Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Legnica - Adwokat Michał Regulski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica ul. Najświętszej Marii Panny 5d
Telefon: Kom. 608 025 374
Adres e-mail: poczta(małpa)adwokaci-legnica.pl
Strona internetowa: http://www.adwokaci-kancelaria.com.pl/
Opis działalności: Kompleksowa pomoc prawną we wszystkich dziedzinach prawa, w tym w zakresie prawa cywilnego, gospodarczego, handlowego, podatkowego, karnego, rodzinnego, administracyjnego oraz prawa pracy. Słowa kluczowe: adwokat legnica, prawnik, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5391
Data utworzenia profilu: 2012-06-19 11:51:00
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-24 11:52:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Legnica - Adwokat Michał Regulski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony.dobra i owocna wspolpraca.rzetelne podejscie do sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 16:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry kontakt, zaangażowany i przede wszystkim skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-04 11:32:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: średnio przykłada się do sprawy, a jeśli się zwróci uwagę to wielka obraza..średnio polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-19 14:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrazeniem wysokiego zaangazowania i precyzyjnej znajomosci przedmiotu, co w moim przypadku zaowocowalo korzystnym rozstrzygnieciem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold z Legnicy dnia: 2012-08-10 21:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wiem, bo nie miałem okazji sprawdzić :)
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-07-02 08:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry i przede wszystkim skuteczny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ela dnia: 2012-06-19 11:52:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją