Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marek Bednarczyk

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, warszawa Noakowskiego 4/8
Telefon: 22 654-77-55
Adres e-mail: biuro(małpa)bskancelaria.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat warszawa, prawnik, spadek, prawo spadkowe, zachowek

Ocena: 70% pozytywna 38x 16x

Jakość usług: 68% wysoka 34x 16x
Terminowość: 76% bez zastrzeżeń 36x 11x
Ceny usług: 72% niskie 26x 9x 10x
Ilość opinii w serwisie: 54
Ilość odsłon profilu firmy: 12305
Data utworzenia profilu: 2012-06-11 21:45:22
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-28 14:49:54 

Opinie o Marek Bednarczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić usługi adwokata Marka Bednarczyka. Reprezentował mnie w sprawie o dział spadku, gdzie naprawdę trzeba było trochę powojować. Kontakt dobry, chociaż z odbieraniem telefonów za dnia bywa różnie, ale zawsze oddzwania, za to najważniejsze do swych racji prawnych potrafi przekonać sąd, no i nie boi się walczyć o interesy klienta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2017-09-05 23:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Mecenasa Bednarczyka, rzetelny i fachowy adwokat, który sprawnie poprowadził moją sprawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-08 21:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Marek Bednarczyk wygrał sprawę, mimo że mój tata zostawił mi kiepsko napisany testament. Warto zaufać temu prawnikowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sara dnia: 2015-12-18 06:30:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zawiedziona podejsciem do sprawy. Szkoda, ale chyba zmienie adwokata jesli jeszcze nie jest za pozno.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zawiedziona dnia: 2015-10-19 12:33:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i konkretny adwokat .wygrał dla mnie bardzo skomplikowaną sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-06-14 21:52:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bednarczyk skasował mnie na 200 zł za 20 minut "spotkania" na którym sie dowiedziałam że w zasadzie moja propozycja poziału majątku nie jest zbyt dobra ale i tak wszystko zależy od sądu. Tyle to ja wiedziałam z netu. Nic mi nie pomógł więcej jak rozwiązać problem tylko "do widzenia". Odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-06-07 22:22:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marek Bednarczyk ma kłopoty w komunikacji bezpośredniej, nie dotrzymuje słowa, kłopoty z pamięcią. Najgorsze, że NIE ZNA przepisów. Okazało się,że więcej dowiedziałam się z internetu i od urzędników państwowych przez telefon.Przyciśnięty pracę wykonał, stwierdził, że miałam rację -nic nie da się zrobić. Dopiero w innej kancelarii zadbano o to abym nie miała w przyszłości kłopotów.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Zawiedziona dnia: 2015-03-21 05:58:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegrał moją sprawę,o której na początku mówił,że w 99 % jest do wygrania.Mylił fakty,na sprawy w sądzie się spóźniał i do tego na sam koniec nie chciał udostępnić uzasadnienia wyroku
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-17 17:47:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczny adw. Markowi Bednarczykowi za pomoc. Byłem w szoku, kiedy moje rodzeństwo po śmierci taty chciało mnie "wyrolować" i wszystko, co mi się należy - zabrać. Dostałem profesjonalną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 10:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenie u Pana Bednarczyka profesjonalne podejście do sprawy. Uważam, że nikogo lepszego znaleźć nie mogłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MałgorzataL dnia: 2014-08-28 10:18:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zupełnie nie rozumiem negatywnych komentarzy. Brak zainteresowania sprawą? W moim przypadku Pan Marek był zawsze doskonale przygotowany. Mojego poprzedniego adwokata wymieniłem właśnie na Pana Marka i jestem z tego bardzo zadowolony. To poprzedni nie był przygotowany, na spotkaniach nie znał do końca przepisów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciejewski Z. dnia: 2014-08-16 22:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 23:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek pomógł mi wygrać sprawę z moją siostrą, która chciała zgarnąć cały spadek po rodzicach dla siebie. Do niczego nie mogę się przyczepić. Prawnik kompetentny, zawsze miał dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina Wasiak dnia: 2014-08-05 09:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek Bednarczyk profesjonalnie i indywidualnie podszedł do mojej sprawy (oczywiście wygraliśmy za co bardzo mu dziękuję). Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 10:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy adwokat. Byłam u niego na poradzie - konkretnie i co najważniejsze trafnie wskazał mi sposoby rozwiązania mojego problemu. Przygotował mi szybko wniosek w mojej sprawie spadkowej dzięki czemu przebiegła ona po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 14:34:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, gość niewyraźnie mówi, mało ścisły jest. w czasie jednej wizyty (200) mylił sie kilka razy co wyliczenia spadku na osobę. Po 30 minutach rozmowy (prosta sprawa) zmienił swoją pierwotna opinię.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: sdh dnia: 2014-04-01 09:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie bardzo kompetentny i rzetelny fachowiec. Pełne zaangażowanie w sprawę oraz duża wiedza prawnicza. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarlenaWójcik dnia: 2014-03-23 20:28:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam, niekompetenty adwokat, przegrał moją sprawe ktora byla do wygrania!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-03-13 23:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Do mojej sprawy Pan Marek podszedł bardzo profesjonalnie. Udzielał rzetelnych wskazówek i porad. Sprawa została wygrana. Więc polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-01-30 14:10:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zainteresowania sprawą. Zero przygotowania do sprawy. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-01-29 21:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Marku wygrałam sprawę o spadek. Do sprawy podszedł bardzo profesjonalnie.Wielki plus za szybkość podjętych działań oraz indywidualne podejście. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MilenaKrupa dnia: 2014-01-27 13:28:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę się zgodzić co do negatywnych opinii. U mnie sprawa przebiegła bez opóźnień, Pan Marek pilnuję terminów. Moja sprawa dotyczyła odzyskania spadku po rodzicach i została załatwiona po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RomanG dnia: 2014-01-01 11:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porady których udzielił mi Pan adwokat były bardzo rzetelne i doprowadziły do wygrania sprawy w sprawie odzyskania spadku po zmarłych dziadkach. Co do terminów nie mogę też się przyczepić. Wszystko na czas i zgodnie z planem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrystynaWa dnia: 2013-12-31 09:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem tych negatywnych opinii;) Jak dla mnie bardzo rzetelny i odpowiedzialny adwokat, którego z miłą chęcią mogę polecić innym, którzy szukają pomocy adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daszka dnia: 2013-12-02 10:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana do współpracy. Kontakt z nim był bardzo dobry, a praca zawsze wykonana rzetelnie. Dziękuje za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MonikaS dnia: 2013-10-15 10:32:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się całkowicie z opinią Pana "Hugoo", który realistycznie przedstawił osobę Pana Mecenasa Marka Bednarczyka. Na moją sprawę Pan mecenas spóźnił się godzinę,nie wiedział o czym mówi, a Sędzia go nie rozumiał.Również polecam mecenasowi terapię logopedyczną oraz dokształcenie się w dziedzinie prawa, w której się reklamuje. Mam wrażenie, że wszystkie pozytywne opinie pojawiające się w internecie są autorstwa samego Pana Marka Bednarczyka, który pisze je po to, aby dobrze wypaść w rankingu adwokatów. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-06 13:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: M. Bednarczyk ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Moją sprawę potraktował bardzo indywidualnie i znalazł dla mnie czas nawet w weekend. Od razu widać, że zna się na prawie spadkowym. Dziękuję za wygranie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula M dnia: 2013-09-21 15:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To świetny specjalista od prawa spadkowego. Bardzo pomógł mnie i mojej siostrze w skomplikowanej sprawie spadkowej. Do wszystkiego podszedł bardzo profesjonalnie, zawsze przychodził na rozprawy przygotowany. Nie było żadnych problemów z kontaktem. Ceny za pomoc prawną, moim zdaniem, bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2013-09-17 21:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat ,Wygrał dla mnie sprawę ktorą prowadziło 2-ch innych adwokatów z marnym skótkiem przez 5lat Polecam skuteczny i niedrogi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ella dnia: 2013-09-16 00:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: M. Bednarczyk prowadził niedawno moją sprawę i ma naprawdę profesjonalne podejście do klienta i prowadzonych spraw. Poza tym jestem bardzo wdzięczna za wygranie sprawy i poświęcony czas (nawet w weekend).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania33 dnia: 2013-09-11 15:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to świetny adwokat, obyty w swoim zawodzie, a co również miało dla mnie ogromne znaczenie, to fakt, że był praktycznie zawsze dostępny, gdy tego potrzebowałam. A co najważniejsze - wygrał. I bardzo mu za to dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MirkaW dnia: 2013-09-01 00:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepiej o mecenasie Bednarczyku świadczy na pewno to, że wygrał dla mnie sprawę w sądzie, a cena tej przyjemności była według mnie nie tylko uczciwa, ale w tym wypadku także korzystna. Poza tym to jedyny adwokat, z którym byłem w stanie umówić się na spotkanie w sobotę, co niezwykle przyspieszyło bieg sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Bijak dnia: 2013-08-22 12:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona po wizycie w kancelarii. Mój problem był dość delikatny (kłótnia w rodzinie o spadek) i pan mecenas podszedł do tego z pełną uwagą i zaangażowaniem i doradził mi takie rozwiązanie, żeby nie zaszkodziło jeszcze bardziej stosunkom rodzinnym. Jeśli chodzi o cenę porady uważam, że była jak najbardziej adekwatna do jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka Jusik dnia: 2013-08-21 17:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowy adwokat, konkretnie i bardzo profesjonalnie podszedł do mojej sprawy, nie mogę narzekać, poprowadził ją do szczęśliwego zakończenia a moja sprawa łatwa nie była. Co ważne za sprawę wziął stosunkowo niewielkie w porównaniu do innych adwokatów pieniądze, więc moge szczerze polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateo dnia: 2013-08-20 11:35:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylem u niego na poradzie w zeszlym tygodniu, wygladl jakby dopiero obudzil a juz bylo pozne popoludnie, nie polecem, ale Panu adwokatowi polecam wizyte u logopedy bo musialem pare razy dopytywac co mi odpowiada (choc problemow ze sluchem nie mam). Moje spotkanie trwalo niecala godzine a Pan skasowal 200zl do kieszeni. Nie wygladal jakby znal sie na tym co mowi, bo jak mowie o innym rozwianiu sprawy a on mowi ze opcja ktora on przedatawia jeat lepsza BO TAK, nie potrafiac wytlumaczyc dlaczego to dla mnie zaden fachowiec.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Hugoo dnia: 2013-08-01 17:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo jestem zadowolona ze wspłpracy z Panem Bednarczykiem. To jednak prawda co o nim pisza że rzeczowy, terminowy i wcale niedrogi. Radziłam sie w kwestiach spadkowych i bardzo szybko dostalam pomoc. Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadwigapol dnia: 2013-07-16 10:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszym spotkaniu. Utsaliłem z mecenasem kontakt w przyszłym tyg w godzinach późnopopołudniowych, nie było z tym żadnego problemu :) Ciesze się, że znalazłem go w internecie. mam nadzieję, że te pozytywne opinie u mnnie też sie sprawdzą.
Opinia dodana przez: wiktoriusz dnia: 2013-07-12 11:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny i uczynny prawnik. Jestem bardzo zadowolona, że dostałam na niego namiary i zgłosiłam się ze sprawą do jego kancelarii. Jak ktoś szuka specjalisty od spraw związanych z testamentami, spadkami to polecam tego prawnika.
Opinia dodana przez: agul dnia: 2013-07-10 09:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Panu Bednarczyku wyczytałam sporo dobrego w internecie i zgłosiłam się do niego w sprawie podziału majątku w rodzinie. Faktycznie nie mija się z prawdą że to rzetelny i dyspozycyjny prawnik. Był ze mną w stałym kontakcie i na bieżąco o wszystkim informował. Z wdzięczności za poprowadzoną sprawnie sprawę oddaję najwyższą notę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-07-05 09:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marek Bednarczyk to osoba godna zaufania, mogę polecić go z czystym sumieniem. Cała sprawa o podział majątku przeprowadzona została na najwyższym poziomie a jej wynik był zadowalający. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni G. dnia: 2013-06-18 20:44:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mnie dziwią pozytywne opinie względem Pana adwokata Marka Bednarczyka. Ja też byłem klientem Pana Marka Bednarczyka. I dzięki temu, że zupełnie się nie interesował moją sprawą, nie znał dokumentacji sprawy, odnosił się do złych paragrafów prawnych przegrałem sprawę i poniosłem olbrzymie koszty. Będę odradzał wszystkim usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-05-16 20:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziwią mnie wszystkie negatywne opinie gdyż moje doświadczenia z tym adwokatem są jak najbardziej pozytywne. Pan Marek Bednarczyk specjalizuje się w prawie spadkowym i wszystko się zgadza, w sprawie o podział spadku pomógł mi uzyskać satysfakcjonującą wartość. Nie mam co do tej osoby żadnych zarzutów i - oby nie - ale jeśli znów będę miała problem ze sprawą spadkową, zwrócę się właśnie do tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-05-15 23:32:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam Pana adwokata Marka Bednarczyka, ponieważ dzięki niemu przegrałem sprawę. Dziwię się bardzo pozytywnym opiniom, które czytam na temat Pana mecenasa. Dla mnie Pan mecenas jest niekompetentny, niepunktualny, nierzetelny, mało wiarygodny, ale za to bardzo drogi i zarozumiały.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-12 15:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że mecenas Marek Bednarczyk jest jednym z lepszych specjalistów od prawa majątkowego. Prowadził moją dość żmudną sprawę i trwało to rzeczywiście sporo czasu natomiast rezultat bardzo mnie zadowolił. Ostatecznie cieszy mnie, że udałem się z tym akurat do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LudJar dnia: 2013-05-09 12:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również dołączam do grona zadowolonych klientów mec. Bednarczyka. Pomógł mi przy sprawie podziału majątku po rodzicach. Poszło sprawnie chociaż martwiłem się, że wystąpią jakieś komplikacje. Ostatecznie wszystko się udało.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zapatero dnia: 2013-05-08 10:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Marek Bednarczyk to dobry i solidny fachowiec. Szybko dzięki niemu załatwiłam sprawy związane ze spadkiem. Plusem dla mnie było to, że adwokat ten był dostępny również w weekendy. Mam taki system pracy, że w tygodniu nie miałam kiedy spotkać się w kancelarii, a adwokat ten bez problemu umawiał się też na soboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maja40 dnia: 2013-05-05 18:58:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Marek Bednarczyk zupełnie nie interesuje się prowadzoną sprawą, do rozpraw jest nie przygotowany, nie wie o co pyta Sędzia, nie zna przepisów prawa spadkowego, w którym się rzekomo specjalizuje. Liczą się dla niego tylko pieniądze, a nie wygrana sprawa. Pan mecenas Marek Bednarczyk jest niekompetentny. Szczerze odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-05-04 16:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: radziłam się mec. Bednarczyka przy podziale majątku po śmierci ojca. Potraktował mnie indywidualnie i mogłam się z nim konsultować w dogodnych dla mnie momentach. Bardzo mile mnie zaskoczyło takie podejście i wygoda.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Pani Basia dnia: 2013-04-04 08:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan marek Bednarczyk to wielkiej klasy fachowiec jego działania są bardzo słuszne i trafne wyprowadził mnie ze sprawy która toczyła się 7 lat i miałem wcześniej 3 innych prawników i dopiero Pan Bednarczyk poprowadził sprawę odpowiednio i bardzo fachowo która zakończyła się pomyślnym dla mnie wyrokiem. Dlatego jest to wspaniały fachowiec świetnie przygotowany merytorycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-03-29 10:03:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Więcej dowiedziałam się w internecie niż od tego pana. To, że "jest problem" to ja wiedziałam od początku. Mam wrażenie, że człowiek nie do końca zna temat, na który rozmawia. Udzielił mi kilku prawidłowych, acz zdawkowych informacji oraz jedną błędną. I kilku niedopuszczalnych, jak dla mnie, wskazówek.Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fisz dnia: 2013-03-18 22:37:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat dość szybki i skuteczny. Podział majątku przebiegł sprawnie. Chwalę sobie dobry kontakt z mecenasem.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mikołajewski dnia: 2013-03-04 09:24:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam się poradzić odnośnie dziedziczenia gospodarstwa rolnego dot. sprawy spadkowej. Pan Bednarczyk zaproponował konkretne rozwiązanie, które jak później sprawdziłam było błędne. Okazało się, że Pan Mecenas nie zna podstawowych przepisów, w dziedzinie w której się rzekomo specjalizuje. W takcie spotkania był bardzo pewny tego rozwiązania, choć ja od początku miałam wątpliwości (trochę wcześniej czytałam o tym w internecie). Mógł przecież przy mnie ew. sprawdzić przepisy a tak Jego porada okazała się nic nie warta a właściwie wprowadził mnie w błąd, bo gdybym zdecydowała się pójść tą drogą - sprawa w sądzie zostałaby przegrana.
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-13 21:35:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkowity brak zainteresowania prowadzoną sprawą, bezsensowne, niefachowe porady.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bzik dnia: 2012-06-24 20:05:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria podaje, że specjalizuje się w prawie spadkowym, tymczasem porada jaką tam uzyskałam była kompletnie bezwartościowa-pan mecenas Bednarczyk po przeczytaniu testamentu zalecił abym sama złożyła w Sądzie podanie o stwierdzenie nabycia spadku i nie zauważył nawet, że testament może być wadliwy. Zgarnął 200zł do kieszeni i na tym koniec. Odradzam-szkoda wydawać pieniądze na prawnika, który nie potrafi udzielić rzetelnej porady w temacie, w którym rzekomo się specjalizuje...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-06-11 21:51:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją