Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Baszkowski Adam, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-725 Poznań Mielżyńskiego 27/29
Telefon: 503053539
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.baszkowski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x 4x

Jakość usług: 100% wysoka 10x 4x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 2x 1x
Ceny usług: 20% niskie 1x 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3049
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-10 20:53:24 

Opinie o Baszkowski Adam, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aska dnia: 2015-01-29 11:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam p. Adama. Praca z tym człowiekiem to przyjemność. Sprawa załatwiona szybko i bez większych problemów. Wygranie sprawy zajęło tylko 3 tygodnie. Dziękuję bardzo i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-05-09 00:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją sprawę p.Adam zakończył w miesiąc gdzie poprzedni adwokat nie mógł jej dokończyć w pół roku. Jestem zadowolony z usług p.Baszkowskiego. Serdecznie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MIchał Jankowski dnia: 2014-05-03 09:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi, szybko sprawnie, bezproblemowo, koszt do zaakceptowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-04-11 10:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok. Zgrany zespół. Duża wiedza. Fach w ręku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ona dnia: 2014-01-20 18:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawa załatwiona szybko i pozytywnie - to samo mówi za sibie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: antone dnia: 2013-04-24 13:44:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: te komentarze pisze sam sobie adwokat - UWAGA są bardziej efektywni prawnicy za mniejsze pieniądze, warto poszukać bo ten tylko korzysta z gotowych pisemek i kasuje od ludzi, a czas i efekt ? - nie ma efektu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: tosiek dnia: 2013-04-22 10:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzorcowa obsługa, adwokat pierwsza klasa! bardzo skuteczny. Ceny przeciętne w kierunku wysokich, ale za taką wiedzę i skuteczność warto zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof1 dnia: 2013-04-08 15:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, pełna skuteczność, dobrze, że trafiłem na takiego adwokata, POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-04-05 11:53:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zależy mi na uczciwym procesie a dostałam lekcje o zwrocie kosztów i ze uczciwość mogę znaleźć w słowniku
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pawa dnia: 2012-10-07 00:29:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie skuteczny, ceny nie są adekwatne do adwokata, szkoda czasu, kiepski zespół
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: milion dnia: 2012-09-17 19:48:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy specjalista z praktycznym doświadczeniem. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-01 23:49:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkoda słów
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-17 20:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo ale solidnie, wielkiej klasy fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-04-13 20:41:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją