Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble na wymiar venti

Zawód: Stolarz 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 11-320 Olsztyn Jeziorany Jeziorany 1Maja 7
Telefon: Kom. 791200311
Adres e-mail: meblenawymiar2409(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: meble kuchenne, szafy, garderoby, meble biurowe, szafy wnękowe, kuchnie na wymiar, meble na zamówienie, meble na wymiar Słowa kluczowe: meble kuchenne, szafy, garderoby, meble biurowe, szafy wnękowe, kuchnie na wymiar, meble na zamówienie, meble na wymiar

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 3x 1x
Ceny usług: 83% niskie 5x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3305
Data utworzenia profilu: 2013-09-17 12:04:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-27 15:42:50 

Opinie o Meble na wymiar venti

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym wszystkich przestrzec przed niesolidnością tej firmy. Kuchnię miałem montowaną w czerwcu 2014 r. Do chwili obecnej nie mogę doprosić się o zamontowanie dwóch brakujących frontów, przez co całość wygląda na nieskończoną. Kilkanaście telefonów, kilkanaście SMS-ów z mojej strony, kilka deklaracji terminów ze strony producenta a teraz jedna wielka cisza. Zapłaciłem 100% wartości kuchni i montażu i to był mój wielki błąd. Bardzo rzadko udzielam się na forach, nigdy jeszcze nie napisałem negatywnej opinii na temat jakiejkolwiek firmy czy osoby prywatnej. Zawsze dawałem szansę, ale tak jak firma VENTI nikt mnie jeszcze nie potraktował. Nie mam uwag co do jakości zabudowy i montażu. Jednak dalej nie mam skończonej kuchni, a żona nie może mi darować, że wybrałem tak niesolidną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-12-26 19:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, zgodnie z projektem - jestem zadowolona z zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justynna dnia: 2014-11-20 16:09:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła obsługa...montaż szybki,sprawny..na meble czekaliśmy ok 6 tygodni ..bardzo ładne i solidne ..polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata T dnia: 2014-09-09 13:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo, konkurencyjne ceny, przemiła obsługa, kuchnia piękna i wykonana w 4 tygodnie . POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-06-06 12:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra cena, jakość super, termin realizacji ok 2 miesięcy ,obsługa oraz ekipa montażowa bardzo profesjonalna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał J. dnia: 2014-05-09 13:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy z narzeczoną bardzo zadowoleni, ogromny plus dla tej firmy za jakość mebli i obsługę(Pani Sylwia i Justyna - równe i pełne profesjonalizmu kobiety:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MarekT dnia: 2014-02-26 15:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam najmniejszych zastrzeżeń, miła obsługa, szybka wycena, cena bardzo dobra, meble kuchenne,które zamówiliśmy śliczne..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 11:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble kuchenne otrzymaliśmy w niecałe 2 miesiące.niedrogo ,wykonane solidnie,tak jak chcieliśmy,i bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Grażyna i Adam dnia: 2014-01-04 17:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, niskie ceny, meble są piękne !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ElaM1965 dnia: 2013-09-17 12:06:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją