Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kreowanie Wizerunku Studio Fryzjerskie ''RAFAEL'' Rafał Szydłowski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-601 Łódź Zielona 15 15
Telefon: 42 633-31-32
Adres e-mail: kontakt(małpa)studio-rafael.pl
Strona internetowa: www.studio-rafael.pl
Opis działalności: Kreujemy Profesjonalny Wizerunek,Pełen zakres usług fryzjerskich Słowa kluczowe: fryzjerstwo,fryzjer,studio fryzjerskie

Ocena: 97% pozytywna 38x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 38x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 84% niskie 11x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 13464
Data utworzenia profilu: 2011-12-09 12:36:12
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-13 13:14:14 

Opinie o Kreowanie Wizerunku Studio Fryzjerskie ''RAFAEL'' Rafał Szydłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z skorzystania z usług tutejszego salonu,Profesjonaliści to mało powiedziane.Kolor i strzyżenie trafione w 10,obsluga genialna,produkty na ktorych pracuja markowe,czysto i schludnie,przepiekne dekoracje.Widać,że szefostwo dba tu o każdy detal i atmosferę jaka panuje.Trafialm przypadkowo,ale już na stałe.Pozdrawiam A.Winkler
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aanna dnia: 2016-12-21 18:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To byla moja pierwsza wizyta w salonie Rafael i napewno nie ostatnia wlosy scinal mi p.Marcin jestem po.wizycije bardzo.zadowolona idealnie dobrana fryzura zostalam wysluchana nie zostala mi.skrocona bardzo.fryzura jak.chcialam polecam:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-11-12 21:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stres i niecierpliwe oczekiwanie na wynik. Na koniec szok ? zmiana jest rewelacyjna!!! Kolor jest boski .Kolejna wizyta będzie juz tylko przjemnascia . Szczerze polecam p. Rafał jest niesamowity
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MJ dnia: 2016-09-01 11:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Cudowne strzyżenie p.Marcina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dorota i Agata dnia: 2016-08-12 01:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam dobrego fryzjera, który nie zrobi mi krzywdy, ponieważ poprzednia fryzjerka oskalpowała mnie z długości 25 cm włosów, które cierpliwie zapuszczałam 3 lata! Tak za poleceniem 3 koleżanek z pracy trafiłam do p. Rafała, dzięki któremu wyszłam uśmiechnięta, zadowolona i wyglądałam w końcu jak człowiek. Cena mogłaby być niższa, ale cóż - za jakość trzeba płacić, za niższą kwotę straciłam włosy, więc wnioski same się nasuwają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2016-06-06 12:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz trafiłam na pana Rafała z salonu w Łodzi i jestem zachwycona. Nie tylko uważnie wysłuchal moja wizję koloru, ale ponadto sam zaproponował swoją, która idealnie wpisywala się w moje oczekiwania. Poza tym, dodał do tego świetne strzyżenie grzywki, które profesjonalnie dopasowal do mojego kształtu twarzy. Efekt powalający:) Nawet mój mąż, który zazwyczaj nie zauważa nawet, że byłam u fryzjera, tym razem oglądał mnie uważnie nie mogąc wyjść z podziwu. Do tego pan Rafał był przemiły i krok po kroku tłumaczyl wszystkie etapy koloryzacji. Juz umówilam się na kolejna wizytę za dwa miesiące u pana Rafała, bo chyba wreszcie znalazłam idealnego fryzjera. Dziękuję!:)P.S bardzo mila i pomocna obsługa recepcji,plus za muzykę i pyszną latte :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolona:) dnia: 2016-04-19 13:15:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowe miejsce pod wieloma względami. Przede wszystkim atmosfera - jest miło i sympatycznie. Podejście do każdego klienta jest indywidualne. Można naprawdę się zrelaksować . To co dla mnie jest najcenniejsze to jakość wykonanych usług. Jestem bardzo zadowolona. Zawsze mogę liczyć na jakieś podpowiedzi, o co nie zapytam zawsze otrzymam wyczerpującą odpowiedź. Ceny są jasno ustalone także bez obaw o jakieś "naciąganie" przy płaceniu. Na pewno nie będę eksperymentować i szukać wrażeń w innych salonach bo znalazłam swoje miejsce! Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-12-11 12:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozdrawiam cala ekipe salonu fryzjerskiego 'rafael' w lodzi ul.zielona 15, szczegolnie styliste Marcina za fachowosc i swietna obslugei oraz klimat . Polecam ten salon klient ryszard .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ryszard siejka dnia: 2015-09-07 15:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po pierwszorazowym strzyżeniu i koloryzacji u p. Marcina (krótka fryzurka) Dokładność i cierpliwość z jaką p. Marcin ścinał mi włosy jest godna podziwu. Odnosiłam wrażenie, że żaden włosek nie umknął jego uwadze. Widać, że gość pasjonuje się strzyżeniem. Włosy po umyciu wystarczy przeczesać i już. Koloryzacja zdawała się nieco większym wyzwaniem dla p. Marcina, ale efekt wyszedł zadowalający! :) Nie bał się poprosić o pomoc kolegę w kwestii doboru farby (dla mnie ok - dobrze, że nie eksperymentował na mnie!) Przez chwilkę siedziałam na kanapie w oczekiwaniu, mogłam więc popatrzeć na wychodzące klientki (a właściwie ich włosy:)). Wychodziły uśmiechnięte z niezwykle starannymi fryzurami. Środek tygodnia, środek dnia, salon pełny klientek. Brawo! Atmosfera w salonie lekka i miła. Żadnych krzykliwych dowcipów i głośnych rozmów pomiędzy pracownikami. Super! P. Marcin podjął próbę nawiązania konwersacji, ale wobec mojej małomówności nie narzucał się (nie lubię trajkotania, więc dla mnie bomba!) Kawa, herbata, woda - poprosiłam o wodę, otrzymałam mineralną w ładnym kieliszku (nie żadna tam najtańsza źródłowa-kranowa, ale z wyraźnie wyczuwalną mineralizacją) świeże kwiaty, miła muzyka (uwielbiam Larę Fabian!) świeża kolorowa prasa do poczytania - brakowało mi czegoś nieco ambitniejszego niż Flesz, ale, może akurat sąsiadka czytała :) Spotkanie przy kasie było już nieco bardziej bolesne :) - strzyżenie krótkich włosów i koloryzacja=180 zł. Sporo. Chociaż biorąc pod uwagę, że za samo fatalne strzyżenie w innym salonie (które właśnie p. Marcin poprawiał) zapłaciłam 50 zł, to 180 zł z koloryzacją zaczyna wyglądać rozsądniej.... :) Reasumując - ZDECYDOWANIE tam wrócę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-08-18 20:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon cechujący się nowoczesnością, najwyzszymi standardami zarówno w ocenie samego wystroju, wyposażenia jak i co najważniejsze oferowanych usług, obsługi klienta i pełnego profesjonalizmu. Dla mnie NUMER-1! Goraco polecam!!! :)A przede wszystkim p.Rafała za strzyżenie i kolor oraz p.Marcina za profesjonalizm w stylizacji mojego męża,na nowo zakochana;););)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania&Tomek dnia: 2015-06-02 16:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo elegancki. Spokojna muzyka bardzo wycisza i relaksuje. Delikatność rąk Pana Rafała rozpieszcza zmysły. A przy tym świetnie dobrany kolor i strzyżenie z uwzględnieniem moich preferencji. Dodam jeszcze ze zaimponowało mi dokładnie opisane czynności i cel ich wykonania. Jestem bardzo zadowolona i zapewniam że będę regularnie korzystać z usług tego salonu przy czym polecam go każdemu. Pozdrawiam;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bożena W. dnia: 2015-04-28 11:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam już uzależniona od fryzjera Rafała.Pierwszy raz skorzystalam z usługi strzyzenia i napewno nie ostatni. Porada i efekt końcowy super! Miła i uprzejma ekipa,dobrana muzyka oraz pyszne kawa sprawia, że każdy klient może poczuć się wyjątkowy.Dziękuję:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Moli dnia: 2015-03-31 08:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu trafiłam czytając opinie z internetu. Nie zawiodłam się. Strzygł mnie p. Marcin, POLECAM!!!!!.Dobrze dobrana fryzura i kolor. Pracownicy każdego klienta traktują indywidualnie i podchodzą z pełna profesją. Tworzą zgrany zespół. Zachęcam do skorzystania z usług tego studia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-03-17 19:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone w studio są na wysokim poziomie.Polecam p Rafała,wystarczy dobrze wysuszyć włosy a same ułożą się a szczegół tkwi w bardzo dobrym strzyzeniu.Studio bardzo schludne, pracownicy dbają o porządek, atmosfera przesympatyczna.Polecam wymagającym Klientom.:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-01-28 18:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po swoich doświadczeniach z sieciowym salonem, byłam sceptycznie nastawiona do odwiedzin fryzjera. Jednak po zapoznaniu się z opiniami, wybrałam salon RAFAEL w nadziei ,że tym razem będę zadowolona. I nie zawiodłam się. Strzyżenie jest jak najbardziej warte swojej ceny , a szczególnie polecam pana Marcina . Miło, fachowo i dokładnie. Po raz pierwszy nie żałuje wydanych na fryzjera pieniędzy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zarom dnia: 2015-01-07 19:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co tu pisza to jest prawda,poszlam i przekonalam sie. Z niedowierzaniem co prawda ale dzis moge powiedziec ze jest bardzo mila i profesjonalna obsluga.Obslugiwal mnie pan Rafał,uwaznie mnie wysluchal i wylapal wszystko co najbardziej potrzebowalam.Zrobil mi swietne ciecie z koloryzacja oraz odbudowe wlosa.Z reka na sercu moge powiedziec ze ten czlowiek zasluguje na miano prawdziwego artysty.POLECAM PANA RAFAŁA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Z. dnia: 2014-11-13 16:00:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług jest świetna. Niestety szef nie jest zbyt miły dla zwykłych klientek. Dla mnie atmosfera to jednak podstawa obsługi, dlatego moja ocena jest negatywna. Jednakże jakoś usług świadczona przez pana Marcina jest b. dobra.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: normalna dnia: 2014-10-29 21:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej studio za profesjonalne podejście do klienta oraz doradztwo co do doboru fryzury.Zostałam klientem poprzez znajomą.Strzyżenie oraz kolor trafiony i jestem mega zadowolona, przeszczesliwa Wreszcie trafiłam do właściwego fryzjera jakim został p.Rafał. Kosmetyki profesjonalne, miła i uprzejma obsługa i bardzo sterylnie oraz czysto.Zrelaksowana przy dobrze dobranej muzyce oraz pysznej kawie.Polecam, naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2014-10-21 18:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm świadczonych usług.Po każdej wizycie bez wątpienia każda z nas kobiet -czuje sie piekniejsza!Pan Rafał to zdecydowanie najlepszy łódzki stylista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ola J dnia: 2014-09-05 18:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio, doradztwo i wykonanie pierwsza sztuka.Bardzo miła i uprzejma załoga.Strzyzenie, bo taką usługę wykonywalam, a zajmował się mną p.Rafał, który okazał się czarodziejem nozyczek.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-07-30 19:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi fryzjerskie jakie świadczy Pan Rafał oraz Jego zespół są na bardzo wysokim poziomie.O jakości usług w tym miejscu można by pisać w nieskończoność ,tak bardzo odbiegają one od tego co można zastać w innych salonach.Pan Marcin cechuje się ogromną wiedzą, talentem i pasją w swoim zawodzie. Z całą pewnością to salon nr 1 w Łodzi. Studio Rafael to miejsce od którego jestem uzależniony. Z włosami można eksperymentować samemu lub z innymi, osobiście wolę usiąść w fotelu, wypić pyszną kawę i nie martwić się efektem końcowym. POLECAM :)GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-07-01 19:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANA RAFAŁA ZA WSPANIALE POMYSLY SUPER TRAFIANIE DO OSOBOWOSCI I CHARYZMY ZROBIL ZE MNA WIECEJ NIZ PRZYPOSZCZALAM ZE DA SIE ZROBIC JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,WSPANIALY KOLOR POLACZONY Z PIEKNYM CIECIEM.MOJE WLOSY ODZYLY NABRALY PIEKNEGO BLASKU ZROBILO SIE ICH JAKOS WIECEJ.JEST STYLISTA Z POWOLANIA,MOGE GO POLECIC.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ZUZA.K dnia: 2014-05-15 10:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam ten salon, a przede wszystkim specjalistę od super strzyżenia - Pana Rafała. Byłam klientką z tzw. "grupy ryzyka", ścinałam długie włosy po 17 latach tej samej fryzury :)... wyszło genialnie, jestem bardzo zadowolona, a strasznie obawiałam się tego efektu :). Polecam każdej wymagającej klientce, bo naprawdę warto, oczywiście podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałam - Pan Rafał to "skarb" tego salonu. Poza tym ogólnie miejsce bardzo przyjazne i estetyczne z super obsługą. Na 100% wrócę jeszcze tutaj i wiadomo, że będzie to ten sam SUPER FRYZJER :) !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-04-15 19:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po namowie koleżanki udałam się do studia na strzyżenie.Efekt super,z półdługich włosów mam super układającą się fryzurę.Bez najmniejszego oporu wstaje rano,myje włosy i włosy sie same układają a to efekt dobrej ''ręki'' fryzjera Rafała,którego bardzo polecam.Salon bardzo czysty,miła obsługa,kosmetyki profesjonalne.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sami dnia: 2014-03-11 12:26:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio i całą ekipę,która tam pracuje.Wiedzą co robią,profesjonalne kosmetyki i usługi na wysokim poziomie.W moim przypadku strzyżenie obłędne,włosy same się układają bez najmniejszego oporu:)Poleam,Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśkaa dnia: 2014-02-04 16:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojawiłam się po raz pierwszy w studio za namową znajomej.Wizyte miałam wyznaczoną na 06.12.Przy samym wejsciu do studia poczułam świąteczny nastroj,który opanował cały salon,wystrój,choinka przecudowna:CUDO!i wszyscy uśmiechnięci od ucha do ucha bez żadnego zadęcia.Usiadłam i poczułam sie naprawdę wyjątkowo,w tym dniu można było skorzystac z zabiegu kosmetycznego,miałam zrobione satynowe dłonie,konsultacje kosmetyczna,był to prezent Mikołajkowy specjalnie dla klientek studia-pomysł naprawde genialny!Usługę wykonała mi p.Ola,konsultacje przeprowadził Rafał i wspólnie dobrali mi kolor oraz strzyżenie.Powiedziałam na czym mi bardzo zależy i naprawde sprostali zadaniu;)Zmiana,zmiana!!!!Efekt pioronujący!!!Zadowolona,szczęśliwa!Efekt widoczny nawet przez obce mi osoby!(byłam w kinie i jedna z Pań przed kasą zapytała się co ja robię,ż mam tak śliczne i lśniące włosy i te strzyżenie:)Z ogromną przyjemnością polecam wizytę w tym studio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grazyna dnia: 2013-12-09 16:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo trudne do strzezenia dlugie i geste wlosy. Przez ostatnich kilka lat dokonywalam eksperymentow na moich wlosach z roznymi fryzjerami i niestety nigdy nie bylam zadowolona. Ale ostatnio moimi wlosami zajal sie Pan Rafal i moge tylko powiedziec SUPER i Dziekuje. Bardzo mila obsluga i atmosfera w salonie. W mojej ocenie bardzo wysoki poziom uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ACZ dnia: 2013-11-05 14:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana perfekt!Włosy układają mi się bez najmniejszego wysiłku, dobierał mi fryzure i strzygł mnie p.Rafał,ktorego polecam z czystym sumieniem.Po za usługą,cały zespół bardzo zgrany,wspaniała atmosfera i nawet serwują pyszną latte:)POLECAM!!!POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nina dnia: 2013-10-04 14:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazlam się w studio przypadkowo, maszerujac ul Zielona.Zajrzałam do środka, w drzwiach przywitał mnie uśmiechnięty chłopak, zapytał się grzecznie czy byłam umowiona na wizytę, powiedziałam że nie i że chętnie wyznacze sobie termin.Po kilku dniach zrobiłam sobie kolor i strzyzenie:) Jestem bardzo wymagająca,a więc bardzo wyszłam zadowolona, obsługa rewelacyjna,fachowość i porada zachowana w100%.Polecam z czystym sumieniem studio, warto polecać takie miejsca jak TO!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JR dnia: 2013-08-31 11:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, bylam z polecenia w salonie Rafael zachecona opiniami, ze doradza w sprawie fryzur. Wrazenie po rozmowie z Panem Rafalem nienajlepsze. Stanal, zapytal czy pierwszy raz, co chce, dwa slowa rzucil do Pani Oli, co ma zrobic i tyle go bylo widac.Po skonczonym strzyzeniu nawet nie podszedl i nie sprawdzil/zapytal czy jestem zadowolona. Strzygla mnie Pani Ola i bardzo dobrze zajela sie moimi wlosami. Byla bardzo cierpliwa, chetnie odpowiadala na pytania i doradzala. Ole polecam, Pan Rafal nie jest w zaangazowany w kontakt z klientem. Wrazenie - raz dwa, zostaw kase i spadaj. Do Oli wroce :) pozdrawiam M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czarna dnia: 2013-08-07 09:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ''mega'' zadowolony z strzyżenia męskiego,bardzo dobre cięcie,włosy układają sie bez najmniejszego wysiłku.Super obsługa,warto polecenia!Niebawem i żonke wyśle do studia na metamorfoze.Pozdrawiam załoge!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowak R. dnia: 2013-07-29 14:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam to miejsce. Jest miło i przytulnie.Wszyscy są serdeczni, widać że ekipa jest zgrana. Czułam się tam swobodnie. Cięcie i kolor tez super! Specjalne podziękowania dla Pana Rafała. Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Wiktorowicz dnia: 2013-06-12 13:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcam do skorzystania z usług fryzjerskich Pana Rafała,który w przemiłej atmosferze oraz z pełnym zaangażowaniem potrafi doradzic i wyczarowac fryzure z ktorej jest sie naprawde zadowolonym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-17 17:33:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobór fryzury w moim przypadku został trafiony.Bardzo miła obsługa,super klimat stworzony prze fajny zgrany zespół,który i mi sie udzielił.Polecam gorąco studio,a przede wszystkim Rafała który zajął się moimi włosami.Jestem bardzo zadowolona i napewno wróce tutaj.Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2012-11-19 09:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, brak pośpiechu. Wyszłam wypoczęta i z fryzurą taką jak chciałam. A jestem wymagająca i przeważnie wychodzę niezadowolona od jakiegokolwiek fryzjera. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga P-ce dnia: 2012-09-11 09:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny jestem zachwycona talentem p.Rafała. Wcześniej na Narutowicza, teraz sam, ale doskonale sobie radzi. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Fenomenalny dobór cięcia i koloru, przemiła młoda ekipa. Polecam wszystkim, którzy chcą zmienić coś w swoich wyglądzie. Z tego salonu wychodzi się odmienioną, z uśmiechem i zadowoleniem na twarzy. Jeżeli chodzi o ceny, uważam że są adekwatne do poziomu usług. Naprawdę warto zainwestować. Linia cięcia jest widoczna jeszcze przez długi czas, włosy długo "same się układają". Z pewnością tam wrócę. Polecam wszystkim!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ocinka dnia: 2012-06-04 19:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p.Marcina od strzyżeń męskich.Byłem w szoku,najczęsciej moje strzyżenie trwało max.20minut a tutaj prawie godzina siedzenia- warto!Serwują pyszną kawe,muzyka stonowana-idzie odpocząć i zrelaksowac się.Takie salony warto polecać.Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-02-23 13:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio poprostu klasa!Rafał przemiły i uśmiechnięty od ucha do ucha chłopak.W tym salonie naprawde poczułam sie jak wyjątkowa osoba,totalna zmiana i efekt super!Od samego wejścia czuje sie dobrego ''duszka''salonu,atmosfera temu sprzyja i porządek.Polecam!!!A i ceny bardzo przystępne na taki poziom salonu;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stella z Łodzi dnia: 2012-01-12 12:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon i obsługa rewelacja.Trafiłam tam przypadkowo maszerujac ulica Zieloną. Strzyżenie wykonywał mi p.Rafał,kolor robiła mi młoda sympatyczna dziewczyna efekt końcowy super!W pracy zrobiłam ''rewolucje''.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2011-12-23 11:04:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją