Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM MEDIX dr Irena Porębska

Zawód: Lekarz internista 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Pulmonolog Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 26x 8x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 1598
Data utworzenia profilu: 2010-09-30 14:33:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-13 08:14:26 

Opinie o CDM MEDIX dr Irena Porębska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas wizyty u pulmonologa już poczułam się dobrze. Pani doktor z pełnym profesjonalizmem wysłuchała, przeanalizowała badania , i wydała opinię. Poradziła co dalej mam robić. Lekarz godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tusia dnia: 2017-11-25 17:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest Bardo miłym i kompetentnym specjalistą .Na wszystkie moje pytania i wątpliwości udzieliła wyczerpujących odpowiedzi.Polecam Tego lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-01 19:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna, dociekająca problemu. Przyjaźnie nastawiona na pacjenta. Osobiście polecam, dr Porębska postawiła trafną diagnozę którą potwierdziły zlecone badania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Brat dnia: 2017-08-26 12:52:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa wiedza i umiejętności mimo młodego wieku. Takich lekarzy się poszukuje.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2017-07-10 20:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Doktor zapisałam się po przeczytaniu pozytywnych opinii tutaj i absolutnie mogę je potwierdzić, dodatkowo miła, rzeczowa, absolutnie wszystko na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2017-06-18 10:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, rzeczowy lekarz. Czuję się od Pani Doktor troskę która zachęca do ponownej wizyty. Ja na pewno ponownie skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nasa dnia: 2017-05-21 11:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! :) Świetny lekarz. Odpowiedziała mi na wszystkie pytania, wszystko wytłumaczyła. Nie spieszyła się. Podczas badania była bardzo delikatna. Na pewno skorzystam raz jeszcze :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ga.la dnia: 2017-04-09 16:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo sympatyczna. Pani doktor jak zawsze profesjonalna i miła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2016-10-07 16:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą pacjentką Pani DR Irenkii. W gabinecie w Medixie byłam juz wiele razy. Wszystko na wysokim poziomie, miła obsługa i nowoczesny sprzęt. Dzięki pani doktor ?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2016-04-20 17:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa.Profesjonalny lekarz. Leczy się u niej moja cała rodzina.
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2016-03-28 20:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry lekarz zajmuje się każdym szczegółem. dokładna, punktualna i co ważne stara się aby pacjent nie cierpiał ;))))))
Opinia dodana przez: solo dnia: 2016-03-19 17:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życzliwa i dyspozycyjna kobieta. Była uprzejma, dało się wyczuć że doskonale zna temat pulmonologii. Na prawde polecam p dr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P. dnia: 2015-03-12 18:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest REWELACYJNA!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-07 19:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia, gdyż niewielu jest takich skutecznych i dobrych specjalistów pulmonologów, potrafi stworzyć bardzo miłą atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2015-02-22 18:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjny specjalista, pomoże nawet w beznadziejnych przypadkach; nie wierzyłem że moją chorobę można jeszcze wyleczyć.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-13 16:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo doświadczony lekarz. Jestem zadowolona z szybkiej diagnozy i bardzo skutecznej terapii. Wszystkim polecam pulmonolog Doktor Porębską w Medixu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ! dnia: 2015-02-07 15:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kulturalne podejście do pacjenta. Potrafi po przyjacielsku porozmawiać o dolegliwościach, jeszcze dorzuci kilka praktycznych rad jak zminimalizować skutki choroby. Polecam Panią dr Irenkę Porębską
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: David dnia: 2015-01-29 17:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam gabinet Pani Ireny Porębskiej i Medix. Pani Irena jest niezwykłą kobietą ,bardzo mi pomogła, jej diagnoza była trafna, jest bardzo kompetentna.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miśka dnia: 2015-01-18 13:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra specjalistka w swojej dziedzinie. Jej diagnozy są zawsze trafne, przynajmniej w moim przypadku. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2015-01-05 07:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy lekarz w swojej dziedzinie, moje osobiste doświadczenia są bardzo pozytywne, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-29 18:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna lekarka, zawsze uśmiechnięta, kompetentna, badanie szybkie i dokładne. Poleca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryjek M. dnia: 2014-12-20 17:36:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietna kobieta, zaangażowana w swoją prace, widać że zależy jej na zdrowiu pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 10:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania, Ona rozumie chorego.Bardzo dokładnie bada.Pani doktor Porębska jest najlepszym pulmonologiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-11-23 16:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczona lekarka, sympatyczna, delikatna, podchodzi do pacjenta z troską. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-13 13:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU - GORĄCO POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-09 13:29:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest Pani niesamowitą mistrzynią w swoim fachu! Wszystkim gorąco Panią polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 20:12:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jest to typ lekarza, jaki mi odpowiada i jestem bardzo zadowolona, że do dr Ireny trafiłam. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mała dnia: 2014-10-25 18:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest wspaniałym lekarzem, zawsze porozmawia, dokładnie zbada, pacjent na wizycie w Medixie czuje się najważniejszy, wiele razy Pani doktor ratowała moje zdrowie i życie. Serdeczne dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-10-18 14:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały lekarz byłem widziałem a rezultaty leczenia już widać i czuć :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-09 17:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Jest świetna, kompetentna i wysłucha pacjenta uważnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-09-27 14:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u Pani doktor leczy się mój mąż. Muszę powiedzieć, że mimo młodego wieku pani doktor ma bardzo duże doświadczenie, jest sympatyczna i ma znakomite podejście do pacjenta, jesteśmy zadowoleni z opieki doktor Ireny Porębskiej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.L. dnia: 2014-09-22 17:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry pulmonolog. Polecam ja i moja żona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roznat dnia: 2014-09-14 17:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Irenka Porębska jest bardzo sympatyczna i uprzejma podczas wizyty, wyleczyła mnie z infekcji bardzo szybko za co jestem jej niezmiernie wdzięczna-Dorota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: d dnia: 2014-09-01 13:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodziłam do wielu lekarzy ale dopiero pani Irena Porębska z Medixu potrafiła się mną odpowiednio zająć i doprowadzić do 'normy'. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 20:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalne podejście, niezwykle miła i przyjemna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-14 16:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna, pomocna i gdy trzeba kieruje na potrzebne badania. warto skorzystać z jej pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-07-21 19:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-07-19 20:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, komunikatywność, kompetencja, kultura to cechy pani doktor, polecam !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dżasti dnia: 2014-07-03 17:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz z dużą wiedzą. Miałem szczęście, że trafiłem na panią dr. Jako jedyna dobrze zdiagnozował co mi jest, a najważniejsze, że potrafiła mi pomóc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A,M. dnia: 2014-06-19 21:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z badania :)- Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R dnia: 2014-06-12 19:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI doktor to wspanialy czlowiek i fachowiec nie znam takiego drugiego.Polecam kazdemu kto szuka takiego specjalisty. Pomogła mi kiedy okazało się że mam zapalenie płuc a inni się tego nie dopatrzyli i tylko dawali leki, które nie pomagały. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-29 10:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczymy się u Pani doktor od prawie 2 lat. Opieka Pani doktor nie do porównania z niczym. Ufam Pani doktor jak żadnemu innemu lekarzowi, polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzinka dnia: 2014-05-23 17:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku - profesjonalnie i miło. Wizyta prywatna, badanie w cenie. Zdecydowanie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-05-16 17:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na wizycie u Pani doktor. Wszystko przebiegło bardzo sympatycznie i miło. Słucha pacjenta i wie jak doradzić i leczyć by człowiek poczuł się lepiej :) Po zabiegu i zastosowaniu się do leczenia mogłam wreszcie swobodnie oddychać. Bardzo dziękuję i mam nadzieję że wreszcie moje schorzenie się zminimalizuję dzięki pomocy Pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: polecam !!! dnia: 2014-04-17 12:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy pulmonolog z jakim we Wrocławiu się spotkałam.Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia M. dnia: 2014-03-13 08:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Irenka to świetny pulmonolog. Pracuje w bardzo nowoczesnej i przyjaznej przychodni MEDIX. Pani doktor jest bardzo skrupulatna, wywiad przeprowadza z wielkimi szczegolami. Skupiona na pacjencie. Bardzo gorąco polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona pacjentka dnia: 2014-02-13 15:01:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją