Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Błażej Gazda Kancelaria Adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-329 Wrocław Pl. Powstańców Śląskich 1/2
Telefon: 717938387 Kom. 508209684 Fax: 717938387
Adres e-mail: bgazda(małpa)onet.eu
Strona internetowa: http://kancelariamaximus.pl/
Opis działalności: kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: adwokat wrocław obrońca karne cywilne rozwód

Ocena: 94% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 16x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 10299
Data utworzenia profilu: 2011-06-01 18:47:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-17 23:55:30 

Opinie o Błażej Gazda Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat!!! Konkretny i bardzo aktywny ,przedewszystkim bardzo ludzki !! W moim przypadku cudownie poprowadził sprawę !!Kancelaria na medal. Świetni aplikanci. Panie mecenasie z całego serca Panu dziękuje !!!! I gorąco polecam kancelarie Maximus !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-08-26 21:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienny, dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ts dnia: 2014-06-05 06:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko i wylacznie na plus
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewu dnia: 2014-02-08 09:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego Pana. Szybko działa i co dla mnie ważne odbiera telefony albo oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-20 18:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, super podejście do klienta, polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-08-23 12:35:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry mecenas bronił mnie w sprawie gdzei inni nie dali rady a on zakończył ja pomyślnie dla mnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2013-03-26 22:31:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adw Błażej Gazda reprezentował mnie w moim postępowaniu i zawsze wykonywał swoje obowiązki z wielkim zaangażowaniem zawsze miał dla mnie czas. Zawsze miałem pomoc od aplikantów Pani Ani i Pana Maksa, jednakże najważniejsze jest to że zawdzięczam im wszystkim wolność. Panie mecenasie bardzo Panu DZIĘKUJE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MS dnia: 2012-10-13 12:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spostrzegawczy,zaangażowany,mądry i przede wszystkim ludzki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Szełemech dnia: 2012-06-05 23:37:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN MECENAS JEST OSOBA NIEKOMPETENTNA, SPRAWA KTÓREJ PROWADZENIA SIĘ PODJAŁ OD SAMEGO POCZĄTKU BYŁA PRZEZ NIEGO LEKCEWAŻONA. CAŁKOWITY BRAK ZAINTERESOWANIA PROWADZONĄ SPRAWĄ , NIE WYKORZYSTANIE DOWODÓW PRZEMAWIAJACYCH NA KOZYSĆ KLIENTA, WRECZ CAŁKOWITE ICH LEKCEWAŻENIE . OGÓLNA OCENA PRACY PANA MECENASA I SPOSÓB PROWADZENIA SPRAWY KARNEJ PONIŻEJ KRYTYKI, NIE POLECAM A WRĘCZ ODRADZAM KOŻYSTANIE Z USŁUG PANA MECENASA GAZDY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-23 18:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kontaktowy, nie owija w bawełnę, skuteczny, pomógł mojej rodzinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: basia dnia: 2012-03-12 21:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat z powolania a nie tylko za siano potrafi wysluchac klijeta i niedaje zbednej nadzieji swoi klijentom a co najwazniejsze nie jest naciagaczem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel d dnia: 2012-01-27 09:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem bardzo konkretny adwokat!!! Miałem wielu adwokatów ale ten naprawdę załatwił moje sprawy bardzo dobrze. Polecam wszystkim bo naprawdę warto pana mecenasa Błażeja Gazde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 2011-12-15 22:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista od samego poczatku do konca. Nie opowiada jak niektorzy bajek co to oni nie mogą, tu tylko konkrety.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2011-12-09 22:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził sprawę mojego męża. Zawsze był przygotowany, nie było problemów z dodzwonieniem się do niego. Jeżeli sam nie mógł pojawić się w sadzie, to przysyłał równie przygotowanych aplikantów. Spokojnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-08-04 13:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas, zaangażowany, ceny przystępne jak na tak ogromną wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia Z. dnia: 2011-07-11 12:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat, zawsze walczy do konca - wygral moja sprawe apelacyjna, POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DO dnia: 2011-07-02 08:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, zaangażowany, z dużą wiedzą. Bardzo pomógł bliskiej mi osobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta W dnia: 2011-06-01 18:50:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją