Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rolety Solar Bartłomiej Smolarek

Zawód: rolety, markizy, żaluzje Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Oświęcim Mikołajska 3
Telefon: 698556530 Kom. 507640943
Adres e-mail: biuro(małpa)roletysolar.pl
Strona internetowa: www.roletysolar.pl
NIP:
5492313261
Opis działalności: Produkcja rolet wewnętrznych zewnętrznych plis żaluzji moskitier Słowa kluczowe: Produkcja Rolet żaluzji moskitier

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 2x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1834
Data utworzenia profilu: 2014-02-04 21:38:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-30 12:21:02 

Opinie o Rolety Solar Bartłomiej Smolarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo terminowa i konkretna firma warto polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol W dnia: 2018-09-07 19:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i terminowa firma wszystko w ustalonym terminie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2017-08-18 22:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy razem z mężem rolety do całego domu wraz z moskitierami. Ceny były niższe niż u konkurencji. Jeśli chodzi o realizację to nie mamy zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-08-14 16:16:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem kto wystawia te pozytywne komentarze , ale dla mnie ta firma to porażka. Pan niesłowny, umawia się ze mną na kontkretne godziny , po czym nie zjawia sie wcale lub zjawia po kilku godzinach , czego efektem jest całodzienne siedzenie i czekanie na niego ( sms o zmianie terminu po kilku godzinach ) . Rolety nie sa złe , ale jedną musiałam reklamować , a jak już pisałam realizacja na poziomie fatalnym gdyż drobna naprawa przeciąga się już kilka tygodni. Mam juz dosyć ciągłego zwodzenia i odwlekania stąd też moja opinia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alfa dnia: 2015-10-08 15:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna firma,wszystko się zgadza,bardzo solidne wykonanie i dokładnie Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pjaniak17 dnia: 2015-05-05 09:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam rolety na sklepie internetowym, kontakt bardzo dobry, a rolety są świetnej jakości :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-05-15 23:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bezproblemowo, rolety wykonane terminowo i bez zastrzeżeń. Ceny nieco niższe niż u konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-03-30 12:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z opisem terminowo bez problemu Bardzo Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert W dnia: 2014-03-30 12:18:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymalem rolety nie zabezpieczone przed transportem przez co kasety strasznie porysowane. Pan sie przyznal do bledu, ze nie zabezpieczyl ich i podal nazwy czyscikow czym moge sobie je umyc ... Omijajcie z daleka tego Pana!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ZERO
Opinia dodana przez: Gregor dnia: 2014-03-24 19:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie terminowo zgodnie z ustaleniami Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-02-04 21:40:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją