Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stolpol Lange i Wspólnicy

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 77-424 ZAKRZEWO 77-424 Zakrzewo DROŻYSKA WIELKIE 49
Telefon: 67 2667 340 Kom. 602570126 Fax: 67 2667 794
Adres e-mail: stolpol(małpa)stolpol.pl
Strona internetowa: www.stolpol.pl
NIP:
7670009544
Opis działalności: Schody, drzwi, okna Słowa kluczowe: schody , drzwi, schody drewniane, okna drewniane

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 11x 14x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 9861
Data utworzenia profilu: 2010-05-05 22:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-02 23:53:01 

Opinie o Stolpol Lange i Wspólnicy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Kontakt z przedstawicielem bardzo dobry (to,ze czasem może nie odebrać telefonu wynika z tego, że ma spotkanie z klientem). Na naszą prośbę był w pracy w sobotę. Montaż bez żadnych zastrzeżeń. Panowie, którzy montowali chodzili na skarpetach,żeby nie porysować schodów. Dbali o każdy szczegół.Pełen profesjonalizm. Co do cen, to uważam,że za towar dobrej jakości, wykonany idealnie trzeba zapłacić jak się należy. Nikt za darmo pracować nie będzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-11-08 22:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałem 7 miesięcy od odbioru schodów z wpisem.... i moje pierwsze pozytywne wrażenie dotyczące firmy, produktów oraz pracowników nie uległo zmianie. Profesjonaliści w każdym calu, zdecydowanie polecam. Super ludzie i super produkt w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: produkt bez wad
Opinia dodana przez: Marek.B dnia: 2014-04-05 21:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta , konkretne rozwiązania i podpowiedzi co do sposobu wykonania i materiału. Mało takich firm na polskim rynku ,prace wykonane na Dolnym Śląsku -- naprawde szczerze Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Szybka i bezproblemowa
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-04-04 15:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma stolpol jest jedną z lepszych z jaka współpracowałem pan Juliusz Kuńcio dokonał wstępnych pomiarów i wyceny był punktualny i uprzejmy nastepnie przybyli pomiarowcy którzy równiez podeszli profesjonalnie do pracy termin wykonania i montarzu dotrzymany w 100 % monterzy mili i przede wszystkim profesjonalni wykonanie i jakość perfekcyjna panowie na koniec posprzątali dali gwarancje sprawdzili wszystko i wyszli polecam bardzo każdemu cene mieli też najlepszą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: damian molenda dnia: 2014-02-13 18:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma, schody są rewelacyjne, profesjonalny montaż i fachowa obsługa. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-02-04 16:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Profesjonalizm w każdym względzie. Począwszy od informacji o produkcie, przez pomiary i wreszcie montaż. Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Świetny kontakt z przedstawicielem firmy (na Dolny Śląsk), któremu autentycznie zależy na zadowoleniu klienta. I wreszcie schody- takie, o jakie chodziło- wykonane bardzo precyzyjnie, z dbałością o detale. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona i Marek dnia: 2014-01-26 20:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma,mam pięknie wykonane schody(Zbrosławice), dokładnie tankie jak chciałam,świetny serwis,wszystko w terminie bez opóźnień,Panowie którzy montowali schody bardzo dobrze zorganizowani i mili.Przedstawiciel ,Pan Kazimierz bardzo pomocny ,dobry doradca.Polecam świetna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna GG dnia: 2014-01-25 22:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody swietnie nam sluza od kilku miesiecy, stopnie dab naturalny podstopnice zlamana biel. Precyzyjnie dobrane materialy pomiar laserowy oraz fachowy montaz sprawily ze z czystym sumieniem mozemy polecic STOLPOL. Wazne jest tez, ze wycena wstepna pokryla sie ostateczna nie bylo zadnych "dodatkowych kosztow". Minusem bylo ze 6 tyg czekalismy na schody ale coz na wszystko sie teraz czekaNie ma tez problemu z serwisem powykonawczym, potrzebowalismy zabudowac maloestetyczne belki i fachhowcy ze Stolpolu wszystko pomierzyli dobrali material i blyskawicznie uwineli sie z dodatkowa robota :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Poki co nie zapowiada sie na reklamacje
Opinia dodana przez: Ewelina i Krzysiek dnia: 2014-01-23 23:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zapoznaniu się z ofertami kilku producentów schodów wybraliśmy firmę STOLPOL. Jesteśmy zadowoleni z profesjonalnego podejścia przedstawiciela firmy Pana Kazimierza. Schody wykonane zgodnie z naszymi sugestiami. Cena no cóż- nauczeni doświadczeniem przy budowie domu wiemy, że albo coś jest tanie albo dobre, nigdy nie idzie to w parze. Jakość jest w cenie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Basia i Robert dnia: 2014-01-23 20:50:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Schody są bardzo dobrze wykonane, profesjonalny montaż, który trwał parę godzin. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę. Mariusz z Dolnego-śląska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-01-23 17:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jakosc, obsluga od a-z profesionalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Do tej pory bez reklamacji
Opinia dodana przez: Romuald dnia: 2014-01-23 17:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody zostały wykonane i zamontowane zgodnie z terminem. Na chwile obecną najbardziej profesjonalna firma, która pomagała nam w wykończeniu mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na chwile obecną nie musieliśmy reklamować towaru / usługi.
Opinia dodana przez: Staszewscy / T. Góry dnia: 2014-01-23 12:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia , kontakt i obsługa przedstawiciela bez jakichkolwiek zastrzeżeń , ekipa montażowa - pełen profesjonalizm . Jestem pełen podziwu dla Panów montażystów za szybkość działania , kulturę osobistą a przede wszystkim fachowość i precyzję z jaką dokonali montażu . Jedna z nielicznych ekip która dotrzymała terminów , ceny oraz posprzątała po sobie. Serdeczne podziękowania wykonanie usługi Bytom woj. Śląskie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz dnia: 2014-01-23 12:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku schody- materiał, wykonanie, cena, montaż i doradztwo bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Foryś dnia: 2014-01-23 11:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody z barierkami wykonane z drewna bukowego, na wymiar. Bardzo ładne wykonanie, bardzo szybki montaż (5 godzin). Polecamy firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Pieter dnia: 2014-01-23 09:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usługi,terminowość, atrakcyjna cena, dokładność i sprawny montaż- jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WERONIKA F. dnia: 2014-01-22 18:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane i zamontowane zostały starannie i szybko.Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-01-21 15:14:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane 1.szybko, 2.dokładnie, 3.kontakt świetny, 4.zero problemów, 5.duży wybór drewna, wykończeń. Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Mają bardzo profesjonalny sprzęt i dobrą ekipę. Pomiar - 1 dzień, montaż - 1 dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: izuch dnia: 2013-12-16 11:49:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż schodów w Gdyni na Witominie. Bardzo wysoka jakośc usługi,terminowość 100%-wa ,cena atrakcyjna. Usługa od projektu do montażu,znam się na tym a mimo wszystko jestem zaskoczony dokładnośćią wykonanych elemętów i sprawnym montażem,używane narzędzia też świadczą o profesjonalizmie firmy jaką jest STOLPOL LANGE I WSPÓLNICY. Polecam wszystkim wymagającym inwestorom właśnie Tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JERZY NOWAK dnia: 2013-12-13 10:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z firmy Stolpol. Obsługa klienta w fazie zamawiania była na wysokim poziomie zarówno jeżeli chodzi o etap projektowania schodów i drzwi oraz przygotowywania mi wielu próbek drewna w różnych wersjach wykończenia. Montaż odbył się w terminie, trochę się przeciągał, ale w niczym mi to nie przeszkadzało (z jednego dnia do trzech). Zarówno schody jak i drzwi wewnętrzne przesuwne zrobione są bardzo dokładnie i estetycznie z dobrych materiałów. Przez niecałe dwa lata użytkowania w mieszkaniu nie mam problemów ani z drzwiami, ani ze schodami. Wyglądają praktycznie jak nowe, drewno bardzo dobrze się zachowuje. Także zdecydowanie polecam i skorzystał bym z ich usług drugi raz, pomimo że cena nie jest najniższa, bo bronią się jakością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałem potrzeby korzystania z reklamacji
Opinia dodana przez: Karol - Wejherowo dnia: 2013-12-13 10:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą Stolpol spotkałem sie przez przypadek rok temu. Przedstawiciel profesjonalnie przedstawił scenariusz naprawienia spapranej roboty przez budowlańców ( nierówno wylane schody dwu zabiegowe, każdy miał swój wymiar ) Wymiary na nowe schody pobrali laserowo , do domu zajechała ekipa z gotowymi do montażu elementami , bardzo mili i sympatyczni ludzie , po pracy wszystko posprzątane , na drugi dzień końcówka i kosmetyka. Kontakt z przedstawicielem jak pracę którą wykonali można oceniam na bardzo dobry , po roku użytkowania schodów nic się nie dzieje , Firma godna polecenia , POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-12-12 21:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak tam ze schodami, ale mam drzwi od firmy STOLPOL. Jestem mega zadowolona. Bardzo szybki montaż, świetna jakość drewna, kolorystyka idealna do podanej przeze mnie. W dodatku potrafią zrobić każdy model drzwi z pokazanego zdjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-11-23 20:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwią mnie wcześniejsze opinie. Firma Stolpol wykonywała u mnie zarówno schody jak i drzwi zewnętrzne oraz wewnętrzne. Wszystko zamknięte w terminie. Jakość usługi na najwyższym poziomie. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. POLECAM FIRME STOLPOL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa- załatwione od ręki
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-08-19 12:50:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat tej firmy mogę powiedzieć jedno-Profesjonaliści w każdym calu.U nas na osiedlu firma ta dostarczyła sporo schodów i zawsze były takie jak zamawialiśmy i na czas.Kontakt i obieg informacji ok. polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie są konieczne
Opinia dodana przez: Marlena Warszawa dnia: 2013-01-30 21:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: schody naprawdę ładne a niejedną firmę poznałem zanim wybrałem. Obsługa miła zarówno przed podpisaniem umowy jak i w czasie realizacji. Nie rozumiem dlaczego te negatywy? Ja dobrze trafiłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie byo
Opinia dodana przez: Tomasz Gdańsk dnia: 2013-01-16 18:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidnie wykonane bez żadnych braków o wilgoci tez mi mówiono została zmierzona i było ok wilgoć, zalanie czy podtopienie nie podlega gwarancji to oczywiste
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Podjechali w dogodnym terminie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2011-09-21 22:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem bardzo zadowolona z schodów firmy STOLPOL i bardzo ich polecam . Terminowość i jakość wykonanych schodów jest bardzo dobra i nie miałam żadnych problemów i dziwię się skąd te opinie . Schody przywiezione i złozone jak klocki lego , każdy element pasuje idealnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małgosia dnia: 2011-04-28 15:01:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją