Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MIRBUD Mirosław Kruczyński

Zawód: budowlany nadzór Kierownik budowy 
Adres: Mazowieckie, 04-437 Warszawa i okolice Warszawa Kramarska
Telefon: Kom. 505 950 412
Adres e-mail: miroslaw.kruczynski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.mirbud-nadzory.pl
NIP:
5661909081
Opis działalności: Kierownik Budowy,Inspektor Nadzoru,Przeglady Techniczne Budynków, Ekspertyzy,Odbiory,Świadectwa Energetyczne . Słowa kluczowe: kierownik budowy, przeglądy budowlane, przeglądy budynków, inspektor nadzoru,odbiory,ekspertyzy,świadectwa energetyczne,.

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 91% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2022
Data utworzenia profilu: 2013-12-17 15:15:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-21 10:19:34 

Opinie o MIRBUD Mirosław Kruczyński

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam Tego Pana, brak podejścia do klienta, obsługa niefachowa, ocena pisana na kolanie i próba wyłudzenia dodatkowej opłaty
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-19 15:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam inspektora jakim jest Pan Mirosław. Gdybym miał jeszcze raz odebrać mieszkanie z pewnością ponownie na odbiór zaprosiłbym takiego eksperta :) Lokal skontrolowany sprawnie, nawet drobne usterki odnotowane w raporcie. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy :)
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2017-06-26 09:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako członek Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej, której przegląd budynku w Zielonce przeprowadziła firma Mirbud - rekomenduję współpracę i usługi tej firmy. Przegląd wykonano w umówionym terminie. Na uwagę zasługuje jakość wykonania protokołów, które są przejrzyste i bardzo szczegółowe. Ceny przeglądów są bardzo korzystne. Uważam, że usługi firmy, którą reprezentuje mgr inż. Mirosław Kruczyński są rzetelne i profesjonalne, dlatego je polecam.
Opinia dodana przez: Zarząd-WM-Zielonka dnia: 2017-06-19 15:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowałem dom w Izabelinie i na kierownika budowy wybrałem Pana Mirosława. Wybór był przypadkowy i na moje szczęście bardzo dobry. Nie będę wchodził w szczegóły bo linijek by zabrakło ale tak w skrócie, to dzięki jego wiedzy i doświadczeniu zaoszczędziłem dużo pieniędzy i nerwów i teraz cieszę się dobrze zbudowanym domem. Dom często budujemy na resztę swojego życia i uważam, że warto skorzystać z pomocy fachowca i mieć spokojną głowę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 14:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam odbiór mieszkania z inspektorem Mirosławem Kruczyńskim, który pomógł mi przy odbiorze lokalu od dewelopera na Targówku. Inspektor sprawdził i wskazał występujące usterki po czym dopilnował, by zostały wpisane do protokołu. W przypadku takich inwestycji warto zwrócić się z tym do fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Odbiór-patryk dnia: 2017-04-07 10:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mirosław to rzetelny fachowiec, który nadzorował budowę naszego domu pod Warszawą. Z przyjemnością polecamy powierzenie funkcji kierownika budowy osobie, która zna i rozumie cały proces, a ponadto może udzielić profesjonalnych porad!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał-i-Kinga dnia: 2017-01-04 12:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbiór mieszkania z Panem Kruczyńskim to przyjemność. Podczas odbioru wskazano wady mieszkania i zapisano w protokole, co z pewnością pozwoli na uniknięcie dodatkowych kosztów i problemów związanych z wykończeniem. Polecam taką usługę wszelkim osobom, które chcą mieć pewność co do jakości i zgodności z dokumentacją kupowanego mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.Wysocka dnia: 2016-12-12 08:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcam do korzystania z usług firmy Mirbud. Pan Mirosław Kruczyński był kierownikiem budowy mojego domu w Warszawie. Nadzór prowadzony był bez zarzutu, mogłem liczyć na jego obecność w kluczowych dla budowy momentach, fachowe porady i konsultacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysiek29 dnia: 2016-06-07 15:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd 5-letni budynku Wspólnoty zlokalizowanej w Łodzi wykonany w atrakcyjnej cenie oraz zgodnie z umową. Po odbytej wizji lokalnej sporządzono profesjonalny protokół. Polecamy usługi firmy w zakresie wykonania kontroli okresowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WMŁódź dnia: 2016-04-01 10:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% mogę polecić Pana Mirka do obioru mieszkania! Lokal został dokładnie sprawdzony i mam pewność, że mieszkanie wykonane jest poprawnie i zgodnie z projektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula27 dnia: 2016-02-03 13:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd roczny budowlany wykonany w terminie, zgodnie z dokumentacją i stanem technicznym budynku, zakończony protokołem w przejrzystej formie. Szczerze polecam współpracę z firmą MIRBUD.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PiotrS dnia: 2015-12-17 08:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę pana Mirosława, który nadzorował budowę naszego domu. Dzięki niemu wszystko poszło sprawnie, a prace zostały wykonane z dokładnością. Duży plus za bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-12-09 12:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegląd budowlany pięcioletni wykonany został z najwyższą starannością. Polecam współpracę z firmą MIRBUD
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowal dnia: 2014-09-09 13:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa przegladu budowlanego wskazuje na profesjonalizm starannosć, funkcja inspektora nadzoru potwierdza wiedzę wykonawczą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MichNow dnia: 2014-08-22 13:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę MIRBUD i Pana Mirosława Kruczyńskiego jako odpowiedzialnego fachowca i sumiennego kontrahenta. Przegląd budowlany pięcioletni został wykonany zgodnie z wymogami, opracowanie jest czytelne i dostarczone na wyznaczony termin. Kontakt z P. Mirosławem jest bardzo dobry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Nowicki dnia: 2014-04-16 12:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna , usługi wykonane dla mnie bez zastrzeżeń i w terminie takim w jakim się umawialiśmy, polecam innym jeśli mają sprawy dotyczące budów , kierowania budową, odbioru mieszkania od dewelopera czy potrzebują przeglądu technicznego obiektu itp. Dziękuje i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robertus dnia: 2013-12-17 15:29:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją