Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WiM Usługi ogulnobudowlane

Zawód: glazura i terakota Płytkarz 
Adres: Dolnośląskie, 53-324 Wrocław Hallera 40A/4
Telefon: Kom. 508993444
Adres e-mail: wim.wroclaw(małpa)gmail.com
Strona internetowa: wim.wroclaw.pl
Opis działalności: Uslugi Ogulnobudowlane Słowa kluczowe: Glazurnik,plytkarz,remonty,glazura,tarakota,uslugi hydrauliczne,usługi remontowo budowlane

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 7945
Data utworzenia profilu: 2010-02-28 13:20:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-13 14:53:03 

Opinie o WiM Usługi ogulnobudowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WiM godna polecenia. Panowie kompetentni, kulturalni i rzetelni. Prace były prowadzone w niekorzystnych warunkach, ale nie spowodowało to opóżnień i obniżenia jakości.Podziękowanie za pomoc w doborze wszystkich materiałów i wykonanie dodatkowych prac.Podziękowanie za idealny porządek pozostawiony po remoncie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogna Ż. dnia: 2015-11-18 09:45:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło mi polecić Państwu firmę WiM Panów Wojciecha i Marka Krzemińskich. Doskonała znajomość najnowszych materiałów oraz technik budowlanych, wynikająca ze stałego doszkalania się, a także duża dokładność obu Panów powodują, iż prace przez nich wykonywane są perfekcyjne. Należy podkreślić, że bardzo istotna jest pomoc Panów na etapie projektowania zmian w remontowanym mieszkaniu, aranżacji łazienki, WC, kuchni, jak również w doborze wyposażenia. W rękach Panów są wszystkie prace przygotowawcze, takie jak: zabezpieczenie mebli i sprzętów znajdujących się w mieszkaniu, podłóg, okien itp. oraz zaopatrzenie w niezbędne materiały. Panowie zapewniają również wywóz gruzu i wszelkiego typu odpadów. Dodatkowym atutem braci Krzemińskich jest ich uczynność, jak również wysoka kultura osobista i duże poczucie humoru. Wszystkie wymienione wyżej cechy świadczą o wysokim profesjonalizmie Panów Wojciecha i Marka, a także powodują, że współpraca z nimi jest ogromną przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jolanta Z-M dnia: 2013-11-13 14:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WIM - Wociech i Marek Krzemińscy wykonali remont łazienki w budynku z lat 90,prace : układanie glazury,instalacja elektryczna,instalacje hydrauliczne,przeniesienie grzejnika CO,zamówienie i montaż lustra fazowanego na wymiar. Wykonane w terminie,fachowo. Firma posiada specjalistyczny sprzęt i maszyny do cięcia glazury szkla,malowania itp. 3 lata gwarancji na wykonane prace,potwierdza wysoką jakość i profesjonalne podejście do Klienta i wykonanych prac. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-05-15 22:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduje firmę WIM- Panów Wojciecha i Marka Krzemińskich z Wrocławia, która wykonała kompleksowy remont mojej łazienki w bloku z lat 60-tych, trudnej architektonicznie, pełnej krzywizn i rur wystających w najbardziej nieodpowiednich miejscach. Na każdym etapie prac Panowie wykazali wysoki stopień zawodowych umiejętności,profesjonalne podejście do powierzonej pracy i dbałość o każdy szczegół. Pomimo braku „gotowca” w postaci projektu, który znacznie ułatwiłby pracę, Panowie dzięki wyczuciu materiału i twórczej inwencji sprawili iż, moja łazienka to teraz piękne miejsce. Ponadto mogliśmy liczyć na pomoc w doborze i zgromadzeniu materiałów, mądre fachowe porady wykraczające poza zakres wykonywanych prac, a sposób podejścia do klienta świadczący o wysokiej kulturze osobistej Panów, bardzo nam ułatwił czas remontu. Serdecznie polecam wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela Kurek dnia: 2011-10-28 12:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM Firmę,wykonywali w moim mieszkaniu usługi malarskie, prace wykonane na bardzo wysokim poziomie. przygotowanie ścian,sufitów,położenie powłoki malarskiej,odcięcie ścian pod sufitem perfekcyjne. Do malowania zdejmują cały osprzęt elektryczny,grzejniki, co jest wielkim plusem w przypadku późniejszych wymian osprzętu. I co ważne pomagają w przestawianiu mebli ,bez naliczania dodatkowych kosztów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Andrzej R. dnia: 2011-10-25 12:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WIM,wykonała dla Mnie kompleksowy remont mieszkania. Prace wykonane na najwyższym poziomie,firma posiada bardzo szeroką wiedzę techniczną, materiałoznawcą. Współpracuje z Hurtowniami, dzięki czemu Zleceniodawca otrzymuje wysokie rabaty na zakup mat.budowlanych, hydraulicznych oraz elektrycznych.Posiada wysokiej klasy sprzęt i narzędzia. W trakcie prowadzonych prac ,niektóre z nich zostały wykonane gratis, oraz otrzymałem w prezencie świetlówki meblowe do oświetlenia sufitu oraz wanny. Z czystym sumieniem polecam Firmę WIM z Wrocławia. Barbara Stachowiak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Gwarancja 5 Lat
Opinia dodana przez: Barbara S. dnia: 2011-09-24 22:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WIM, reprezentowana przez Wojciech i Marek Krzemińscy, współpracuje z firmą VINSAR. We Wrocławiu od roku 2006 w zakresie budowy ekspozycji łazienkowych w naszym Salonie sprzedaży oraz w pomieszczeniach biurowych naszej firmy . Wszystkie te prace zostały wykonane rzetelnie, solidnie i terminowo. Nie stwierdzono nigdy jakichkolwiek błędów ze strony wykonawcy. Firma WIM służy fachowym doradztwem i gwarantuje wysoką jakość wykonania. Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z firmą WIM. Architekt Wnętrz Aleksandra Suchanek
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Aleksandra Suchanek dnia: 2011-06-28 08:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam usługi Firmy WIM,Firma wykonała dla mnie remont łazienki wg.projektu,gładzie oraz malowanie w całym domu. Prace zostały wykonane terminowo i na wysokim poziomie. Zaopatrzyła mnie w materiały hemi budowlanej w cenach niższych niż w Hipermarketach. Polecam Wykonawce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eufemia S. dnia: 2011-01-31 08:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WiM wykonała dla mnie remont kapitalny łazienki dla osoby niepełnosprawnej.Posiadają wysokiej klasy sprzęt i maszyny specjalistyczne,są terminowi ,rzetelni uczciwi. W mojej wyjątkowo trudnej sytuacji zdrowotnej i materialnej ,zorganizowali i dowieźli potrzebne materiały ,udzielając wysokich rabatów również na wykonaną pracę. Polecam Firmę WiM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja 3 lata
Opinia dodana przez: Ewa P. dnia: 2011-01-29 19:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wyróżnia się wysoką znajomością technologiczną ,posiada wysokiej klasy sprzęt oraz maszyny. Praca wykonana w terminie i na wysokim poziomie. Posiada własnego projektanta wnętrz co pozwala na szybkie i profesjonalne wykonanie oraz projektowanie wnętrz. Tadeusz K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz K. dnia: 2011-01-03 17:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca rzetelny,terminowy,posiadający sprzęt specjalistyczny. Polecam Wykonawcę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-07-02 16:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace Firmy WIM są na najwyższym poziomie ,wykonanie perfekcyjne w terminie. Firma posiada wysokiej klasy sprzęt glazurniczy,fachową wiedzę. Polecam Wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew B. dnia: 2010-03-31 22:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma WIM, reprezentowana przez Wojciech i Marek Krzemińscy, współpracuje z firmą ADAKO. We Wrocławiu od roku 2006 w zakresie budowy ekspozycji łazienkowych w naszym Salonie sprzedaży oraz w pomieszczeniach biurowych naszej firmy . Wszystkie te prace zostały wykonane rzetelnie, solidnie i terminowo. Nie stwierdzono nigdy jakichkolwiek błędów ze strony wykonawcy. Firma WIM służy fachowym doradztwem i gwarantuje wysoką jakość wykonania. Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z firmą WIM. Architekt Wnętrz Aleksandra S.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksandra S. dnia: 2010-02-28 13:34:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją