Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GREG-MART Schody i Podłogi

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż  
Adres: Podlaskie, 15-581 Białystok ul. Dojlidy Górne 135 H
Telefon: Kom. 796 320 971 Fax: 85 710 42 62
Adres e-mail: biuro(małpa)greg-mart.pl
Strona internetowa: www.greg-mart.pl
Opis działalności: Schody Podłogi i inne. Słowa kluczowe: Schody, podłogi.

Ocena: 100% pozytywna 60x

Jakość usług: 100% wysoka 59x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 58x
Ceny usług: 98% niskie 53x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 60
Ilość odsłon profilu firmy: 3942
Data utworzenia profilu: 2012-09-18 13:24:51
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-21 12:09:56 

Opinie o GREG-MART Schody i Podłogi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadane schody są rewelacyjne ze względu na praktyczne użytkowanie i wykorzystany materiał. Nie żałuję ani jednego centa, który wydałem na te inwestycję. Jaknajbardziej producent godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafał dnia: 2020-06-04 16:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie w pełni zrealizowane. Podłogi z wymarzonego drewna, a kolor idealnie pasuje do mebli. Całość mnie zachwyca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2020-05-26 18:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybór schodów a w zasadzie modeli dosyć ciekawy i to z różnego materiału. Za przyzwoitą cenę mam zrobione schody z montażem. Wpasowują się idealnie w przestrzeń domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzesimir dnia: 2020-05-16 20:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam u znajomych drewnianą podłoge z desek i bardzo mi sie podobała. Dali mi namiar na producenta i szybko doszłam do p0orozumienia w kwestii wykonania podobnych podłóg do mojego mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2020-04-28 11:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzałam oferty wykonawców schodów w okolicy i najbardziej podeszła mi propozycja tej firmy. Najbardziej rzeczowi a koszt wykonania był atrakhaniacyjny a wyglad ekstra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hania dnia: 2020-04-14 17:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze wysoko ceniłam drewno dębowe i większość mebli mam z tego drewna. To było normalne, że zażyczyłam sobie podłogę z tego samego surowca. Prygotowaniem i założeniem podłogi zajęła się firma Greg mart, która zrobiła to naprawdę dobrze. Z efektu jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2020-03-26 18:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie wykonania schodów oraz ich realizacja to była pestka. Firma doświadczona w tej dziedzinie i potrafiła sprostać moim oczekiwaniom. Schody są przepiękne i pachną drewnem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2020-03-17 18:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osobiście muszę pochwalic Pana Grzegorza za pełen profesjonalizm i krótki okres zakładania nowych podłóg. Jednak podłoga z deski bardziej mi się podoba niż typowe panele. Ładne wzornictwo i kolor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata.S. dnia: 2020-02-28 12:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo spodobała mi się duża różnorodność dostępnych gatunków sdrewna do wykonania prawdziwie drewnianych podłóg. Ja w tym przypadku skorzystałem z propozycji dotyczącej podłóg jesionowych. Była to bardzo trafna decyzja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sebastian dnia: 2020-02-25 18:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłem ofertę kilku firm, co wykonuja schody na zamówienie i od nich była najbardziej korzystna. Głównym atutem było bogate doświadczenie w tej dziedzinie i dobra jakość wykorzystywanego surowca do wykonania schodów typowo drewnianych i klasycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2020-02-09 21:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyzwoita firma która swietnie wykonuje zlecone prace dotyczące zrobienia drewniancyh podłóg. Całkiem krótki czas realizacji, przystępna cena i dobra jakość drewna. Lepszej alternatywy nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił dnia: 2020-02-06 18:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze oceniam jakość założonej podłogi przez firmę Pana Grzegorza. Doskonały kolor, a okres realizacji w miare krótki. W sumie warto było na nich postawić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 2019-12-21 20:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobały mi się schody u znajomych i dostałem od nich telefon do wykonawcy. Szybko doszedłem do porozumienia i teraz jestem posiadaczem podobnych, a cena była promocyjna. Dobra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witold dnia: 2019-12-13 21:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zrobione podłogi są przepiękne, równiutko położone, ładna tekstura i kolor. Powierzenie tego zadania tej firmie było dobrym krokiem zwłaszcza na atrakcyjniść cenową i długośc gwarancji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-11-27 13:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłogi dębowe od niego są rewelacyjne. Deski bez sęków i w nat5uralnym kolorze. Wszystko złożone w terminie i ca całość dostałem wieloletnią gwarancję. Z tego faktu jestem zadowolony, bo wiem, że nie były to pieniądze wyrzucone w błoto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2019-10-09 14:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma z najszerszym wyborem podłóg. Do tego zapewnia przygotowanie pod wymiar i ich załozenie. Wszystko idealnie w pokojach zmontowane i równo położone. Inwestycja na lata, ale bardzo opłacalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2019-09-15 18:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z realizacji zamówienia jestem zadowolona a podłoga wygląda rewelacyjnie niczymu perfekcyjnej pani domu. Przez xcaky okres współpracy kontakt był swietny, a cena promocyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2019-07-27 17:24:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem szczęście w wyborze wykonawcy schodów, bo ten okazał się solidny i wszystko wykonał w terminie. Zgodnie z obietnicą są w takim kolorze w jakim chciałem i to z prawdziwego drewna. Dobrze wydane pieniążki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2019-06-23 13:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Białystoku to jedna z lepszych firm jaką znam, a schody wykonane przez nich to prawdziwa gratka. Posiadaja klasyczny styl, ładne wykończenia i przede wszystkim wygodne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2019-03-28 13:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się producent sprawdził przy robieniu schodów drewnianych. Wszystko założone zgodnie z wcześniej ustalonym projektem i harmonogramem prac. Uważam, że to była bardzo udana inwestycja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2019-02-22 15:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koło mojego miejsca zamieszkania były firmy, które zajmują się robieniem podłóg, ale wolałem postawić na usługi Pana Grzegorza, bo wiedziałem, że robi to solidnie i na wszystko daje gwarancję. Z czasem okazało się, że dobrze postawiłem, a moi znajomi wiedzieli co mi polecają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław dnia: 2019-01-13 22:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane schody przez tą firmę spełniają oczekiwania moje i rodziny i są niezwykle gustowne. Można powiedzieć, ze to fajny prezent tuż przed świętami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Apolonia dnia: 2018-12-19 15:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na zrobienie schodów przez tą firmę, bo jedynie oni w okolicy mieli tak sze4roką ofertę, a do tego mieli możliwość wykonania mi schodów w stylu angielskim. Zmieścili się w uzgodnionym terminie i tu muszę się przyznać, że schody są piękne, a wykonawca ich miał dużą wyobraźnię. Podoba mi się to.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronisław dnia: 2018-10-27 19:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi zależało żeby schody były w pełni drewniane, stabilne i przede wszystkim bezpieczne dla domowników zwłaszcza tych najmłodszych. Tu firma się sprawdziła i wykonała takie jakie oczekiwałem, a koszt całości był zadowalający. Szybko się ze wszystkim uwinęli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sergiusz dnia: 2018-09-29 12:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne schody mam od tego producenta i są to robione całkowicie na wymiar a nie żadna masówka. Ich dzieło jest całkowicie z drzewa dębowego, które ma ładny odcień i są stabilne. Była to duża inwestycja, ale przyszłościowa i w związku z tym polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Juliusz dnia: 2018-08-07 11:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzomi się spodobał przygotowany projekt schodów zaproponowany przez tą firmę i byłem ciekaw jak będzie to wyglądało w rzeczywistości. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie, a schody są drewniane, stylowe i myślę, że niepowtarzalne. Teraz wiem, że warto było zaufać firmie, która ma na tym polu duże doświadczenie i tradycje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej.K dnia: 2018-07-24 19:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koledzy polecili mi firmę pana Grzegorza do wykonania schodów i dobrze trafiłem, bo firma w pełni profesjonalna i akurat na schodach zna się świetnie. Wszystko wykonane z projektem, a dzieło jest imponujące i z dobrego drzewa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 2018-06-18 15:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma specjalizująca się w wykonywaniu dobrych podłóg drewnianych i to z najlepszego budulca. Nikt inny w regionie nie zaproponował mi lepszej oferty, ani także tak dobrej gwarancji na wykonaną podłogę. Z tego powodu chce podziękować za dobrą współpracę i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2018-05-26 22:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno się nie spotkałem z tak solidną firmą jak ta, która specjalizuje się w robieniu schodów i nie tylko. Schody przez nich wykonane są wizualnie bardzo ładne, a w praktyce funkcjonalne. Firma solidna i godna uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2018-04-13 16:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam od tej firmy niedawno założone podłogo w całym mieszkaniu i musze przyznać, ze miałem nosa co do wyboru producenta. Nie dosyć, ze podłogi są wykonane z najlepszego gatunku dębu, ale także otrzymałem długoletnią gwarancję. To wszystko za atrakcyjna cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2018-03-22 18:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma robiła dla mnie bambusowe podłogi, które sa prawdziwą ozdobą mieszkania i nadają orginalny wygląd wnętrza. Z całej realizacji jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2018-02-27 17:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tą firmą była dla mnie czystą przyjemnością. Po złożeniu zamówienia na wykonanie podłóg dębowych profesjonalnie zrealizowali zadanie w umówionym terminie i cenie. Rzetelna i uczciwa firma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn dnia: 2018-01-17 18:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma! Robili podłogę z desek z jesionu w całyn nieszkaniu i rezultat jest fantastyczny. Nawet dywany nie są teraz potrzebne. Ogólna cena i czas realizacji – super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2017-12-27 15:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma, to fachowość, konkret i profesjonalizm. Bardzo polecam, bo w domu zakładali schody i podłogę robili i nic nie spartaczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2017-11-28 13:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia i uwagi. Zakładali mimschody dębowe. Są przepiękne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2017-10-07 11:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieć takich fachowców to sama przyjemność! W ogóle nie trzeba było ich pilnować. Schody i podłogi są u mnie naprawdę bardzo ładne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daro dnia: 2017-09-04 10:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatnio remontowałem swój dom. Trzeba było zmienic podłogi. Sasiad polecil mi Greg Mart, bo sam u n ich zakladal. Teraz dziekuję równiez sąsiadowi, bo mam naprawde dobre podłogi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2017-08-02 14:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszym domu podłogę i schody mamy od Greg Mart. To naperawdę świetna jakośc. Doskonale sie schody i podłoge myje. kolor jest przepiękny. prawdziwa dekoracja. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2017-07-05 23:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma jakiś czas temu zakładała podłogę dodając do tego długoletnią gwarancję producenta za przystępna cenę. Wszystko wygląda idealnie i się przyjemnie po niej chodzi, a porównując to, co mają moi znajomi, to nie ma porównania. Jednak mam dużo ciekawszą podłogę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia_R dnia: 2017-06-05 21:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ozdobą naszego domu sa schody i podlogi Greg Mart. śmiało możemy powiedzieć, ze to naprawde są dobrze wydane pieniądze. Przyjemnie jest patrzecna nasze schody, podłogę. przyjemnie je myć. polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof makowski dnia: 2017-05-06 16:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakładałam podłogę w swoim apartamencie. Do współpracy zaprosiłam Pana Grzegorza z Greg Mart. Zalezało mi na tym, bo ja lubied dore rzeczy, a pan Grzegorz ma drewno z Hajnówki. Jestem pod wrazeniem współpracy. Dzi ękujmę i gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marijk dnia: 2017-04-08 14:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Greg Mart zakładał mi schody dębowe w moim domu. Nie dość, że wyglądają rewelacyjnie, to jeszcze panowie naprawdę streścili się z robotą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajdan dnia: 2017-03-07 13:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą ze względu na wysoką jakość usług jak i produktów. Zakładali w całym mieszkaniu podłogę z deski jesionowej, która ma przepiękny kolor i fajni się po niej chodzi. Miły kontakt, sprawna transakcja i atrakcyjna cena. Polecan!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2017-02-21 11:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że do wykonania podłogi wynajęłam firmę Greg Mart i na żadnym etapie nie zawiodłam się. Profesjonalnie zrealizowali zamówienie trzymając się terminu i dali bardzo długą gwarancję z której jestem bardzo zadowolona. Warto skorzystać z ich oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariolka dnia: 2017-01-26 20:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie o Greg-Mart. Potrafili doradzić mi najlepszy wybór parkietu i wcale nie wyszło drogo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pursen dnia: 2016-12-06 11:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem szczęście, że trafiłem na ich firmę. Projekt był dosyć nietypowy ale fachowcy z Greg-Martu, szybko znaleźli rozwiązanie. Podłoga w końcu daje efekt o którym myślałem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Serwyn dnia: 2016-12-05 11:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim skromnym zdaniem ceny są wysokie. Natomiast jeśli chodzi o terminowość - na czas, a jakość - bardzo dobra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-22 13:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM FIRMĘ GREG-MART. WYKONUJĄ KAWAŁ SOLIDNEJ ROBOTY, JEŚLI CHODZI O DREWNIANE SCHODY ORAZ PARKIETY.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-28 10:51:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy firmy Greg-Mart wykonali bardzo dobrą pracę. Nie piją alkoholu, są życzliwi oraz pomocni. Wykazali się nie tylko zaangażowaniem, ale też doświadczeniem. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2014-04-10 12:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, zrobiłem u nich parkiet jesionowy i schody. Profesjonalni fachowcy, fachowo i rzetelnie. Firma godna polecenia. Sprawnie, szybko i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-09-20 22:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: parkiet dębowy prezentuje się znakomicie. pokój po renowacji wygląda teraz bardzo ładne. panowie przyłożyli się do zadania i było widać, że pracują z ogromną precyzją. nie znalazłam żadnej usterki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-20 14:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali dla mnie parkiet jesionowy. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Podłoga sprawuje się idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina_60 dnia: 2013-01-14 11:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcami. To co u nich zamówiłam jest solidnie wykonane,świetnie się prezentuje i do tego w dobrej cenie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-05 11:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Znają się na rzeczy.Parkiet perfekcyjnie wykonany i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-12-17 11:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie tutaj z wami 100 % , sa solidni i uczciwi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-30 14:17:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody są super, bardzo dziękuję za nie, są takie śliczne. Zrobiliście to na prawde perfekcyjnie, jeszcze raz dzię?uję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-28 09:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Bardzo rzetelna uczciwa i profesionalna firma która dba o klientów i termonowość wykonania zamówienia . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-22 17:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonania , fachowe doradzctwo , szybki montaż , dobrej jakości panele - mógłbym tak wymieniać w nieskończoność ! Polecam tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-14 22:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet podłogowy i schody prezentują się świetnie. Drewna najwyższej jakości. Cała rodzina jak przyszła w odwiedziny zachwycała sie, że tak fajnie pasuje do mojego domu teraz. W tej firmie mogłam liczyć na doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2012-10-10 09:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Zamówienie zrealizowane szybko i bez niespodzianek. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-09-18 13:25:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją