Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Tani-kominek Jerzy Żółtański Jerzy Żółtański

Zawód: budowlane usługi i remonty Kominiarz 
Adres: Mazowieckie, 01-922 Warszawa J.Conrada 10/122
Telefon: Kom. 505 215 150
Adres e-mail: kominki3(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.tani-kominek.net
NIP:
1180902867
Opis działalności: Kominki Budowa Montaż Naprawa Słowa kluczowe: kominek,naprawa,przeróbka,rozprowadzenie ciepła,pogotowie kominkowe,wkład,kaseta,czopuch,piaskowiec,tanio,solidnie,doradztwo,projekt,wymiana uszczelek,szyber,instalacja,bezpłatny transport,kominki,montaż,kominki montaż,kominki budowa,kominki naprawa

Ocena: 92% pozytywna 70x 6x

Jakość usług: 92% wysoka 69x 6x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 64x 4x 6x
Ceny usług: 95% niskie 46x 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 76
Ilość odsłon profilu firmy: 9729
Data utworzenia profilu: 2009-09-06 10:55:58
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-20 18:29:07 

Opinie o Tani-kominek Jerzy Żółtański Jerzy Żółtański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku wykonanych u mnie pracach mogę polecić tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2017-08-21 12:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan wykonywał u mnie w Wildze modernizację kominka . Wszystko w porządku godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2017-07-15 09:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, od samego początku zwrócił naszą uwagę. Po obejrzeniu starego kominka bardzo dobrze nam doradził co możemy zrobić, przedstawił dwa warianty ( bez naciągania na dodatkowe koszty), tego samego dnia przesłał szczegółową wycenę. Punktualny - co sobie cenię,kulturalny, rzetelny. Prace przebiegły bardzo sprawnie i bardzo dobrze. Nad mienie, iż spotkaliśmy się z dwoma firmami, ale niestety nie wzbudziły naszego zaufania. Z czystym sumieniem polecam Pana Jerzego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2016-07-17 21:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Wykonał u Nas przeróbkę kominka wraz ze sprawdzeniem komina zgodnie z wcześniejszą wyceną . miły spokojny Pan Bardzo polecam Kinkga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2016-07-17 20:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec ,dokładny ,terminowy polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-06-26 08:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN JERZY - JAK NIKT ZASŁUGUJE NA WIELKIEGO POZYTYWA I POLECENIE GO INNYM !!! Bardzo dobrze zna się na kominkach, w tym na obudowach, wkładach, kominach, cugach itp. Wszystko co doradzał okazało się trafne. Postawił kominek w ustalonym wcześniej czasie i nie wziął złotówki więcej. Dokładny, pracowity i przy tym kulturalny. Wcześniej 2 ekipy stawiały mi kominki i miałam 2 razy pożar (w tym raz spoliło się pół domu, sprawa jest w sądzie). Bałam się kolejnego kominka. Pan Jerzy naprawdę zna się na rzeczy. Wybitny fachowiec i przy tym skromny. POLECAM !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-26 16:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, terminowo zgodnie z ustaleniami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2016-02-20 20:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z niewielkim opóżnienieniem nadrobione fachowośćią i szybkością Serdecznie polecam Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-17 20:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem firmę na podstawie opinii w internecie. Panowie robili mi rozprowadzenie ciepła (kominek mam już od 6 lat). Pracę zrobili terminowo, w cenie na jaką umówiliśmy się mailowo.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-07-21 14:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie zakończyli u mnie w domu naprawę komnka Prace przebiegły sprawnie i solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-08 12:31:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukaj innej firmy. Nie propnuje żadnej konkretnej aby nie zostać posądzonym o kryptoreklamę. Tani-kominek.net ceny ma normalne ale jakość znacznie poniżej średniej. Jeżeli już coś Cię podkusi aby skorzystać z ich usług koniecznie podpisz umowę - nie daj się nabrać na słowne obiecanki. Żądaj za wszystko rachunków. A jeżeli trafiłeś na tę stronę dopiero po tym jak spartolili Ci kominek - napisz opinie, ostrzeż innych, nierzetelne firmy trzeba napiętnować
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozczarowany klient dnia: 2014-02-20 21:49:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek zamroczony nie powinen wystawiać opini Pana opinie nie są wiarygodne ponieważ nie wiadomo komu je pan wystawia Panu Jerzemu Panu Konradowi z Bemowa czy Panu Tomaszowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 16:25:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W poprzednim komentarzu miało być oczywiście, że nie polecam usług pana Jerzego - to chyba zamroczenie z powodu przrażających opini na temat tej firmy. Szkoda, że wcześniej ich nie widziałem. Mądry Polak po szkodzie ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-02-18 22:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA POZYTYWNA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel J. dnia: 2014-02-14 17:39:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko - NIE POLECAM !!! Podtrzymuje wszystkie negatywne opinie - jeżeli ktoś uważa, że negatywne opinie wystawia konkurencja to proszę mnie pozwać do sądu o zniesławienie (redakcja ofachowcach.pl posiada moje dane). Jako ich klient mam dowody na nierzetelność i niekompetencję tej firmy oraz czuję się zobowiązany do poinformowania potencjalnych klientów o problemach na jakie się naraziłem wybierając właśnie tę firmę. Mnie niestety nikt nie uprzedził. W czasach wolnej konurencji oraz możliwości jakie daje nam internet taka firma nie ma prawa bytu na rynku
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad z Bemowa dnia: 2014-02-11 22:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Panowie Leszek i Jerzy w piątek zakończyli u mnie modernizację kominka i jestem przeszczęśliwy z powodu tego że strasznie obawiałem się brudu,kurzu,gruzu itp. Panowie tak dobrze zabezpieczyli przed zabrudzeniem że moje obawy były niepotrzebne a zarazem można powiedzieć że nie miałem co sprzątać Prace oczywiście przebiegly sprawnie i profesionalnie Ps. Widzę że są negatytwne wpisy ale nie ma co się przejmować niezdrową konkurencją ( nawet nie śmiał się podpisać) Pozdrawiam Panów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marian z Wilanowa dnia: 2014-02-09 16:24:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodaje drugą negatywną opinię nt. tej firmy gdyż po pierwszej z dnia 2013.12.28, właściciel, pan Jarzy, wysłał maila do redakcji "ofachowcach.pl" twierdząć, że jestem o s z u s t e m. Jeżeli gdziekolwiek skłamełem w poprzedniej opini to zapewne pan Jerzy dbając o swoje dobre imię zgłosi sprawę do sądu a opinia zniknie z serwisu. Poprzednią opinie chciałbym dodatkowo uzupełnić: 1. firma pomimo wielokrotnie ponawianej prośby nie dostarczyła rachunku za zakupiony u nich kominek oraz osprzęt (kilka tyś PLN) 2. pomimo przedstawienia gotowego projektu kominka oraz wcześniejszych pomiarów wykonanych przez pana Jerzego, zamówił on kratki wentylacyjne które są dłuższe od ściany którą sam stawiał i na której kratki miałby być zamontowane. Oczywiście wziął ode mnie pieniądze (440 PLN) za owe kratki, których nie miałem możliwości zwrócić gdyż jak wyżej napisałem firma pana Jerzego nie dostarczyła mi rachunków za zakupiony u nich towar. Odradzam korzystania z usług firmy www.tani-kominek.net gdzyż oprócz problemów z samym wykonaniem kominka narażace się Państwo na posądzenie o o s z u s t w o
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-08 22:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-05 09:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszysto jak najlepiej wykonane Szybko czysto terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2014-01-04 08:27:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze odradzam. Początkowe wrażenie nie najgorsze jednak współpraca zakończona "ucieczką" pana Jerzego i nie dokończeniem usługi. Po zgłoszeniu pierwszych zastrzeżeń do budowanego kominka (kompletnie nie trzymał umówionych wcześniej wymiarów) Pan Jerzy spokojnym krokiem spakował rzeczy i wyszedł twierdząc, że ma remont na działce i ich potrzebuje - oczywiście przestał odbierać telefony i więcej się nie pojawił. Jak sie później okazało zabudowa miała więcej mankamentów - po weryfikacji jakości musiała zostać przebudowana przez inną ekipę. Przed rozpoczęciem współpracy z www.tani-kominek.net czytałem opinie na ich temat w internecie - sądzę, że sami je tworzyli, nie mam pojęcia kto mógłby ich polecić. Są nierzetelni i olewają klienta. W przypadku problemów przestają odbierać telefony i urywają kontakt. Wielokrotna próba polubownego zakończenia współpracy zakończona niepowodzeniem. PAMIĘTAJ !!! Negatywna opinia została napisana na 100% przez klienta - pozostałe mogli sobie napisać sami
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-28 11:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana usluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-01 19:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam pozytywny komentarz aby tak dalej Panie Jerzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2013-10-29 19:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 18:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek jest ładny, grzeje dobrze, panowie zrobili cała przerôbke szybko, terminowo i bardzo czysto. Polecam sasiadom Pozdrawiamy obu Panow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malina i Jan dnia: 2012-09-14 07:58:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pewno nie warto pracować z Marcinem Mazurkiem z Lublina lat. ok. 30. Przestrzegam przed zatrudnianiem w Polsce i Dublinie Marcina Mazurka -do prac wykończeniowych , remontowych i budowlanych. To niesolidny człowiek. W Polsce pobrał dużo materiałów z hurtowni, sklepów i nie zapłacił. Źle wykonywał prace i nie miał już klientów w kraju. Uciekł do Dublina. Pracowałem z nim w Dublinie i tam też wykazał się brakiem solidności i nadużywaniem alkoholu. Często tracił prace. Nie płaci czynszu i okrada kolegów. Po jego robocie zostają tylko usterki i zapchane rury i butelki po piwie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-10 01:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane zgodnie z wcześniejszymi założeniami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2012-05-09 16:55:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Panom Jurkowi i Leszkowi za zbudowanie nam kominka w nowo-budowanym domu. Pan Jurek i Jego Szwagier to niezwykle sympatyczni Panowie, a przy tym w swojej branży są wysokiej klasy fachowcami. Współpraca z Nimi była dla nas prawdziwą przyjemnością, bowiem kominek zbudowali nam szybko, ładnie i niedrogo, spełniając przy tym wszelkie nasze sugestie i zachcianki. Oby więcej było w Polsce takich firm. Gorąco polecamy!!!! Anna i Krzysztof W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-24 06:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć tylko jedno: POLECAM! Usługa — przebudowa kominka otwartego na kominek z wkładem plus uszczelnienie komina za pomocą wpuszczania w niego rur, montaż całości. Wykonanie tej niełatwej pracy zajęło Panu Jerzemu 2 dni. Wszystko terminowo (mój "przypadek" został wykonany niemal po godzinach i w weekend), relatywnie niedrogo, a co najważniejsze — wszystko działa jak trzeba. Fachowiec godny polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-19 11:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry Pan Jerzy jest uczciwym i doskonały fahowcem w sprawie kominków. Serdecznie polecam. Miły spokojny Pan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2011-10-13 18:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku Pani z materiałów budowlanych w Wildze poleciła mi usługi tego Pana Pan Jerzy jest sumiennym i uczciwym wykonawcą kominków Przerobił mój kominek z otwartego na kominek z wkładem w rozsądnej cenie Bardzo polecam usługi Pana Jerzego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Os Wilga dnia: 2011-07-28 17:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakres prac: remont kominka w ktorym 'zawalila sie' czesciowo konstrukcja komina. Miły pan, który zna sie na rzeczy i cierpliwie znosił wszelkie moje pytania :). Termin ustalony podczas pierwszej rozmowy i dotrzymany bez żadnych opóźnień. Jakość - próba wypadła dobrze, kominek będzie używany dopiero jesienią, ale myslę ze bedzie OK. Pan jest bardzo miłym, skromnym człowiekiem - doradza, tłumaczy. Dziękuję bardzo !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-23 16:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jerzy Żółtański wykonał naprawę kominka w mojm domku Wildze Jestem bardzo zadowolony z usługi tego Pana A zarazem polecam usługi Pana Jerzego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz os.Wilga dnia: 2011-04-28 20:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-10 15:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa kominka przebiegła bardzo sprawnie fachowo bez opóżniej POLECAM usługi p.Jerzego Żółtańskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2011-03-03 19:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała zlecenie przeróbki starego (otwartego bez wkładu) kominka na kominek z kasetą. Usługa została wykonana fachowo i terminowo. I stało się ciepło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gordon dnia: 2011-03-02 13:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystko ok pełen profesionalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-02-17 07:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest pozytywna ponieważ świadczone usługi firmy Pana Jerzego są profesjonalne. Wykonanie prac przebiegło sprawnie, uczciwie i zgodnie z ustaleniami. Polecam tego wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-08 18:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najlepiej. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-01-30 07:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obaj Panowie mają dużą wiedzę i doświadczenie.Pracują szybko,solidnie,profesjonalnie.Z przyjemnością POLECAM...i serdecznie pozdrawiam obu Panów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariaK.Latchorzew dnia: 2011-01-17 21:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana fachowo bardzo sprawnie i w miarę możliwości czysto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-03 11:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku grudnia zadzwoniłem do Pana Jerzego a już 12 grudnia miałem SUPERR kominek .Jest cieplusio POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz z Wilgi dnia: 2010-12-19 14:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: os Wilga dnia: 2010-08-07 07:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuję się pod wypowiedzią Pana Grzegorza Rękawka i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Osiedle Wilga dnia: 2010-08-05 20:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystki prace związane z naprawą kominka zrobione profesionalnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara G, dnia: 2010-07-28 08:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jerzy tchnął życie w mój kominek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Osiedle Wilga dnia: 2010-07-23 20:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam działkę w Wildze Pan Jerzy jest z Warszawy po Pierwszym telefonie wwP przyjechał w przeciagu 2H wycenił prace zwiazane z kominkiem po tygodniu kominek miałem naprawiony.Bardzo polecam usługi Pana Jerzego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał G dnia: 2010-07-22 20:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2010-07-14 19:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Barzdzo dobrzy fachowcy ,terminowi,czysto wykonują swoją pracę POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł W dnia: 2010-07-12 07:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2010-05-31 08:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hm,terminowi, solidni, profesjonalni, sympatyczni, dowcipni...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-03-11 19:37:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie przyjechali do mnie z Warszawy.Domek mam na mazurach przywieżli mi wszystkie materiały zrobili komnek dobrze POLECAM Bożena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-10 19:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w idealnym porządku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2010-03-07 15:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robią wszystko jak należy. Są mili i punktualni Kominek mi tak naprawili przerobili ze nawet nie grzał tak jak był nowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-27 09:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2010-02-23 18:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko milo punktualnie fachowo dziekuję Panom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł .B dnia: 2010-02-21 22:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy kominek zrobiony przez ala fachowca od kominków.Dziekuję Panom Leszkowi i Jerzemu że przerobili mi kominek po prawdziwym partaczu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-19 21:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Barzdo zgrana ekipa.U mnie w domku miałem kominek otwarty .Panowie włożyli mi do niego wkład i zrobili rozprowadzenie ciepła.Teraz to ma efekt 100%. GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2010-02-18 11:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miała kominek zrobiony przez wybitnego partacza nie grzał dymił. Panowie Leszek i Jerzy są lekiem na cały zły kominek. Grąco polecam tych profesionalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Lena
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-06 07:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tych Panów .Pełny profesionalizm.Całkowite zaufanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2010-02-05 07:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek miałem remontowany przez p.Jerzego Żółtańskiego po prwdziwych partaczach i dopiero teraz jestem zadowolony - polecam Jacek Jarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Jarzyna dnia: 2010-01-04 11:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszysko jak najbardzjej dobrze wykonane. Mogę śmiało polecić tych panów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan.K dnia: 2009-12-31 14:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość prac wykonana solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz W. dnia: 2009-12-27 22:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie terminowo i czysto polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk S. dnia: 2009-12-24 21:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie bardzo szybko wykonują swoją pracę Praca wykonana solidnie Polecam usługi Tego Pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2009-12-12 19:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OK !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian J. dnia: 2009-12-11 16:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi, która została wykonana ekspresowo i na wysokim poziomie. Dzisiaj rzadko spotyka się takich fachowców, elastycznych, solidnych, godnych zaufania. Polecam, wielka przyjemność współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka B. dnia: 2009-12-09 15:38:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, duża elastyczność godzin pracy, uwzględnienie wszystkich wymagań klienta - bardzo pozytywne wrażenie, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dagmara Sitek dnia: 2009-12-07 17:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo dobrze Terminowość ok nawet szybcjej Bardzo punktualni POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2009-12-06 09:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bez zastrzeżeń, realizacja zgodnie z wniesionymi sugestiami. Duża fachowość.Nie zawaham się polecić tak zgranej ekipy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert W. dnia: 2009-11-09 20:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mili Panowie wszystko robią jak należy szybko czysto i solidnie gąrąco POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wana T. dnia: 2009-11-08 17:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta.W dnia: 2009-09-27 16:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie wszystko dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota .B. dnia: 2009-09-25 05:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jerzy posiada bardzo dużą wiedzę i doświadczenie a co najważniejsze słucha Klienta i jest myślącym fachowcem z dużą wyobraźnią i wyczuciem artystycznym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji a jeżeli są drobiazgi (czasem zawinione przez innych) to jest wykonywana natychmiast
Opinia dodana przez: Grzegorz P. Rękawek dnia: 2009-09-23 17:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tego Pana. Szybko, fachowo i przede wszystkim robi robotę jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-16 07:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najbardziej w porządku, terminowo, fachowo, bardzo elegancko. Szczerze polecam usługi tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radosłąw T. dnia: 2009-09-13 21:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK, szybko, profesjonalnie, terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Iwańska dnia: 2009-09-06 11:49:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją