Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Notariusz Agnieszka Wąsiewicz - Szczepańska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Notariusz 
Adres: Wielkopolskie, 61-745 Poznań Al. Marcinkowskiego 1
Telefon: 61 8510 440 Kom. 660 725 992 Fax: 61 852 51 73
Adres e-mail: wasiewicz.rejent(małpa)poznan.home.pl
Strona internetowa: www.wasiewicz-szczepanska.pl
Opis działalności: Obsługa prawna, sporządzania aktów notarialnych umów sprzedaży, darowizn czy zamian. Przyjazne ceny. Krótkie terminy Słowa kluczowe: Notariusz, prawnik, rejent, dobre ceny umowy, akt notarialny, pomoc, darowizna sprzedaż mieszkanie dom

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 28x 4x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 12692
Data utworzenia profilu: 2012-01-09 17:21:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-08 09:46:43 

Opinie o Notariusz Agnieszka Wąsiewicz - Szczepańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, wielokrotnie byłem już klientem notariusza, ale wizyta u Pani Agnieszki wywarła na mnie spore wrażenie. Od wejścia wita klientów przemiły personel. Pani notariusz to osoba z ogromnym doświadczeniem, która w pełni angażuje się w każdą - nawet błahą sprawę. Zawsze służy rada, dysponuje czasem i nie liczy sobie za to abstrakcyjnych cen. Będę korzystał już tylko z usług tej kancelarii do czego zachęcam wszystkich, bo nie warto w dzisiejszych czasach ryzykować szukając notariusza za najniższą stawkę. R.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-07 12:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna kancelaria i to zarówno gdy chodzi o ceny jak i podejście do klienta. Pomimo spotkania w nietypowych godzinach nikt nas nie poganiał. Pani Rejent udzieliła obszernych wyjaśnień i to nie tylko odnośnie samej czynności. Cena usługi jak na poznański rynek również przyzwoita. No i przekonuje doświadczenie oraz opinie o kancelarii. Mogę polecać. Joanna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-07 13:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ceny, bardzo dogodne terminy (również popołudniowe!), bardzo profesjonalna i miła obsługa. Kancelaria wyraźnie wyróżnia się na tle innych. Polecam szczerze!!! Jacek P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-05 15:21:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich zainteresowanych. Do skorzystania z usług Pani Notariusz namówił mnie pośrednik ręcząc za jakość usług. Faktycznie w żadnym stopniu nie zawiodłem się. Wysoka kultura, imponująca wiedza, piękna kancelaria i przemiły, pomocny personel. Nie poganiano nas też kiedy nie mogliśmy ze sprzedającym dojść do porozumienia. Każdemu polecam i życzę aby spotkał się z taką obsługą prawną. Zadowolony klient
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-21 13:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała kancelaria - wyraźnie wyróżnia się na tle poznańskiego rynku. Elastyczna terminowo, ceny nie zbijają z nóg, a personel robi wszystko żeby usprawnić przebieg czynności. Pani Notariusz ma bardzo obszerną wiedzę i udziela informacji także o wielu sprawach związanych z główną nawet tylko pośrednio (bez opłat oczywiście). Po Jej poziomie widać wyraźnie, że to nie pierwsze pokolenie prawników!!!! No i uczciwe, neutralne podejście do stron umowy co ogromnie ważne przy sytuacjach o jakich czytamy w prasie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JP dnia: 2015-03-06 10:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka fachowość i ogromna umiejętność zastosowania przepisów do przedstawionych problemów. Profesjonalne podejście zarówno Pani notariusz jak też zatrudnionych prawników. Miła i życzliwa atmosfera oraz terminowa obsługa. Ceny przystępne. polecam wszystkim którzy chcą zawrzeć wiarygodna i skuteczną umowę czy też uregulować stany prawne swojego majątku niedrogo i profesjonalnie !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan B. dnia: 2014-07-09 13:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOSKONAŁA SUPER SPRAWNA OBSŁUGA. WSZYSTKO BYŁO NA CZAS I PO KORZYSTNEJ CENIE. WYTŁUMACZONO NAM DOKŁADNIE WSZELKIE ZAWILOŚCI UMOWY A DODATKOWO NOTARIUSZ PONFORMOWAŁA NAS O LICZNYCH KWESTIACH NIE ZWIĄZANYCH BEZPOŚREDNIO Z UMOWĄ - TAK SAMA Z SIEBIE! A JESZCZE SMACZNA KAWKA I MOŻLIWOŚĆ P[ARKOWANIA W OKOLICY. GORACO POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 12:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obeszło się bez żadnych problemów. Umowa poszła jak z płatka. Ceny przystępne, a obsługa rewelacyjna. Serdecznie zachęcam do korzystania z usług Pani Agnieszki. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-02-21 22:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, potwierdzam wypowiedzi poprzedników. Bardzo kompetentna obsługa na wysokim poziomie za rozsądne pieniądze. Polecam wszystkim. Agnieszka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 09:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sporządzałem w tej kancelarii darowiznę i byłem bardzo zadowolony. wszystko odbyło się bez problemów. notariusz wyjaśniła mi wszystko czego nie wiedziałem - również o podatkach. dodatkowo zaproponowała mniejszą liczbę wypisów czyli obniżyła swój wynagrodzenie!!! takiego czegoś jeszcze nie miałem. Bardzo polecam. O.S.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 14:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedrogo, sprawnie i skutecznie!!! Cóż więcej można powiedzieć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-10-14 09:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem bardzo dobry i niedrogi notariusz. Adwokat mnóstwo czasu przeciągał sprawy spadkowe za które płaciłem ogromne pieniądze i dopiero pani notariusz poradziła - i to za darmo - jak je rozwiązać. W jednym terminie sporządziła dziedziczenie i po rodzicach i po dziadkach. Miła, młoda kobieta która szybko wszystko załatwiła. Mogę każdemu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 11:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wakacje i problem - chcesz kupić mieszkanie a tu wszyscy notariusze byczą się na wakacjach. Na szczęście u tej rejentki wszystko działa bez przerw i pogorszenia jakości usług. Wręcz przeciwnie - miło, sympatycznie i do rzeczy. Wszystko bez pośpiechu i przystępnie dla laika wyjaśnione przy szklance zimnej wody. Dodatkowo ceny jak na Poznań BARDZO OK!!!!. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2013-08-27 11:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gorąco wszystkim polecam. Rzeczowo, solidnie, krótko i niezbyt drogo. Miałem wszystko wytłumaczone co chwalę bo na prawie sie nie znam. Dużo rzeczy wymagało ustalenia więc wychodziliśmy bardzo późno a nikt nie dał nam odczuć, że za to niskie wynagrodzenie siedzimy za długo. dodatkowo ładne pomieszczenia, bezproblematyczny parking no i mili i uśmiechnięci pracownicy. Z przyjemnością płaciłem za umowę :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-02 14:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem do sprzedania spory grunt - do podziału. ciężki temat. w kancelarii uzyskałem pełną pomoc jak i co kolejno muszę zrobić. Dzięki temu działki poszły jak świeże bułki:-) Mimo że przyniosłem sporo umów do kancelarii notariuszka nie chciała dawać mi żadnych forów przed kupującymi:-( Ale obiektywnie to chyba dobrze, co? Tak czy inaczej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek K. dnia: 2013-05-17 13:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczyłem obsługi na bardzo wysokim poziomie tak merytorycznym jak i technicznym. Jednoznaczne odpowiedzi Pani Notariusz na zadawane pytania potwierdziły, że wybrałem właściwą Kancelarię. Polecam to miejsce. P.S. Standardem w tej Kancelarii jest podjęcie Klienta wyśmienitą kawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2013-05-10 10:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam po lekturze tej strony i jestem zadowolona. Obsługa taka jaka powinna być no i notariuszka już z doświadczeniem i renomą. Polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-05-07 13:11:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna znajomosc podatkow i trafne porady. Bardzo ladna kancelaria, mila obsluga. Nie ma problemu z parkowaniem. Wokol sporo bankow wiec mozna finalizowac platnosci. Generalnie nie ma sie do czego przyczepic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-03-17 10:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria na bardzo wysokim poziomie. Dogodne terminy i ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 09:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo trafny wybór. Zajmują się klientem indywidualnie poświęcając tyle czasu ile trzeba niezależnie od ceny. Same panie, wszystkie miłe i usmiechnięte, a do tego jeszcze kawka. Można się odstresować i skupić na tym co czyta notariuszka. Jeśli trzeba to wszystko wyjaśni. Cenę usługi też można negocjować. Korzystałem już trzy razy co świadczy chyba że jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 13:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam tam z polecenia koleżanki i faktycznie dobry wybór. Wszystko zrozumiałam, byłam przyjęta o czasie, nie trwało długo, a i cena do przyjęcia. mogę polecać dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-08 09:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wreszcie mogę powiedzieć coś pozytywnego o notariuszu! Rejentka szybko i sprawnie ale fachowo załatwiła moją sprawę i jeszcze wyjaśniła mi kilka rzeczy nie związanych z ta sprawą - bez żadnych opłat. Mogę spokojnie polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2013-02-01 09:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. generalnie wszystkie pracujące tam osoby bardzo kompetentne i miłe. można polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2012-12-11 13:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, fachowo. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2012-12-02 17:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Notariusz poświęciła nam bardzo dużo czasu za relatywnie niską opłatą notarialną. Cena lokalu była niska a sprawa bardzo trudna, a mimo to była bardzo cierpliwa. Poza tym ogromna wiedza! Wszystkim polecam bo to nie jest kancekaria gdzie kasuje sie tylko za podpis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2012-11-12 13:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowa informacja, krótki termin, niska cena, do tego sporo życzliwości i porad o rzeczach nam nieznanych, a ważnych. Polecamy - to nie urzędnik tylko osoba chętna do pomocy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2012-10-16 12:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna obsługa, tak na etapie przygotowania umowy jak i w trakcie czynności notarialnej. Polecam - wysoki profesjonalizm, który doświadczyłem nie po raz pierwszy w tej Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-15 12:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Notariusz z dużym doświadczeniem, miła, konkretna, zna się na rzeczy, bardzo nam pomogła przy kupnie mieszkania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2012-08-07 11:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, miła obsługa, kompetentna pani notariusz, cierpliwa, życiowa i cena miło nas zaskoczyła. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-04-27 22:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej Pani notariusz, konkretna, życzliwa i pomocna a do tego bardzo życiowa. Profesjonalizm w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2012-04-09 15:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłem akt u tej notariuszki, bezproblemowo, sprawnie, generalnie na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-07 22:25:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność mieć umowę darowizny u pani notariusz Agnieszki Wąsiewicz-Szczepańskiej i jestem bardzo zadowolona. Pani notariusz poświęciła dużo czasu na rozwianie naszych wątpliwości. Cena też była niższa niż przewidzieliśmy. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2012-01-23 11:43:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją