Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Patrycja Walczyńska-Skrzypiec

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-079 Katowice Gliwicka 15
Telefon: Kom. 516 720 822
Adres e-mail: pwalczynska(małpa)kancelaria-pws.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 97% pozytywna 35x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 35x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 29x
Ceny usług: 95% niskie 23x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 7402
Data utworzenia profilu: 2012-05-23 11:49:04
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-17 11:06:05 

Opinie o Adwokat Patrycja Walczyńska-Skrzypiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat z ogromną wiedzą, chęcią pomocy a w rezultacie bardzo skuteczna. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta S dnia: 2019-07-29 12:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat który słucha. Adwokat dla którego ważniejszy jest człowiek niż pieniądze. Adwokat który wygrywa z niesprawiedliwością. Adwokat który pomimo nawału pracy zawsze ma czas dla klienta Adwokata diabła już mamy. Czyżby teraz Chyłka?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez uwag
Opinia dodana przez: Lidia Okoń dnia: 2019-05-07 09:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całą odpowiedzialnością,konkretnąi rzetelna ,sprawa rozwodowa załatwiona szybko i bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2019-04-11 09:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Patrycja jest bardzo rzetelna w wykonywaniu swoich obowiązków,jest także miła i serdeczna.Prowadzila moje dwie sprawy rozwodowa i o podział majątku.Bardzo dziękuję Pani Patrycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.K dnia: 2019-03-24 19:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat - to bardzo kompetentna i rzetelna osoba. Pomogła nam bardzo w sprawie z zakresu prawa rodzinnego i wyjaśniła wiele wątpliwości na przyszłość. Z takim pełnomocnikiem można czuć się pewnie w sądzie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ES dnia: 2019-03-23 19:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług Pani mecenas Patrycji, sprawa co prawda trwała dlugo, ale dzięki rzetelności oraz dużemu zaangażowaniu Pani zakończyła się sukcesem .Dziękuję za pomoc i naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioleta O dnia: 2019-03-22 19:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ja jestem bardzo zadowolona zPani Patrycji jest bardzo miła i dobra w tym co robi prowadziła moja sprawę o uregulowanie kontaktów i wygraliśmy godna polecenia Agnieszka Ż
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-22 18:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pani mecenas konkretnie podchodzi do sprawy . Prowadziła dwie moje sprawy które zakończyła powodzeniem. Dotyczyła nieuczciwego pracodawcy. Na wysokim poziomie przygotowana do sprawy . Jestem bardzo wdzięczny co dla mnie zrobiła i z całego serca polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman Bernaś dnia: 2019-03-22 17:48:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług adwokackich Pani Patrycji . Bardzo żetelna osoba . Bardzo mi pomogła i napewno będę wracać gdy będę potrzebowała pomocy adwokackiej . Bardzo polecam jest osobą stanowczą i konkretną poradzi sobie w każdej sytuacji .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Potocka dnia: 2019-03-22 17:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja jest bradzo dobrym adwokatem mi osobiście duzo pomogła i jest godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia rodak dnia: 2019-03-22 17:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rzetelna i merytoryczna mecenas. Z duzym doswiadczeniem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-22 17:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z usług Pani mecenas, jest bardzo konkretna, rzetelna, dobrze przygotowana do sprawy, a sprawa zakończona pozytywnie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2019-01-21 09:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam co tu dużo pisać z całego serca chce podziękować Pani Mecenas Patrycji za prowadzenie sprawy te wszystkie pozytywne wypowiedzi to 200% prawdy.Pani mecenas przygotowuje do sprawy w 300% zawsze można zadzwonić doradzi powie naprawdę polecam i naprawdę nie drogo!!!!! Ewelina B
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-24 13:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i rzeczowa pani Adwokat. Prezentuje wysoki poziom merytoryczny, oraz zaangażowanie w prowadzone sprawy. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-21 21:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Patrycja to fachowiec godny polecenia. Prowadziła moja sprawę o ustalenie stosunku pracy - od samego początku pełen profesjonalizm. Oprócz fachowej wiedzy Pani Patrycja odznacza się również empatią i etyką. Polecam Przemysław Krawiec
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: https://www.goldenline.pl/przemyslaw-krawiec2/ dnia: 2017-05-06 12:47:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam sprawę o regulacje kontaktów i powierzenie władzy rodzicielskiej . z Panią Patrycja bez problemu wszystko się udało . jest świetnym adwokatem, polecam wszystkim zainteresowanym . lepszej nie znajdziecie . Pani Patrycjo, dziękuję jeszcze raz serdecznie . <3
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2017-03-21 11:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osobą kompetentną , zawsze świetnie przygotowaną, jest ogromnym wsparciem, zawsze można na niej polegać i na nią liczyć. Najważniejsze jest to,że zawsze jest z Panią Mecenas kontakt. Polecam Panią Meceanas każdemu, kto potrzebuje pomocy. Przy tych wszystkich trudnych sprawach Pani Mecenas pozostaje Człowiekiem. Zachęcam szczerze do skorzystania z Kancelarii Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia M. dnia: 2016-09-07 21:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, jest konkretna i konsekwentnie dąży do celu,potrafi użyć odpowiednich argumentów by przekonać skład sędziowski. Do każdej rozprawy jest zawsze dobrze przygotowana, potrafi klientowi wytłumaczyć co i jak załatwić co nam laikom jest bardzo potrzebne. Prowadziła moje dwie sprawy obie wygrane. Ceny również ma przystępne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona S dnia: 2016-04-10 17:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas z czystym sumieniem , bardzo dobrze przygotowana do każdej rozprawy ,czas poświęcony dla klienta mimo wielu prowadzonych rozpraw , żadnych niedomówień, potrfi wytłumaczyć wszystko jak co załatwić dla mnie to było bardzo istotne gdyż nigdy nie miałam ze spawami sądowymi do czynienia i co najważniejsze wygrana sprawa po naszej myśli sprawiła , ze sprawiedliwością stało się zadość
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-01-13 19:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, konsekwentnie dążąca do celu. Argumenty przedstawiane przez P Adwokat są konkretne i przekonywujące skład sędziowski. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-30 15:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas Patrycji Walczyńskiej - Skrzypiec , pełen profesjonalizm , przygotowanie do rozprawy na 200% w przeciwieństwie do drugiej strony . Żadnych problemów jeśli chodzi o kontakt ,czy wytłumaczenie nie zrozumiałych dla mnie kwestii , cena również dobra . Polecam jak najbardziej !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena G. dnia: 2015-07-23 14:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas, korzystałam z jej usług - była świetnie przygotowana do wszystkich moich rozpraw i - jak się okazało - niezwykle skuteczna. Kompetentna, solidna, cały czas na bieżąco monitoruje sytuację podczas prowadzenia sprawy, rzetelna, w ciągłym kontakcie z klientem. Daje olbrzymie wsparcie, wszystko tlumaczy, bardzo oddana sprawom które prowadzi. Profesjonalizm i klasa. Gorąco polecam Panią Mecenas. A negatywne komentarze które się tu pojawiły dwa- cóż... to zapewne strona przeciwna, której się nie powiodło...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 20:33:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedouczona megalomanka jak większość prawników. Za mało życiowej pokory i doświadczenia ale mniemanie o sobie....zadziwiająco wysokie. Może i nadaje się do spraw rozwodowych i przemocy w rodzinie ale reszta ją przerasta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2015-01-04 23:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność i wysokiej klasy profesjonalizm usługi . Bardzo dobry człowiek . Wieloletnie doświadczenie z ofiarami przemocy w rodzinie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DOROTA dnia: 2014-10-28 14:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moze na poczatek Wielkie Podziekowania Dla wspalnialego Adwokata jakim jest Pani Patrycja..Pewna siebie,twarda,silna kobieta, ktora walczy w sposob profesjonalny z przeciwnikiem. Powala przeciwnika w elegancki sposob.Przygotowuje do sprawy w sposob znakomity. Na sprawie zaparlo mi dech...jak mowie profesjonalistka!!!Przemila,przesympatyczna Pani Adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wioleta kaminska dnia: 2014-08-14 16:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią mecenas. W sprawach trudnych - alimentacyjna + rozwodowa - nie tylko posiada wiedzę i przygotowana jest merytorycznie, ale jest też doskonałym słuchaczem. A w tych sytuacjach tzw. czynnik ludzki jest nie do przecenienia. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-08-11 22:09:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Polecam Panią Mecenas! Profesjonalnie przeprowadziła mój rozwód i świadczyła porady majątkowe. Bezzwłocznie zabiera się do sprawy. Jestem mile zaskoczona szybkością działania i wiedzą, tym bardziej że to nie jedyny Mecenas z którego porad korzystałam ale jedyny którego polecam. Poza tym przesympatyczna osoba z wielkim sercem i szerokim uśmiechem. Widać, że to nie tylko jej zawód ale też pasja. Pani Patrycjo - DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2014-07-15 18:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas ponieważ to perfekcjonistka w swojej dziedzinie. Moją sprawę rodzinną wygrała. Jej inteligencja, fachowość i zaangażowanie sprawia na Sali Sądowej że strona przeciwna musi pogodzić się z porażką. Praca Pani Mecenas jest bezcenna. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-02-05 16:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas była moim pełnomocnikiem w trudnej dla mnie sprawie rodzinnej.Jest osobą niezmiernie cierpliwą, wrażliwą a co najważniejsze jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Polecam usługi Pani Mecenas również ze względów finansowych - są w przystępnych cenach. Sumienna, uczciwa, bardzo sympatyczna, taktowna i niezwykle skuteczna. Z całą odpowiedzialnością polecam Ją jako wspaniałego człowieka i doświadczonego fachowca. z wyrazami szacunku - Renata z Katowic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 12:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam na 100% Panią Mecenas :) Moją sprawę rodzinną wygrała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-11-15 20:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Pełny profesjonalizm + 100% skuteczności. Świetny, solidny fachowiec, zaangażowana w sprawę z indywidualnym podejściem i anielską cierpliwością. Z ujmującym uśmiechem rozkłada stronę przeciwną na łopatki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2013-10-07 20:44:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, osoba rzeczowa, zaangażowana,konkretna, z indywidualnym podejściem do sprawy. Z cierpliwością wysłucha i doradzi. A przy tym wrażliwa i bardzo sympatyczna. Podczas sprawy konkretna i skuteczna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-08-30 07:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas wszystkim gdyż jest zagażowana w każdą sprawę.Jest dokładna,ambitna,profesjonalnie doradza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2013-05-10 11:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, konkretna i bardzo skuteczna - wszystkim Gorąco polecam Panią Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta.k. dnia: 2012-05-31 13:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas, profesjonalizm, solidność, dokładność, rzetelność, indywidualne podejście do sprawy i zaangażowanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2012-05-23 16:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Macenas, angażuje się w sprawę, jest solidna i zawsze ma czas by wszystko dobrze wytłumaczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdalena dnia: 2012-05-23 11:50:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją