Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mobilne Studio Urody "Biała Dama"

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 42-400 Zawiercie Jaskrowa 19
Telefon: Kom. 883385443; 888907653
Adres e-mail: ewabialy(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.otostrona.pl/bialadama.pl
Opis działalności: - zabiegi na twarz, na oczy (henna), przedłużanie rzęs - zabiegi na ciało, masaż, światłoterapia, koloroterapia - manicure, pedicure oraz inne zabiegi pielęgnacyjne stóp i dłoni - makijaż okolicznościowy Słowa kluczowe: mobilne studio urody, kosmetyczka, gabinet kosmetyczny Zawiercie

Ocena: 100% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3948
Data utworzenia profilu: 23.02.2010 14:15:45
Data ostatniej aktualizacji: 23.02.2014 00:51:46 

Opinie o Mobilne Studio Urody "Biała Dama"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg odbył się w miłej atmosferze:)Pani używa profesjonalnych, gabinetowych kosmetyków i jest wykwalifikowaną kosmetolożką. Miałam też wykonany makijaż,który oprócz tego,że był dobrze dobrany to "trzymał się" przez kilkanaście godzin:) Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 23.02.2014 01:00:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaskoczyło mnie posiadanie kosmetyków które można zakupić w biedronce firmy bebiuti . pani była miła
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 19.03.2013 19:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Miła, sympatyczna kosmetyczka. Niewygórowane ceny. Sama skorzystałam z fajnych parafinowych zabiegów na dłonie które przyniosły oczekwiany efekt. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2012 18:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pani Ewy w czasie ślubu kuzynki. Bardzo miło wspominam współpracę. Pani Ewa dokładnie upewniała się co do miejsca, terminu i godziny. Idealnie dobrała makijaż do sukienek. Miła, dokładna i rzetelna osoba. Polecam i zachęcam do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 07.12.2011 15:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług godna polecenia, moja ulubiona kosmetyczka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 27.04.2011 11:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm, wspaniałe zabiegi i przemiła Pani kosmetyczka. Polecam wszystkim - naprawdę warto! Wiesław Wrona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2010 18:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i perfekcji Białej Damy. W moim zabieganym życiu brakowało czasu na relaks - teraz już go mam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: FP.tina dnia: 05.03.2010 22:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usług, świetne wykonanie, dobre ceny, firmowe kosmetyki. Polecam wszystkim! Przemiła Pani kosmetyczka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jasia Brzózka dnia: 05.03.2010 10:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z uwagi na brak czasu, skorzystałem z usług Mobilnego Studia Urody "Biała Dama" w Zawierciu i nie żałuję. Jakość usług jak w stacjonarnym gabinecie kosmetycznym, nowoczesne urządzenia i kosmetyki najlepszych firm, miła, sympatyczna oraz kompetentna Pani kosmetyczka. Pani niezwykle dokładna, rzetelna i co najważniejsze wykonuje zabiegi kosmetyczne u klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: slaw07 dnia: 23.02.2010 14:25:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją