Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr inż. Przemysław Stawiarski - Rzeczoznawca budowlany, Ekspertyzy budowlane, Biegły rzeczoznawca

Zawód: Rzeczoznawca 
Adres: Śląskie, 40-467 cała Polska Katowice Miła 3
Telefon: Kom. 603 324 300
Adres e-mail: biuro(małpa)stawiarski.pl
Strona internetowa: www.stawiarski.pl
Opis działalności: Rzeczoznawca budowlany, biegły budowlany, wykonuje usługi w zakresie ekspertyz budowlanych, opinii i orzeczeń na potrzeby postepowań sadowych ,odbiory techniczne budynków, pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego i inne. Słowa kluczowe: rzeczoznawca budowlany, biegły rzeczoznawca, rzeczoznawca sadowy, ekspertyzy budowlane

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 7281
Data utworzenia profilu: 2012-12-02 21:33:27
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-28 22:40:42 

Opinie o dr inż. Przemysław Stawiarski - Rzeczoznawca budowlany, Ekspertyzy budowlane, Biegły rzeczoznawca

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan rzeczoznawca jest bardzo skrupulatny w swoich opiniach - polecam go. Ma naprawde duża wiedze i profi sprzet. Zrobil dla mnie opinie, gdyz wykonawca utopil moj dom w torfach na mazurach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-20 21:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygraliśmy. Dziękujemy. Pan Stawiarski bardzo nam pomógł. Nasz dom to była masakra, deweloper nic nic chcial zrobic. Pan Stawiarski wykonal nam opinie. Sprawe skierowalismy na droge sadowa. Sąd powołał biegłego, który w całości potwierdził wnioski opinii pana Stawiarskiego. Sprawe wygralismy. Bardzo dziękujęmy i polecamy tego Pana innym skrzywdzonym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-15 16:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Przemysława Stawiarskiego. Bardzo nam pomógł w sprawie dochodzenia przez naszego pracownika rekompesanty z tytułu jego wypadku. Jak sie okazalo z opracowania, ktore przedsadowo zlecilismy wspolnie z pracownikiem Panu Stawiarskiemu, do wypadku przyczynil się wyłacznie pracownik. Pan Stawiarski w opinii przedstawił bardzo precyzyjnie przepisy i zasady bhp oraz orzecznictwo sądowe. Bardzo polecamy Pana Stawiarskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Muszyna dnia: 2016-12-28 12:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień rzeczoznawcy Stawiarskiemu nie wpadlem w maliny z zakupem domu. Okazało sie ze dom ma wade ukrytą ktorej sam bym nie poznał. Naprawa tego bledu koszwala by mnie ponad 200.000 zl !!! Warto było wydac pieniądze na dr Stawiarskiego. Bardzo polecam i będę korzystał z jego usług w trakcie kolejnych oględzin przed zakupem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bart dnia: 2016-09-28 08:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Jak ma ktoś problem z wykonawcą jaki ja miałem, to dzwońcie do tego Pana. Mnie pomógł bardzo ! Wykonawca nawet nie jęknął po opinii tylko skulił ogon i oddał mi wszystkie pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadek dnia: 2016-09-17 23:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czekałam na pana Stawiarskiego przez 3 tygodnie i było naprawdę warto. Opinie które znalazałam na jego temat naprawde oddaja wiedze i jego zaangazowanie. sporzadzil mi raport w ktorym pokazal wady obiektu w Siedlcach, o ktorych ja nawet nie widzialam. Dzieki niemu uchronilam sie przed zakupem nieruchomosci, ktorej naprawienie byloby bardzo kosztowne. bardzo polecam tego pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ania1980 dnia: 2016-04-27 10:25:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna ocena !!! Niezwykle uprzejmy i bardzo mądry człowiek. Swoją pracę wykonuje solidnie i szybko. Konkretny, wielka wiedza z budownictwa i z prawa. Po zakończonej ekspertyzie mogliśmy śmiało kontaktować się w niewiadomych sprawach , wszystko na spokojnie wytłumaczy i mowi jak postępować dalej . Polecam !!!!!!!!! .... i dziękuję ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robanett dnia: 2016-04-22 17:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pana dr Stawiarskiego. Jestem zarzadca nieruchomosci w krakowie i wielokrotnie korzystałem z usług rzeczoznawców ale opinię jako sporządził dla mnie pan Stawiarski to najwyższa jakość jaką widziałem. nie tylko ocenił mi sprawy techniczne ale także wskazał precyzyjnie przepisy prawa, wyroki sądów. bardzo polecam tę osobę jako sprawdzonego rzeczoznawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-15 09:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam biegłego rzeczoznawcę Przemysława Stawiarskiego. Pomógł mi niesamowicie w w sprawach budowlanych i rozwikłaniu mojego problemu z urzędnikami w Zielonej Górze. Ma dużą wiedzę przepisów i wyroków sadów z prawa budowlanego
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-25 20:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pełny profesjonalizm. Polecam Pana Stawiarskiego ! Solidnie i jednoznacznie. Nie pozostawił żadnych wątpliwosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Środa Wlkp dnia: 2015-09-15 21:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana rzeczoznawce Stawiarskiego. Mieszkam za granica i w Polsce kupilam dom u developera na pomorzu. Po jakims czasie zaczely wychodzic wady. poniewaz developer nie reagowal zlecilam opracowanie ekspertyzy Panu Stawiarskiemu. Ekspertyza zostala przygotowana przez niego i jego zespol w tym geotechnikow. Wnioski byly dla mnie przerazajace. Budynek posadowiono nieprawidlowo na gruntach nienosnych. Developer nawet nie dyskutowal z opinia. Bardzo mi pomogla ekspertyza Pana Stawiarskiego i przez to bardzo go polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2015-08-18 12:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Z wielką satysfakcją chciałbym polecić Pana Stawiarskiego jak rzetelnego i z dużą wiedzą rzeczoznawcę. Wykonywał dla mnie opinię na temat remontu mojego mieszkania. Przyjechał do Torunia, zobaczył go, wykonał zdjęcia, a później w ciągu 10 dni przesłał mi obszerną opinię. Ponieważ wykonawca dalej upierał się przy swoim, sprawę oddałem do sądu. Wprawdzie proces toczył się przez 2 lata to jednak jak sąd wezwał Pana Stawiarskiego na świadka, ten bardzo precyzyjnie odpowiedział na pytania Sądu. Podobno jest także biegłym stąd widać, że w sądach to wie jak ma się wypowiadać. W Sądzie sprawę wygrałęm. czekam tylko czy wykonawca będzie składał apelacje. Bardzo polecam Pana Stawiarskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysiek Otręba dnia: 2015-06-20 09:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna to jeszcze mało znaczy. Pan Przemysław bardzo mi pomogl. Dzięki jego opinii odzyskalam wszystko od wykonawcy za to co mi zepsuł. Pan Przemysław jest i po budownictwie i po prawie stad jego opinia to nie tylko kwestie techniczne ale tez z prawa. Po prostu rewelacja. Kontakt z nim nawiazalam po emailu ze strony www.stawiarski.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-08 12:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr. inż. Przemysław Stawiarski przeprowadził dla mnie ekspertyzę nierównomiernego osiadania domku jednorodzinnego na prawą stronę. Ekspertyza bardzo szczegółowa na czas bez żadnych jakiśkolwiek uchyleń normalnie perfekcja. Polecam wszystkim Pana Stawiarskiego, jest idealnym fachowcem nie znam innego takiego człowieka normalnie słowa tego nie opiszą jak Pan Stawiarski pomógł mi z tą ekspertyzą. Dzwońcie jeżeli macie jakiś problem do Pan Stawiarskiego a na 100% będziecie zadowoleni tak jak ja. POLECAM 100% GWARANCJI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-02-25 20:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Szybko i konkretnie. Rax na budowie i za 2 tygodnie eksperyza. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 14:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwalem rzeczoznawcy budowlanego który wydał by mi opienie w Katowicach w sprawie mojej budowy. Trafilem na bardzo dobre opinie w ofachowcach.pl dotyczące dr Stawiarskiego. Sprawdziłem tez na jego stronie www.stawiarski.pl czym sie dokladnie zajmuje i zdecydowalem sie aby to on wykonal opinie. Jestem pod wrazeniem. Pan dr przyjechał na budowe profesjonalnie przygotowany. Zrobil pomiary odkrywki i dokładnie wszystko ozdjeciowal. Po 10 dniach dostalem wow takie opracowanie ze właściwie moj prawnik powiedział ze tez tak dobrej opinii jeszcze nie widzial. Bardzo polecam tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-06-27 09:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem Pana Przemysława na jego stronie www.stawiarski.pl. Później przeprowadził oględziny wykonanych izolacji bardzo skurupulatnie. OPina poxniejsza rowniez bardzo obszerna i drobiazgowa. bardzo polecam wszstkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia z Zabrza dnia: 2014-06-17 16:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Przemysław Stawiarski wykonywał dla nas opinię dachu w domu w Krynicy. Znaleźliśmy go przez internet www.stawiarski.pl. Bardzo nam pomógł. Pozwolił potwierdzić wady dachu które występowaly i utwierdził nas w przekonaniu, że nasze uwagi co do wykonawcy były właściwe. Opinie sporządził bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Tadek dnia: 2014-05-03 19:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Stawiarski wykonywał mi we Wrześni opinie mojego domu. Izolacje fundamentow byly wykonane niezgodnie z projektem. Poczatkowo wykonawca wogole nie reagowal na moje pisma i telefony. Sprawe oddalem do sądu i pozwany jak zobaczyl pozew z zalacznikiem opinii mimo iz na papierze sie jeszcze stawial, to na pierwszej rozprawie sam zaproponowal ugode ... poprawi calosc wedlug opinii dr inz Stawiarskiego. Bardzo polecam tego rzeczoznawce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 22:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem z Żar (lubuskie). Potrzebowałem solidnej opinii wykonanych robót izolacyjnych fundamentów. Znalazłem rzeczoznawcę budowlanego z okolic i to była porażka. Przyszedł człowiek w wieku 75 lat i nawet nie chciał zejść do wykopu żeby zobaczyć wykonane izolacje.Podziękowałem mu i zacząłem szukać w necie. Na stronie http://stawiarski.com.pl/rzeczoznawca-budowlany.html znalazłem informację o Panu Stawiarskim. Przyjechał na miejsce. Miał ze sobą sprzęt pomiarowy,odjęciował wykonane prace.Dałem mu dokumentacje projektowa, dziennik budowy, umowę z wykonawca i za dwa tygodnie miałem profesjonalne kilkudziesięcio stronicowe opracowanie. Polecam tego Pana. Można znaleźć go pod adresem http://stawiarski.com.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-11-18 17:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem radcą prawnym i poszukiwałam dla mojego klienta, który pojawił się w mojej kancelarii osoby, która byłaby w stanie potwierdzić jego roszczenia, a ponieważ prawo budowlane jest delikatnie mówiąc niezrozumiałe wyszukałam właśnie rzeczoznawcę Pana Stawiarskiego. Krótko - prawo budowlane to on ma w paluszku. Wypunktował wszystko w opinii co było mi potrzebne do sprawy. Jestem bardzo zadowolona z jego usług i wiedzy którą posiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna (r pr) dnia: 2013-08-08 18:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Spotkałem Pana Stawiarskiego podczas opinii która dla mnie wykonywal. Powiem tyle ... wykonawca zaraz po jej otrzymaniu z podwiniętym ogonem przystapil do napraw izolacji fundamentow. Nawet nie dyskutowal. Także bardzo polecam tego Pana jako bardzo kompetentnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Staszek (Radom) dnia: 2013-08-03 10:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczoznawca naprawdę kompetentny i znający się na tym co robi. Kilka miesięcy temu wykonywał u mnie ocenę prac dekarskich oraz remontu dachu - ekspertyza wykonana bardzo precyzyjnie, wszystko na czas, terminowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adrian M. dnia: 2012-12-17 23:06:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją