Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ATELIER HAIR-ZONE

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 73% pozytywna 14x 5x

Jakość usług: 77% wysoka 14x 1x 4x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 12x 2x 2x
Ceny usług: 58% niskie 7x 5x 5x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 5649
Data utworzenia profilu: 2011-09-20 18:23:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-28 02:01:12 

Opinie o ATELIER HAIR-ZONE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM U PANA ROBERTA,PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU, ATMOSFERA SUPER , JAKOŚĆ USŁUG I PRODUKTÓW WYSOKA , CENY DOBRE
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-08-18 23:20:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W żadnym warszawskim salonie nie zapłaciłam 85zł za samo wyrównanie końcówek! Włosy zostały tylko zmoczone, wyrównano końcówki i wysuszone. Wszystko trwało może 20 minut. NIE POLECAM!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-07-07 09:07:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon moze sam w sobie nie robi piorunujacego wrazenia, jednak to nie o to chodzi. Robert jest mistrzem w swojej dziedzinie, potrafi odratowac kazde wlosy, doskonale dobiera fryzury do osobowosci i buzi, swietnie farbuje, uzywa dobrych produktow. A przy okazji milo na niego popatrzec ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maggie dnia: 2014-02-24 21:32:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brud smród i ubóstwo! Farby inne niż na opakowaniach, czeka się 30 minut, umawianie kilku kobiet w jednym terminie. Skandal i granda. Brak kasy fiskalnej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-02-19 13:06:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Starsza Pani, która tam strzyże, niestety albo nie wie jak albo dopiero się uczy (powinna uprzedzić) podczas obcinania miałem wrażenie, że nie bardzo wie jak używać maszynki do włosów, nie równo, prosiłem o poprawienie, dodatkowo wiele włosków pozostało. Maszynką jakby chciała "dziurę" w głowie zrobić wbijając jej "ząbki", tył krzywo, za uchem gdzie w lustrze ja nie widziałem a pojechało się troszkę do skóry. Cieniowanie włosów męskich - przykłada Pani grzebyk i jazda pod nim maszynką długość x, później zmiana końcówki grzebyk dla "linii" wyżej i tak dalej, masakra nie polecam ! Cena 30zł - niewarta tej usługi, zakład obok miał wolne za 3 dni, nie dziwie się, że w hair-zone mogli ostrzyc od ręki, ruchu tam nie ma..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gesco dnia: 2013-11-04 23:33:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam!!!!!!! tragedia!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ! dnia: 2013-10-06 12:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lothy dnia: 2013-01-07 11:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przedłuzałam ostatnio włosy u Robert 100% profesjonalizmu i jakosci jestem bardzo zadowolona dziekuje raz jeszcze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2012-11-20 15:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TYPOWE ZACHOWANIE OSOBY KTÓRA JEST NASŁANA PRZEZ KONKURENCJĘ,ZAŁOSNE JEST PANI ZACHOWANIE, NAPRAWDE POZA TYM NIGDY W TYM SALONIE NIKT NIE MALOWAŁ NIKOMU WŁOSÓW KOLRYZACJA JAK NAJBARDZIEJ ALE O MALARZU NIE SŁYSZAŁAM.....POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-10-05 19:12:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani z poprzedniego wpisu , chyba nie o tym salonie pisze albo naslana przez kogos bo obsluga super i salon tez , polecam z calego serca chodze do Grzegorza od 11 lat , a i Pan Robert nie raz nakladal mi farbe , to sa profesjonalisci a i reszta zespolu super , polecam Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-10-04 14:09:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu nikomu, kto chce dobrze wyglądać!!!!!!!!!!! Poszłam pomalować włosy na jeden kolor, okazało się, że jest to dla fryzjera problem. Nigdy nie spotkałam się z takim sposobem malowania włosów. Najpierw pomalował mi odrost, farbę trzymałam na głowie jakiś 40 minut a później- co najlepsze- spryskano mi głowę wodą i resztki farby z odrostów rozsmarowali na pozostałą długość włosów. Jakaś porażka, teraz mam dwa kolory na głowie. Kiedy zwróciłam uwagę fryzjerowi, że włosy są pomalowane nierówno, oznajmił mi, że tak jest zawsze. Od lat maluję włosy i pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Ceny wygórowane, jak na tak beznadziejne usługi. Lokal obskurny, brudno, mokre kawałki papierów leżą dookoła kosza na śmieci. Suszarka, która suszono mi włosy leżała na podłodze, pracownica przechodziła koło niej, kopnęła suszarkę, fryzjer podniósł i zabrał się za suszenie włosów. PARANOJA. Powinni zamykać takie zakłady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak kasy fiskalnej, więc na jakiekolwiek pokwitowanie nie ma co liczyć. Żal po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ceny nie warte tych usług!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-03 08:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona. polecam dobre ceny a jakość bardzo wysoka polecam Roberta pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-08-05 09:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja, polecam Roberta i zawsze zdaję się na jego pomysły, jestem bardzo zadowolona z jego usług pozdrawiam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2012-06-07 13:29:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Grażynkę, fantastyczna kobieta która jest mistrzynią fryzur! Dziekuje Pani za suuuuuuuuuper fryzurki, ktore idealnie dobiera Pani do mojej osoby!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: talusia dnia: 2012-05-13 13:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona gorąco polecam fachowe doradztwo i profesjonalne podejscie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2011-09-30 10:51:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona. Strzyżenie, dobór koloru i jakość farby w 100% super :)) Pan Robert jest po prostu artystą a nie rzemieślnikiem! aha i nowa lokalizacja trafiona w 10 :) Salon przytulny, nowoczesny, obsługa sympatyczna i z poczuciem humoru ... nie chce się wychodzić ... no chyba ze tylko po to żeby się pokazać w nowej szałowej fryzurze ;) pzdr Akademię Piękna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wierna klientka dnia: 2011-09-29 21:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam gorąco !!!!!!własnie wrociłam z pięknym kolorem włosów gorąco polecam byłam u Pani Beaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2011-09-27 17:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, jestem osobą bardzo wymagającą, ale w tym miejscu usługi to 100% satysfakcji- profesjonalne produkty, Pan Robert to pierwsza liga w swoim fachu-drogie panie jak do fryzjera to do Pana Roberta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tośka dnia: 2011-09-25 17:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi na bardzo wysokim poziomie doskonały wyszkolony personel 100% zadowolenia i satysfakcji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joannna dnia: 2011-09-20 18:24:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją