2012 21:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa,niskie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAciej dnia: 23.08.2012 08:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim mieszkaniu Państwo z Firmy Sun set montowali szyny sufitowe (jedno z oknien duże i trudne), projektowali i zawieszali firany i roletkę. Mimo, że długo nie mogłam się zdecydować czego chcę, a wkońcu musiałam zrezygnować z droższych rozwiązań, państwo byli otwarci na każdą moją sugestię. Naprawili również markizę tarasową wykonując usługę ponadstandardowo. Profesjonalizm, cierpliwość nastawienie na klienta i życzliwość cechuje Pracowników firmy Sunset. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Maria Mościcka dnia: 16.07.2012 18:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar bez zastrzeżeń. Szybka, profesjonalna i miła obsługa. Gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena K. dnia: 18.06.2012 13:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Pan Andrzej to naprawdę świetny Fachowiec! Doradził mi założenie żaluzji drewnianych, które co prawda nie są najtańszym rozwiązaniem, ale efekt jest niesamowity! Pozdrawiam Panie Andrzeju!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Anna dnia: 31.05.2012 15:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłam do firmy SUNSET, żeby zamówić moskitiery. Okna mam nietypowe, bo z dużymi wywietrznikami, i trzeba było obciąć kołnierz z ramki moskitiery. Pan Andrzej zdjął wymiary rano, i (ponieważ była to dla mnie sprawa bardzo pilna) tego samego dnia wieczorem miałam gotowe moskitiery (co prawda tylko dwie, ale i tak byłam bardzo pozytywnie zaskoczona szybkością realizacji!)! Z czystym sumieniem polecam każdemu firmę SUNSET!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Halina dnia: 15.05.2012 16:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pomiar przyjechali jeszcze przed czasem. Doradzili co będzie dla mnie najlepsze i faktycznie tak jest. jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam. Oby jak najwięcej takich firm !!!!!!! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bardzo zadowolony dnia: 17.12.2011 11:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra kompetentna obsługa. Szybki czas realizacji. Bardzo szybki, sprawny montaż. Rolety dobrej jakości, dobrze działające, bez wad i usterek. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 01.12.2011 09:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie SUN SET zamówiłam rolety materiałowe. Zalety: - Bardzo duży wybór tkanin! - Bardzo dobra jakość. - Szybki termin realizacji. - Bardzo szybki montaż. Za rolety zapłaciłam mniej więcej tyle, ile wydałabym w markecie, ale jakość jest o niebo lepsza! Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 30.11.2011 12:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna, fachowa i sympatyczna obsługa, szybki montaż, wysoka jakość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 18.10.2011 21:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna obsługa. Szybki termin realizacji. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 16.09.2011 16:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjadkowo punktualni z duzym doswiatczeniem , nastawjeni na zadowolenie klienta. Goraco polecam , naprawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 21.07.2011 23:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny montaz kompetentna obsluga bardzo punktualni goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wzorowa
Opinia dodana przez: Magda dnia: 28.06.2011 23:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki pomiar i montaż zamówionych towarów. Bardzo dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 18.03.2011 15:47:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją