Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Copix Pan Tomasz

Zawód: kserokopiarki - sprzedaż, naprawa, wypożyczanie Serwisant 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Filtrowa
Telefon: 22 622 86 70
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.copix.pl
Opis działalności: Firma serwisuje sprzet konica minolta Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1110
Data utworzenia profilu: 2014-03-26 12:37:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-26 12:37:59 

Opinie o Copix Pan Tomasz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dostałam optymalną ofertę skierowaną specjalnie pod nasze potrzeby w kwestii wydruków. Kopiarka w stanie idealnym, a dodatkowo otrzymałam świetne warunki kontraktu serwisowo- materiałowego. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było jeszcze konieczności wzywania serwisu do reklamacji
Opinia dodana przez: Maria Janowska dnia: 2018-09-07 10:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre wrażenie a potem bardzo pozytywne fakty. Kupiłem urządzenie i wszystko działa bez problemów. Sami się kontaktują i sprawy serwisowe załatwiają. Osobiście poleciłbym tych ludzi bo widać, że mają pojęcie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: idealna
Opinia dodana przez: iwan dnia: 2017-06-02 12:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem w tej firmie kopiarkę jakieś 2 lata temu i wszystko jest w porządku. Ceny mają niższe od minolty, dzwonię za każdym razem i sobie porównuję nie mówiąc o kasie za serwis i czy godzinę pracy. Nie polecam centrali bo zdzierają za to samo co u nich robię niemiłosiernie. Polecam tam Krzyśka i Tomka. Pozdrawiam Andrzej Gębicki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Gębicki dnia: 2014-07-09 15:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem kupić C252 po przyjeżdzie do Copixa zmieniłem zdanie ,udany zakup C220.Polecam Karol Machowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-28 22:18:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, Panowie nic nie tłumaczą wprost, ukrywają koszty dodatkowe które wychodzą w trakcie eksploatacji urządzenia a o których mowy wcześniej nie było. Ceny usług dwukrotnie zawyżone w stosunku do konkurencji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolony-klient dnia: 2014-06-03 23:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomek bardzo klarownie tłumaczy a naprawa jest szybka i tania. Dla takiego laika jak ja problem z urządzeniem został mi wręcz łopatologicznie wytłumaczony a naprawa przebiegła bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sekretariat dnia: 2014-03-26 12:39:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją