Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Edyta Wojciechowska

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-777 Poznań ul. Wożna 14A/3
Telefon: (61) 853 18 20 Kom. 601 069 001 Fax: (61 ) 853 18 20
Adres e-mail: adw(małpa)wojciechowska.net
Strona internetowa: www.wojciechowska.net
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka - specjalizacja: rozwody, sprawy o podział majątku, zniesienia współwłasności, prawo turystyczne, alimenty, odszkodowania, prawo autorskie, Słowa kluczowe:

Ocena: 82% pozytywna 14x 3x

Jakość usług: 82% wysoka 14x 3x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 50% niskie 2x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4630
Data utworzenia profilu: 2014-02-26 14:44:42
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-26 14:44:42 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Edyta Wojciechowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią mecenas Edytę Wojciechowską chyba jeden z najlepszych adwokatów w Poznaniu. Prowadziła mój rozwód i wywalczyła mi przejęcie opieki nad córą, co nie była proste bo jestem ojcem nie matką. Bardzo zaangażowana ale nie krzykliwa, naprawdę zna się na swojej profesji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-13 14:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat właśnie wygrała mi sprawę mam już prawomocna winę męża w rozwodzie i alimenty dla siebie. Jestem przeszczęśliwa, po 3 latach walki wreszcie koniec i wygrana. Pani mec. Edyta Wojciechowska jest świetna, polecam. Barbara Górska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-02 18:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna adwokatka, na którą zawsze można liczyć. Ostatnio miałem pilną sprawę związaną z moim rozwodem i zabezpieczeniem, Pani mecenas była na urlopie i bałem się, że nie będę miał w nią kontaktu. Nic podobnego pomogła mi i wyjaśniła wszystko, nawet napisała pismo które złożyłem sam do SO. Dlatego postanowiłem podzielić się swoją dobrą opinią o mec. Edycie Wojciechowskiej bo to jest dobry i oddany sprawie adwokat. Piotr Stachulewski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Stachulewski dnia: 2018-08-12 10:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat uratowała moje dzieci przed powrotem do UK do ojca, który o to wystąpił z Konwencji Haskiej. Bałam się bardzo, ale sprawę poprowadziła skutecznie i mogę już żyć spokojnie. Bardzo rzetelna i zna się na tym co robi. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2018-05-29 11:00:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła moją sprawę o rozwód. Była długa, bo mój mąż ciągle się odwoływała od wszystkiego. Po prawie 2 latach zakończyła się sprawa dużym dla mnie sukcesem. Nie tylko ustalono winę męża, ale przede wszystkim nie wprowadzono władzy naprzemiennej czego tak domagał się mąż. To zasługa Pan adwokat. Była zawsze przygotowana i waleczna, mogłam na nią liczyć. I zawsze miałam z nią kontakt. Polecam Arianna Bliska
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arianna Bliska dnia: 2018-04-28 15:07:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydawało się, że to bardzo dobra adwokat. Na e-maile jednak odpisywała po paru dniach lub wcale. Na próby przedstawienia faktów twierdziła, że cały wynik sprawy i wyrok i tak zależą od opinii psychologa. Nie interesowały jej opisy sytuacji mogące wpłynąć korzystnie na sprawę. Zero zainteresowania, żadnego zaangażowania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-15 12:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. Edyta Wojciechowska prowadzi mi sprawę o uprowadzenie dziecka z konwencji haskiej. Jestem ojcem wiec na wstępie mam trudniej. Ale z taką adwokatką to ja myślę o wygranej. Jest świetna. waleczna i moja ex partnerka nie jest już taka pewna jak jeszcze kilka tygodni temu. Zdaję sobie sprawę jak u nas są takie sprawy traktowane ale czuje się doceniony jako ojciec bo mój adwokat patrzy na mnie jak na normalnego rodzica i pomaga mi z oddaniem. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Kwasniak dnia: 2017-11-21 13:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Anglii i mój rozwód prowadziła mecenas Edyta Wojciechowska. Wczoraj dostałem wyrok i bardzo chciałem polecić panią Edytę bo się sprawdziła. Mam ustalone alimenty takie jak chciałem i kontakty też. Dobrze mnie wybroniła i zasługuje na polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-10-27 16:10:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mojej sprawy podeszła moim zdaniem bez wielkiego zaangażowania. Zgłaszając jej pewne nieścisłości olala 80%. Dowody które jej dostarczalem też nie dostarczała do sądu. Nie jest to adwokat który zrobi wszystko by wygrać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-25 19:23:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam w zwyczaju dodawać opinii na stronach internetowych, bo nawet jak sama jestem niezadowolona z (jakiejkolwiek) usługi, to być może ktoś inny byłby w danej sytuacji zadowolony. Tym razem jednak poczułam się zobowiązana, żeby Państwa przestrzec. Przyszłam do pani mecenas Wojciechowskiej z prośbą o prowadzenie sprawy rozwodowej z winy męża, który był alkoholikiem, znęcał się nade mną psychicznie i fizycznie. Wyprowadziłam się od niego i od 10 lat nie mieszkaliśmy ze sobą. On złożył pozew o rozwód bez orzekania o winie, a ja nie chciałam się na to zgodzić. Pani mecenas wskazała, że moje szanse na wygraną są nikłe, graniczące z zerem, bo jest ugruntowana linia orzecznicza Sądu, że po tylu latach od rozstania trudno orzekać o rozpadzie małżeństwa z winy jednej ze stron. Dodała przy tym kąśliwą uwagę, że trzeba było szybciej się rozwieść. Okazało się, że nie ma takiej linii orzeczniczej Sądu Najwyższego, a pani mecenas, do której ostatecznie trafiłam powiedziała, że mam 90 % szans na wygraną i tak też się stało! Sąd orzekł rozwód z wyłącznej winy mojego męża. Niech moja historia będzie dla Państwa przestrogą.
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DP dnia: 2017-10-12 16:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Edyta Wojciechowska to synonim profesjonalizmu zaangazowania i pomocy Prowadzila mi sprawe dot kontaktow z dziecmi i wszystko zakonczylo sie tak jak chcialem Jest skuteczna zawsze pomocna i zawsze odbiera telefonu BARDZO godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-10-08 21:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Edyta Wojciechowska to świetny specjalista od rozwodów. Mnie prowadziła proces z ustalaniem winy i sporami nad opieką nad dzieckiem, w między czasie była Konwencja Haska i trochę innych jeszcze "niespodzianek". Nigdy nie poczułam się sama w sensie prawnym, bardzo mi pomagała nie tylko jako adwokat, ale na przykład czasem studziła moje emocje co się pozytywnie przełożyło na wynik sprawy. Zawsze oddzwaniała, odpisywała, wysoka kultura. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina K dnia: 2017-07-12 15:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SOLIDNY ADWOKAT TO ZA MAŁO CO MOGE POWIEDZIEĆ O PANI WOJCIECHOWSKIEJ. Pani adwokat stanowi o tym czym jest esencja adwokatury , czyli profesjonalizm ,pełne zaangażowanie w sprawę swojego klienta. Zapewne nie jeden z Państwa oglądał bestsellerowe filmy o tematyce sadowej gdzie adwokat ma swoją mowę np końcową po której zakończeniu wiesz ze sprawa jest wygrana ! Ława przysięgłych nie ma żadnych watpliwości po tak rzetelnie przedstawionej argumentacji i bohater wyjdzie z opresji obronna ręką i wówczas nie jeden z Was pomyślał : u nas nie ma takich adwokatów ,takie rzeczy to tylko na filmach... Tak wiec proszę Państwa ZAPEWNIAM PAŃSTWA , TAKIM ADWOKATEM JEST PANI EDYTA WOJCICHOWSKA. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-08-19 23:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Wojciechowska to profesjonalista w swoim fachu ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Liczą się z Nią przeciwnicy na sali rozpraw bo Jej stanowczość i upór jest Jej atutem. Oprócz tego,że dobrze broni to jest serdeczna i pomocna, zawsze odbiera telefon lub oddzwania. Można na Nią liczyć w każdej sprawie. Polecam i prowadzi już 3 sprawę w naszej rodzinie, z czego 2 wygrane:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-04-27 12:28:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny człowiek! nie tylko pawnik ale dobry człowiek. Pełen profesjonalizm i oddanie sprawie. Polecam na 1000000%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-09-09 12:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy adwokat, kulturalny z taktem. Z dobrym efektem poprowadziła moje 2 sprawy o rozwód i podział majątku, była nieustepliwa i to sie opłaciło. Bardzo polecam Panią adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BerenikaO dnia: 2014-08-13 12:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: .R.Adwokat Wojciechowska została mi polecona przez znajomego. Prowadziła jego rozwód i spisała sie ponoć znakomicie. Ja też miałem sprawę rozwodową i bardzo się ciesze, że trafiłem na takiego adwokata. Sprawnie sprawę przeprowadziła, angazowała sie w mediację z była żoną. Potem załatwilismy podział majątku, co nie było łatwe wobec żądań byłej żony. Ale też się dobrze zakończyło, głównie dzięki zdecydowaniu mojego pełnomocnika. Bardzo polecam Panią adwokat, jest dobra i chce jej się chcieć. I zawsze odbiera telefony albo oddzwania. J.R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.R dnia: 2014-02-26 14:51:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją