Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Le Visage Studio fryzjerskie i kosmetyczne Iwona Wilczkiewicz

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 57-300 Kłodzko Łużycka 3 B
Telefon: 74 867 73 60
Adres e-mail: levisage.iwonawilczkiewicz(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.le-visage.pl
Opis działalności: Studio fryzjerskie i kosmetyczne Słowa kluczowe: fryzjerstwo,kosmetyka,manicure,pedicure,tipsy,solarium,sauna fińska sucha,sauna IR-na podczerwień,opalanie natryskowe, przedłużanie i zagęszczanie włosów,

Ocena: 68% pozytywna 11x 5x

Jakość usług: 68% wysoka 11x 5x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 14x 2x
Ceny usług: 37% niskie 3x 8x 5x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1948
Data utworzenia profilu: 2014-04-28 14:40:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-28 14:40:47 

Opinie o Le Visage Studio fryzjerskie i kosmetyczne Iwona Wilczkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Le Visage jest jednym z najlepszych salonów w Kłodzku. Jestem bardzo zadowolona z usług i profesjonalizmu pani Iwony która stara się robić wszystko na najwyższym poziomie (może dlatego nieraz trzeba poświęcić troszkę więcej czasu).Po wyjściu z salonu włosy są piękne, lśniące i dopieszczone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-07-23 13:37:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy mi zdarza mi się oceniać czegokolwiek, ani kogokolwiek jest to moja pierwsza opinia! Niestety w tym przypadku nie mogę się powstrzymać. Nie polecam tego zakładu fryzjerskiego nawet za darmową usługę, no chyba, że ktoś wygrał czas na loterii. Do "salonu" przyszłam na godzinę 9:00 ( całe szczęście ze tak wcześnie bo inaczej spózniłabym się na imprezę) uczennica umyła mi włosy i wysuszyła. Na polecenie szefowej zaczęła mi kręcić loki prostownicą...po zrobienia pięciu loków przyszła następna klientka, w związku z czym dziewczyna mnie zostawiła i poszła umyć głowę nowej klientów. Kręcenie moich lichych włosów trwało półtorej godziny. (Włosów mam bardzo mało) chociaż siedząc na fotelu miałam wrażenie ze mam ich 100 razy więcej:D starałam się w miarę uspokoić i nie denerwować tłumacząc sobie że zaraz podejdzie do mnie szefowa i mnie uczęszcze. Ale ku mojemu zdziwieniu do "salonu" weszła następna klientka którą zajęła się właśnie szefowa... a ja siedziałam 5, 10, 15minut... pomyślałam sobie, że może tylko obetnie klientkę i do mnie łaskawie przyjdzie bo w końcu była już godzina 10:30 a ja nadal bez fryzury... ale pomyliłam się. Pani postanowiła wysuszyć jej jeszcze włosy a ja bezczynnie siedziałam przez 30 minut... gdy w końcu zasłużyłam na swoją kolej fryzjerka przez godzinę układała moje włosy niczym domek z kart na lakierowanej powierzchni... TRAGEDIA!!! Jedyne co ja uratowało to fakt, że czułam się w fryzurze pomimo, iż nie zrobiła mi tego o co prosiłam. W między czasie dodała ze nie znała moich włosów więc nie wiedziała ile sobie zarezerwowane włosów i ze niektóre klientki siedzą po 5 godzin:D
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta K dnia: 2016-09-28 21:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam,jestem klientem wymagającym bardzo i nie ukrywam że lepszego fryzjera w Kłodzku nie ma (z własnego doświadczenia),specjalnie przyjeżdżam dla Pani Ikonki z Francji i tak już zostanie, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2016-03-07 22:31:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z gory nie polecam !! Masakra jakas nie dosc ze czekalam na umuwiona wizyte godzine. Na podciecie koncowek to modelowanie zajalo druga godz. A skasowala jak za zboze. Za ta kase mam balejaz sciecie i modelowanie i jeszcze fachowa rade jak zadbac o zniszczone wlose. A przuszlam tam z sianem na glowie i wyszlam z sianem i ze skorupa lakieru na wlosach.. Tragedia..i zlodziejstwo!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2015-12-18 20:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon bardzo gorąco! Była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Przemiła obsługa, wysoka jakość - wszystko tak jak być powinno! Warto zwrócić uwagę na super atmosferę każdy sobie pomaga, uśmiechy na twarzach każdego pracownika salonu :) Polecam szczególnie panią u której byłam pierwszy raz - pania Iwone. Uratowała mnie z domowego farbowania :) Pracowała nade mną bardzo długo Ale się opłaciło - 100 % dokładność i wykonanie .Oby więcej takich fachowców :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2015-04-23 10:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam byłam,jestem bardzo zadewolona i napewno wrócę¡!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaya dnia: 2015-01-21 20:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to swietny zakład fryzjerski z którego jestem bardzo zadowolona,panie są przemiłe i zawsze doradzą jak dobrze dbać i pielęgnować włoski, po każdym scięciu sie dobrze ukłądają:)szczerze polecam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2014-12-11 22:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem "wierna" P.Iwonce od lat. Przeszłam już wszystkie etapy fryzjerskiego szaleństwa, miałam włosy krótkie, półdługie i długie. Przy krótkich poszalałam z koloryzacją. I nigdy się nie zdarzyło, żebym była niezadowolona. Bardzo Polecam !!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2014-11-29 10:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam , sprawdziłam więc się wypowiem. Pozytywnie zaskoczyło mnie podejście fryzjerki do pracy. Pani nie bała się odradzić mi wybranej fryzury , odpowiednio argumentując , zaproponowała swój pomysł z którego jestem zadowolona. Nigdy dotąd nie spotkałam się z czymś takim aby fryzjerka odradziła wybraną fryzurę a dodatkowo rzeczowo i konkretnie wyjaśniła dlaczego. W innych miejscach słyszałam zawsze, że to może pani nie pasować , będzie pani wyglądała nieciekawie itd. a tu same konkrety co i jak i dlaczego. Byłam pierwszy raz w zeszłym tygodniu ale już planuję kolejną wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2014-11-22 10:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!!!!! Miałam strasznie zniszczone włosy głównie przez własną głupotę i brak konsekwencji w koloryzacji... ogólnie rzecz ujmując to co miałam na głowie to był dramat:/ fryzjerka zapytała mnie czego oczekuję, obejrzała moje liche włosy a właściwie to po nich zostało... i ...wyszłam od niej ze świetną fryzurą, w której czuję się mega kobieco, której nie muszę układać godzinami a włosy jakimś cudem znowu wyglądają na zdrowe... Pierwszy raz w życiu czuję, że mam swojego fryzjera, który ma wizję tego w czym będę dobrze wyglądać a co więcej nasze wizje są spójne i to jest najlepsze. W Le Visage jak się potem dowiedziałam było jeszcze kilka moich koleżanek i każda wyglądała zaj...ście. Włosy są niesamowicie ważne, więc jeśli któraś/któryś z was chce wyglądać rewelacyjnie to naprawdę idźcie sprawdźcie i czujcie się poprostu sobą ze swoim nowym wizerunkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arletta dnia: 2014-11-15 09:51:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wlosy zostaly zle ostrzyzone,fryzura wyglada faatalnie za cene ktora zaplacilam koszmar nie polecam tego salonu omijajcie go z daleka jesli chcecie ,m.iec wlosy na glowie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: laura dnia: 2014-09-23 13:29:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem zadowolona z usług w tym salonie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-18 01:51:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawiedziona, moje włosy zostały spalone a później na siłe zostało mi zaproponowane dość spore cięcie żeby obciąć moje zniszczone i spalone włosy!!! Zgodziłam się choć łzy już po wysuszeniu cisnęły mi się do oczu, zgodziłam się bo pomyślałam że może nie widzę tego wszystkiego tak jak oczy fachowaca...no i teraz siedzę i ryczę, gdzie moje piękne, zdrowe długie włoski?!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marionetka dnia: 2014-07-09 02:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Studio le visage bo poleciła mi koleżanka i jestem zachwycona Pani Iwona zaproponowała mi bardzo piękny kolor zrobiła super fryzurę i powiem wam że wolę chodzić do kogoś kto wie co robi a ni tylko się uśmiecha .Byłam już kilka razy i serdecznie wszystkim polecam.Fryzurę na wesele też robiłam i była OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioleta dnia: 2014-06-25 16:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon świetny, po każdej wizycie wychodzę zadowolona i zrelaksowana . Widać, że fryzjerka wkłada serce w to co robi, dzięki czemu jest świetny efekt końcowy,bardzo fachowa obsługa i porady, polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-05-05 14:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie i fachowo wykonane usługi,miła atmosfera można się zrelaksować,polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-04-28 14:46:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją