Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Bednarek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz Aleja Wolnaści 10/16
Telefon: 62 599 88 88 Kom. +48 606915451
Adres e-mail: anna_bednarek(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
NIP:
618-198-28-07
Opis działalności: Kompleksowe usługi prawne dla osób fizycznych oraz firm. Słowa kluczowe: Kancelaria Adwokacka, adwokat, kalisz, adwokaci kalisz, kancelarie prawne kalisz

Ocena: 93% pozytywna 40x 1x 3x

Jakość usług: 97% wysoka 40x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 18x 13x
Ilość opinii w serwisie: 44
Ilość odsłon profilu firmy: 9486
Data utworzenia profilu: 2014-02-20 13:55:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-20 13:55:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Bednarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli można tak powiedzieć to był super rozwód i super podział majątku. Mecenas mojej żony i żona rozbici. 2 lata temu koleżanka poleciła mi mecenas Karwowską Bednarek, teraz ja polecam ją wszystkim, których żona chce oskubać. Jest konkretna, zdecydowana i błyskotliwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K.Z dnia: 2018-05-17 09:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona zapowiedziała że mnie zniszczy, że weźmie najlepszego adwokata, że pożałuje itd, itp. Rozpytywalem wiec wszędzie o dobrego adwokata. Kolega miał podobnie kilka lat wczesniej i wygrał z pomocą Pani mecenas. Polecali ją także znajomi z sądu. Było jak mówił kolega. Przewidywała ruchy żony i jej adwokata. Czasami nawet ich osmieszala. Żona robiła piekło a Pani mecenas spokojnie krok po kroku prowadziła mnie do wygranej. Jest profesjonalistą. Informowała i uprzedzała mnie co może nastąpić i wyprzedzała adwokata żony. Ma intuicję i wiedzę prawniczą. Już po pierwszej rozmowie wzbudza zaufanie i czuć że jest wyjątkowa. Polecam Panią Mecenas Karwowską-Bednarek wszystkim, którzy spodziewają się trudnego rozwodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam.K dnia: 2017-05-10 11:13:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raz miałam styczność z tą Panią adwokat i nie polecam. Nie rozumiem z skąd tyle pozytywnych ocen...?
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Małgorzata L kalisz dnia: 2017-01-07 18:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po poważnym wypadku nie mogłem uzyskać odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu. Odbijałem się od ściany do ściany i dostawałem dziwne pisemka. Znajomy poradził abym poszedł do Pani mec Karwowskiej-Bednarek, że pomogła jego siostrze w podobnej sprawie. Kiedy poinformowałem ubezpieczenia że ona będzie mnie reprezentować odrazu zaczęli wymiękać. Widać było, że mieli juz z nią do czynienia. Sprawa trochę trwała ale dostałem duże pieniądze- kilkadziesiąt tysięcy. Ta Pani wie co robi. Jest naprawdę bardzo dobra. Szła jak po sznurku do celu. Widać że wie co robi. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: W.Jurek dnia: 2016-11-25 12:08:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To było mistrzostwo świata. Ubezpieczyciel wypłacił mi ponad dwa razy więcej niż proponował zanim zwróciłem się do Pani mecenas. Rewelacja, polecam wszystkim poszkodowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KJ dnia: 2016-11-04 10:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczęście że mam znajomych w sądzie w Kaliszu i Ostrowie. Oni polecili mi Panią Mecenas jako wziętego i skutecznego adwokata. Wygrałem rozwód i co najważniejsze podział majątku. Polecam wszystkim Panią adwokat Karwowska-Bednarek. Jest wyjątkowa, mimo wielu klientów poświęca dużo czasu sprawie, jest zawsze przygotowana, ma dobry kontakt z klientem, wiedzę, intuicję i JEST SKUTECZNA!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz B. dnia: 2016-08-11 14:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno opisywać prywatne dramaty więc krótko. Mąż zażądał rozwodu z mojej winy. Adwokat męża przechodził samego siebie, a jednak otrzymałam rozwód z winy męża. Dziękuję i gorąco polecam Panią Mecenas. Jest dokładnie taka jak pisali ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-05-10 14:17:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czuje że muszę podziękować i napisać tą opinię . Gorąco polecam wszystkim Panią Mecenas. Kilka lat temu załatwiła mi prostą sprawę, która jednak dla kilku adwokatów była zbyt trudna,a dla niej okazała się prosta-polisa na życie. Później wyszły duże problemy rodzinne i podział majatku, co mogło mnie zrujnować. Tym razem mogę powiedzieć że uratowala mi życie. Wyjaśniła mi dokładnie szczegóły prawne i potrafiła przekonać moją żonę. Miło było oglądać ją przy pracy. Jest wspaniałym doradcą i negocjatorem znającym prawo i potrafiacym je stosować. Sędzia podzielił jej zdanie. Dba o szczegóły i pamięta historię sprawy, pomimo kolejki w poczekalni zawsze znajdzie czas na ustalenia. Myślę że to pracowitość, wiedza i powołanie w jednym. Polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-04-19 11:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę jest rewelacyjna. Właśnie pomogła mi uzyskać spore odszkodowanie po wypadku- zarówno od firmy ubezpieczeniowej jak i od sprawcy. Pełnomocnicy drugiej strony wyglądali blado. Nie wiedziałem że można wywalczyć takie pieniądze. Kiedyś pomogła mi rozwieść się i super podzielić majątek. Solidna rzeczowa i waleczna. Zna się na rzeczy. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Emil dnia: 2016-02-03 15:28:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest super. Rok temu pomogła nam odzyskać pieniądze od nieuczciwej firmy, ale prawdziwy majstersztyk pokazała ostatnio jak rozpracowala Towarzystwo ubezpieczeniowe. Po wypadku należało mi się odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu. Ubezpieczyciel jak zwykle utrudniał i dawał grosze. Interwencja Pani mecenas i uzyskałam więcej niż oczekiwałam, nawet dużo więcej. Wie co robi, zna przepisy i zaskakuje przygotowaniem. Otrzymałam dużo pieniędzy. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-01-22 09:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani adwokat odzyskałem wolność na super warunkach - rozwód . Nie dziwię się że czasem musiałem poczekać na wizytę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2015-12-04 11:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie rozwody to specjalizacja Pani mecenas. 2 lata temu boleśnie przekonał się o tym mój brat, ponieważ broniła jego żonę. Kiedy mąż mnie zostawił bez wahania poprosiłam ją o pomoc i był to strzał w dziesiątkę. Pani mecenas Karwowska-Bednarek to perfekcjonistka, dba o szczegóły i pamięta detale. Ma ogromną wiedzę i intuicję. Przewidziała każdy krok mojego męża i jego adwokata. Polecam wszystkim i dzięki wielkie dla Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-12-01 17:39:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona chciała rozwód z mojej winy i później puścić mnie w kamaszach. Myślała że się dorobi i ustawi na przyszłość przez rozwód. Otrzymałem bez winy, a podział majątku przebiegł lepiej niż oczekiwałem. Widać, że rozwody to specjalizacja Pani mecenas. Dokładnie przewidywała ruchy przeciwnika i często wyprzedzała. Adwokat żony był tak zaskoczony ze nie wiedział co ma robić. Ma niesamowitą intuicje i potrafi doradzić. Widać, że poświęca się sprawie. Na ironie losu poleciła mi ją znajoma, której Pani mecenas także wygrała rozwód i wysokie alimenty. Okazała się dokładnie taką jak mówiła znajoma. Rozwód to bolesne ale także niebezpieczne doświadczenie. Nie życzę nikomu adwokata mojej żony. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-05 11:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W skrócie było tak. Wykonawca źle wykonał zlecenie. Tłumaczył że to nasza wina i chciał więcej pieniędzy . Ostatecznie musiał naprawiać i oddać pieniądze. Polecam mecenas Bednarek. Zna sie na budowlance. Zawsze jest przygotowana i walczy. Odnosiliśmy wrażenie że zależy jej na wygranej tak jak nam. Zawsze tłumaczyła nam co zamierza i jaki jest stan faktyczny. Była pewna w działaniu i mieliśmy z nią bardzo dobry kontakt. Bardzo polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-09-02 13:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To chyba pierwsza opinia jaką w życiu wystawiam, ale należy się w 100%. Za namową znajomego sędziego pierwszy raz zdecydowałem się na adwokata kobietę. Uratowała mi dużo pieniędzy i wywalczyła majątek. Jest konkretna, zdecydowana i ma dużą wiedzę. Polecam wszystkim Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-08-24 09:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wygranej sprawie cieszyła się razem z nami. Od premii wolała polecenie u znajomych, więc gorąco polecam wszystkim, którzy potrzebują adwokata, a nie tylko znajomym. Jest super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-06-10 20:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód to trudny okres i jeszcze walka o dzieci i pieniądze. Pani mecenas Bednarek uratowała mi życie. Mam dzieci, dobre alimenty i wywalczoną dużą część majątku. Można jej zaufać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2015-04-17 08:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat z jakim mialem do czynienia. Ogromna wiedza i intuicja. Najwazniejsze ze dba i pilnuje sprawy. Wygralem spore pieniadze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2015-04-15 13:49:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła mi sprawę rozwodową. Była rzeczowa, pewna swoich decyzji i zawsze przygotowana, dlatego podział majątku także powierzyłem Pani Mecenas. Wbrew obietnic żony nie stałem się biednym człowiekiem. Ta Pani rozumie rozliczenia, przepływy środków, kredyty, księgi wieczyste i wartości nieruchomości. Wygrałem wszystko co chciałem. To bardzo fachowa i zaangażowana Mecenas.Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 11:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawny rozwód i fachowo przeprowadzony podział majątku. Bardzo polecam wszystkim. Duża wiedza, właściwie wykorzystywana i najważniejsze bardzo przyjazna. Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafi słuchać i rozumie co się mówi. Zawsze dostępna, odbiera telefony lub oddzwania. Poprostowała trudne stany prawne nieruchomości, KW itd. SUPER NEGOCJUJE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: Kowal dnia: 2014-11-05 13:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem wcześniej z pomocy "starych" i znanych i byłem zadowolony dopóki byli zaangażowani.Jak dowiedziałem się od znajomych, że pojawił się młody, zaangażowany adwokat to znowu postawiłem na świeżą,aktualną wiedzę i zaangażowanie. Ponownie mam odczucie, że komuś zależy na wygraniu moich spraw.Widać kompetencje, ogromną wiedzę. Ta Pani wyróżnia się w tej branży to faktycznie adwokat z powołania.Super prowadzi sprawy, ale także bardzo dobrze doradza w kwestiach zapisów w umowach i prawnych niuansów firmy.Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: firma dnia: 2014-08-13 12:20:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HA Ha Opinie średnio dodawane co miesiąc. Chyba opinie dodaje cała rodzina. Znani kaliscy adwokaci z kilkudziesięcioletnim dorobkiem mają po kilka opinii a Pani mecenas ma już chyba z 30 opini średnio dodawane co miesiąc. Co do polis to nie sądzę, żeby ktoś ją polecał bo w Kalisz jeśli chodzi o polisy to jest mecenas F. który kształtował orzecznictwo SN w tym zakresie.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 23:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mi Pani mecenas pomogła z polisą na życie i dostałam dużo pieniędzy. Jest młoda, pełna werwy i widać ma wiedzę. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2014-07-21 15:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To w 100% adwokat z powołania-ma dużą wiedzę i potrafi rozmawiać.Jest zaangażowana w sprawę, dopytuje, słucha i tłumaczy. Informuje jak sprawa wygląda od strony prawa,jaki paragraf i co można zrobić, jakie są szanse, ile może trwać sprawa.Dzięki temu dokładnie rozumiałem co i jak będzie się działo. Nie czułem, że tylko kasa jest najważniejsza, że wszystko jest ok,ok, że będzie dobrze tylko kosztuje tyle i tyle. Po zapłacie zaangażowanie takie samo. Jeśli nie mogła odebrać telefonu to oddzwoniła wieczorem. Na sprawie była lepiej zorientowana od przeciwnika, pamiętała fakty i ośmieszyła świadków przeciwnej strony i walczyła. Otrzymałem tyle pieniędzy ile mi się należało. polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 15:47:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy problem z polisą na życie. Adwokaci nie potrafią policzyć waloryzacji i boją się przyjąć takiej sprawy. Kilku nie potrafiło nawet porady udzielić. W sądzie skierowano nas do Pani mec. Bednarek. Okazało się ze to krótka piłka. Jest konkretną i przesympatyczną osobą. Bardzo fachowa. To Adwokat z powołania. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-06-09 13:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam fachowość i szybkość działania. Też pracuje za granicą więc długi rozwód nie wskazany. Uzgodnienia przez Skypa i vibera zminimalizowaly przyjazdy do Polski. To mistrzyni negocjacji. Potrafi słuchać i doradzać. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2014-06-04 08:53:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super załatwiony rozwód. Ta Pani wie co robi i co najważniejsze nie stara się przedłużać rozwodu w nieskonczonosc aby więcej zarobić. Pracuje w Irlandii więc było to dla mnie istotne. Alimenty i podzial idealne- jesli można tak powiedzieć. Daje radę z angielskim. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-05-23 01:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią mec.Bednarek polecono mi w sadzie jako bardzo dobrego mlodego i juz wzietego adwokata z umiarkowanymi cenami. Sprawdzulo sie wszystko nawet lepiej niz mowiono. Dziekuje za pomoc i bardzo polecam.A...sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2014-05-22 17:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Występowała w moich sprawach już w 2012r.i do tej pory jestem bardzo zadowolony, podobnie jak moi znajomi. Były to sprawy budowlane, sprawy o zapłatę, eksmisja z lokalu, egzekucja postanowień aktu notarialnego i komunikacyjne. Do tej pory wszystkie wygrane. Zawsze jest przygotowana i właściwie ocenia sytuację. Pani Mecenas chyba od ponad pół roku działa pod własnym szyldem. Wcześniej pracowała dla innej kancelarii. Podejmuje się trudnych spraw i angażuje się w sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-04-23 12:21:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia negatywna za usunięcie poprzednich negatywnych komentarzy
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-19 11:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana sprawa budowlana. Bardzo trudna. Dużo zawiłych tłumaczeń. Znajomość budowlanki Pani Mecenas pomogła w tej sprawie. Nie dała zaskoczyć sie biegłemu i wręcz podważyła jego opinie. Zawsze przygotowana do sprawy. Zna szczegóły i walczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-04-09 18:06:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie poprowadzona sprawa o alimenty. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-04-06 21:14:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ale ściema! ! ! pół rodziny chyba pisało tej pani te pozytywne komentarze na zamówienie.Wszystkie w ciągu jednego miesiąca ha, ha. Nikt nie jest głupi i wie o co chodzi. Marketing dźwignią handlu, ale tu nie o handel chodzi. Mój kumpel pracuje w sądzie i o takim adwokacie nie słyszał!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: kustosz dnia: 2014-04-02 22:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podział majątku, trudne akty notarialne i wiele zawiłości rodzinnych, których nie rozumieliśmy. Wielu pazernych do nienależnych im pieniędzy, ziemi i nieruchomości. Sprawy ponać tak zawiłe, że kilku adwokatów odmówiło pomocy. Tutaj usłyszeliśmy, że taka sytuacja prawna to faktycznie wyzwanie dla adwokata a ta Pani lubi wyzwania. Bez długiego pisania.Pomogła bardziej, niż wierzyliśmy, że się da. Polecamy zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma reklamci
Opinia dodana przez: rodzina dnia: 2014-03-20 20:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koncertowo załatwiona sprawa o zapłatę wraz z wyegzekwowaniem należności. Jest taka jak piszą inni, słucha, interesuje się sprawą, szuka podobnych spraw i wyroków i właściwie dobiera paragrafy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-18 20:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze wszystkim polecić. Wiedza, intuicja i rzetelność. Zawsze przygotowana. Sama dopytuje o każdy szczegół, ponieważ jak mówi nie chce być niczym zaskoczona. Ma ambicje aby wygrywać sprawy. Powiedziała, że przyjmie sprawę jeśli poświęcę tyle czasu ile będzie trzeba na udzielenie dokładnych informacji i wszystkich dokumentów. Na sprawy idzie przygotowana i zaskakuje tym drugą stronę. Podział majątku i spadek przebiegł lepiej niż myśleliśmy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-14 14:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej Pani obniżyłem alimenty, które bardzo nadwyrężały mój budżet, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-03-13 22:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę wszystkim polecić. Tu podobnie ja z lekarzami rzadko zdarza się aby ktoś tak jak Pani Mecenas poświęcał czas klientowi. Jak się umówi jest na czas i maiła dla więcej niż 15 minut. Sana podkreśla, że musi wiedzieć wszystko, aby odnieść sukces. Ma faktycznie dużą wiedzę i intuicję. Przewiduje ruchy przeciwnej strony. Nie mogę powiedzieć złego słowa i jedynie polecić wszystkim Panią Adwokat Bednarek. Rozwód był dla mnie trudnym doświadczeniem jednak dzięki Pani Adwokat czułam się bezpieczna i teraz mogę rozpocząć nowe życie mając uczciwe alimenty i spokój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-12 11:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi słuchać i rozmawiać, Podejmuje trafne decyzje. Wygrana o zwrot pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-06 12:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super załatwiona sprawa rozwodowa. Widoczne było duże zaangażowanie i znajomość tematu. Umiarkowane ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-03-04 20:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i rzetelność. Porady prawne uratowały mi wiele pieniędzy (podział majątku i spadek). Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka U dnia: 2014-03-02 16:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam znajomość budowlanki. Pani Mecenas nie tylko, że zna pojęcia budowlane lecz wie gdzie są poszczególne elementy i do czego służą. Łata, krokwie, kalenica, murłata czy płatew oraz ława fundamentowa czy strop i zbrojenie, nie przerażają jej. Wygrana sprawa budowlana- rękojmia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-02-28 14:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie wygrany rozwód i podział majątku!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-02-25 11:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To już kilka spraw.Wszystkie zostały wygrane. Pani adwokat przygotowuje się do spraw, w każdej chwili kojarzy sprawy, jest przygotowana na rozprawie. Bardzo merytoryczna. Najprawdopodobniej jeszcze nie zepsuta.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie miałem reklamacji
Opinia dodana przez: klient Piotr dnia: 2014-02-20 13:59:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją