Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BINGO bramy drzwi ogrodzenia

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi  
Adres: Dolnośląskie, 51-421 Wrocław Rakowa 16
Telefon: 71/3726733 Fax: 71/3726167
Adres e-mail: bingo(małpa)bingo.wroc.pl
Strona internetowa: www.bingo.wroclaw.pl
NIP:
895-100-90-68
Opis działalności: Doradztwo techniczne, sprzedaż, montaż bram garażowych, drzwi zewnętrznych, ogrodzeń, automatyki do bram Słowa kluczowe: brama garażowa, bramy segmentowe, ogrodzenie, drzwi, automatyka do bram, szlaban

Ocena: 100% pozytywna 70x

Jakość usług: 100% wysoka 69x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 55x 2x
Ceny usług: 94% niskie 16x 36x 1x
Ilość opinii w serwisie: 70
Ilość odsłon profilu firmy: 7754
Data utworzenia profilu: 2012-02-20 19:52:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-23 16:41:20 

Opinie o BINGO bramy drzwi ogrodzenia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam Firmie Bingo wymianę bramy garażowej i drzwi zewnętrznych w zamieszkałym budynku. Sprawny pomiar, oferta cenowa przed pomiarem jak i po pomiarze bez różnicy cenowej (znam przypadki, że po pomiarze oferta jest wyższa o 10 % bo..... dziesiątki problemów). Obawiałam się o strukturę tynku zewnętrznego, ale Panowie montażyści wymienili drzwi i bramę bez żadnego uszczerbku tynku. Wszystko wykonane w terminie, zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anetta Zwydak dnia: 2017-01-31 15:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W terminie, sprawnie i zgodnie z projektem. Ogólnie firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrocław dnia: 2017-01-27 09:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, usługa wykonana na wysokim poziomie,współpraca z klientem b. dobra począwszy od pomiaru,przez umowę do wykonania montażu automatyki bramy wjazdowej dwuskrzydłowej.Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka,bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maria Cz. dnia: 2017-01-26 20:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawiałem 3 szt. drzwi do domu: 1) zewnętrzne aluminiowe Creo firmy Wiśniowski z bocznymi naświetlami 2) zewnętrzne stalowe Wikęd 3) drzwi p. poż. wewnętrzne firmy Wiśniowski Cały proces doboru drzwi wraz z akcesoriami prowadził właściciel Firmy - Pan Artur Erd - osoba niezwykle zaangażowana i przychylna Klientowi. Duży plus za fachową wiedzę i pełen profesjonalizm. Polecam rozmowy z Panem Arturem w przypadku trudniejszych tematów i oczekiwań partnerskiego podejścia do procesu zakupu. Drzwi bardzo dobrej jakości, zostały zamontowane w technologii ciepłego montażu z wykorzystaniem taśm rozprężnych Illbruck Trio. Ekipa montażowa z fachowym podejściem do tematu i pozytywnym nastawieniem do wysokich wymagań inwestora. Generalnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Bingo i z pełnym przekonaniem polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin Wiśniewski dnia: 2017-01-24 23:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez zastrzeżeń , terminowo, fachowo. Świetny kontakt i współpraca. Firma jest otwarta na niestandardowe rozwiązania, po prostu słucha Klienta. Bardzo duże zaangażowanie szefa firmy. Absolutnie godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Kornatowski dnia: 2017-01-22 21:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby wszystkie firmy oferowały swoje usługi na tak perfekcyjnie wysokim poziomie jak FIRMA BINGO to ŚWIAT i nasze życie wyglądałyby inaczej. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą swoje otoczenie zmienić na lepsze i czerpać z tego codzienną satysfakcję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Bodniak dnia: 2016-11-02 20:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie jedna z najlepszych firm jaką miałem w czasie budowy. Jakość wykonania usługi na bardzo wysokim poziomie i widocznym dużym doświadczeniem (montaż dużej bramy Normstahl. Na dodatek montażysta sam zauważył i zgłosił wady produktu do reklamacji. Rzeczy, których ja nie zauważyłbym nawet. Później w zasadzie nic nie musiałem robić, tylko czekałem na poprawki. Najważniejsza jest jednak świetna komunikacja z klientem, a także bardzo uczciwa i przejrzysta umowa.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Świetna.
Opinia dodana przez: Michał Majeran dnia: 2016-10-25 11:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie perfekcyjna obsługa, informacja i wykonanie. Gratuluję Dbałość o jakość w końcu zatryumfuje na polskim rynku. Dorota Bałazińska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dorbal dnia: 2016-10-20 18:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, terminowa, dbająca o Klienta. Zakupiłam w Bingo bramę garażową a teraz kupuję jeszcze drzwi zewnętrze z naświetlami. Jakość najwyższa. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Kałusiewicz Wrocław dnia: 2016-10-20 12:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moje kolejne zlecenie dla BINGO. Bramy garażowe zamontowane 5 lat temu działają bez zarzutu. I tym razem odbyło się fachowo,z kulturą, z profesjonalnym wsparciem na każdym etapie prac (sterowane bramy wjazdowe, bramki, ogrodzenie, balustrady balkonowe, drabina na dach, kraty piwniczne). Doskonały kontakt z kierownictwem i pracownikami firmy. Ekipa montująca życzliwie reaguje na uwagi czy sugestie klienta. Ceny adekwatne do jakości, możliwość negocjowania rabatu w granicach rozsądku. Reasumując: BINGO to PROFESJONALISTA w każdym calu - szczerze polecam zainteresowanym - ja wrócę z następnym zamówieniem :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu - jak dotąd nie było potrzeby a spadajacą uszczelkę drzwi garażowych zamontowanych 5 lat temu pan Stanisław umocował bez proszenia. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Grażyna Kuźmińska dnia: 2016-09-21 15:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Telefonicznie potwierdzony termin realizacji, sprawnie zamontowany naped, wszystkie dopasowania i poprawki bramy wykonane sprawnie na miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra, bezzwloczna i bezkosztowa naprawa usterki
Opinia dodana przez: Jaroslaw Pawlak dnia: 2016-08-02 20:41:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana fachowo, kompetentny zespół pracowników, dobre doradztwo, materiały dobrych producentów , gwarancja na wykonane roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Mirosław Kryjom dnia: 2016-06-21 11:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam w firmie Bingo zamawialismy brame oraz drzwi wejsciowe. Jakosc towaru jak i uslugi oceniam na bardzo dobre. Szybka realizacja, profesjonalna obsluga. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila Mierzwa dnia: 2016-03-21 15:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Serdecznie w firmie Bingo zamówiłem system do Bramy wjazdowej na posesję (firmy NICE). Wszystko odbyło sie profesjonalnie i szybko. Szczególnie pozdrowienia dla Pani Tamary z działu handlowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub Mazerant dnia: 2016-03-03 12:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "BINGO" zakładała mi dwie duże bramy garażowe NORMSTAHL w domu jednorodzinnym. Jakośc bram i wykonanej usługi - bez zastrzeżeń. Monterzy profesjonalni i szybcy. Polecam tą firmę z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy Zatorski dnia: 2016-02-25 17:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie niezwykle istotna jest troska także o drobiazgi. Ważne są podpowiedzi i nie szukanie pretekstów do podwyższenia ceny oferty. Mam wrażenie, że dla firm istniejących już rzeczywiście długo, powracający klient i polecający ją innym jest wartością samą w sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Bogdan Zdrojewski dnia: 2016-01-12 12:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, towar był dobrany do zapotrzebowania bez naciągania na wyższe modele. Dostawa terminowa. Jestem bardzo zadowolony z usługi Firmy Bingo i szczerze mogę polecić ją innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adrian Górski dnia: 2016-01-11 12:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwaliśmy firmy, która zaoferuje wyroby na dobrym jakościowo poziomie, która wykona montaż w sposób gwarantujący trwałość zastosowanego rozwiązania - wybór firmy Bingo okazał się wyborem trafionym. Ponieważ wiedzieliśmy jaki efekt chcemy uzyskać, a wszelkie uzgodnienia zapadły już na początku - po wykonaniu pomiarów i przed podpisaniem umowy - realizacja ich była jedynie formalnością. Na każdym etapie wypełnienia warunków umowy mieliśmy dobry kontakt z pracownikami firmy. Jedyna uwaga, która mi się nasuwa to rozważenie przez szefostwo firmy możliwości rozszerzenia oferty wideobramofonów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa i Tomasz Kruszyńscy dnia: 2016-01-09 14:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elementy ogrodzenia dobierane z rzetelnym wsparciem doradczym (nie wszystko widać w katalogu, dostałem klarowne objaśnienia). Zamówienie zrealizowane terminowo. Dostawa na miejsce, rozładunek -- bez zastrzeżeń. Montaż zlecony innym fachowcom, więc tego nie oceniam. Cena, choć wysoka, adekwatna do technologii i do jakości. Zawsze chiałoby się taniej, więc pomimo otrzymanego rabatu nie daję "niskie".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-01-09 12:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wykonanie 2 bram wjazdowych i szlabanu na terenie obiektu. Jestem pod wrażeniem kompetencji, kultury i rzeczowości podczas rozmowy wstępnej z Szefem Firmy na etapie poszukiwania właściwych rozwiązań, jak i późniejszego uszczegóławiania prac i negocjacji cenowych, ale też w kontaktach z pracownikami montującymi bramy. Terminowość, elastyczność czasu realizacji i dostosowanie się do naszych warunków godna pochwały. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: s.Ewa smcb dnia: 2015-11-24 12:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana dobrze, sprawnie i w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota Nowak-Woźny dnia: 2015-11-13 12:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentny pracownik serwisu. Usługa szybka. Bardzo wysoka kultura osobista p. Mariana - taki fachowiec to skarb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-10-05 09:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup automatycznej bramy szer. 5 m Normstahl, polecam profesjonalna obsługa klienta, polecam również serwis Bingo. Po budowie domu, Bingo jest drugą firmą, którą jestem w stanie polecić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna D.R. dnia: 2015-04-29 12:15:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam firmie Bingo montaż automatycznej bramy garażowej podnoszonej wyglądającej jak brama rolowana. Temat trudny, bo w istniejącym garażu, wysokość tylko 205 cm, wjazd do garażu poniżej poziomu ulicy przy spadku 25%. Brama wygląda przepięknie, automat działa bez zarzutu. Ponieważ firma spisała się wspaniale, zleciłam kolejne roboty - ogrodzenie z 2 przesuwanymi bramami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: sprawnie i szybka reakcja
Opinia dodana przez: Antonina Tomicka dnia: 2015-04-22 09:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaź siłowników do bramy roztwieranej - usługa wykonana w terminie, szybko i sprawnie. Miła i fachowa obsługa. Pełna informacja, zawsze mają czas dla klienta. Cena montażu w moim odczuciu średnia, jednak doceniam szybki i sprawny montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było zgłoszenia reklamacji.
Opinia dodana przez: Wioletta Żak-Rodak dnia: 2015-01-27 23:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Bingo wywiązała się z wszystkich warunków jakie zostały ustalone zamówieniu. Miłym zaskoczeniem było dla mnie dostawa bramy przed wyznaczonym terminem 3 tygodnie. Ekipa montująca uprzejma i miła. Bardzo polecam. Ceny bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bardzo szybka.
Opinia dodana przez: Zbigniew Oleksiak dnia: 2015-01-09 20:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zakupiłam bramę garażową. Prace były wykonane sprawnie i rzetelnie. Ogólnie jestem zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elwira Stawiska dnia: 2015-01-09 16:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w firmie BINGO bramę garażową i drzwi wejściowe do domu. Obsługę przedsprzedażową oceniam bardzo wysoko. Montaż również bez zastrzeżeń. Jedyny minus za opóźnienia montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Radochoński dnia: 2015-01-09 14:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelne wykonanie i montaż bramy garażowej. Elastyczne podejście do klienta. Nie pierwszy raz korzystam z usług tej firmy i po raz kolejny jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2015-01-08 11:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelna-fachowe doradztwo i wykonanie usługi w terminie.Polecane produkty o najwyższej jakości Firm godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiesław Wojciechowski dnia: 2015-01-07 12:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace były wykonane sprawnie i rzetelnie. Zdecydowanie polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogusia Ż. dnia: 2015-01-05 16:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra porada i dobranie urządzeń do potrzeb, terminowo , bez jakichkolwiek problemów,szybki montaż, bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2015-01-05 14:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACE I CAŁE ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE W TERMINIE BEZ ZARZUTÓW
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PAWEL dnia: 2015-01-05 13:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra robota zasługuje na pochwałę. Jestem w pelni usatysfakcjonowany zcuslugi. Po prostu zlecilem robotę, ustalilismy warunki i wszystko poszło jak z płatka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mialem jszcze okazji...
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-11-22 17:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najlepszym porządku, polecam! ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Lamek dnia: 2014-11-10 18:05:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W trakcie budowy domu korzystaliśmy z usług wielu firm, a ocenianie ich rzetelności i profesjonalizmu zostawialiśmy nie tylko na czas sprzedaży, ale również po latach użytkowania. Czas najlepiej weryfikuje czy firma nastawiona jest tylko na sprzedaż, czy też dba o jakość wykonywanych usług i to, co stanie się z towarem/instalacją z perspektywy czasu. Po 5 latach użytkowania bramy garażowej zakupionej w firmie BINGO z czystym sumieniem mogę każdemu tę firmę polecić. Wszystko działa bez najmniejszego zarzutu, nigdy nie było żadnej usterki, a jedyny "serwis" jaki był potrzebny, to wymiana baterii w pilocie :-) Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta G. dnia: 2014-10-28 20:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciężko było odszukać tak profesjonalną firmę. Potrzebowałem zamontować bramę garażową o szerokości 5 m. i dwoje drzwi zewnętrznych. Dobór kolorystyki i zabezpieczenie wkładkami klasy C były dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo zadowolony z jakości montażu, jakości towaru, łącznego kosztu i terminowości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław Krzypkowski dnia: 2014-10-14 08:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży pozytyw. Firma bardzo elastyczna, nie bylo problemu zeby brama lezala u nich ponad pol roku ze wzgledu na przesuniecia na budowie. montaz fachowy i terminowy. dzien wczesniej montazysta dzwonil potwierdzic. takze jakosc uslug na najwyzszym poziomie i atrakcyjna cena dopelnia zadowolenia. po ogrodzenie na pewno zglosze sie do firmy Bingo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Dąbrowski dnia: 2014-10-13 14:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam terminowe i rzetelne wykonanie 2 bram firmy Normsthal.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz Majcherek dnia: 2014-10-13 14:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w zaplanowanym terminie. Montaż bramy garażowej odbył się szybko i sprawnie. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Molek dnia: 2014-10-13 13:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferowana przez firmę Bingo usługa jest profesjonalna, szybka, terminowa bez koniecznści pilnowania co mocno oszczędza czas. Polecam. Grzegorz Cz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 12:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm od momentu pomiarów, poprzez negocjacje cenowe, aż do montażu. Dotyczy napędu do bramy na posesję. Doskonały kontakt ze wszystkimi pracownikami firmy !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych powodów do jakiejkolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: Andrzej Stawarski dnia: 2014-09-10 20:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawialiśmy bramę garażową kontakt ze sprzedawca bardzo dobry,pomiary i montaż po wcześniejszym ustaleniu również bez problemu.Bardzo miła i fachowa obsługa na miejscu w salonie.W sumie w firmie BINGO w rodzinie są już 3 bramy!!!! Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata Lipa. dnia: 2014-09-10 10:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Bingo zamawiałem 2 gramy garażowe oraz ogrodzenie działki wraz z ich montażem. Zarówno etap ofertowania /doradztwa oraz realizacji zadania(termin oraz jakość wykonania) przebiegał sprawnie zgodnie z ustaleniami. Mogę śmiało polecić firmę jako rzetelnego partnera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Góral dnia: 2014-08-27 22:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa na wszystkich etapach realizacji zamówienia: - doradztwo - pomiar - montaż Szybka i profesjonalna obsługa serwisowa po montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław Kuśmierski dnia: 2014-07-19 22:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż bramy garażowej oraz drzwi wejściowych do budynku i garażu odbył się w ciągu dosłownie paru godzin, reklamacja dotyczącą montażu drzwi wejściowych została wykonana tego samego dnia. Teraz zostało zamówiony montaż ogrodzenia. Pracownicy "Bingo" cały czas doradzają, w trakcie oferty są proponowane alternatywne rozwiązania. Serwis natychmiastowy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: Marcin Szlązak dnia: 2014-07-10 09:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Zaręba dnia: 2014-07-03 11:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie "Bingo" zamowilismy ogrodzenie o dlugosci ok. 56 mb w tym furtka, brama wjazdowa przesuwna samonosna oraz obudowa przylacza gazowego. Firma "Bingo" wywiazala sie z tego zadania terminowo, w sposob profesjonalny. Pomontazowe uwagi z naszej strony zostaly potraktowane powaznie i drobne usterki usuniete w krotkim czasie.Wspolpraca z firma przebiegala w milej atmosferze.Na nasze pytania uzyskiwalismy wyczerpujace odpowiedzi, ktore czesciowo opieraly sie rowniez na demonstracji eksponatow wystawionych w firmie. Odnieslismy ogolnie dobre wrazenie i firme "Bingo" mozemy polecic innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa.
Opinia dodana przez: Ewa i Zbigniew Wieczorek dnia: 2014-06-30 23:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, rzetelna. Usługa wykonana fachowo i na czas.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: sumar1 dnia: 2014-06-27 13:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą Bingo współpracuję już od 5 lat, to zespół fachowców na których można polegać w dziedzinie bram i ogrodzeń. Cechuje ich fachowa obsługa krótki czas realizacji zleceń oraz wysoka jakość.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-01-19 00:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firme , mało takich firm na rynku gdzie można powierzyc zlecone prace i byc spokojnym ze zostana bardzo dobrze przygotowane i zrobione.NAPRAWDE WARTO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ROBERT M. dnia: 2013-11-28 10:21:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej uslugi (montaz ogrodzenia f-my Wisniowski: furtka z domofonem, dwie bramy rozwierane, w tym jedna z automatyka Nice). Doskonale zgrana piecioosobowa ekipa w ciagu jednego dnia uporala sie z demontazem starego poniemieckiego ogrodzenia (slupy ze zbrojonego betonu z podmurowka), zabetonowaniem 10 nowych meta- lowych slupkow i doprowadzeniem zasilania. Po kilkudniowej przerwie niezbednej  do zwiazania betonu w jeszcze krotszym czasie jednego przedpoludnia zmontowala cale 20-metrowe ogrodzenie z furtka i obiema bramami. Bez zarzutu byla rowniez obsluga reklamacji usterek, ktore wystapily w poczatkowej fazie eksploatacji (chodzilo o wymiane srub przy silownikach oraz wadliwego zamka furtki oraz regulacje glosnosci dzwieku domofonu i dylatacje szczeliny przy furtce, a takze bardziej wygodne usytuowanie skrzynki na listy). Chcialbym rowniez podkreslic bardzo sympatyczny stosunek pracownikow firmy do inwestora, poczynajac od projektanta po bardzo kulturalnych i milych wykonawcow. Moge z calym przekonaniem Firme polecic. Zauwazylem zreszta, ze z jej uslug skorzystalo jeszcze przynaj- mniej trzech innych inwestorow w niedalekim moim sasiedztwie na osiedlu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Cygan dnia: 2013-11-14 11:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, rzetelna. Usługa wykonana fachowo i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Z dnia: 2013-11-12 21:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z bramy i montażu. Montaż przebiegł sprawnie i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew Zych dnia: 2013-11-12 12:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Bingo jako rzetelnego i terminowego wykonawcę robót montażowych drzwi i rolet oraz słownego i fachowego serwisanta montowanych przez siebie urzadzeń. Od ponad 2 lat korzystam z usług firmy Bingo z Wrocławia i pomalutku zaczynam... zapominać, że mam u siebie bramy czy też szlabany. Polecam! Grzegorz Stanałowski Główny Energetyk Dolnoślaskie Młyny SA Ujazd Górny k/ Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie musiałem niczego reklamować
Opinia dodana przez: Grzegorz Stanałowski dnia: 2013-11-12 08:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sprawne i terminowe wykonanie zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wzorowa
Opinia dodana przez: Marek Moszczyński dnia: 2013-11-12 06:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo i rzetelnie. Jestem zadowolony z usługi, więc mogę firmę spokojnie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Kowalkowski dnia: 2013-11-11 10:32:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komunikacja bez zastrzeżeń, terminy zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-09 18:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Firmie Bingo zamawialam bramę garażową do domku jednorodzinnego , jestem ogromnie zadowolona zarówno z jakości bramy , jak i z bardzo fachowej obsługi począwszy od przyjecia zamówienia po ostateczny montaż . Przy pierwszym spotkaniu bylismy z mężem zaskoczeni wiedzą i fachowością handlowców , którzy odpowiedzieli na wszystkie nasze pytania i watpliwości i dokonali prezentacji różnych rozwiazań. Dokonanie pomiarów i dopilnowanie procesu dostawy bramy i montażu odbył się tak perfekcyjnie i terminowo , że aż miło. Tak obsługa zachęca do dalszej współpracy w zakresie ogrodzenia , myślę ,że w kolejnych etapach mojej budowy z przyjemnością bedę wspólpracować z firmą Bingo . To niespotykane dziś mieć fachowość , precyzje i zaangażowanie w jednej firmie naprawde polecam wszystkim z czystym sumieniem , będziecie zadowoleni .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Kędziora dnia: 2013-11-08 14:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zakup dwóch bram garażowych w miesiącu sierpniu 2013 r..Przedstawicielowi firmy Bingo przedstawiliśmy nasze oczekiwania, gdzie w odpowiedzi zostały nam przedstawione trzy warianty w zbliżonej cenie.Poprosiliśmy firmę Bingo jako specjalistę w dziedzinie bram o wskazanie najlepszego rozwiązania z przedmiotowych wariantów.Po zapoznaniu się z argumentami "za" i "przeciw" złożyliśmy zamówienie.Firma Bingo zrealizowała montaż bram wcześniej niż wstępnie prognozowano.Wysoka jakość montażu wraz z bardzo dobrym produktem zrobiła na nas ogromne wrażenie.W przyszłości, jak i znajomym będę rekomendował firmę Bingo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2013-11-05 08:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W październiku 2012 roku zdecydowałem się na zakup dwóch bram garażowych i powierzenie zlecenia ich montażu firmie BINGO. Jestem zadowolony z wykonanej usługi. Firma BINGO była jedną z kilku, które rozważałem. O ostatecznym wyborze tej firmy zdecydowała duża ilość pozytywnych referencji przedstawionych na stronie internetowej firmy, profesjonalny kontakt z przedstawicielem firmy oraz bardzo atrakcyjna cena bram. Po wstępnej ofercie otrzymanej drogą mailową umówiliśmy się na pomiary wykonywane przez przedstawiciela firmy. Następnie spotkaliśmy się w siedzibie firmy, gdzie można obejrzeć oferowane bramy i jak się okazało podyskutować z przedstawicielami firmy o możliwych alternatywnych produktach i rozwiązaniach jakie można zastosować w związku ze specyfiką moich dwóch garaży. Ostatecznie wybrałem lepsze i ładniejsze bramy niż planowałem w związku z promocją jednego z producentów bram. Już po zawarciu umowy telefonicznie ustaliliśmy modyfikacje zamówienia - dodatkowe fotokomórki. Po kilku tygodniach bramy były dostępne i umówiliśmy się na termin ich montażu. Ekipa montażowa zamontowała i przetestowała obie bramy. W protokole umieściłem dwie uwagi: bramy lekko piszczały (monterzy stwierdzili, że piszczenie minie w krótkim czasie), z powodu braku odpowiedniego materiału połączenie między metalową belką a ścianą nie było w mojej opinii wystarczająco mocne. Bramy rzeczywiście przestały piszczeć dość szybko, natomiast połączenie zostało wzmocnione przez serwisanta w ciągu kilku dni po montażu bram. Ostatecznie montaż bram jestem w stanie ocenić pozytywnie. Bramy do dzisiaj działają bez zarzutu. Jestem zadowolony z profesjonalnego podejścia do klienta i wykonanej usługi. Polecam firmę BINGO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń, szybka
Opinia dodana przez: Łukasz Skomra dnia: 2013-05-19 21:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O firmie Bingo i sposobie montażu automatyki nie można powiedzieć ani jednego złego słowa. Wszystko wykonano w zaplanowanym terminie, szybko i sprawnie. Montażyści bardzo sympatyczni i kompetentni, widać było u nich profesjonalizm i wysoką wiedzę z zakresu automatyki. Automatyka działa dokładnie tak jak powinna, nie generując żadnych problemów. Bingo jest firmą, którą można śmiało każdemu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lukas dnia: 2013-04-24 23:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedstawiciele firmy "Bingo" wykazali się dużą fachowością, rzetelnością i dbałością o jakość wykonania zleconej usługi.Opoźnienia, które powstały w trakcie realizacji a nie wynikały z winy firmy, starali się w konkretny sposób rekompensować pozostawiając dobre wrażenie sumienności i dbałości o zadowolenie klienta. Słowa uznania i podziękowania dla p. Brodeckiego za duży profesjonalizm i trzymanie pieczy nad całością. Uważam firmę "Bingo" za godną polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Zaleski dnia: 2013-04-10 15:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brama została zamontowana bardzo sprawnie i zgodnie z ustalonym terminem. Dostałem szczegółowy opis i instrukcję obsługi oraz została ona w obecności montażysty sprawdzona. Wiem czego nie robić, żeby nie stracić gwarancji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Tomasz Maciejewski dnia: 2013-04-04 18:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa montażu bramy wykonana terminowo, bardzo sprawnie. Pracownicy rzeczowo odpowiadali na zadane im pytania. Ekipa zostawiła porządek po sobie. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr L. dnia: 2013-04-03 15:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z fachowcami z BINGO spotkałam się przy okazji wymiany automatyki bramy ogrodzeniowej. Muszę przyznać, że pracownicy tej firmy wykazali się najwyższym poziomem kompetencji i doświadczenia. Zaproponowane rozwiązania okazały się idealnie dopasowane do naszej bramy i naszych wymagań, montaż przebiegł wyjątkowo sprawnie(doświadczenie ekiy było widać na każdym kroku). Gorąco polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Bielwska dnia: 2012-08-21 19:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą BINGO zetknąłem się 7 lat temu i wtedy wykonałem u nich bramę wjazdową z automatyką, furtką i częścią ogrodzenia. O jej wyborze wówczas zadecydowała cena, którą wynegocjowałem z określeniem zakresu, warunków i terminu realizacji. Była ona znacznie niższa niż ceny które proponowali mi tzw. rzemieślnicy-ślusarze i obejmowała kompleksową usługę. Wykonanie powyższej umowy do dziś jest przedmiotem opowieści na spotkaniach towarzyskich. Firma wykonała zlecenie w sposób o którym marzy chyba każdy zleceniodawca. Zgodnie z umową w terminie wykonano BARDZO SOLIDNIE wszystkie prace i do dziś wjazd do domu prezentuje się w należyty sposób i działa bez zastrzeżeń. W lipcu tego roku zleciłem firmie BINGO wykonanie ogrodzenia domu jednorodzinnego mych teściów. Na podstawie obserwacji postępu robót i precyzji ich wykonania mogę z cała pewnością stwierdzić, że ludzie tam pracujący nie są przypadkowi. Odznaczają się dużą kulturą pracy i fachowością. Produkty które oferuje firma BINGO również spełniają najwyższe standarty. Kompleksowość i rzetelność usług oraz adekwatna cena, GWARANTUJE ZADOWOLENIE ZLECENIODAWCY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: W razie jakichkolwiek problemów mogę zawsze liczyć na szybką i rzetelną poradę lub wizytę serwisanta . Nie zostaje się nigdy z problemem samemu.
Opinia dodana przez: Maciej Grochowski dnia: 2012-08-21 11:43:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała bramę garażową i drzwi wejściowe w moim domu. Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem rzetelności wykonanej pracy. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Barański dnia: 2012-07-19 16:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj rano nie miałem ogrodzenia posesji, a po powrocie z pracy mogłem się cieszyć ogrodzonym frontem posesji. Sprawnie, czysto i fachowo. Bardzo dobra jakość wykonanego ogrodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Moczulski dnia: 2012-05-09 22:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma terminowo i rzetelnie wywiązała się z umowy dotyczącej bramy z automatyką, czysty montaż, miła obsługa, bardzo dobra ekspozycja działających produktów, ceny nie najniższe ale na rozsądnym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek Fitał dnia: 2012-02-20 19:54:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją