Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MedaDerm Gabinet Kosmetologii Estetycznej

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Śląskie, Katowice Józefa Gallusa 5
Telefon: Kom. 502 334 304
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medaderm.pl
Opis działalności: Gabinet kosmetologii estetycznej Słowa kluczowe: usuwanie tatuaży, fotoodmładzanie, fotoepilacja, mezoterpia igłowa, usuwanie naczynek, fotoepilacja, endermologia

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1699
Data utworzenia profilu: 2014-04-05 17:26:18
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-05 17:26:18 

Opinie o MedaDerm Gabinet Kosmetologii Estetycznej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Świetnie doradztwo. Nie przeplacam tu za "firme". Nie narzucano mi konkretnych zabiegow. Podano kilka opcji zrobiona kalkulacje i wiem dokladnie od samego poczatku za co place. Do tego mnostwo rabatow i wieczny usmiech obslugi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-11-08 15:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretnie, sprawnie. Czułam, ze jestem w profesjonalnych rękach. Bezpieczenstwo, wysoka higiena spracy. POLECAM ja i moje znajome - wszytskie zreszta tak samo zadowolone jak ja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-11-07 22:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, jestem bardzo zadowolona z usług jak i moje znajome. warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-10-31 17:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-09 10:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalne podejście,Asia zawsze służy pomocą i fachową opinią. Duży wachlarz usług, miła atmosfera... Aż chce się wracać :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Megii dnia: 2014-07-18 11:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pani Asi Lis. Jest ona profesjonalistką pod każdym względem. Wizyta w salonie jest miła i przyjemna, prawie jak spotkanie z bliską koleżanką...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Nawrocka dnia: 2014-07-14 16:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowosć , precyzja , indywidualne podejście do klienta , przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-07-14 11:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mistrzyni modelowania ust!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-13 23:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wierną klientką od kilku lat... miałam okazję korzystać z usług innych Pań, gdy nie było innej możliwości, np. z powodu zmiany miejsca zamieszkania... i jednoznacznie stwierdzam - u Asi najprzyjemniej i najlepiej. Przede wszystkim indywidualne podejście do każdego klienta, profesjonalne porady i obsługa, a do tego wszystkiego miło i przyjemnie!!! Gabinet i zakres usług w ciągłym rozwoju - o czymś to świadczy :) Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baja dnia: 2014-04-29 21:05:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecam Panią Asię. Od kilku lat mam przyjemność korzystać z jej usług i jestem z nich bardzo zadowolona. Z problemami skóry zmagałam się od dawna. A dzięki p. Asi mogę znów cieszyć się wyglądem :) Ceny w gabinecie są bardzo przestępne. Czasem można trafić również na fajne promocje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-04-29 19:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pania Joanne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-16 12:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko sprawnie a przede wszystkim fachowo. Polecam P. Joannę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-04-08 14:58:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam panią Asie, która zawsze potrafi dobrać zabieg odpowiednio do moich potrzeb. Ceny są fantastyczne jak za takie usuługi i to na takim poziomie. Od lat jestem klietnka pani Asi. Pamietam jak zaczynała w małym salonie fryzjerkim gdzie podjanmowala miejsce. Dzis ma swoj ekskluzywny gabinet z rzeszą wiernych zadowolonych klietnek. polecam !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-04-05 17:28:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją