Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Tributum Sylwia Kamińska

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 03-934 Warszawa Zakopiańska 11/1
Telefon: Kom. 691 916 706
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.kancelaria-tributum.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2649
Data utworzenia profilu: 2014-03-22 15:33:46
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-22 15:33:46 

Opinie o Kancelaria Tributum Sylwia Kamińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i uczciwość.Jestem pod dużym wrażeniem Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Woźniak dnia: 2019-03-05 15:16:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrujnowała mnie psychicznie i finansowo. To wieczna praktykantka. ciągle ucząca się zawodu. Jeszcze dużo musi się nauczyć. Na rozprawach zamiast osobiście mnie reprezentować, wysyłała studentów, aby mieli okazję przyuczyć się zawodu. Skandal i dno. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Ignorowanie klienta
Opinia dodana przez: Arkadiusz Kowalik dnia: 2018-10-04 14:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny prawnik, rzeczowy i przygotowany na każdą rozprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa P. dnia: 2017-10-26 23:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła mi sprawę związaną z wypadkiem drogowym. Świetny fachowiec, znający się na materii technicznej związanej ze sprawami dotyczącymi wypadków drogowych. Podważyła sposób zbierania dowodów przez policję oraz opinię biegłego na rozprawie. Dzięki temu przekonała sąd, że wypadek nie nastąpił z mojej winy. Polecam i będę polecał każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-03-07 10:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawny i rzetelny prawnik. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.K. dnia: 2015-07-05 16:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec z dziedziny prawa rodzinnego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 2015-02-03 09:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszedłem do Kancelarii Mecenas Kamińskiej z polecenia znajomego. Po trzech latach batalii sądowej stwierdzam, że Pani Mecenas jest prawnikiem najwyższej klasy. Zaangażowana w sprawę, zawsze przygotowana. Wypunktowała wszystkie kłamstwa prawnika drugiej strony i doprowadziła sprawę do pomyślnego zakończenia za co serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KS dnia: 2015-01-20 22:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat Kamińską, świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Sandak dnia: 2014-04-15 20:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat polecił mi znajomy. Pani Mecenas Sylwia Kamińska występowała w mojej sprawie o wyłudzenie jakie dopuściła się na mnie firma budowlana próbując przekręcić mnie na kilkaset tysięcy złotych. Sprawa zakończyła się naszą wygraną w zeszłym tygodniu, po długim procesie (niestety na sądy nie ma rady w tym kraju). Jestem niezmiernie wdzięczny Pani Mecenas za pomoc w sprawie. Pani Kamińska na każdej rozprawie była świetnie przygotowana, zwłaszcza na przesłuchaniach świadków i aktywnie walczyła udowadniając, że firma próbowała mnie przekręcić. Liczę, że po pozytywnym zakończeniu drugie sprawy karnej przeciwko tym partaczom będę mógł napisać kolejny pozytywny komentarz :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł T. dnia: 2014-04-01 21:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do Pani Mecenas dostałam od kolegi z pracy, któremu pomogła w sprawie majątkowej. Pani adwokat Sylwia Kamińska prowadziła moją sprawę rozwodową i o podział majątku. Sprawa była poprowadzona zgodnie z moimi oczekiwaniami i zakończyła się sukcesem. Uważam, że Pani Mecenas jest to osoba godna polecenia, gdyż na każdą rozprawę była świetnie przygotowana. Szczegółowo znała sprawę, co było widać na jednej z rozpraw jak podważyła głupoty wygadywane przez prawnika mojego byłego męża. Z czystym sercem mogę polecić mecenas Kamińską. Jest świetnym i zaangażowanym w swoją pracę adwokatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dori dnia: 2014-03-23 14:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Sylwia Kamińska prowadziła moją sprawę rozwodową. Ponadto bardzo skutecznie wywalczyła korzystny dla mnie podział majątku i alimenty. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Ma bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Bardzo zaangażowała się w moją sprawę, co było widać w jej przygotowaniu (zapędziła w kozi róg adwokata ex-męża i jednego świadka, którego powołał były mąż). Zawdzięczam jej wygranie sprawy, za co jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda M. dnia: 2014-03-22 15:49:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją