Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Der-Med. Centrum kosmetyczno - dermatologiczne

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Małopolskie, 31-149 Kraków Krzywa 8/1
Telefon: 122920303
Adres e-mail: gabinet(małpa)dermed.pl
Strona internetowa: www.dermed.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 82% pozytywna 67x 2x 14x

Jakość usług: 84% wysoka 65x 2x 12x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 72x 5x 1x
Ceny usług: 75% niskie 34x 32x 11x
Ilość opinii w serwisie: 83
Ilość odsłon profilu firmy: 13697
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-08 16:51:07 

Opinie o Der-Med. Centrum kosmetyczno - dermatologiczne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość świadczonych zabiegów w zakresie chirurgii estetycznej. 100% profesjonalizm lekarza. Atrakcyjne ceny. Nic więcej mi nie trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2017-04-20 23:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mąż pochwalił po raz kolejny mój naturalny wdzięk. Chyba powinnam podziękować Wam za te magiczne zabiegi ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-07-28 15:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja bardzo dziękuję za pomoc w zmianie mojego wizerunku . Jestem wdzięczna i szczęśliwa ! Pochwała dla personelu za profesjonalizm i dyskrecję ! Jeszcze nikt wszystkim nie dogodził . Pozdrawim cały personel !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna klientka dnia: 2015-07-09 23:09:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Personel nie pytany i nie proszony bawi się w stylistkę i w wizażystkę. Krytykuje niepytany wygląd klientek. Nie jest to ani pożądane ani miłe...pozostawiam to do przemyślenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2015-03-07 13:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała atmosfera i bardzo bardzo czysto , tak trzymać , ! Piszę o czystości ponieważ mam przykre doświadczenia z innymi gabinetami . Tu jest Europa dwudziestego pierwszego wieku ! Od tej chwili wierna pacjentka z Norwegiii ! Będę polacać ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Nawa dnia: 2015-02-06 20:13:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miesiąc temu miałam w Dermedzie zabieg laserowego odsysania tłuszczu i jestem bardzo zadowolona. miłe Panie z recepcji zawsze służą pomocą a Pan Doktor Chirurg jest doświadczonym lekarzem.Dziękuje
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-10-22 22:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję p.doktor ! Dzięki pani odzyskalam wiarę w życie , bardzo trudno żyć z nietrzymaniem moczu ! Po miesiącu od zabiegu zapomniałem o tym problemie ! Dziękuję za dyskrecję i fachowość , dziękuję całej załodze Der-med MAria N.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-10 20:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: właśnie nie ma się co wstydzić tylko jak się ma problemy to trzeba się udać do fachowca. W Dermedzie panowie też mogą liczyć na specjalne zabiegi, jakich potrzebują. Mnie najbardziej przyciąga i jednocześnie sprawia, że chcę tam wracać atmosfera, bardzo miła, dobrze się czuję podczas zabiegów, personel dba, żebym nie czuła się skrępowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-30 09:22:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja się długo wahałem zanim zdecydowałem się na wizycie, jednak facet w gabinecie urody to trochę dziwne, no przynajmniej dla mnie. Ale jednak problemy z łysieniem były tak poważne że się przemogłem i jestem zadowolony. Bardzo miłe panie w recepcji świetny lekarz, bardzo fajna atmosfera. Polecam gorąco się wybrać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 19:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjne miejsce, bardzo mili ludzie. Bardzo podoba mi się atmosfera, ale też zabiegi bardzo dokładnie wykonane i co ważne skutecznie rozwiązują problem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-23 14:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja się bałam depilacji laserem, naczytałam się sporo opinii, no i nie wiedziałam do końca czego się mam spodziewać, ale na szczęście obyło się bez bólu, a wszystkie włosy zostały dokładnie usunięte. Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-21 14:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna , bezbOlesna depilacja ! Intymności i profesjonalizm ! Pani Aniu DZIĘKUJĘ !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia z Wieliczki dnia: 2014-07-19 17:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładne miejsce, eleganckie, bardzo miłe panie na recepcji, uśmiechnięte, sprawiają, że bardzo dobrze się tam czuję. Zabiegi powiem też na bardzo wysokim poziomie. Lekarz, który mi safer robił bardzo dokładny, rzetelny. Warto naprawdę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-30 15:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w żadnym innym miejscu nie miałam tak dokładnie zrobionej depilacji laserowej. Mają najlepszy moim zdaniem sprzęt, bardzo dokładnie bezboleśnie. I tak, jak piszecie bardzo miła atmosfera. Na pewno tam jeszcze wrócę i to nie raz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-29 13:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem największym plusem tego gabinetu jest personel. Bardzo dobrzy specjaliści potrafią pomóc, doradzić w każdym problemie, ale też bardzo życzliwie podchodzą do każdego pacjenta. Byłem na usuwaniu znamion i mezoterapii włosów. Polecam gorąco i zabiegi gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-31 11:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gabinet bardzo dobrze wyposażony, świetni pracownicy. Bardzo dobrze się tam czułem. Byłem na kilku zabiegach oczyszczających, teraz wybieram się na mezoterapię włosów, bo niestety zacząłem łysieć. Świetne miejsce nie tylko dla pań. Panowie też są dopieszczani, wiem z własnego doświadczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-30 14:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy gabinet, w jakim miałam okazję być. Zabiegi świetne, dzięki którym pozbyłam się kilku problemów, no i podejście do pacjenta bardzo miłe, czuję się dopieszczana, mam świadomość, że bardzo o mnie dbają i każdy chce, żebym czuła się w gabinecie jak najlepiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 13:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a mnie z kolei bardzo przeszkadzał mój tłuszczyk, szczególnie na udach. nie specjalnie można go jakoś wyszczuplić za pomocą diety, czy ćwiczeń, ale body jet pod okiem dra Wilka pomogło. Udało mi się pozbyć problemu i kompleksów i nawet nie bolało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-28 16:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo walczyłam z trądzikiem, to była moja zmora, ale w końcu za namową koleżanki poszłam do dermedu. konsultacje z dr Ireną Serówką, potem odpowiednio dobrane zabiegi i nie ma już najmniejszego śladu po trądziku. Bardzo polecam gabinet, można liczyć na bardzo fachową pomoc w różnego rodzaju kłopotach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-19 13:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się, że depilacja laserowa w Dermedzie wykonana jest na najwyższym poziomie. jestem zachwycona efekami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-30 18:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zachwycona miejscem, bardzo ładne, eleganckie, pozytywne. Personel miły uśmiechnięty, dba o to, żeby każdy czuł się dobrze. No i zabiegi super, byłam na zabiegach odmładzających twarz po nich kilka lat młodsza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-29 18:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: można określić w dwóch słowach: pełen profesjonalizm. jestem bardzo zadowolona z obsługi, personel bardzo miły i uprzejmy, ale też zabiegi bardzo dobrze wykonane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-29 09:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy gabinet, w którym byłam. Też podobnie jak wam bardzo podoba mi się to, że mają szeroką ofertę zabiegów. Ja byłam u nich na usuwaniu cellulitu i też na laserowym leczeniu trądziku. Efekty po rewelacja, bardzo jestem z nich zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 10:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja cenię i lubię Dermed głównie ze względu na wysoką jakość oferowanych usług. Pracują tam bardzo dobrzy specjaliści, stawiają na nowoczesny sprzęt i cały czas podnoszą swoje kwalifikacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 12:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam dokładnie to samo, od kilku lat chodzę tam regularnie na różne zabiegi i bardzo jestem zadowolona z efektów, wiem, że jak mam jakis nawet najmniejszy problem to się mną bardzo dobrze zajmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-26 18:31:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze jak wychodzę z Dermedu czuję się wyjątkowo. Zabiegi super, bardzo wysoka jakość, świetni specjaliści bardzo miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-26 10:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na depilacji laserowej i jestem zachwycona, koleżanka polecała zachwalała więc się zdecydowałam. Było warto, szczególnie, że zabieg bardzo dokładnie został wykonany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 14:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: myślę, że Dermed to jeden z lepszych gabinetów w Krakowie. Cenię sobie zarówno podejście do klienta, każdy jest bardzo miły i życzliwy, ale też mają bardzo szeroką ofertę zabiegów, co na pewno jest dużym plusem, bo jeśli mam jakiś problem mogę go rozwiązać w jednym miejscu. No i też przyznam, że wszystko wykonane na bardzo wysokim poziomie, widać, że stawiają na jakość i żeby każdy był zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 11:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja trafiłam do Dermedu z polecenia koleżanki. Byłam na depilacji laserowej u nich i przyznam, że efekty super, bardzo dokładnie, bezboleśnie, super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 08:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się w 100%, że atmosfera bardzo fajna, personel miły i życzliwy, każdy bardzo się stara, żeby się czuć jak najlepiej. Ale Atmosfera to jedno, ja chodzę do Dermedu głównie ze względu na wysoką jakość usług zabiegi świetnie wykonane. Mogę się do nich zgłosić z każdym problemem. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 16:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: eleganckie miejsce, super zabiegi, zawsze jak do nich przychodzę wiem, że zrobią wszystko, żebym poczuła się wyjątkowo. Obsługa miła, zabiegi i ich efekty na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-23 14:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana dr mierzwinskiego i zabieg liposukcji laserowej. jestem mega zadowolona z efektu i mojego nowego ciala :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-04-15 14:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, chcieliśmy poinformować, że aktualny adres naszego Centrum w Krakowie, to ul. Krzywa 8 lok (przecznica od ul Długiej w centrum miasta). Pomimo próby kontaktu z administratorem serwisu, nie udało nam się zaktualizować adresu firmy. Z góry przepraszamy za niedogodności i serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług! Więcej informacji o naszych zabiegach na www.dermed.pl/krakow :)
Opinia dodana przez: Centrum DER-MED dnia: 2014-04-08 16:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: też chodzę do Dermedu od wielu lat, nigdy nie zdarzyła mi się jakaś nieprzyjemna sytuacja. Efekty po zabiegach bardzo mi się podobały, czy to był botox, czy depilacja. Poza tym na wielki plus atmosfera, bardzo miła, gościnna, personel dobrze dobrany, widzą, co zrobić, żeby każdy klient czuł się u nich dopieszczony i wyszedł zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-30 16:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja i moje koleżanki tez robimy botox w tej klinice od 8 lat .efekty świetne ! Sama prowadzę gabinet stomatologiczny kiedy widzę wpisy mówiące o bezczelności i złym traktowaniu pacjenta , nie mam już żadnych wątplikości , ze to zazdrosna konkurencja lub złośliwy klient! Pozdrawiam cały personel dermedu i życzę dalszych sukcesów! Stała i wierna klienta .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna G dnia: 2014-03-29 13:49:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: eleganckie miejsce, co sprawia, że czuję się u nich bardzo wyjątkowo. Wszystkie zabiegi na których byłam na bardzo wysokim poziomie. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-29 08:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem to jeden z lepszych gabinetów w Krakowie, bardzo dobrze dobrany zespół specjalistów, zabiegi na bardzo wysokim poziomie, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś poszło nie tak. Mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michula dnia: 2014-03-28 16:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: można określić w kilku słowach, bardzo profesjonalny gabinet, świetna atmosfera, wysoka jakość zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-28 12:20:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja nie miałam nigdy żadnych problemów wykonywanych w Dermedzie. Powiem, że każdy zabieg, jaki miałam wykonany był na bardzo wysokim poziomie, z efektów też byłam bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń ani do jakości zabiegów, jakie oferują ani też do obsługi. Myślę, że to jest bardzo dobry gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-28 10:05:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A wiec bardzo czesto zagladalam do tego centrum nawet bardzo bylam wczesniej zadowolona poniewaz traktowano mnie tam bardzo dobrze (duzo pieniazkow stracilam)ale kiedy poszlam ostatni raz na botox nie dosc ze rezultat byl naprawde beznadziejny i wmawiano mi ze zabieg zostal wykonany poprawnie a ja dalej marszylam czolo jak mops to jeszcze zaplacilam 2 razy wiecej niz 6 mc wczesniej a poszlam na promocje kiedy zazadalam reklamacji wtedy potraktowano mnie jak intruza a naprawde kobiety ja tam stracilam ponad 30 tys napewno nigdy wiecej nikt mnie nie obrazi anie nie wmowi ze pojecia nie mam :( skoro botox to ja juz robie dobrych pare lat bezczelni i nic wiecej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Kiedy masz problem to wtedy sa niemili
Opinia dodana przez: Sissss dnia: 2014-03-26 21:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem jeden z lepszych gabinetów w Krakowie. Świetna kadra, zabiegi na wysokim poziomie, bardzo miła atmosfera, super się u nich czuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 10:47:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wielki plus, za szeroką gamę zabiegów. Wszystko w jednym miejscu, czy paznokcie chcę zrobić. Czy jakiś bardziej zaawansowany zabieg. Jetem bardzo zadowolona z zabiegu zamykania naczynek. Efekty rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 13:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo lubię ten salon, w nim czuję się dobrze. Dzięki nim czuję się piękna i atrakcyjna, korzystałam z różnych zabiegów i każdy był na bardzo wysokim poziomie. Mogę polecić ten gabinet z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 11:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi na najwyższym poziomie. Bardzo podoba mi się to, że mogę u nich zrobić wszystko, od paznokci po likwidację zmarszczek. Atmosfera super, kadra miła uśmiechnięta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 13:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo lubię ten gabinet za atmosferę jaka panuje, ale przede wszystkim na wysoką jakość oferowanych zabiegów. Pracują tam sami najlepsi specjaliści, jestem bardzo zadowolona z efektów tych zabiegów, więc z czystym sumieniem mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-21 11:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moim zdaniem jeden z lepszych salonów w Krakowie. Świetne zabiegi, wysoka jakość. Ja najbardziej jestem zadowolona z depilacji laserowej i z zabiegów, które pomogły mi się pozbyć trądziku. Naprawdę warto było się tam wybrać. Ze swojej strony polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 12:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiłam lifting twarzy, swietny naturalny efekt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-18 16:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja tez robiłam zabieg laserem frakcyjnym (dwa zabiegi) efekt jest b.dobry, blizny znacznie sie zmniejszyły,! Polecam dr .Serówkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-03-08 18:29:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!!! Umówiłam się do derm-med na usunięcie wklęsłej blizny. Został wykonany zabieg laserem frakcyjnym. Nie spodziewałam się usunięcia mojego defektu w 100%, bo jest to niemożliwe, ale na pozytywny rezultat czekałam niecierpliwie. Efekt miał być widoczny po miesiącu. Minęły już prawie 3 miesiące i co? Blizna jaka była taka nadal jest. Tylko z mojego konta ubyło 660 złotych. Niestety nie mogę polecić der-med w Krakowie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-03-06 20:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i pozdrawiam Panią Grazynke ktora jak nikt dba o moja skore :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 17:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny gabinet, szeroka oferta usług na najwyższym poziomie. Na wielki plus, że ciągle się rozwijają, podnoszą kwalifikacje. Ja bardzo jestem zadowolona z zabiegu laserowego, który pomógł mi się pozbyć trądziku, jeśli macie podobne problemy to warto się wybrać do dermedu, na pewno będziecie zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 14:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zeltiq najlepszy zabieg pod sloncem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasiuek dnia: 2014-02-21 17:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet mogę polecić z czystym sumieniem. Ja się do nich zgłosiłam z trądzikiem, doradzono mi zabieg laserem, efekty super, teraz już nie mam problemu z pryszczami a moja skóra wygląda świetnie, jakość usług na wysokim poziomie, warto się wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marka3 dnia: 2014-02-21 10:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dermed to dla mnie najwyższa jakość usług, bardzo dobra pomoc w różnego rodzaju problemach. Ja byłam u nich z trądzikiem. Dzięki odpowiednio dobranym zabiegom, świetnemu sprzętowi, moja cera wygląda znacznie lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 12:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry gabinet, duży zakres zabiegów, wszystkie na bardzo wysokim poziomie, szczególnie jestem zadowolona z depilacji laserowej. Nowy sprzęt, bardzo dokładny i co najważniejsze nic nie bolało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 18:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W koncu odwazylam sie i usunelam zmarszczki botoxem i jestem mega zadowolna. Efekt jest swietny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julita dnia: 2014-02-09 15:27:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Mila, doswiadczona i wykwalifikowana obsluga przedewszystkim czysto, a wnetrze jest przepiekne. Korzystam zarowno z zabiegow na twarz, na cialo a takze z fryzjera !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewela dnia: 2014-02-06 23:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam z depilacji laserowej ,a mój mąz usuwał narośl na nodze . Zarówno p. Kasia i p. Doktor Wilk zasługują na pochwlłę! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Mazur dnia: 2014-02-05 22:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EK dnia: 2014-02-05 21:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam od lat , najlepszy sprzęt ,super obsługa ,piękne wnętrza! Tu czuję się dopieszczona ! Boskie ręce pani Kasi ! Polecam w stu procentach !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-02-03 20:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką dermedu od wielu lat przychodzę tu regularnie z siostra i moja córką. Obie robiłyśmy tu różne zabiegi m.in depilację laserową, zabiegi na twarz, wizyty u lekarzy dlatego ciężko mi uwierzyć w niektóre opinie. Salon jak mało który dba o jakość i zadowolenie klienta. Zawsze jest czyściutko, mila atmosfera, cieplo. Najlepszym potwierdzeniem jakości jest fakt ze od przeszło 6 lat regularnie przychodzę tu z rodziną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna Piłowicz dnia: 2014-02-03 14:59:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostrzegają przed dermedem!!!!!!Personel jest wyniosły i niemily.Reklamuja się jako gabinet z największym doswiadczeniem,a jak wykonali mi pierwszy zabieg depilacji laserowej tą dużą głowicą to zostały mi paski z włosami.WYglądałam jak żebra!!!!!!Zabieg był zrobiony szybko i niedokładnie.Tam liczy się tylko kasa,nie klient!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2013-12-10 18:10:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam Dermedu w szczególności jesli chodzi o depilację laserową, teraz już wiem dlaczego potrzeba tylu zabiegów, po prostu Panie używają najnizszej mozliwej mocy, poza tym mnówsto mijanek co wpływa na dodatkową liczbę zabiegów. Obsługa słaba i niekompetenta, polecam tylko tym, którzy chcę wydać mnostwo pieniędzy i nigdy nie zobaczyć efektów !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: alibaba dnia: 2013-10-18 15:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robilam brwi,jestem bardzo zadowolona fachowa konsultacja -polecam pania Malgosie
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-24 12:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dermedzie robilam makijaz permanentny brwi. Poniewaz moje naturalne pozostawaly wiele do zyczenia, niesforne, nierowne zdecydowalam sie w koncu na zabieg. Jak zeszlam z fotela i spojrzalam w lustro nie moglam uwierzyc, jak nowa regularna linia brwi zmienila moja twarz. serdecznie polecam Pania Gosie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-06-20 17:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem po 6 zabiegu depilacji laserowej z lydek w prwadzie myslalam ze bede potrzebowala mniej zabiegow aby osiagnac upragniony efekt, ale nogi mam gladziutkie i moge zapomniec o goleniu. Wreszcie. Pani wykonujaca zabieg przemila. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-04-16 13:59:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, również korzystałam z usług tego salonu. W Der-med za pomocą lasera usuwałam rozszerzone naczynka. Zdecydowałam się na powtarzanie zabiegów, ale w końcu po szóstym zrezygnowałam, ponieważ pomimo zapewniania mnie nie zauważyłam żadnych efektów. Pani dr oprócz laseroterapii zaleciła branie leków, maści, kremów, co tylko nasiliło objawy:( Dodam że, za każdy zabieg trwający ok.20 płaciłam 350 zł. W krakowskich gabinetach cenny rozpoczynają się od 300 a więc również nie mało,ale jak przekonałam się na własnej skórze, efekty są do zobaczenia już po pierwszej wizycie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2013-03-21 09:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam jestem juz po 3 zabiegu depilacji laserowej bikini głębokie :) polecam basie bielawska :) mysle ze beda mi potrzebne jeszcze 2 zabiegi ale juz teraz wogole wloski nie rosna .. po 2 zabiegu wlosy rosły jak szalone bylam przerazona.. ale tak mialo byc :) napisze jeszcze opinie jak juz skoncze serie zabiegow... ale narazie jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-23 18:54:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny napiszcie adres salonu w Krakowie w ktorym mozna usunac pajaczki zeby byc zadowoloną?
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-02-18 15:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mialam wylonywany zabieg zamykania naczyn na twarzy. zabieg mialam wykonywany drugi raz i mysle, ze jeszcze 1 zabieg jest nieunikniony, bo jeszcze mam deliklatnie widoczne przeswity ale musze przyznac, ze niespodziewalam sie ze mozna sie pozbyt tego problemu. pani doktor bw prosty sposob wszystko wytlumaczyla i spokojnei odpowiadala na wszysteki moje pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 16:46:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opiniami, że to naciągacze. Robiłam u nich depilację kilku części ciała, wykonałam po 6-7 zabiegów, rezultat beznadziejny. Jak byłam zarośnięta, tak jestem nadal. Włosy się wprawdzie przerzadziły, ale co z tego, skoro nadal muszę się depilować. Przed zabiegami zapewniano mnie, że po 3-4 zabiegach pozbędę się zupełnie owłosienia na zawsze. Jestem na siebie zła, że dałam się na to nabrać. Oczywiście na kontroli pozabiegowej dowiedziałam się, że przecież efekt jest dobry, a w ogóle to moja wina, ponieważ mam ciemną karnację. Tyle tylko, że taką samą karnację miałam przed rozpoczęciem zabiegów, a mimo to zapewniano mnie, że wystarczy wykonać 3-4 zabiegów.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MAnonim dnia: 2013-02-12 10:00:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim firma zmieniła adres. Obecnie ul. Krzywa 8/1. Nikt z pracowników nie aktualizuje danych. Uwazam , że dla Dermedu liczy się zysk i nic więcej. Dlaczego poprawki wykonane w najbliższym czasie po zabiegu są płatne? Jeżeli wymagane jest zrobienie poprawki, to znaczy, że zabieg nie był wykonany dobrze. Poza tym zostawiłam tam ok. 4000zł i nie uzyskałam żadnego rabatu na następne zabiegi, ani karty stałego klienta. Moja karta bankowa uprawniała mnie do rabatu, jednak jak się dowiedziałam, akurat nie na ten zabieg. Bez komentarza... NACIĄGACZE, żeby nie powiedzieć dosadniej.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-01-21 12:24:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabieg usuniecia drobnych naczyn na twarzy nie dał zadnych efektow oprucz straty pieniedzy. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-13 16:23:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta, bardzo przecietna. Umowilam sie na konsultacje, poniewaz chcialam usunac zmarszczki pod oczami. Pani doktor sypala nazwawi I regolkami wyklotymi na pamiec, ktore zreszta moglam przecztac na internecie. Zapacilam Za konsultacje 50pln tak naprawde nie wiem za co?! Za 15 min recytowania co to jest Botox ?! Chcialam uzyskac porade ktory zabieg jest dla mnie najlepszy, ale niestety tego nie otrzymalam. Raczej juz tam nie wroce, szukam innej kliniki gdzie personel potraktuje pacjenta indywidualnie I doradzi ktory zabieg bedzie najodpowiedniejszy zeby otrzymalc zadowalajacy efekt.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2012-11-27 00:02:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naciągacze!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: oszukana dnia: 2012-11-09 18:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Minęły 4 dni od zabiegu zamykania naczynek w DER-MED jestem strasznei zadowolona. Mialam mase peknietych naczynek przy nosie policzkach, ktore wpedzaly mnie w kompleksy. Zabieg musze jeszcze raz powtorzyc ale nie musze juz sie tak wstydzic. Jestem bardzo wdzieczna pani doktor za tak mila i fachowowa "obsluge"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-09-10 18:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z uslug dermedu juz od jakiegos czasu, mialam problem z cellulitem wczesniej staralam sie wklepywac rozne kremy, i w iare mozliwosci zdrowo odzywiac. Problemu jednak nie moglam sie pozbyc. Od prawie miesiaca robie regularnie zabiegi antycelullitowe i endermologie i jestem zachwycona, polecam w szczegolnosci P. Monikę.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-06-20 09:20:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przykrością stwierdzam, że nie jestem zadowolona z usług Centrum Kosmetyczno Dermatologicznego DER-MED. Personel sympatyczny, niestety z wykonywaniem zabiegów gorzej. Po sześciu zabiegach zamykania naczynek (bez widocznych rezultatów) zrezygnowałam. Dziś korzystam z usług innego centrum i jestem szczęśliwa, bo efekt jest zachwycający.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-06-18 21:08:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety też zgadzam się z poprzedniczkami, która wyraziły negatyne opinie...naciągają na kasę pomimo tego że wraz z córką wydałyśmy 2 x po 2 tyś nie uzyskalysmy zadnych rabatów a za konsultacje z pania doktor znowu musialam placic nie polecam !
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: k. dnia: 2011-12-10 17:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego centrum od 3 lat i zawsze tam wracam, a wcześniej szukałam wiele lat takiego miejsca i zawsze było jakieś ale... Teraz korzysta z usług Der-Medu również moja córka i dobra znajoma (bardzo wymagająca). Oby tak dalej...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Magdalena dnia: 2011-04-27 22:25:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie, Zgadzam się z opinią mojej poprzedniczki że w Der-medzie Kraków naciągają na pieniądze.Jakoś usług jest być może db ale to salon dla osób które mają tyle kasy że im obojętne ile zapłacą!!!!Byłam umówiona na konsultację lekarską i zabieg usuwania naczyń krwionośny.Po wywiadzie okazało się że największe naczynko,które mi przeszkadzało najbardziej nie nadaje się do usunięcia laserem i trzeba je wymrozić.Pani zapewniła mnie że ponieważ miałam konsultację mogę przyjść tylko na zabieg wymrażania więc przyszłam i okazało się że mój problem nie nadaje się do wymrożenia.Ale to jeszcze nic, nowa pani która miała wykonać zabieg stwierdziła że widocznie ta wcześniejsza nie była dermatologiem i nie wiedziała...po czym skierowała mnie do zupełnie innego salonu kosmetycznego.Za poinformowanie mnie że nie wykona mi zabiegu musiałam zapłacić kwotę 60 zł -podobno była to porada.Uważam takie traktowanie klienta za pozbawione profesjonalizmu i moja noga tam już nie postanie,nikomu też nie polecę tego zakładu.Też chciałabym dostawać 60 zł za nie wykonanie mojej pracy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-21 18:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysoko wykwalifikowany personel i miła atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-20 10:36:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Chciałam po krótce opisać jak wyglądała moja wizyta w dermed. Robiłam peeling, ale niestety nie skończyło sie na opłacie za peeling bo p dr dodatkowo nałożyła mi maskę ( która podobno jest niezbędna) i doliczyła opłatę za konsultację lekarską pomimo tego ze konsultacja odbyła się wcześniej w innym centrum medycznym- w sumie zapłaciłam 450 zł za jeden zabieg a przypominam że aby uzyskać efekt niezbędnych jest min 6 zabiegów. Nie polecam- to naciągacze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2009-11-09 19:37:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją