Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokack Monika Krenc

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, Kalisz Wolności 10
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1547
Data utworzenia profilu: 2014-04-19 17:05:06
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-19 17:05:06 

Opinie o Kancelaria Adwokack Monika Krenc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Mecenas Monikę Krenc. Trafiłam do Pani Mecenas z polecenia koleżanki której z powodzeniem prowadziła sprawę rozwodową, mi natomiast pomogła w rozwiązaniu skomplikowanej sprawy spadkowej. Przede wszystkim jestem pod wrażeniem dużej wiedzy Pani Mecenas oraz profesjonalizmu i organizacji pracy wszystkich pracowników Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia K-ska dnia: 2017-09-24 16:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim trafiłam do Pani Krenc byłam u 2 adwokatów i dopiero jej zdecydowałam się powierzyć moją sprawę. Wiedza i pewność siebie robi wrażenie. Od niej dowiedziałam się więcej niż od 2 poprzednich, którzy musieli szukać w kodeksach odpowiedzi. Na rozprawach dla przeciwnika jest jak kosa. Zawsze przygotowana. Sprawę oczywiście wygrałam, choć poprzedni adwokaci nie dawali mi zbyt dużych szans. Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mag_c dnia: 2017-06-18 23:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Trafiłam na Panią mecenas w bardzo smutnej, traumatycznej i obcej dla mnie sytuacji- zdrady męża i nagłego rozwodu. Uzyskałam nie tylko merytoryczne i fachowe wsparcie, ale również ogromne wsparcie psychiczne w tak trudnej dla mnie sytuacji. Dzięki Pani mecenas przebrnęłam przez rozwodowe piekło, pomogła mi ona uzyskać dobre alimenty i orzeczenie o winie ze strony męża. Panią mecenas cechuje niezwykłe zaangażowanie i bardzo ludzkie podejście do klientów, przy czym uprzedza jakie są realia i prawdopodobieństwo wygrania bądź przegrania sprawy. Nie namawia do niepotrzebnych kroków, żeby naciągnąć swoich klientów na większe koszty- realnie ocenia szanse na wygraną a doświadczenie ma już ogromne. Jest kompetentna i skuteczna. Bardzo utożsamia się ze swoimi klientami i walczy o ich korzyść. Mogę polecić ją z czystym sumieniem każdej kobiecie, która, tak jak ja znalazła się w trudnej sytuacji, chociaż, oczywiście przypadki i okoliczności różnią się między sobą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna N. dnia: 2017-03-07 10:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Panią Mecenas! Kompetentna, oddana temu co robi, skuteczna i bardzo życzliwa. Jestem jej bardzo wdzięczna za okazaną pomoc. Najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ki_b dnia: 2017-02-25 14:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Irlandii i szukałam adwokata który by mi poprowadził sprawę w Kaliszu. Dzwoniłam do kilku znajomych i zawsze padało nazwisko Krencowa. Jestem po wygranej sprawie i teraz również ja polecam wszystkim Panią Monikę. Odległość nie stanowiła problemy by dobrze przygotować mnie do rozprawy, a tego bałam się najbardziej. Kompetentna a jednocześnie wrażliwa osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata L dnia: 2017-01-13 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam dodać tą opinię bo jestem to winna Pani Mecenas, która reprezentując mnie w sprawie rozwodowej wykazała się niesamowitym zaangażowaniem i wiedzą, a przede wszystkim walecznością. Nie będę opisywała całej sprawy, ale powiem krótko dzięki Pani Mecenas Krenc osiągnęłam wielki sukces. Teraz już wiem dlaczego do Pani Mecenas przylgnęła opinia najlepszego Adwokata w Kaliszu. Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2016-11-21 15:38:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją