Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Renew Clinic

Zawód: Chirurg plastyczny 
Adres: Podlaskie, 15-794 Białystok Gajowa 29
Telefon: Kom. 606 200 193
Adres e-mail: kontakt(małpa)renewclinic.pl
Strona internetowa: http://www.renewclinic.pl
Opis działalności: Klinika medycyny estetycznej, leczenie chrapania, kosmetologia, zabiegi upiększające Słowa kluczowe: medycyna estetyczna Białystok, leczenie chrapania Białystok,chrapanie Białystok,Białystok leczenie chrapania, botoks Białystok, wypełnianie ust Białystok, poprawianie piersi Białystok, zabiegi kosmetyczne Białystok,kosmetyczka Białystok

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 66% niskie 2x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2723
Data utworzenia profilu: 2014-04-06 18:52:12
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-06 18:52:12 

Opinie o Renew Clinic

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim klinikę Renew, obsługa fachowa, pan doktor (zabieg z ginekologii estetycznej)przemiły i bardzo kompetentny,polecamy serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-14 14:50:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wszystkich kobiet,laser FOTONA 4D W Renew Clinik nie działa.Robiłam na twarz,zero efektu a nawet gorzej niż przed zabiegiem.Kasa 2900 wyrzucona w błoto.Piszę żeby przestrzec wszystkie naiwne jak ja.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-07 00:03:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam niemiło potraktowana, Pani bardzo się śpieszyła podczas wykonywanego zabiegu, czułam się jak intruz, a zapłaciłam bardzo wygórowaną cenę. Nigdy więcej już nie skorzystam z ich usług, są lepsze gabinety, z fachowym podejściem, a nie na odpierdziel i następna. Jakość wykonania pozostawiam bez komentarza, bo musiałam zapłacić za poprawki w innym gabinecie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia Niewińska dnia: 2016-11-27 16:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna marzyłam o makijażu permamentnym. Nie mogłam się zdecydować na żadną oferte dostępną w Białymstoku. W internecie znalazłam info o Renew Clinic, kilka dni później było po wszystkim. Jestem bardzo zadowolona, efekt jest zniewalający. Co dzień budzę się piękniejsza ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia Dulęba dnia: 2014-04-07 17:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma. Uzyskałam dokładnie takie efekty o których mnie zapewniano przed zabiegiem. Po ciąży moja skóra straciła sprężystość i jędrność. Kilka zabiegów dermomasażu i moja skóra wróciła do formy przed ciążą. Jestem zadowolona, ponieważ efekt jest długotrwały. Wielki plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna84 dnia: 2014-04-07 17:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość obsługi niesamowicie miła i profesjonalna. Nie spotkałam się jeszcze w Białymstoku, być tak serdecznie przyjętą. Miałam problem z nietrzymaniem moczu. Wiadomo, niezwykle krępująca i wstydliwa dolegliwość, o której nie mówiłam nawet swojej mamie. W końcu dowiedziałam się od znajomej o Renew, w sumie to namówiła mnie. Okazało się, że lekarze tam przyjmujący niezwykle delikatnie i subtelnie podchodzą do tego typu kwestii. Nawet nie czułam żadnego wstydu mówiąc o swoich problemach. Zabieg udał się fantastycznie! Nie wiem co bym zrobiła, gdyby nie klinika. Polecam wszystkim kobietom, bo wiem jak przykra to dolegliwość! Tam na pewno wam pomogą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara Sinowska dnia: 2014-04-06 19:08:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją