Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dwujęzyczny Punkt Przedszkolny Sandra Cichacka Mi Mundo

Zawód: przedszkola  
Adres: Łódzkie, 94-237 Łódź Ul. Slalomowa 25
Telefon: Kom. 669 033 795
Adres e-mail: mimundo(małpa)mimundo.edu.pl
Strona internetowa: www.mimundo.edu.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: przedszkole łódź, przedszkola łódź

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 13x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1461
Data utworzenia profilu: 2014-03-28 17:51:46
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-28 17:51:46 

Opinie o Dwujęzyczny Punkt Przedszkolny Sandra Cichacka Mi Mundo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę dodać... Przedszkole jest najfajniejszą placówką w Łodzi. Nie dziwi mnie to, że aż tak tylu rodziców chciało się ubiegać o przyjęcie swojego dziecka i przykro, że tak wielu się nie udało. Przedszkole jest rozwojowe i nastawione na zainteresowania dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-20 10:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie przekonała oferta przedszkola. Na tle innych przedszkoli Mi Mundo pokazało profesjonalizm i wysoki poziom nauczania. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-04 14:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole, które rzeczywiście wyróżnia się na tle innych. Tutaj moje dziecko może liczyć na doskonałą opiekę i rozmaite atrakcje w postaci teatrzyków. Do tego wspaniale wyposażone sale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-11-09 09:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęcia artystyczno-językowe wpływają wszechstronnie na rozwój mojego dziecka, które coraz bardziej chwali sobie pobyt w przedszkolu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-21 13:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko mówiąc, przedszkole spełnia moje oczekiwania moje i mojego dziecka. Syn pozytywnie wypowiada się na temat panującego klimatu oraz zajęć językowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-06 13:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Córka zaczęła swoją przygodę w zeszłym roku i przyznam, że wakacje bez Mi Mundo były naprawdę męczące, a córka budziła się każdego dnia wcześnie przekonując mnie, że przecież idziemy do przedszkola, hehe :):) Bardzo tęskniła za placówką, ale już wszystko wróciło na swoje miejsce. :):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-15 11:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przekonuje mnie nauka dwóch języków, ilość zajęć w czasie dnia i spotkania z kulturą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Rogoźna dnia: 2014-08-28 09:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego przedszkola chodziło moje starsze dziecko i teraz od września będzie tu uczęszczać także młodsze. To placówka warta polecenia, a pracująca tu kadra ma znakomite podejście do dzieci. Dzięki temu codzienne zajęcia prowadzone są w ciekawy i przystępny sposób. Dodatkowo liczne wycieczki są fajnym pomysłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-08-20 14:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje dziecko było bardzo nieśmiałe. Dlatego też posyłając je do przedszkola byłam pełna obaw. Na szczęście grupa dzieci była bardzo przyjaźnie nastawiona i moja córeczka szybko nawiązała pierwsze przyjaźnie. Teraz Ninka bardzo chętnie chodzi do przedszkola i uczy się języka hiszpańskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-20 13:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawa w teatr to ulubione zajęcie mojego dziecka w tej placówce. Jestem szczęśliwa, ponieważ Tadek może rozwijać się tu pod każdym względem. Zabawy ruchowe i taneczne oraz język obcy to ważne zalety tej placówki. Dodatkowo organizowane są tu różne spotkania z ciekawymi gośćmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 19:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie tę placówkę. To znakomite miejsce dla rozwoju dzieci. Zajęcia logopedyczne oraz z języków obcych są bardzo ciekawe. Mój syn jest bardzo zadowolony i chętnie chodzi do przedszkola. Opieka jest tu bardzo dobra i moje dziecko jest tu naprawdę bezpieczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 16:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedszkole jest nastawione na naukę i wszechstronny rozwój dziecka, co sobie bardzo cenię. No i doceniam liczne spotkania z kulturą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-05-22 17:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepsze łódzkie przedszkole językowe, na jakie mogłam trafić. Po pierwsze kameralne, a więc nastawione indywidualnie na potrzeby dziecka. Po drugie świetnie wyszkolona kadra, w tym świetna nauczycielka języka hiszpańskiego. Po trzecie czesne wobec takiego poziomu bardzo atrakcyjne. Przedszkole jest doskonale zorganizowane, czas mija dzieciom nie tylko na swobodnej zabawie, ale przede wszystkim na nauce - i to sobie bardzo cenię. Kadra jest wyszkolona, gotowa do zajęć z dziećmi. Pani Kasia potrafi zwrócić uwagę na każdego malucha. Jest odpowiedzialna i czuła. Tam po prostu oprócz miłości i bezpieczeństwa przekazują potrzebną wiedzę i umiejętności, tak aby dzieci miały w przyszłości lepiej i by uczyły się nowych rzeczy szybciej. Super. Osobiście - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-04-17 21:11:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją