Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pogotowie Kosmetyczne

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 880088039
Adres e-mail: biuro(małpa)pogotowiekosmetyczne.pl
Strona internetowa: www.pogotowiekosmetyczne.pl
Opis działalności: Salon urody dojeżdżający do Klienta. Manicure, pedicure, tipsy, fryzjerstwo, makijaż, wizaż, stylizacja, masaż, sztuczne rzęsy i wiele wiele więcj Słowa kluczowe: Manicure, pedicure, tipsy, fryzjerstwo, makijaż, wizaż, stylizacja, masaż, sztuczne rzęsy

Ocena: 76% pozytywna 10x 3x

Jakość usług: 76% wysoka 10x 3x
Terminowość: 76% bez zastrzeżeń 10x 3x
Ceny usług: 90% niskie 10x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4187
Data utworzenia profilu: 12.01.2009 00:36:04
Data ostatniej aktualizacji: 12.01.2009 00:36:04 

Opinie o Pogotowie Kosmetyczne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Pogotowie juz nie istnieje, dziewczyny otworzyly salon ale nadal dojezdzaja, jestem stałą klientka manicurzystki P.Agaty i nadal po paru latach jestem zachwycona jej robota!!! jest jedna z lepszych fachowcow w moim miescie i nie chce mi sie wieżyc w negatywne opinie. serdecznie polecam . salon w ktorym pracuje P Agatka to www.fryzuryipazury.za.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2010 09:50:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie staranne wykonanie nie profesjonalne podejście do klienta drogo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jednorazowa(była) klientka dnia: 10.02.2010 21:23:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak doświadczenia zero profezjonalizmu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2009 19:00:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wiec za 3 dni mam ślub brata a usługe w pogotowiu kosmetycznym zamówiłam już przeszło miesiąc temu... niestety będąc uówiona na telefon z panią z biura nie doczekałam się... od 4 dni usiłuję się tam dodzwonić... i nic.. skontaktować mailowo...i nic... nawet nikt nie raczył przysłać maila z informacją że usługi nie zostaną wykonane... stanowczo odradzam zwłaszcza gdy okazja jest wyjątkowo ważna!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgosia dnia: 06.05.2009 08:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialni !! Dojazd do Klienta, pełna obsługa, doradztwo. Poprostu genialny pomysł i genialni ludzie!! POLECAM !! A ja dzięki nim przepięknie wyglądałam na ślubie !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 11.03.2009 10:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sprawa!! Dzisiaj miała robione pazurki !! Są genialni !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 18.02.2009 15:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj miałam próbę makijażu ślubnego i fryzury. Wyszło przepięknie!! A do tego Panie przemiłe. Doradzają profesjonalnie ale też jednocześnie słuchały co ja miałam do powiedzenia. Polecam bo jestem juz po próbnym w innym salonie i niestety wyszedł jeden wielki koszmar. Więc ja juz zapowiedziałam, że teraz tylko i wyłącznie będę korzystac z usług Pogotowia!! :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 06.02.2009 18:20:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak mi słów, żeby nachwalic się ta firmę!! Czesałam się u nich juz kilka razy!! Profesjonalna obsługa!! Przepiekne fryzury!! POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 30.01.2009 17:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie już trzeci raz pazurkiw tej firmie i są poprostu genialni !! Nic dodać, nic ująć!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 29.01.2009 17:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj miałam wizytę manicurzystki Izy. Super!! Wogóle nie widać , że mam tipsy - paznokcie wyglądają bardzo naturalnie. Świetna i profesjonalna robota !! POLECAM Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 21.01.2009 20:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, właśnie wyszła ode mnie manicurzystka, zrobila przepiękne tipsiki a do tego za niską cenę. Prosiła mnie , że jeżeli mogę to żebym zmaieściła komentarz, więc to robię. Jeszcze raz dziekuje za przepiekne paznokcie !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 19.01.2009 13:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!! Ja i moja siostra zostałyśmy olane przez nasza manicurzystke, a w pogotowiu nie dosc, ze obsluzyli nas odrazu, w dodatku dojechali do naszego domu, ale najlepsze jest to ze znaja sie na swoim fachu!!paznokcie przepiekne!! dla mnie 100% jakosci i profesjonalizmu za bardzo niską, wręcz okazyjna cene!! POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 15.01.2009 21:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwałam fryzjerki na ślub bo moja mnie zawiodła i znalazłam właśnie Pogotowie Kosmetyczne". Niedośc, że przepięknie zostałam ufarbowana, obstrzyżona i uczesana, to jeszcze bardzo tanio. A co najlepsze dojeżdżają do domu!! I zawsze kiedy bym nie zadzwoniła to mają wolny termin i są na czas, nawet jeżeli mam pilną sprawę i za godzinę muszę być uczesana!! Poprostu genialna sprawa!! POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 12.01.2009 00:39:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją