Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Auto-Master" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wojciech Raszke

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa Mechanik 
Adres: Pomorskie, 81-181 Gdynia ul. Unruga 23
Telefon: Kom. 856749656
Adres e-mail: warsztat(małpa)automaster.pl
Strona internetowa: http://automaster.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe: warsztat samochodowy gdynia, mechanik gdynia

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1461
Data utworzenia profilu: 2014-04-04 17:53:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-04 17:53:59 

Opinie o "Auto-Master" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Wojciech Raszke

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana sprzęgła bardzo skrupulatna. Jestem bardzo zadowolony z usług. Widać, że znają się na rzeczy. Nie robią tego od wczoraj. Zastosowali wyłącznie sprawdzone części. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-11 19:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa została wykonana solidnie i rzetelnie, na dodatek na czas. Bardzo się cieszę, bo właśnie o to mi chodziło. Nie ma co ukrywać – mechanicy z prawdziwego zdarzenia. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-29 17:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, ze im zaufałam. Auto Master podjął się wymiany rozrządu i zaoferował naprawdę atrakcyjną cenę. Moim zdaniem warto im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-22 03:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pierwszy raz skorzystałem z ich usług i nie żałuję. Serwis Auto Master, to wysoka jakość w przyzwoitej cenie. Można im zaufać,bo panowie znają się na samochodach. Starannie wykonują każdą naprawę dbając przy tym o wyjątkowe podejście i nastawienie do swojej pracy, jak i klienta. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-02 08:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za skrupulatną i sprawną wymianę klocków i tarcz hamulcowych. Nie pierwszy raz miałem okazję skorzystać z państwa usług. Auto-Master jest oficjalnym partnerem ATE, wiec mam pewność, że do swoich usług wykorzystują tylko najlepsze części. Nic dziwnego, że mają tak wielu klientów. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-20 13:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem problem z uszczelką pod głowicą. Okazało się, że należy ją wymienić. Nie wydałem tutaj fortuny, co jest pierwszym plusem. Jednak drugim jest to, że nie musiałem czekać na wymianę uszczelki długi. Dzięki wielkie. Jak zwykle uratowaliście mnie z opresji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 01:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię ich wiedzę, ich umiejetności, to że ciągle się rozwijają i poszerzają swoją wiedzę. To dobrze świadczy. Ceny sa ok, częste promocje i zniżki też mnie cieszą. Nigdy nie czekałem na naprawę dłużej niż4 dni. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-11 01:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki wam wiem na czym stoję. Dzięki wielki za pomoc, za to, że tak szybko zdiagnozowaliście usterkę. Cóż, czeka mnie wymiana rozrządu. I oczywiście u was. Niedługo sie zgłoszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-07 00:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłem tak zadowolony z naprawy samochodowej. Z nimi posiadanie samochodu to czysta przyjemność. Naprawy wykonywane są starannie i terminowe,przede wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-28 08:12:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze świadczonych przez firmę usług. Naprawy wykonywane są terminowo. Za ostatnią naprawy klimy bardzo dziękuje. Podziękowania dla całego zespołu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-09-01 14:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To warsztat godny polecenia. Jestem naprawdę bardzo zadowolony. Korzystałem z przeglądów oraz serwisu ogumienia. Przeglądy wykonywane są bardzo skrupulatnie i dokładnie. Pracujące tu osoby doskonale znają się na swojej pracy. Wykonuję tu także różne naprawy i kupuję niezbędne części.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matt dnia: 2014-05-29 11:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze robię w tym warsztacie przeglądy okresowe w samochodzie. Raz naprawili również mi elektrykę w aucie. Terminowi są bez dwóch zdań i stawek nie mają wygórowanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-05-13 10:56:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją