Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anteny-monitoring Daniel Nowak

Zawód: anteny Elektromonter 
Adres: Wielkopolskie, Poznan 88
Telefon: Kom. 600965299
Adres e-mail: montazanten.nowak(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.anteny-monitoring.pl
Opis działalności: Profesjonalny montaż anten satelitarnych na terenie Poznania Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 90% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2001
Data utworzenia profilu: 07.06.2013 15:41:43
Data ostatniej aktualizacji: 17.03.2014 13:00:25 

Opinie o Anteny-monitoring Daniel Nowak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie stwierdzono brak sygnału. Pan obiecał pomoc aby można było anulować umowę z operatorem. Pomocą miało być pismo stwierdzające brak sygnału w danym lokalu. Jednak po zainkasowaniu pieniędzy pisma do tej pory ( a minęły już 3 tygodnie) nie otrzymaliśmy !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Żadna
Opinia dodana przez: Pokrzywdzeni dnia: 16.09.2014 23:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uprzejmy Pan, montaz profesjonalny oraz niskie ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 09.07.2014 21:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Daniela
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: michal dnia: 29.06.2014 13:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pan Daniel potrafi doradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 23.06.2014 13:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateusz dnia: 10.05.2014 18:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Daniel montował mi kamerę na ogrodzie i jestem bardzo zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: witek39 dnia: 03.07.2013 19:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doświadczony i pomysłowy fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek44 dnia: 01.07.2013 14:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjny fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartek dnia: 18.06.2013 14:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż szybki, wszystko działa rewelacyjnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 16.06.2013 22:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki i profesjonalny montaż. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz dnia: 15.06.2013 22:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i sprawna pomoc w instalacji anteny satelitarnej. Mily i latwy kontakt. Szybki dojaz. TANIO! Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 07.06.2013 15:43:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją