Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FUH Kominki Stylowe Paluch Witold

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż  
Adres: Opolskie, 48-340 Głuchołazy Burgrabice 136/2
Telefon: Kom. 603787947
Adres e-mail: biuro(małpa)kominki-stylowe.pl
Strona internetowa: www.kominki-stylowe.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 41x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 1622
Data utworzenia profilu: 2014-03-10 19:51:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-10 19:51:09 

Opinie o FUH Kominki Stylowe Paluch Witold

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Kominki Stylowe , to firma wiarygodna i uczciwa. Znają się na rzeczy i widać, że to co robią to ich pasja. Wykonują nietypowe zamówienia i to mi się podoba. Realizja na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-16 19:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obudowa kominka wygląda cudownie. Nie spodziewałam się, że efekt finalny zrobi na mnie takie wrażenie. A jednak. Dokładność, staranność i estetyka wykonania sprawiła, że każdy zachwyca się naszym kominkiem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-21 10:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody marmurowe robią wrażenie. Każdy kto do nas przychodzi nie może się napatrzeć :) Nic dziwnego ... wykonanie na wysokim poziomie. Odporne na uszkodzenia, do tego rewelacyjnie wyglądają.. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-06 10:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma na poziomie. Skorzystałem z usług już dwukrotnie i nigdy się nie zawiodłem. Myślę, że to kwestia ich determinacji, zaangażowania i 100% profesjonalizmu. Polecam z największą przyjemnoscią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-05 11:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i niewysoka cena. Bardzo się cieszę, ze skorzystałam z usług tej firmy. Schody wyglądają cudownie. Dokładnie takie jak chciałam. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-16 11:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać tak profesjonalnej firmie. Ja kierowałam się opiniami w internecie, ale kolejno na etapach współpracach zauważałam że są po prostu solidnie i opinie w internecie są naprawdę autentyczne. Jakość robi wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-10 09:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zrobili nam schody Jakość powala na kolana. Naprawdę. Zdecydowanie znają się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-12 15:53:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Dla mnie jest to firma godna zaufania i polecenia Nic dziwnego, że cieszą się taką popularnością, skoro naprawdę dobrze wykonują swoją prace.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-12 08:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam i polecam z największą przyjemnością. Kominki Stylowe, to firma, która zajmuje się nie tylko kominkami, robi też piękne parapety i schody.Wiem to z własnego doświadczenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-22 07:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam i polecam :) Jestem zadowolony z firmy Kominki Stylowe, bo tworzą ją ludzie z doświadczeniem, którzy wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klienta. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-19 10:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafią zrealizować naprawdę trudne projekty. Jestem tego najlepszym dowodem. Jako wymagający klient moge powiedzieć, że spełnili moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-27 20:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie parapetów i schodów marmurowych nie stanowiło dla tej firmy żadnego problemu. Cieszę się,że skorzystaliśmy z usług właśnie firmy Kominki Stylowe. Dbałość o każdy szczegół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-24 04:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadanie własnego kominka było moim marzeniem i to marzenie spełniło się dzięki firmie Kominki Stylowe. Zadbali o każdy szczegół, od początku do końca. od projektu po realizację. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-11 04:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma, która dotrzymuje terminów. Jestem mile zaskoczony współpracą z tą firmą. Widać, że mają odpowiednie doświadczenie i podejście do klienta. Oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-22 10:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać tej firmie. Są kreatywni i doświadczeni jeśli chodzi o realizację kominków. Do tego ta obudowa z marmuru .. Wszystko wyszło genialnie Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-07 04:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo solidna firma, która wykonuje projekty kominków na czas. Realizacja jest sprawna i przebiega bezproblemowo. Uważam, że mają świeże, nowoczesne pomysły, doświadczenie i przede wszystkim odpowiednie umiejętności. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-01 04:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo rzetelna i terminowa firma. Indywidualnie podchodzą do klienta i zapewniają wysoką jakość. Etapy tworzenia kominka były przeprowadzane naprawdę dokładnie. Doświadczenie, wiedza, umiejętności, uprzejmość- to na to mogliśmy liczyć w tej firmie. Efekt- rewelacja. Kominek został wykonany zgodnie z oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-21 10:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wspaniała współpraca, która dała wiele korzyści i pozytywnych efektów. Nie spodziewałem się, że schody z marmuru będą tak odporne na uszkodzenia i będą tak elegancko sie prezentować. Żona jest zachwycona. Więc nie tylko kominki, a również schody ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-09 08:53:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Firma godna zaufania. Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez tą firmę. Naprawdę proces tworzenia kominka był dla nas wyjątkowy, ciekawy i inspirujący A efekt... robiący wrażenie. Cieszę się, że zdecydowaliśmy się na tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 19:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiedliśmy. Marzyliśmy o wyjątkowym kominku. Mieliśmy własny projekt, ale żadna z firm nie chciała się podjąc takiego wyzwania. Dopiero firma Pana Witka. Jesteśmy zaskoczeni z jaką determinacją wykonali realizację projektu. Bardzo dziękujemy. Mamy swój wymarzony kominek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-20 10:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma działa etapami. Jest konkretna i rzetelna. Nasza współpraca przebiegła pomyślnie. Nie mieli żadnego problemu z montażem kominka. Obudowa wykonana na zamówienie zrobiła na mojej żonie kapitalne wrażenie. Kominek jest ozdobą naszego domku. Z pewnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-12 08:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna współpraca. Firma doskonale rozumie potrzeby współczesnych klientów. Indywidualne podejście do klienta, rzetelność w usługach, do tego zrozumienie tematu poprzez tworzenie unikalnych, nowych projektów kominków . Ich kominki są nie tylko piękne, ale przede wszystkim doskonale przekazują ciepło do wnętrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-04 09:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dawno nie miałem okazji współpracować z tak solidnym wykonawcą kominków. Mają pojęcie na temat kominków, wkładów kominkowych i obudów z różnych materiałów. Miłe zaskoczenie jeśli chodzi o wykończenie kominków. Indywidualne podejście, konkretyzm i fachowa obsługa od A do Z. I o to chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-11 00:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jest! Doświadczenie, pasja, konkretyzm i po prostu umiejętności - to na to składa się ich profesjonalizm. Jestem zadowolony. POZDRAWIAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-12 00:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z planem. Proces tworzenia kominka z firmą Kominki Stylowe, to czysta przyjemność. Z nimi można wszystko ustalić, bez problemu omówić i wynegocjować odpowiednią cenę. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 04:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Firma wykonała zlecenie na czas, i to rzetelnie! Na tworzeniu kominka od A do Z, to się oni znają. Rozumieją też potrzeby wymagającego klienta, więc łatwiej spełniają jego oczekiwania. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-30 06:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie da się ukryć. Firma jest dokładna, spełnia oczekiwania tych najbardziej wymagających i po prostu otwiera się na wszelkie sugestie klienta. Za taką współpracę bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-13 23:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich projekty, ich wykonanie godne pochwały. Miałem okazję z nimi współpracować. Wywiązali się z umowy. Jestem zadowolony, bo naprawdę pokazali swój profesjonalizm. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-06 21:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominki Stylowe, to firma odpowiedzialna, która wykonuje zlecenia na czas. Można im zaufać. Nie zostawiają klienta w potrzebie, potrafią doradzić. Kontakt jak najbardziej na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-17 08:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bogatą ofertę wkładów kominkowych, duże doświadczenie i niewysokie ceny.Korzystanie z usług tej firmy to przyjemność. Efekt ich prac skłonił mnie do wystawienia opinii.Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-08 08:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest uczciwa i bardzo zaangażowana we wszelkie prace. Jednak największym ich atutem jest podejście do klienta i nastawienie na profesjonalizm. W swojej pracy wykazują doświadczenie i umiejętności. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 22:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że trafiliśmy własnie na tą firmę. Kominki Stylowe, to coś więcej niż obudowy, czy wkłady kominkowe. To przede wszystkim doświadczenie, umiejętności i ogromna wiedza, bez której nie byli tak profesjonalni jak są.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-11 08:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Kominki Stylowe, to coś więcej niż tylko kominki, to pasja, to zaangażowanie, to odpowiedzialne wykonywanie prac. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się spotkać z takim profesjonalizmem i taką rzetelnością. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-30 08:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój komentarz na temat tej firmy także jest bardzo pozytywny. Naprawdę cieszę się, że miałem możliwość korzystać z usług tak profesjonalnej firmy. Kominki Stylowe są niesamowite a obudowa jest świetnej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2015-06-15 17:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele dobrych słów mogę powiedzieć na temat firmy Kominki Stylowe. Dzięki niej bowiem w moim domu zrobiło się przytulniej. Naprawdę świetna obudowa. Z mężem od razu zdecydowaliśmy się zarówno na wkład jak i obudowę i skorzystaliśmy z montażu. Jesteśmy naprawdę zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-06-03 05:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Ta firma jest rewelacyjna. Doskonała obudowa! Długo nie mogłem się zdecydować, ale ta którą wybrałem idealnie pasuje do mojego domu. Zdecydowanie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-05-06 09:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma okazała się być profesjonalna. Kompleksowo zajęli się kominkiem, ale również wykonali parapety marmurowe, tego samego rodzaju co obudowa kominkowa.Zamontowali wkład i przy okazji go obudowali, dzięki czemu dostałe rabat, ponieważ było to traktowane jako kompleksowa usługa. Bardzo indywidualne i elastyczne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-02-13 07:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali nawet skomplikowaną obudowę. Wykazali się kreatywnością i niebywałymi umiejętnościami, których mogą pozazdrościć innego firmy na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-19 14:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zapięła wszystko na ostatni guzik. Pracę w moim domu w oparciu o najlepszej jakości marmur zostały wykonane na czas. Zarówno parapety, jak i obudowa kominkowa spełniła oczekiwania nowocześnie się prezentując. Wycena - przy pierwszym spotkaniu. Wielki pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław Kolucki dnia: 2014-05-30 10:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę polecił mi mój znajomy. Zdecydowałem się na kominek wykonany z kamienia Mugla. Pięknie wygląda on w moim salonie. Polecam tą firmę wszystkim, ponieważ posiada ona spore doświadczenie w swojej branży i szybko oraz dokładnie realizuje zlecenia. Dodatkowo w swojej ofercie firma ma także wkłady kominkowe. Ceny są bardzo przystępne co jest jednym z licznych atutów tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kacprzak dnia: 2014-05-07 20:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stworzyli dla mnie przepiękny kominek. Dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam... A to dzięki fachowemu doradztwu i zaangażowaniu pracowników tej firmy. Obudowa wkładu kominkowego wykonana z marmuru całkowicie mnie zaskoczyła... Kominek zupełnie inaczej wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila H. dnia: 2014-04-14 17:25:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją