Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Plus dla Urody

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 80-041 Gdańsk Sosnowskiego 1a/10
Telefon: 58 6821540 Kom. 668838089
Adres e-mail: plusdlaurody(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.plusdlaurody.pl
NIP:
5842012851
Opis działalności: Słowa kluczowe: salon kosmetyczny gdańsk, kosmetyczka gdańsk, salony kosmetyczne gdańsk

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 39x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 2461
Data utworzenia profilu: 2014-03-17 10:50:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-17 10:50:27 

Opinie o Salon Plus dla Urody

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa i super ceny. jestem po ondulacji na rzęsy i muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego efektu, jaki uzyskałam! Moje rzęsy są uniesione, do tego wyglądają naturalnie ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-11 02:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z masażu bańką chińską. Faktycznie jest to doskonały zabieg na ból mięśni. Dziękuję za fachowe doradztwo i pomoc. Po masażu czułam sie jak nowo narodzona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-10 03:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure i pedicure wykonany profesjonalnie. Pierwszy raz jestem zadowolona ze swoich paznokci. Lakier nie odpryskuje, swietnie wygląda, a kreatywność obsługi sprawiła, że wrócę tu z pewnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-28 06:24:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona z zabiegu sos na twarz! Moja twarz właśnie tego potrzebowała. zabieg silnie liftingująco-ujędrniający w przyjemnej atmosferze. Bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-14 07:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam zabiegu silnie odprężającego, który pozytywnie wpłynie na moją suchą skórę.zregeneruje ją i zapewni odpowiednie nawilżenie. Zabieg Ocean Spokoju okazał się być strzałem w 10! Cieszę się, że obsługa w tym salonie potrafi tak odpowiednio dostosować zabiegi do potrzeb klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-12 04:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fachowa, miła obsługa! Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi właśnie tutaj. Nie spodziewałam się, że mają oni tak dobry sprzęt, najwyższej klasy i barwniki, które są wykorzystywane jako medyczne. To dobrze świadczy o salonie. Efekt powstał bardzo naturalny i subtelny. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-18 08:54:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam odmłodzić swoją skórę, poprawić owal twarzy i uzyskać młodzieńczy blask, którego moja skóra potrzebowała. CONTRA-WRINKLE spełnił moje oczekiwania. Zaproponowany ten zabieg przeciwzmarszczkowy spisał się doskonale. Cieszę się, że podeszli do mnie tak indywidualnie. Już po pierwszym razie uzyskałam widoczny efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-03 08:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne miejsce, które wprowadza w tą relaksującą sferę. Czy to nowa fryzura, czy błyskawiczny zabieg przed ważnym wyjściem - nie ma problemu. Ale zwykle jestem tu pod koniec tygodnia , by oderwać się od szarej rzeczywistości. Plus dla Urody, to moje ulubione miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-07 05:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że poznałam możliwości urządzenia Maximus. Dla mnie jest to numer jeden na polskim rynku. Świetnie modeluje twarz, sprawia, że staje się ona taka jakiej klient oczekuje. Ponadto pozytywne zaskoczenie robi na mnie obsługa w tym miejscu. Nie spodziewałam się, ze będę tak zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-01 23:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej. Profesjonalna obsługa klienta, do tego zrozumienie klienta , dobra kawa. Z pewnością wrócę do tego miejsca ponownie. Podstawowe zabiegi kosmetyczne wykonany zostały zgodnie z oczekiwaniami. Super, że mają też zakres bardziej specjalistyczny. Na pewno skuszę się, na któryś z zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-08 07:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej. Mój ulubiony salon kosmetyczny w Gdańsku. Zaskoczyli mnie najbardziej urządzeniem maximus, który powoduje długoterminowy efekt ujędrnienia skóry i sprawia, że drobne zmarszczki ulegają spłyceniu. O taki efekt mi właśnie chodziło. Zabieg tym urządzeniem jest bezpieczny dla skóry i jak się okazuje bardzo skuteczny. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-14 06:55:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam salon nie od dziś i nie od dziś korzystam z ich usług. Polecam ich ze względu na wysoki profesjonalizm jaki oferują. Zabieg urządzeniem maximus jest dla mnie najskuteczniejszy wśród zabiegów antycellulitów i wyszczuplających. Pięknie wymodelowało sylwetkę i sprawiło, że czuję się lepiej w swoim ciele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-08 19:19:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce na relax i odprężenie. Prócz specjalistycznych zabiegów medycyny estetycznej,można również skorzystać z masażu i kosmetyki tradycyjnej. Dla mnie Plus dla Urody,to wyjątkowe miejsce, gdzie mogę liczyć na profesjonalną obsługę i super atmosferę w salonie. Dziękuję, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-12 06:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak profesjonalizm w Plus dla Uroduy. To miejsce spełnia moje oczekiwania i daje możliwość poznania nowoczesnych zabiegów pielęgnacyjnych. Rzetelność w zabiegach, indywidualne podejście do klienta, do tego dobre ceny. Główne zachęcili mnie urządzeniem Maximus, który pozwala na pozbycie się niedoskonałości związanych z nadmiarem tłuszczyku Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-26 04:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegu urządzeniem Maximus :) Nie spodziewałam się, że pierwszy zabieg przyniesie już takie rezultaty. Spłycenie zmarszczek ,widoczna też będzie redukcja bruzd wargowo - nosowych już po jednym zabiegu, to dla mnie miłe zaskoczenie ;) Odczuwała jedynie przyjemne ciepło, nic mnie nie bolało. Zabieg jest naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-28 08:52:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Przyszłam tu w celu poprawienia kondycji swojej skóry, która była wysuszona i odwodniona. Bardzo zależało mi na zabiegu odżywiającym, nawilżającym, który uświetni jakość mojej skóry. Zabieg BIOFUSION SECOND SKIN okazał się być doskonałym rozwiązaniem. Cera uzyskała wyrównany koloryt, jest rozjaśniona i młodzieńczo rozświetlona. Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-07 09:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi urządzeniem Maximu, bo to one uwolniły mnie od problemów cellulitowych. Maximus jest urządzeniem medycznym z certyfikatem jakości i bezpieczeństwa FDA, co dodatkowo przekonało mnie do zabiegu. Zabiegi redukują tkankę tłuszczową i cellulit, poprawiają napięcie skóry.Doskonały również na zmarszczki, choć ja głównie wykorzystywałam go na cellulit na nogach. Bardzo miła obsługa w salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-13 22:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon kosmetyczno-fryzjerski. Z chęcią uczęszczam tutaj na zabiegi upiększające. Największe wrażenie zrobił na mnie System Olaplex, dzięki któremu moje włosy po kuracji stały się ekstremalnie odżywione, wygładzone i odbudowane. Jestem zachwycona tym efektem i na pewno skorzystam ponownie. Obsługa w salonie przemiła!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-20 00:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon! Bardzo cieszę się, że są profesjonalnym Salonem Expert L’oreal Professionnel, dzięki temu mam pewność, że każda fryzura zostanie wykonana w oparciu o dobre produkty i autentyczne doświadczenie i umiejętności manualne obsługi. Wspaniała atmosfera. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 00:05:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowość w salonie, czyli makijaż permanentny to całkowity HIT moim zdaniem! Conture Make-up zaproponowana przez jedną z pań okazała się metodą precyzyjną i bardzo konkretną. Po makijażu byłam w szoku - powstało coś subtelnego, delikatnego, naturalnego. Nie wyglądam upiornie jak większość kobiet, ale kobieco i naturalnie. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-22 22:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus Dla Urody naprawdę gorąco polecam! Jestem naprawdę zachwycona tym miejscem. Dziękuję serdecznie za endermologię no i manicure. Zabiegi wykonywane profesjonalnie i bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-05-18 18:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon naprawdę zaskakujący! Przede wszystkim w pełni profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Do tego oferta zabiegów po prostu ekstra. Masaże dla dwojga jednocześnie to coś bardzo fajnego. Lubię tu też korzystać z pedicure hybrydowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-04-27 07:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce! Bardzo je polecam. Byłam tutaj na masażu i różnych zabiegach kosmetycznych. Naprawdę nie mam uwag i zgadzam się z innymi pozytywami. Zabiegi wykonywane starannie i bardzo kompetentnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ilona dnia: 2015-04-15 20:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za fany masaż. Przyszłam tutaj z moim narzeczonym. Zabieg wykonany naprawdę delikatnie. Dla mnie to coś wspaniałego. Już dawno nie czułam się tak zrelaksowana i odprężona. Obsługa jest naprawdę znakomita i serdeczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2015-03-23 09:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się tu z ciekawości i jestem mega zaskoczona. Manicure po prostu ekstra! Naprawdę warto było tu przyjść. Paznokcie wyglądają po prostu zjawiskowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogna dnia: 2015-03-06 13:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A dla mnie w tym salonie bezkonkurencyjne są masaże dla dwojga. Odkąd przyszliśmy tu z mężem pierwszy raz minęło sporo czasu. Teraz jesteśmy stałymi klientami. Fajny i miły sposób na relaks. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-02-11 16:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walka z celulitem rozpoczęta z nowym rokiem. Jestem bardzo zadowolona bo już widzę efekty. Endermologia jest naprawdę świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adriana dnia: 2015-01-21 10:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobranie zabiegu do typu mojej cery było ekstra rozwiązaniem. Spotkałam się z tym pierwszy raz. Dla mnie właśnie to najbardziej wyróżnia ten salon no i oczywiście fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alina dnia: 2015-01-02 14:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za cudowny masaż próżniowy. Endermologia doskonale wymodelowała moje nogi. Teraz są one znacznie szczuplejsze a cellulit prawie niewidoczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-12-10 15:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie super sprawą są masaże dla dwojga. Jestem kilka dni po takim masażu i czuję się znakomicie. Mój partner również. Mogliśmy się znakomicie zrelaksować i pobyć trochę we dwoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-11-14 13:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W walentynki mój narzeczony zabrał mnie tutaj na masaż. Było rewelacyjnie. Oboje byliśmy masowani jednocześnie w tym samym pomieszczeniu. To fajny sposób by pobyć razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irma dnia: 2014-10-24 19:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, ale bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie Salonu Plus dla Urody. Jestem wdzięczna za pomoc jaką otrzymałam w tym salonie oraz klimat, który w sumie bardzo sprzyjał zabiegom. Oczywiście, to co mogę polecić to przede wszystkim manicure i pedicure hybrydowy, ale nade wszystko endermologię, dzięki której tak naprawdę zaczęłam nowe życie. Cellulit zniwelowałam, wymodelowałam sylwetkę i w sumie zabiegi bardzo sprzyjały mojemu odchudzaniu. Dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna L. dnia: 2014-09-24 12:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pozytywną opinię na temat tego salonu. Razem z narzeczonym skorzystaliśmy z masażu dla dwojga. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ zabieg ten był niezwykle przyjemny. W trakcie masażu mogłam się doskonale zrelaksować, a wszystko to w towarzystwie mojego narzeczonego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Claudia dnia: 2014-09-05 14:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi to miejsce. Prowadzę siedzący tryb pracy, ponieważ pracuję w urzędzie. Dlatego też przed wyjazdem na wakacje postanowiłam skorzystać z zabiegu Endermologii. Ten zabieg jest fantastyczny. Moje ciało nie tylko jest doskonale wyszczuplone, ale też pozbyłam się cellulitu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudyna dnia: 2014-08-29 16:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To salon godny polecenia. Mnie na wizytę namówiła koleżanka. To był znakomity pomysł. Teraz mam piękną i bardzo modną fryzurkę. Dobrałam ją razem z bardzo profesjonalnym personelem. Teraz moja fryzura pasuje do kształtu mojej twarzy. Dodatkowo włosy znakomicie się układają i nie muszę poświęcać dużo czasu na zrobienie fryzury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2014-08-19 11:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż relaksacyjny poleciła mi moja znajoma. Potrzebne mi było odprężenie i chwila dla siebie. Tutaj doskonale się zrelaksowałam. Obsługa była znakomita. Miła i delikatna. Dzięki temu napięcie w moich mięśniach zniknęło. Po masażu czułam się jak nowonarodzona. Dobrze jest czasem zrobić coś dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-21 11:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja skóra straciła swój dawny wygląd, więc skorzystałem z zabiegu extremale men. To było znakomite rozwiązanie. Teraz moja skóra jest miękka i delikatna. Nareszcie jest też dobrze nawilżona. Podrażnienia po goleniu przestały mi dokuczać. To bardzo dobry zabieg dla mężczyzn, a jego cena jest atrakcyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Wasowski dnia: 2014-06-02 10:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się bardzo, że skorzystałam z usług tego salonu. Zabieg Magiczny relaks był cudowny. Odprężyłam się w czasie jego trwania i odpoczęłam. Moje ciało po zabiegu było bardzo gładkie. Profesjonalne podejście i miłą atmosfera to tylko część zalet tego miejsca. Dodatkowo ceny są bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Taciakowska dnia: 2014-05-17 23:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako stała klientka tego salonu kosmetycznego mogę zaświadczyć, iż pracują tam osoby wykwalifikowane, doświadczone, sympatyczne, które wiedzą jak zadowolić swojego klienta wykonując pracę dokładnie i niedrogo. Jestem bardzo zadowolony z podstawowego zabiegu jaki wykonują panie - między innymi manicuru i pedicuru. W tym naprawdę się znają i są profesjonalistkami. Kreatywne i ambitne kosmetyczki po prostu. Zawsze coś nowego proponują, po prostu znają się na branży kosmetycznej i to widać nie tylko na podstawie rozmowy z klientem, ale przede wszystkim na podstawie efektów pozabiegowych. Wg mnie robią świetne zabiegi przeciwzmarszczkowe. Zmarszczki w końcu wygładzone, skóra rozświetlona, nabrała naturalnego koloru. Super. Ogólnie podoba mi się klimat tego miejsca, indywidualne podejście, pozytywne, energiczne usposobienie personelu. Wszystko na jeden wielki PLUS.!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella Krajewska dnia: 2014-04-19 17:22:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją