Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Atelier Urody

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 03-984 Warszawa Jana Nowaka-Jeziorańskiego 7/9
Telefon: 22 299-19-99
Adres e-mail: studio(małpa)atelier-urody.waw.pl
Strona internetowa: www.atelier-urody.waw.pl
NIP:
1132350074
Opis działalności: Fryzjerstwo, kosmetyka, manicure, pedicure, stylizacja Słowa kluczowe: Fryzjer gocław , kosmetyka gocław , paznokcie gocław , salon piękności gocław , salon urody gocław , keratyna , hybryda , rzęsy

Ocena: 96% pozytywna 29x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 29x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 23x 2x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 5511
Data utworzenia profilu: 2014-01-19 18:10:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-17 06:33:25 

Opinie o Atelier Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam dobrego salonu,az wkońcu znalazłam salon Atelier Urody i fryzjerke Pania Magde. Byłam na koloryzacji i strzyzeniu. Jestem zachwycona kolorem. Strzyzenie super włosy świetnie się układają. polecam salon a najbardziej Pania Magde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: O dnia: 2015-10-17 20:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Atelier Urody około 2 miesiące temu na koloryzacji (OMBRE) u P.Magdy. Kolor wyszedl super. Jest bardzo naturalny do tej pory kolor wygląda jakbym co dopiero wyszla od fryzjera. Kolor super dopasował sie do mojego naturalnego koloru. Do tego strzyżenie super wykonane włosy same sie układaja. Napewno jeszcze odwiedze nie raz ten salon i P. Magde. polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: . dnia: 2015-09-18 11:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prostowanie keratynowe robilam na początku stycznia.Usługę wykonywała pani Magda.Jestem bardzo zadowolona z keratynowego prostowania wlosów. Moje wlosy przed prostowaniem krecily sie i bardzo szybko puszyly przy nawet niewielkiej wilgoci. Po zabiegu moje wlosy sa gladkie, proste i lsniace.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 12:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, że istnieje takie miejsce, jak Atelier Urody. Jakość usług na wysokim poziomie, przystępne ceny oraz miła obsługa to zdecydowanie atuty tego salonu. Ode mnie duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-01-18 07:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowolona z fryzury ślubnej wykonanej przez Panią Magdę. Włosy świetnie się układają i przede wszystkim są na swoim miejscu. Dobra robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefania dnia: 2014-12-13 08:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tez salon. Miła i fachowa obsługa, przystępne ceny i świetnie wykonane usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-12-04 19:06:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w Atelier na manikiurze u Pani Marty i jestem pod wrażeniem jej pracy. Kobieta zna się na rzeczy, jest bardzo dokładna i przede wszystkim widać, że naprawdę kocha to, co robi. Moje koleżanki też robią paznokcie u Pani Marty i jak są bardzo zadowolone. Na pewno będę polecać Panią Martę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2014-11-19 08:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam jestem zadowolony ze strzyżenia Pana Olka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-11-08 07:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure hybrydowy wykonany przez Panią Martę. Lakier świetnie trzyma się na paznokciu już ponad dwa tygodnie, nie odpryskuje. Warto spróbować tym bardziej, że mają obecnie promocje na manicure hybrydowy.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-10-27 06:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonany manicure hybrydowy, trzyma się już ponad dwa tygodnie i nic nie odpryskuje. Naprawdę warto tam się wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-10-18 07:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjer, zdecydowanie najlepszy salon w okolicy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-10-16 22:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zostałam dobrze ostrzyżona, tak jak prosiłam, jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SYL dnia: 2014-10-14 22:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła atmosfera. Szczególnie polecam zabieg keratynowego prostowania włosów! Świetny efekt i chyba jedna z lepszych cen w Warszawie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-02 15:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś poszukuje dobrego salonu urody z fachową obsługą i solidnym efektem w rozsądnej cenie to polecam "Atelier Urody" na Gocławiu. Chodzę tam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Młoda ale niezwykle utalentowana dziewczyna Magda, fachowo obcina farbuje i modeluje włosy a przy tym jest tak niesamowicie miła, że aż nie chcę się wychodzić. Świetna fryzura, relax oraz atmosfera, jakiej nie znajdziecie nigdzie indziej. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2014-10-01 22:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure i pedicure wykonany przez Panią Martę. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-09-29 19:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam zabiegi medycyny estetycznej, ktore wykonuje wykwalifikowany lekarz wspolpracujacy z tym salonem. Jestem bardzo zadowolona z efektow jego pracy. Byc moze cena nie jest najnizsza ale na zdrowiu nie warto oszczedzac. Cena=jakosc.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2014-09-29 11:37:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, profesjonalna obsługa i fachowe podejście do klienta to główne atuty tego salonu. Poza tym kompleksowo można zadbać nie tylko o swoje włosy ale także paznokcie oraz skorzystać z zabiegów kosmetycznych. Jak dla mnie miejsce skrojone na miarę każdej kobiety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Olędzka dnia: 2014-09-28 21:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług pana Olka. Dla mnie to świetny fachowiec, który zna się na swojej pracy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-09-26 09:49:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie jestem zadowolona ze strzyżenia Pana króry tam pracuje. Włosy sie zupełnie nie układają, lepiej było przed strzyżeniem.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: aga dnia: 2014-09-25 08:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Chciałabym gorąco polecić pana Aleksandra wszystkim paniom, które poszukują perfekcjonisty w dziedzinie fryzjerstwa. Pan Aleksander jest doskonałym fryzjerem stylistą, idealnie rozumie potrzeby kobiety. Jestem bardzo zadowolona z jego usług i na pewno będę wracać do Atelier Urody. Jeszcze raz gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-09-11 10:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Atelier Urody. Fryzjerke pania Magde. Jestem zadowolona z koloryzacji i strzyzenia. Kolor wyszedl taki jaki chcialam, a po strzyżeniu wloski sie super układaja. Napewno jeszcze nie raz odwiedze salon Atelier Urody:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-25 14:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg keratynowy. Włosy wyszły super - w końcu są gładkie i lśniące. Zabieg wykonywała pani Magda. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Karolina Zawadzka dnia: 2014-05-14 20:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure hybrydowy u pani Agnieszki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-14 20:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manicure hybrydowy u pani Agnieszki. Kobieta naprawdę zna się na tym,co robi. Paznokcie wyszły super :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 17:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam salon Atelier urody na warszawskim gocławiu. W sobotę miałam robioną tam fryzurę ślubną i jestem mega zadowolona z efektów pracy pani Magdy. Naprawdę świetna fryzjerka mimo swojego młodego wieku. Widać że fryzjerstwo to jej pasja. Z pewnością będę tu wracać i polecam wszystkim paniom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Pawlik dnia: 2014-03-24 07:41:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio byłam w Atelier Urody na usłudze o nazwie Keratynowe prostowanie włosów i jestem zachwycona. Szczerze polecam każdej Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Szymczak dnia: 2014-03-20 13:10:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodać nic ująć :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-18 13:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to miejsce ze względu na to, że w okolicy nie ma zbyt wielu salonów fryzjersko-kosmetycznych szczególnie takich, z których wychodzi się z uśmiechem na ustach... Mieszkam na gocławiu od niedawna ale zdążyłam odwiedzić już kilka salonów i z żadnego nie byłam zadowolona w stu procentach aż do dzisiaj. Co prawda na początku byłam nastawiona sceptyczne do wizyty w nowym miejscu ale teraz wiem, że znalazłam salon, do którego będę wracać z przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Nasiłowska dnia: 2014-01-27 17:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna atmosfera. Usługi na poziomie.Ceny w sam raz w stosunku do wykonanej usługi. Kolor wyszedł dokładnie taki jak chciałam. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Kamińska dnia: 2014-01-24 08:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon naprawdę na poziomie. Kompleksowa obsługa, miła atmosfera i przystępne ceny. Będę tu wracać i polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Dorota Trojanowska dnia: 2014-01-19 18:11:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją